Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sende bizi öpmedinn

kızz gel öpelim senide MUCKSSS MUCKSS MUCKSSS ŞLAPPP ŞALAPP
MUAHHH MUAHHH CAN HACİCEM MUAHH MUAHH CAN HACİCEMM
ayy bugün öpüşme günü gibi oldu

heheee
gel öpeyim sizii gelllllll gellllllll muck muck muckkkksalyalı sümüklü öptüm siziii
şarkıda çok güzel haaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/526320-bugun-orsem.html

hayden kızlar şifa için mesajlarımız ve beğenilerimizle destek olalım
canımcığım yüreğine sağlık çok destek oldun çok önceden beri

sende bizi öpmedinn

kızz gel öpelim senide MUCKSSS MUCKSS MUCKSSS ŞLAPPP ŞALAPP
MUAHHH MUAHHH CAN HACİCEM MUAHH MUAHH CAN HACİCEMM
ayy bugün öpüşme günü gibi oldu
hehehe bugün öpüşme günü ilan edilmiş bende isterim
topik topik geziniyorum şifanın reklamını yapıyorum:))..ilgilenen çıksa bari yaaa
canım benim çok sağol inşallah inşallah çıkacak ilgili arkadaşlar

evet bugün öpüşme günü gibi oldu
gel kız öpem senide en salayasından .48:

evet bugün öpüşme günü gibi oldu
gel kız öpem senide en salayasından .48:
ohh sefamız olsun

men geldimmm kıslarr nasılsınızzzzz adaşım topikin hayırlııı olsun cnmmm
hoş geldin adaşım iyiyim hamdolsun siz nasılsınız sağol canımcığım gecikmeli bi topik oldu ama güzel geçsin bol müşterili olsun inşallah

ohh sefamız olsun

hoş geldin adaşım iyiyim hamdolsun siz nasılsınız sağol canımcığım gecikmeli bi topik oldu ama güzel geçsin bol müşterili olsun inşallah

saol adaşım iyi sayılırız RABBİM e şükürler olsunnn cnmcım inşallah bol kazançlııı olsun meleğin yolaa çıksınnnn

günaydın kızlar nasılsını z bakalım ben iyiyim oğluşu gördüm daha da iyi oldum hastaneye gittimsabah 8 30da ordaydım şansıma da kimsecikler yoktu hemen sıramı alıp doktorun yanına girdim bu seferki doktor bayan ve hastalarca pek sevilmeyen bi kadınmış bende önyargılı bi şekilde girdim odaya doktor şikayetin ne diye sordu bende hamileyim kontrolüm vardı deyince nezihin hastasımısın dedi bende evet dedim tamam dedi öle deyince korktum benle ilgilenmeyecek diye ama saolsun ilgilendi ultrasyona koydu bide kaşıntım vardı iki gündür onun içinde krem verdi 9da eve geldim yattım uyudum yeni kalktım ortalık topluyordum bi bakayım dedim kimler var kimler yok

şifa geçen gün bana gömsterdiğin modellerin hepsini koymamışsın çok az modeller var mesela bana gösterdiğin modeller arasında bataniyelerde vardı onları nedne koymadın :26:

günaydın canım hoşgeldin
oğluşu gördün demek hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…