herkese merhabalarrrrr öncelikle nurcan cnm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallaaaahhhh....
kızlar doktora gittik biraz önce doktor bakar bakmaz rahmimde duvar olduğunu gördü şoka girdim resmen histereskopi olacam inşallahh bebeğime 1 adım daha yaklaşıyorum korkmuyor değilim ama bebeğimi düşündükçe içim rahatlıyo dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arada histereskopi olanlar beni biraz serinletsin korkuyorum çünküüü adet olup bittikten sora ameliyat olacam hayırlısı bakalım
günaydın cnmbenden de günaydınlar
canım geçmiş olsun bu seni bebebğine bi adım daha yaklaştıracak inşallah korkma bitanem herşey bebişlerimiz için bunu unutma
:2::2::2::2::2::2:günaydın kızlar nasılsınız ben yine grip oldum dünden beri hastayım doğurana kadarda hep böle olucam bi hasta bi iyi yuvarlanıp gitcez artık :2::2::2::2:
:2::2::2::2::2::2:günaydın kızlar nasılsınız ben yine grip oldum dünden beri hastayım doğurana kadarda hep böle olucam bi hasta bi iyi yuvarlanıp gitcez artık :2::2::2::2:
geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallahh hamilelikle insanın bağışıklığı zayıflıyo aman dikkat et hasta olanlarla aynı ortamda bile olmaman lazım
amin canım sağolasın teşekkür ederim
ayşeden en son haberleri şifa vermişti pazatesi günü transferri olacaktı bende çok merak ediyorum hep aklımda dua ediyorum onun için inşallah Rabbim güldürü yüzünü bu defa
ilaç içemiyorum evetminoset ve parolun bir zaraı yok desede doktorlar yinede içmye korkuyorum ..eskiden beri bu baş ağrılarım var nöroloji dr gerilim ağrısı demişti ama bana göre migren bu gerçi midem çoğu kez bulanmaz ama ışık ve sese tahamülüm olmuyor ağrı olunca .hamile kaldıktan sonra bu ağrılar iyice azıttı ağrımadıüğı gün yok desem yalan olmaz
saol cnm benim evet histereskopi olacam inşallahh adetimi bekliyoruz adet olup bittikten sora gidicez doktora hayırlısı bakalım korkmuyor değilm dün pınar abla aradı telefonda biraz içimi serinlettiii ama yine korkuyorum nedense rabbim büyük bakalım
slm millet nbrsinizzzz ben gezmekten vakit bulamıyorum artıkkk gelmeyee sokaklarr benimmmm
amin canım benim amin yürekten amin dediğin bu güzel duan için ALLAH razı olsun inşallah canımmmmRabbim sizlerinde yüzünü güldürsün ,ümidinizi kaybetmeyin,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere inşallah..dualarımdasınız..
ohh gezenti seni gez bakalım oğluşunlaslm millet nbrsinizzzz ben gezmekten vakit bulamıyorum artıkkk gelmeyee sokaklarr benimmmm
kızlar ayşe den haberler pazartesi transferi nasip oldu dinleniyor anneciğisinde inşallah test gününde müjde verecek ben çok ama çok hissediyorumm
amin canım benim amin yürekten amin dediğin bu güzel duan için ALLAH razı olsun inşallah canımmmm
ohh gezenti seni gez bakalım oğluşunla
Kedersiz Ve Nuray canlarım çokk geçmiş olsun acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?