Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam bacılar nasılsınız?şimdiden Tüm annelerin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun Rabbim herkeze tattırsın annelik özlemi çekenlere bir an önce meleklerini nasip etsin inşallah...

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

kızlar merhaba iyi hafta sonları hepinize çok teşekkür ederim doğum günü dilekleriniz için evet maalesef bi yaşıma daha girdim doğum günüm de regli oldum yaa belki bi umut bu anneler günün de müjde veririm herkeze dedim ama maalesefff napalım sağlık olsun bu arada yolu yarıladım kızlar 35 bitti susun kimse duymasın

harikasın canım

canım benim çok sağol ama ben anlamadım niye çok sevindin ablam :44:

BEBEĞİM YENİ YAŞIN YENİLİKLERLE GELSİN İNŞŞŞŞ
yavrum ne var yaaa:26::26::26: bende 36 yım hem biz en verimli çaığımızdayız her açıdannnnnn

canlarımm kardeşlerim hepimizin anneler günüü kutlu olsun inşalahh
hepimizin diorum çünkü herkes yaşıcak bu duyguyu sırayla biliyorum Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşalahhhhhh

slm kızlar tüm bacılarımın anne olan anne olmayı dileyen herkesin anneler gününü kutluyorum daha güzel günlere diyorumm

ayşeye çok sevindim maşallahh böle güzel haberlerle devam edecek ben inanıyorumm

iyi akşamlar arkadaşlar
banada duada bulunan bütün arkadaşlarımdan rabbim razı olsun
rabbim inşallah nasip ederse yarın yavrularıma kavuşacağım çok heyecanlıyım
rabbime şükürler olsun bana bu heyecanı hevesi yaşamayı nasip etti maddi manevi
benim gibi evlat hasretiyle yanan kaderdaşlarıma maddi güç versin hayırlı bir yol açsın bir an önce yavrularına kavuşacak vesileler çıkarsın AMİN
Bu gün sevgili eşimle çarşıya çıktık alışveriş yaptık bol bol da yağmur yedik rabbimin rahmeti yağıyor üzerimize diye sevindik
neyse arkadaşlar özetle iyim dualarınızda banada yer verin rabbime emanet olun hepinizi tanıdığım için çok memnunum
inşallah aranızaböyle dönmek nasip olur

inşallah özlemin sona erer canım benimmmm RABBİM emeklerini boşa çıkartmasın....

bütün annelerin anne olmaya hazırlananların vee anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun arkadaşlarımm

seyhancım senin de anneler günün kutlu olsun canımm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…