aminnnnnnnnnnnnn inşallahhh çok geçti kızcağız
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/526320-bugun-orsem.html
hayden kızlar şifa için mesajlarımız ve beğenilerimizle destek olalım
ilk etapta iyi tabikide..vucut bu tempoya alışsın önce sonra iki katına çıkarsınız daha rahat olur hem
git bak bakalım 65 olmuşsundur inşallah:))
ben çıkıyorum kızlarr kahvaltımı yapıyım çok acıktımmm gülgenciğimi izliyim bakalım neler var bugün hadi size iyi günler
yokk kısss 67.6 çıktım lenn bu 6 nerden çıktı şimdi tam 67 idim
valla çok iyi yapıyorsunuz ablacım çok iyi bence bide bol ılık su iç iyi verirsin
üzülmüyorum artıkkk
ayyyy silkeleneyim yaa unuttum ben allahım inşallahhh son olur bebişi sıkı sıkı tutunur inşallahhh
ben çıkıyorum kızlarr kahvaltımı yapıyım çok acıktımmm gülgenciğimi izliyim bakalım neler var bugün hadi size iyi günler
yok ablacım sıkma canınıı yavaş yavaş vereceksin şişkinlik vardırrr bide oturr tekli koltukta ve ellerini destekle tut koltuğun desteklerinden ayaklarını uzat yere değdirmeden karnına doğru çek uzat acaip faydasını görürsün bacakların ve karnın çok geriliyor
canım ılık suyu hatırlatığın için çok sağol valla ben onu nutmuştum öperim senii
şiştir o canım alacak değilsin yayokk kısss 67.6 çıktım lenn bu 6 nerden çıktı şimdi tam 67 idim
günaydınlar canlarımmmm nasılsınız [sıze=3][/sıze]
aa evet zaten sorunum sadece ve sadece göbek o kadar lenn ne cevherler varmış sen de bakiimm ölee çok sağoll ablam
GÜNAYDINLAR CANLARIMMMM nasılsınız
nurcannn seni de öperinnnnnnn kısssss gee bakıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?