durucum sorma çok işlerim var veee bugün sgk dan inceleme geldi 15 gün içinde 2 yıllık evrakları istiyolar :18: :18: yarın bismillah diyip başlıcam inceleme işine..
pınar bu hafta kuvvetli yağışlar var hava açsada sonu yağmur şimşek
ayy seyhancım allah kolaylık versin sana canım evet yağmurlu geçecekmiş bu hafta hep ama benim çok kirlendi camlarım bide c.tesi misafirim gelecek yemeğe yapıyım diyorum bitsin en azından kabası gider bide storlarımı söktüm yıkadım off çok sinir yıkamak onları nerdeyse makinede yıkıcaktım ama ablam saçmalama atarsın çöpe o zamana dedi mecburen kuvette yıkadım geberdim öle işte canım anamm bide takması var eşimle takarız artık birlikte
asicim ablam hiiçççç merak etme o kadar kolay bi operasyon kiii anlamıyosun bile ben de oldum biliyosun 1.5 sene oluyo nerdeyse polip aldırdım 2. tedavime başlamadan önce yapılması çok iyi bişey ablacım ne var ne yok görünüyo rahminde toplam 1 saat olmadan ayıldım ben normalde 15 dakka falan sürüyo aslında ama ayılıp bayılman 1 saate yakın sürüyo kanamam da yok denecek kadar az oldu yanii anlıcan boşuna korkmaa ama bu zamana kadar farkedilmemesi bana biraz tuhaf geldi inşallahh bu histereskopiyle olumlu sonuç alıcaksın canım by...
sağolasın canım
hımm demek misafir var haftasonu
yaa benim mutfağımdaki stor ve bizde onu küvette yıkadık ama böle yıkarken katladığımız yerler hep siyah iz oldu daha da kirli göründü sen neyle ve nasıl yıkıyosun :26:
inşallah abla yaaa hayırlı sonuç alayımda tek ne bilim herşeye razıyım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...
korkmuyo değilim ama bebeğimi düşündükçe çok umutlanıyorum önümdeki engel kalkıp yavruma kavuşacam inşallahh
doktorumu çok beğendim ama ne bilim hiç kimse görmedi bu duvarı ben anlamadım okadar doktorlara gittim bu bakar bakmaz gördüüü :26:
bide çift rahim ne gibi bişeyler dedi anlamadım walla ama içimi sıkacak hiç bişe söylemedi doktorum çok olumlu konuştu gebe kalacaksın dedi ne bilim ÇOK UMUTLANDIIIIIM
benim öle olmadı ama katladığım yerde iz kaldı ütülücem bakıyım ılık ütü ile benim ablam en..y satıyo lookla yıkadım 15 dakka sıcak suda bekletim tertemiz oldu astım 1 satte kurudu hemen
ya işte benimkide öle iz oldu bana o katlanan yerler koyu kirlenmiş gibi görünüyor
sen fırçe ile falanmı yoksa bezlemi yıkıyosun bu arada
ütüleniyomu storlar
aminn ablacım inşalahhh bu sefer son olacak bence kız çift rahim bende de var biliyosun ama gebeliğe engel bişey değil sadece gebelikte risk fazla oluyo
Geçmiş olsun nurcik
kızlar bende çıkıyorum eve gitme vakti geldi
off bu baş ağrısı öldürecek beni yine başladı ..gün yokki ağrımıyor ne olcak bu böyle
pınar burdada hava kapalı bir kaç gündür ,,bence boşuna temizleme kalsın öyle..sildikten sonra yağmur yağıp batacak daha çok üzüleceksin öylece kalsın bence
kızlar ben çıkıyorum başım felaket ağrıyor
Geçmiş olsun nurcik
kızlar bende çıkıyorum eve gitme vakti geldi
off bu baş ağrısı öldürecek beni yine başladı ..gün yokki ağrımıyor ne olcak bu böyle
pınar burdada hava kapalı bir kaç gündür ,,bence boşuna temizleme kalsın öyle..sildikten sonra yağmur yağıp batacak daha çok üzüleceksin öylece kalsın bence
kızlar ben çıkıyorum başım felaket ağrıyor
biraz geç oldu ama dogum günün kutlu olsun nurcanım ALLAH kocanla bebeginle uzun ömür ve agız tatıyla yaşayın canım en içten dileklerimle
amin canım sağolasın teşekkür ederimbiraz mektup yazar gibi oldu yazım ama idare edin artık yazımın da devamı büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
PAPATYADAN HABERLER VAR MI KIZLAR MERAK EDİYORUM AKŞAMLARI HEP AKLIMDA
asicim geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın sanırım bebişine yaklaşman çok az kaldıııı allahım bizileri sevindirsin inşallahh
nurcanım baş ağrısı için bol bol oku canımmmm ilaçta içemiyorsun allahım yardımcın olsun canım
hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum özledim sizleri
duru ablacım inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
PAPATYADAN HABERLER VAR MI KIZLAR MERAK EDİYORUM AKŞAMLARI HEP AKLIMDA
asicim geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın sanırım bebişine yaklaşman çok az kaldıııı allahım bizileri sevindirsin inşallahh
nurcanım baş ağrısı için bol bol oku canımmmm ilaçta içemiyorsun allahım yardımcın olsun canım
hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum özledim sizleri
duru ablacım inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?