Teşekkür ederim bizde seni öptükk.bu çiçekler sana
çıktımmmmm
çıktımmmmm
güle gülee ablacımmm
nurcanım sen beni öpmedin amaaa
sende bizi öpmedinn
kızz gel öpelim senide MUCKSSS MUCKSS MUCKSSSŞLAPPP ŞALAPP
MUAHHH MUAHHH CAN HACİCEM MUAHH MUAHH CAN HACİCEMM
ayy bugün öpüşme günü gibi oldu
heheee
Gel öpeyim sizii gelllllll gellllllll muck muck muckkkksalyalı sümüklü öptüm siziii
şarkıda çok güzel haaaa
nerdesiniz yaaaa
hadi ben yacvaş yavaş çıkayım çarşıya taksitlerimi ödeyim muck muck muck
canımcığım yüreğine sağlık çok destek oldun çok önceden berihttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/526320-bugun-orsem.html
hayden kızlar şifa için mesajlarımız ve beğenilerimizle destek olalım
hehehe bugün öpüşme günü ilan edilmiş bende isterimsende bizi öpmedinn
kızz gel öpelim senide MUCKSSS MUCKSS MUCKSSSŞLAPPP ŞALAPP
MUAHHH MUAHHH CAN HACİCEM MUAHH MUAHH CAN HACİCEMM
ayy bugün öpüşme günü gibi oldu
canım benim çok sağol inşallah inşallah çıkacak ilgili arkadaşlartopik topik geziniyorum şifanın reklamını yapıyorum:))..ilgilenen çıksa bari yaaa
evet bugün öpüşme günü gibi olducanımcığım yüreğine sağlık çok destek oldun çok önceden beri
hehehe bugün öpüşme günü ilan edilmiş bende isterim
canım benim çok sağol inşallah inşallah çıkacak ilgili arkadaşlar
men geldimmm kıslarr nasılsınızzzzz adaşım topikin hayırlııı olsun cnmmm
ohh sefamız olsunevet bugün öpüşme günü gibi oldu
gel kız öpem senide en salayasından.48:
hoş geldin adaşım iyiyim hamdolsun siz nasılsınızmen geldimmm kıslarr nasılsınızzzzz adaşım topikin hayırlııı olsun cnmmm
ohh sefamız olsun
hoş geldin adaşım iyiyim hamdolsun siz nasılsınızsağol canımcığım gecikmeli bi topik oldu ama güzel geçsin bol müşterili olsun inşallah
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlar nasılsını z bakalım ben iyiyim oğluşu gördüm daha da iyi oldum hastaneye gittimsabah 8 30da ordaydım şansıma da kimsecikler yoktuhemen sıramı alıp doktorun yanına girdim bu seferki doktor bayan ve hastalarca pek sevilmeyen bi kadınmış bende önyargılı bi şekilde girdim odaya doktor şikayetin ne diye sordu bende hamileyim kontrolüm vardı deyince nezihin hastasımısın dedi bende evet dedim tamam dedi öle deyince korktum benle ilgilenmeyecek diye ama saolsun ilgilendi ultrasyona koydu bide kaşıntım vardı iki gündür onun içinde krem verdi 9da eve geldim yattım uyudum yeni kalktım ortalık topluyordum bi bakayım dedim kimler var kimler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?