rabbim hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda.....ogüzel duyguyu sizde yasarsınız inşallah...
amin inşallah hamile kalayım kurban kesicem adak adadım Allah nasip eder inşallah
bi arkadaşım bebeğinin terinin ekşi ekşi koktuğunu ama öylede olsa evlat kokusu insana çiçek gibi geliyo demişti o an aklımdan belki ben o kokuyu ömrümce duyamıycam diye düşündüm ve ağzımdan çıkıverdi bi bebek gördüğümde kucağıma alınca öpmüyorum hep kokluyorum ve hep diyorum Allahım başka bebeklerde masum tatlı günahsız başkasının bebeği bu kadar seviliyosa kendimin olsa ne kadar sevilir diye o kokuyu bizlerde duyarız inşallah kendi bebeklerimizde
slm bende sizler gibi bebek özlemi çekiyorum tüp bebege baş vurduk ama daha önce 2sefer tüp bebek yaptırdım ama tutmadı inşallah bu sefer tutar devlette yaptırıyoruz ama çok memerunum biraz uzun sürüyor ama olsun sonunda gülmekte var çok ümitliyim içim kıpır kıpır daha tedaviye başlamadan böyleyim kist var onu eritmeye çalışıyor doktorum yarinde kontrole gidecegim inşallah herşey yolunda gider dualarım hepimiz için
slm kızlar nasılsınızz bu arada melikeler karışmış canım bu hafta tefriciye okunan melike benimm melike bana yazılanları kendisine alınmış ama olsunn mafoldumbenkafamçokkarıştı
canimsin ya
canım adı geçen melike benimmmmmmmmmmmmmmmmmm tefriciye okunan melike de benimm karıştııı yawwwwwwwwwww
fercekten suanda cok uzgunum senin icin okuyamadim cunku adet oldum ama ins arkadaslarin yardimi ile sizlerki bitecek
insallah biter ya
inşallah canımmmm
tefriyecilerin son hali ne oldu acaba
kızlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun benimde eşim yanımda değil şimdi işe gitti ben annemlerde kalıyorum bu ara oda her gün uğramaya çalışıyo yanıma sabah kutladı sevgililer günümü uykusuzdu ayaktada zor duruyodu ama olsun geldi yinede yanıma
canimsin ya
fercekten suanda cok uzgunum senin icin okuyamadim cunku adet oldum ama ins arkadaslarin yardimi ile sizlerki bitecek
yok ya karısmadı sanırımmm için rahat olsun sendemi melikesin adasmıyız yanii
2.5 yılı aşkın süredir uğraşıyorum.2 aşılama 1 mikro negatif.yazın tekrar mikro deneyeceğiz.
sevgililer günü keyfim bile yok arkadaşım,kendimi mutsuz hissediyorum hepsi bu...
canım bi arkadaşım var, o da fatih beye gidiyor , o da tüp bebek için 15 gün önce acıbademe gittiler. şimdi hamile. cem bey ilgilenmiş. çok memnun kalmışlar. inşllah seninde tutacak canım.... dua ediyorum sana...
canım bi arkadaşım var, o da fatih beye gidiyor , o da tüp bebek için 15 gün önce acıbademe gittiler. şimdi hamile. cem bey ilgilenmiş. çok memnun kalmışlar. inşllah seninde tutacak canım.... dua ediyorum sana...
senin yaşın kaçtı?benim 34.umut etmeye devam.allah bizi de güldürür mü dersin ?
inşallah cannımmmmm yaaaaa
çok eksiğimiz varr canımmm
sağoll canım sizinkide kutlu olsuunnn benimkide garibim işten geldi sabah dışarıı çıktıkk bir pantolon için 3.5 saat dolaştıkk benimkinin pili bitti uyudu
ah be güzel kardeşim inşallah meleklerin çabuk gelir sana senin avantajın var daha çok gençsin benimse senin yaşın kadar kaybım var hayattanbenim yaşım 19 ablaa bundan hiç şüphem bile yok kurban olduğum Rabbim yüzümüzü güldürecek meleklerimizi gönderecek inşallah sende kendini mafetme eşinle birbirinize destek olunn
ablacım kusura bakma net problemli kopuyo
ah be güzel kardeşim inşallah meleklerin çabuk gelir sana senin avantajın var daha çok gençsin benimse senin yaşın kadar kaybım var hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?