Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım geçmiş olsun bu seni bebebğine bi adım daha yaklaştıracak inşallah korkma bitanem herşey bebişlerimiz için bunu unutma

:2::2::2::2::2::2:günaydın kızlar nasılsınız ben yine grip oldum dünden beri hastayım doğurana kadarda hep böle olucam bi hasta bi iyi yuvarlanıp gitcez artık :2::2::2::2:

:2::2::2::2::2::2:günaydın kızlar nasılsınız ben yine grip oldum dünden beri hastayım doğurana kadarda hep böle olucam bi hasta bi iyi yuvarlanıp gitcez artık :2::2::2::2:

geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallahh hamilelikle insanın bağışıklığı zayıflıyo aman dikkat et hasta olanlarla aynı ortamda bile olmaman lazım

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alırsın inşallahh..

Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün ,ümidinizi kaybetmeyin,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere inşallah..dualarımdasınız..

geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallahh hamilelikle insanın bağışıklığı zayıflıyo aman dikkat et hasta olanlarla aynı ortamda bile olmaman lazım

ahh ahhh hasta olanlarla aynı ortamda bulunmuyorum ama naparsın işte hasta kocan olunca mecburen bulunuyon canım gıcık haftasonu balığa gitti üşümüşmü ne hasta olmuş geldi ee tabii sonra bende hasta oldum ahhh ahhh

neyse bne gidip kahvaltımı yapayım sonrada sağlıkocağına gidicem izlemimiz var bugün şimdilik hoşçakalın görüşürüz hepinizi öperrr kaçarımm

canım yaa dikkat et kendinee allahım yardımcın olsun canım inşallah migren değildirrr

hadi bakalım gelsin bir an önce şu adetin hiç korkma canım allahım izniyle dahada iyi olacak inşallahh bak hem pınar ablacımda rahatlatmış seni

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine kocişe de kzı dikkat etsin eve hastalık getirmesinallahım yardımcın olsun canım hemen iyileşirsin inşallahh

slm millet nbrsinizzzz ben gezmekten vakit bulamıyorum artıkkk gelmeyee sokaklarr benimmmm

ohh gez bakalımmm ama dikkat et kendine ama oldu mu cnaım

kızlar Ayşe den haberler pazartesi transferi nasip oldu dinleniyor anneciğisinde inşallah test gününde müjde verecek ben çok ama çok hissediyorumm

Son düzenleme:
Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün ,ümidinizi kaybetmeyin,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere inşallah..dualarımdasınız..
amin canım benim amin yürekten amin dediğin bu güzel duan için ALLAH razı olsun inşallah canımmmm

slm millet nbrsinizzzz ben gezmekten vakit bulamıyorum artıkkk gelmeyee sokaklarr benimmmm
ohh gezenti seni gez bakalım oğluşunla

Kedersiz Ve Nuray canlarım çokk geçmiş olsun acil şifalar dilerim

KIZLAR BİLGİSAYARDA ZAMANINDA YAZDIĞIM BİR YAZIYI GÖRDÜM VE ÇOK DUYGULANDIM SİZLERELE PAYLAŞMAK İSTİYORUMKİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ YAŞADIKLARINIZDAN DOLAYI SANMAYIN ARTIK HAMİLEYİZ UNUTTUK BUNLARI..AMA RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE BİLİYORUMKİ BURADAKİ SAYILI BİKAÇ KALAN ARKADAŞLARIMIZDA BU MUCİZELERİ YAŞAYACAK EMİN OLUN ÜMİDİNİZİ SAKIN KESMEYİN

Biliyorum çoğu kişi anlattıklarımı yaşıyor ama dile getiremiyoruz.4. yılımızdayız seni bekliyoruz usanmadan, yılmadan..Çift çizgiyi görmek bu kadar mı zordur.Bu kadar mı zor onu içinde hissetmek ,doğurmak,kucağına almak,kokusunu çekmek içine,herkesten sakınmak,onu emzirmek..Evet gerçekten bunlara ulaşmak çok zormuş.Aslında ne kadar da kolay görünüyor ama olmuyo olmuyo.Her ay adetimin yaklaştığında;adet olmamayı umut etmek,kendini hamile hissetmek,yorucu her şeyden sakınmak hatta eğer hamileysem ne zaman doğum olur burcu ne olur diye düşünmek…Ve her ay hüsrana uğramak..Eşinin her ay ümit dolu gözlerle sana bakması ve ona yine olmadığını söylemek ne zor şey..Gizlece ağlamak hışkırıklarında boğulmak…Yakınlarımdakilerin hamile haberleri kurşun gibi saplanır yüreğime onları kıskandığımdan değil neden bende onlar gibi bu mükemmelliğe ulaşamadığımı sorgulamak.İnsanların bebeğine sevgini gösterememek ya seversem acınan gözlerle bakılırım yada içlerinden aman nazar değdirir düşünceleri içimi kemirdiğinden içim kan ağlayarak uzaktan severim.O kadar kahroluyorum ki bebeklerini bırakıp çekip gidenlere,bakmayanlara,o küçük bedenleri kullanıp dilenenlere..Oysa bebeğim olsa ne kadar ilgili anne baba olacağımızı sorgularız hep.Başkalarına bebek hediyelerini alırken satıcının “bebeğiniz kaç aylık”demesi kadar içimi acıtmaz hiçbirşey.Daha fazla bekletme bizi bebeğim annen baban seni bekliyor.Rabbimmm daha fazla bekletme bizi , Sen her şeyin hayırlısını bilirsin ,Sen kapına geleni çevirmezsin bizleri de çevirme Rabbim…

saol şifacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…