Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar nasılsınızz bu arada melikeler karışmış canım bu hafta tefriciye okunan melike benimm melike bana yazılanları kendisine alınmış ama olsunn mafoldumbenkafamçokkarıştı

slm bende sizler gibi bebek özlemi çekiyorum tüp bebege baş vurduk ama daha önce 2sefer tüp bebek yaptırdım ama tutmadı inşallah bu sefer tutar devlette yaptırıyoruz ama çok memerunum biraz uzun sürüyor ama olsun sonunda gülmekte var çok ümitliyim içim kıpır kıpır daha tedaviye başlamadan böyleyim kist var onu eritmeye çalışıyor doktorum yarinde kontrole gidecegim inşallah herşey yolunda gider dualarım hepimiz için

rabbim hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda.....ogüzel duyguyu sizde yasarsınız inşallah...

amin canım ALLAH razıı olsuun inşllah RABBİM bebişlinide size bağışlasın hayırlı ömürler versin sevdiğim

amin inşallah hamile kalayım kurban kesicem adak adadım Allah nasip eder inşallah

tatlım inşallah olurr bebişinn bu ay sana meraba desinn

aynısını bende yapıyorum canım önce kokluyorumm. Rabbim kendii bebişşlerimizin kokusunu içimişze çekmeyi nasib etsinn (amin)

hoşgeldiin canıımm Rabbim özlemini en kısa zamanda gidersin de bebişini göndersin inşallah Allah yardımcınız olsun canıım

slm kızlar nasılsınızz bu arada melikeler karışmış canım bu hafta tefriciye okunan melike benimm melike bana yazılanları kendisine alınmış ama olsunn mafoldumbenkafamçokkarıştı

yok ya karısmadı sanırımmm için rahat olsun sendemi melikesin adasmıyız yanii

inşallah cannımmmmm yaaaaa

insallah biter ya

inşallah canımmmm
tefriyecilerin son hali ne oldu acaba

çok eksiğimiz varr canımmm

sağoll canım sizinkide kutlu olsuunnn benimkide garibim işten geldi sabah dışarıı çıktıkk bir pantolon için 3.5 saat dolaştıkk benimkinin pili bitti uyudu

canimsin ya

fercekten suanda cok uzgunum senin icin okuyamadim cunku adet oldum ama ins arkadaslarin yardimi ile sizlerki bitecek

canımmmmmm benim nick gördüğünüz gibi bynkutluay gerçek adım melike.
tefiriciye okunan melike de benimm melike_ecesuu ydu galiba yeni gelen arkadaş senin yazılıarı üstüne alınmışş ayy kafam karıştıı yawww

kedersiizz ablaaaaaaaaaaaa bi el attttt

kıslar ben bugün rüyamda bi çocuk gördümm. hani göllerin üzeri buz tutaya kışın ama göl değildi denizin üstü buz tutmuştu küçül bi çocuk buzun üstünde zıplıyordu içine düştüü babası kurtarmak için koştu ama biraz koştuktan sonra dona kaldı sonra o çocuğu ben kurtardımm üzerini falan çıkarttım sonra çocuğu severken kakası elime bulaştıı çocuğun anneside çocuğunu kurtardığım için bisküvü çikolata falan getirdi bana yaaa karışık bişi iştee erkekti çocuk ama acaip şekerdii

ayyy kismelerde yokk millet kocişiyle sevgililer günü kutluyor kanımca

KIŞLARR HEPıNıZıN SEVGıLıLER GÜNÜ KUTLU OLSUUNNNNN

2.5 yılı aşkın süredir uğraşıyorum.2 aşılama 1 mikro negatif.yazın tekrar mikro deneyeceğiz.
sevgililer günü keyfim bile yok arkadaşım,kendimi mutsuz hissediyorum hepsi bu...

2.5 yılı aşkın süredir uğraşıyorum.2 aşılama 1 mikro negatif.yazın tekrar mikro deneyeceğiz.
sevgililer günü keyfim bile yok arkadaşım,kendimi mutsuz hissediyorum hepsi bu...

canım kıyamam ya rabbim yardımcınız olsuun inşallah bu denemenizde hayırlı sonuçlarr alırsınızz inşallah Rabbim şifa verirde gerek kalmaz bebişin de en kısa zaman da gelir inşallah sende kendini yıpratma lütfen Rabbim bizlerede nasib edecekk inşallah

gerçi yıpratma demesii kolayy sana diyorum ama aynısını bende yapıyoruumm ama hepimizde büyük bi sınavdan geçiyoruuz Rabbimin izniyle bu günleride atlatacağız bu zamanlarda eşlerimizin bizim bizimde eşlerimizin yardımına çok ihtiyacımız varr birbirimizi biz ayakta tutacağız ben inanıyorumm meleklerimiz celecek inşallah

güzel dileklerin için sağol canım benim Acıbadem çok güzel bi hastane hatta eşimle çok güldük orda devlet hastanesinde olsa yüzüne bakmazlar insanın parayı verince nasılda ilgileniyolar diye inşallah bende arkadaşın kadar şanslı olurum

güzel dileklerin için sağol canım benim Acıbadem çok güzel bi hastane hatta eşimle çok güldük orda devlet hastanesinde olsa yüzüne bakmazlar insanın parayı verince nasılda ilgileniyolar diye inşallah bende arkadaşın kadar şanslı olurum canım

senin yaşın kaçtı?benim 34.umut etmeye devam.allah bizi de güldürür mü dersin ?

benim yaşım 19 ablaa bundan hiç şüphem bile yok kurban olduğum Rabbim yüzümüzü güldürecek meleklerimizi gönderecek inşallah sende kendini mafetme eşinle birbirinize destek olunn
ablacım kusura bakma net problemli kopuyo

neyse kışlarr ben çıkıyorum Allaha emanet olunn hayırşı akşamlarr öpüyorummm nazraca cıımmm güzelll haberler vereceksin inşallahh

ah be güzel kardeşim inşallah meleklerin çabuk gelir sana senin avantajın var daha çok gençsin benimse senin yaşın kadar kaybım var hayattan

ah be güzel kardeşim inşallah meleklerin çabuk gelir sana senin avantajın var daha çok gençsin benimse senin yaşın kadar kaybım var hayattan

ablacıımm böyle konuşma ağlatma benii Rabbim yüzünü güldürecek perşembe günü sonuç alacaksın dimii dualarıım sizinle nuruna kurban olduğum Rabbim meleğini gönderecek inşallahh burda bangır bangır bağıracann sonuç pozitif diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…