Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy seyhancım allah kolaylık versin sana canım evet yağmurlu geçecekmiş bu hafta hep ama benim çok kirlendi camlarım bide c.tesi misafirim gelecek yemeğe yapıyım diyorum bitsin en azından kabası gider bide storlarımı söktüm yıkadım off çok sinir yıkamak onları nerdeyse makinede yıkıcaktım ama ablam saçmalama atarsın çöpe o zamana dedi mecburen kuvette yıkadım geberdim öle işte canım anamm bide takması var eşimle takarız artık birlikte

sağolasın canım
hımm demek misafir var haftasonu
yaa benim mutfağımdaki stor ve bizde onu küvette yıkadık ama böle yıkarken katladığımız yerler hep siyah iz oldu daha da kirli göründü sen neyle ve nasıl yıkıyosun :26:

inşallah abla yaaa hayırlı sonuç alayımda tek ne bilim herşeye razıyım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...
korkmuyo değilim ama bebeğimi düşündükçe çok umutlanıyorum önümdeki engel kalkıp yavruma kavuşacam inşallahh
doktorumu çok beğendim ama ne bilim hiç kimse görmedi bu duvarı ben anlamadım okadar doktorlara gittim bu bakar bakmaz gördüüü :26:
bide çift rahim ne gibi bişeyler dedi anlamadım walla ama içimi sıkacak hiç bişe söylemedi doktorum çok olumlu konuştu gebe kalacaksın dedi ne bilim ÇOK UMUTLANDIIIIIM

benim öle olmadı ama katladığım yerde iz kaldı ütülücem bakıyım ılık ütü ile benim ablam en..y satıyo lookla yıkadım 15 dakka sıcak suda bekletim tertemiz oldu astım 1 satte kurudu hemen

aminn ablacım inşalahhh bu sefer son olacak bence kız çift rahim bende de var biliyosun ama gebeliğe engel bişey değil sadece gebelikte risk fazla oluyo

benim öle olmadı ama katladığım yerde iz kaldı ütülücem bakıyım ılık ütü ile benim ablam en..y satıyo lookla yıkadım 15 dakka sıcak suda bekletim tertemiz oldu astım 1 satte kurudu hemen

ya işte benimkide öle iz oldu bana o katlanan yerler koyu kirlenmiş gibi görünüyor
sen fırçe ile falanmı yoksa bezlemi yıkıyosun bu arada
ütüleniyomu storlar

off bu baş ağrısı öldürecek beni yine başladı ..gün yokki ağrımıyor ne olcak bu böyle

pınar burdada hava kapalı bir kaç gündür ,,bence boşuna temizleme kalsın öyle..sildikten sonra yağmur yağıp batacak daha çok üzüleceksin öylece kalsın bence

kızlar ben çıkıyorum başım felaket ağrıyor

ya işte benimkide öle iz oldu bana o katlanan yerler koyu kirlenmiş gibi görünüyor
sen fırçe ile falanmı yoksa bezlemi yıkıyosun bu arada
ütüleniyomu storlar

yok canım ben eski lifle yıkadım çok güzel yıkadı işte en üst kısmından denicem çok ılıkla bakalım ütülüeniyomu bide yakarmışım allah korusun

aminn ablacım inşalahhh bu sefer son olacak bence kız çift rahim bende de var biliyosun ama gebeliğe engel bişey değil sadece gebelikte risk fazla oluyo

yok zaten doktor engel demedi sadece gebelik olursa düşükle sonuçlanır dedi yoksa hamile kalırsın kalmasına dedi

geçmiş olsun canım yaa oofff üzüldüm şimdi baş ağrısı çok kötü bide hamile hamile allah yardım etsin canım eğer dayanabilrsem silmem nurcan ama sanmıyorum duramam ben

cnnm çok geçmiş olsun allah şifa versin ballı su iç cnm iyi gelirr

kızlar slmmmm nasılsınız :26::26::26::26:yeğenim geldiiii onunla oynadık vakit geçirdik bu sıpa bana çok iyi geliyorbu günlerde yine çok dugusalımmm kendimi hiç anne olamayacak gibi hisediyorummmm (nedense )sanki bebeğimi tutamamışım gibi onu kaybetmişim gibi hisediyorum

biraz geç oldu ama dogum günün kutlu olsun nurcanım ALLAH kocanla bebeginle uzun ömür ve agız tatıyla yaşayın canım en içten dileklerimle

biraz mektup yazar gibi oldu yazım ama idare edin artık yazımın da devamı büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
PAPATYADAN HABERLER VAR MI KIZLAR MERAK EDİYORUM AKŞAMLARI HEP AKLIMDA
asicim geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın sanırım bebişine yaklaşman çok az kaldıııı allahım bizileri sevindirsin inşallahh
nurcanım baş ağrısı için bol bol oku canımmmm ilaçta içemiyorsun allahım yardımcın olsun canım
hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum özledim sizleri
duru ablacım inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah

biraz geç oldu ama dogum günün kutlu olsun nurcanım ALLAH kocanla bebeginle uzun ömür ve agız tatıyla yaşayın canım en içten dileklerimle

biraz mektup yazar gibi oldu yazım ama idare edin artık yazımın da devamı büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
amin canım sağolasın teşekkür ederim

ayşeden en son haberleri şifa vermişti pazatesi günü transferri olacaktı bende çok merak ediyorum hep aklımda dua ediyorum onun için inşallah Rabbim güldürü yüzünü bu defa

ilaç içemiyorum evet minoset ve parolun bir zaraı yok desede doktorlar yinede içmye korkuyorum ..eskiden beri bu baş ağrılarım var nöroloji dr gerilim ağrısı demişti ama bana göre migren bu gerçi midem çoğu kez bulanmaz ama ışık ve sese tahamülüm olmuyor ağrı olunca .hamile kaldıktan sonra bu ağrılar iyice azıttı ağrımadıüğı gün yok desem yalan olmaz

saol cnm benim evet histereskopi olacam inşallahh adetimi bekliyoruz adet olup bittikten sora gidicez doktora hayırlısı bakalım korkmuyor değilm dün pınar abla aradı telefonda biraz içimi serinlettiii ama yine korkuyorum nedense rabbim büyük bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…