Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınnnnnnnnnn nasılsınız kızlarr.

nurcan hayırlı sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum öpüyorum seniiii

ablacım yeni işine başladın sanırım hayırlı olsunn özlücez seni

herkese selam nurcik doğum günün kutlu olsun bacım rabbim sağlık mutluluk huzur dolu bebeğinle birlikte nice seneler yaşatsın inşallah

herkese merhabalarrrrr öncelikle nurcan cnm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallaaaahhhh....

kızlar doktora gittik biraz önce doktor bakar bakmaz rahmimde duvar olduğunu gördü şoka girdim resmen histereskopi olacam inşallahh bebeğime 1 adım daha yaklaşıyorum korkmuyor değilim ama bebeğimi düşündükçe içim rahatlıyo dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arada histereskopi olanlar beni biraz serinletsin korkuyorum çünküüü adet olup bittikten sora ameliyat olacam hayırlısı bakalım

hoşgeldin canım
aa demek sende de duvar varmış şimdiye kadar görmedilermi aynı benimki gibi..
hiç korkma canım inan bunu tedaviden önce olman bebeğine kavuşma oranını çok arttırıyor. bende oldum hemde tedaviye gittiğim zaman öğrendim perde olduğunu ve tedavim ertelendi operasyon oldum..bu şekilde bir tedaviye başlarsan hamile kalınsada düşük riskin oluyo o yüzden bence sevin bunu gördükleri için birde muhakkak başka doktordanda onay al derim gerçekten varmı yokmu falan filan diye..
operasyonla alakalı bilgi verirsem narkozlu oluyosun hiçbişey hissetmiyosun zaten alttan sorunlu bölge tıraşlanıyo rahminde muhakkak cd sini iste bu arada başka doktorlarda görmek isteyebilir ilerde hakkında hayırlısı olsun herşey yolunda gidecek merak etme

ha birde bana bildirim geldi nurcik çook eski mesajlarımdna bikaç tane beğenmiş hayrolsun ccanın sıkılıyoda eskileremi daldın canım:))
aynen öyle eskisi gibi tadı olmayınca buranın eskilere çoookkk eskilere gittim bende:))

herkese günaydın dicem ama kimsecikler yok

tuğbiş seninde anneler günün kutlu olsun

nurcik doğum günün bugün sanırım nice mutlu yıllara sağlıklı huzurlu şekilde

Günaydın minnoşlarrrrrrr
nurciiiiiikkkkkk doğum günün kutlu olsun beniiim caaanımmm

nurcannnnnn canım nice senelerrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnn nasılsınız kızlarr.

nurcan hayırlı sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum öpüyorum seniiii

herkese selam nurcik doğum günün kutlu olsun bacım rabbim sağlık mutluluk huzur dolu bebeğinle birlikte nice seneler yaşatsın inşallah

herkese çookkk teşekkür ederim sağolun kızlar sizde iyiki varsınız... sevocum pastan için ayrıtyetten teşekkür ederim canımcım çok mutlu ettin beni

asicim bence bu sorunu doktorun görmesine sevinmelisin seyhanda da aynı durum olmuş hamile kalsan bile allah korusun düşüğe yol açabilirdi..belkide tedavide negatif sonuç olmasının sebebi bu olabilir ..tedavi öncesi bunu farketmeleri iyi olmuş ..

herkese selamlar nasılsınız bakalım
benim iki gündür temizliğim vardı sağolsun Allah binlerce kez razı olsun teyzemden gelip evimin altını üstüne getirdi bir güzel dip köşe temizliğini yaptı 2 gün boyunca evim çun misler gibi ne zamandır böyle temiz görmemiştim evimi...şimdide hastaneden geliyorum eşimin dayısının hanımı doğum yaptı geçmiş olsuna gittik Allahımmm ne kadar tatlıydı o bebek öylee mini minaccıkkk bamya doyamadım Rabbim herkese nasip etsin inşallah

cnm aynen öyle içim öyle huzurla doldukiii bende buzamana doktorların nasıl görmediğine şaşkınım bu doktor bakar bakmaz koca bi duvar dedi çok şaşırdım hamile kalmamana sebep değil ama ilerde düşüklerin olur dedi ameliyat olucam işte ama başka doktoralardamı görünüyüm bide sevom yaa ne kadar sürüyo operasyan bebeğime 1 adımda daha yaklaştım bunun için çok mutluyuuummm

nurcikim çok seviniyorum hemde negatiflerim bundan olsa gerek en azından artık neden olmadı demiycem rabbim herşeyin hayırlısını versinnn

herşeyde vardır bir hayır sen gönlünü ferah tut bu sefer olacak diye inandır kendini

asi operasyon aslında 10-15 dk sürüyo ama ayıpman hazırlanmaları ile 1-1,5 saat olabiliyo..bak bende bu oerasyondan sonra pozitifi gördüm hamd olsun ve bu operasyona çok bağlıyorum önceki negatifimi eğer doktoruna güveniyorsan başka doktora gitme ama içnde bir kuşku var ise git

nurcik ne demek canım güle güle pislet evini

ben geldiimmmmmm asicim doktrun görmesi sevidirici bir haber oda ortadan kalkınca gelsin bebişkolar
nurcik güle güle kirlet evini canım
sevom ne çok yoğun çalışıoyon
sedefom 1 pc mi var herşeyin hayırlısı canım ilerde alırlar yada başka bir yere geçersin
tubiş gelmiş gitmiş
pınar gelmiş gitmiş
papatyadan haber varmı kızlar

ben geldimm off yaa tam camlarımı silecektim yağmur yağdı şimdi hava açtı ama benim de hevesim kaçtı

durucum sorma çok işlerim var veee bugün sgk dan inceleme geldi 15 gün içinde 2 yıllık evrakları istiyolar :18: :18: yarın bismillah diyip başlıcam inceleme işine..

pınar bu hafta kuvvetli yağışlar var hava açsada sonu yağmur şimşek

asicim ablam hiiçççç merak etme o kadar kolay bi operasyon kiii anlamıyosun bile ben de oldum biliyosun 1.5 sene oluyo nerdeyse polip aldırdım 2. tedavime başlamadan önce yapılması çok iyi bişey ablacım ne var ne yok görünüyo rahminde toplam 1 saat olmadan ayıldım ben normalde 15 dakka falan sürüyo aslında ama ayılıp bayılman 1 saate yakın sürüyo kanamam da yok denecek kadar az oldu yanii anlıcan boşuna korkmaa ama bu zamana kadar farkedilmemesi bana biraz tuhaf geldi inşallahh bu histereskopiyle olumlu sonuç alıcaksın canım by...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…