haydii bismillahhhhh sağol sevomm allah razı olsunn
nurcikk canım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun kuzum fırsat buldukça girecem kızlar pc yok 3 bayanız 1 pc paylaşıyoruz ne güzel demiii
hadi baş başşşş
kimsecikler yok ben de çıkıyorum
herkese merhabalarrrrr öncelikle nurcan cnm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallaaaahhhh....
kızlar doktora gittik biraz önce doktor bakar bakmaz rahmimde duvar olduğunu gördü şoka girdim resmen histereskopi olacam inşallahh bebeğime 1 adım daha yaklaşıyorum korkmuyor değilim ama bebeğimi düşündükçe içim rahatlıyo dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arada histereskopi olanlar beni biraz serinletsin korkuyorum çünküüü adet olup bittikten sora ameliyat olacam hayırlısı bakalım
aynen öyle eskisi gibi tadı olmayınca buranın eskilere çoookkk eskilere gittim bende:))ha birde bana bildirim geldi nurcik çook eski mesajlarımdna bikaç tane beğenmiş hayrolsun ccanın sıkılıyoda eskileremi daldın canım:))
herkese günaydın dicem ama kimsecikler yok
tuğbiş seninde anneler günün kutlu olsun
nurcik doğum günün bugün sanırım nice mutlu yıllara sağlıklı huzurlu şekilde
Günaydın minnoşlarrrrrrr
nurciiiiiikkkkkk doğum günün kutlu olsun beniiim caaanımmm
nurcannnnnn canım nice senelerrrrrrrrr
haydii bismillahhhhh sağol sevomm allah razı olsunn
nurcikk canım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun kuzum fırsat buldukça girecem kızlar pc yok 3 bayanız 1 pc paylaşıyoruz ne güzel demiii
hadi baş başşşş
günaydınnnnnnnnnn nasılsınız kızlarr.
nurcan hayırlı sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum öpüyorum seniiii
herkese selam nurcik doğum günün kutlu olsun bacım rabbim sağlık mutluluk huzur dolu bebeğinle birlikte nice seneler yaşatsın inşallah
herkese merhabalarrrrr öncelikle nurcan cnm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallaaaahhhh....
kızlar doktora gittik biraz önce doktor bakar bakmaz rahmimde duvar olduğunu gördü şoka girdim resmen histereskopi olacam inşallahh bebeğime 1 adım daha yaklaşıyorum korkmuyor değilim ama bebeğimi düşündükçe içim rahatlıyo dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arada histereskopi olanlar beni biraz serinletsin korkuyorum çünküüü adet olup bittikten sora ameliyat olacam hayırlısı bakalım
cnm aynen öyle içim öyle huzurla doldukiii bende buzamana doktorların nasıl görmediğine şaşkınım bu doktor bakar bakmaz koca bi duvar dedi çok şaşırdım hamile kalmamana sebep değil ama ilerde düşüklerin olur dedi ameliyat olucam işte ama başka doktoralardamı görünüyüm bide sevom yaa ne kadar sürüyo operasyan bebeğime 1 adımda daha yaklaştım bunun için çok mutluyuuummmhoşgeldin canım
aa demek sende de duvar varmış şimdiye kadar görmedilermi aynı benimki gibi..
hiç korkma canım inan bunu tedaviden önce olman bebeğine kavuşma oranını çok arttırıyor. bende oldum hemde tedaviye gittiğim zaman öğrendim perde olduğunu ve tedavim ertelendi operasyon oldum..bu şekilde bir tedaviye başlarsan hamile kalınsada düşük riskin oluyo o yüzden bence sevin bunu gördükleri içinbirde muhakkak başka doktordanda onay al derim gerçekten varmı yokmu falan filan diye..
operasyonla alakalı bilgi verirsem narkozlu oluyosun hiçbişey hissetmiyosun zaten alttan sorunlu bölge tıraşlanıyo rahminde muhakkak cd sini iste bu arada başka doktorlarda görmek isteyebilir ilerdehakkında hayırlısı olsun herşey yolunda gidecek merak etme
aynen öyle eskisi gibi tadı olmayınca buranın eskilere çoookkk eskilere gittim bende:))
herkese çookkk teşekkür ederim sağolun kızlar sizde iyiki varsınız... sevocum pastan için ayrıtyetten teşekkür ederim canımcım çok mutlu ettin beni
asicim bence bu sorunu doktorun görmesine sevinmelisin seyhanda da aynı durum olmuş hamile kalsan bile allah korusun düşüğe yol açabilirdi..belkide tedavide negatif sonuç olmasının sebebi bu olabilir ..tedavi öncesi bunu farketmeleri iyi olmuş ..
herkese selamlar nasılsınız bakalım
benim iki gündür temizliğim vardı sağolsun Allah binlerce kez razı olsun teyzemden gelip evimin altını üstüne getirdi bir güzel dip köşe temizliğini yaptı 2 gün boyunca evim çun misler gibi ne zamandır böyle temiz görmemiştim evimi...şimdide hastaneden geliyorum eşimin dayısının hanımı doğum yaptı geçmiş olsuna gittik Allahımmm ne kadar tatlıydı o bebek öylee mini minaccıkkk bamya doyamadımRabbim herkese nasip etsin inşallah
cnm aynen öyle içim öyle huzurla doldukiii bende buzamana doktorların nasıl görmediğine şaşkınım bu doktor bakar bakmaz koca bi duvar dedi çok şaşırdım hamile kalmamana sebep değil ama ilerde düşüklerin olur dedi ameliyat olucam işte ama başka doktoralardamı görünüyüm bide sevom yaa ne kadar sürüyo operasyan bebeğime 1 adımda daha yaklaştım bunun için çok mutluyuuummm
nurcikim çok seviniyorum hemde negatiflerim bundan olsa gerek en azından artık neden olmadı demiycem rabbim herşeyin hayırlısını versinnn
herşeyde vardır bir hayır sen gönlünü ferah tut bu sefer olacak diye inandır kendini
içimi baya ferah tutuyorum şimdi en azından sebebi belli o engelde kalktımı bebeğime kavuşacam allahın izniyleee
bende gideyiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?