Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dualarım her zaman seninle ayşecimmm

inşallahh aramıza dediğin şekilde yani böle döneceksin dualarımdasınız

seyhancım senin de anneler günün kutlu olsun canımm benimmm

sağol canım benim seninde kutlu olsunn daha güzel günleri göreceğiz inşallahhh

Günaydın güsel bir hafta bizi bekler bende annelerin, anne olacakların, anneliğe hazırlananların, anne adaylarının anneler gününü kutluyorum

günaydınn ben geldim nasılsınızzzzzzz ya nurcikk gelmediimiii:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydınn uykuluyum ben
gelmedi hayırdır

günaydın hayırlı haftalar

günaydın canım

Günaydın güsel bir hafta bizi bekler bende annelerin, anne olacakların, anneliğe hazırlananların, anne adaylarının anneler gününü kutluyorum

günaydınn seninde kutlu olsun anniş

inşallah canım seninde özlemin son bulsun rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeğine

slm canlarım hastaneden yazıyorum şuanda geçici olarak başhekimin sekerekliğindeyimmm
anneler gününüz kutlu olsun hepinizi çok seviyorumm
papatyam hayırlı haberlerle dönemeni nasip etsin rabbim yüzümüz gülcek inşallahh kendinize çok dikkat edin haber vereyim dedim canlarım seviyorum siziiii

hey kızlarslm herkes nasıl papatya tedaviyemi başladı benmi yanlış okudum? geç oldu kusura bakmayın hepinizin anneler gününü kutluyorum ve artık bende biliyorumki bir gün değil hergünmüi anneler günü :) allah herkese nasip etsin

kamerim sana ayrıca teşekkür ederim hatırladığın için...

bizde herşey iyi şükürler olsun yani iyi diyorumki iyi olsun son günlerimiz çok zor geçti ama geçti:))

hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun ayrıca gebelerin göbeğini nerden görücem ben yaa bulamıyorumda

ha birde bana bildirim geldi nurcik çook eski mesajlarımdna bikaç tane beğenmiş hayrolsun ccanın sıkılıyoda eskileremi daldın canım:))

herkese günaydın dicem ama kimsecikler yok

tuğbiş seninde anneler günün kutlu olsun

nurcik doğum günün bugün sanırım nice mutlu yıllara sağlıklı huzurlu şekilde

nuray günaydın

sedefom yeni yerin hayırlı olsun haydi bilmilllahhh diyelim

haydii bismillahhhhh sağol sevomm allah razı olsunn

nurcikk canım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun kuzum fırsat buldukça girecem kızlar pc yok 3 bayanız 1 pc paylaşıyoruz ne güzel demiii

hadi baş başşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…