canım Sevom hiç öyle düşünürmüyüzKIZLAR BİLGİSAYARDA ZAMANINDA YAZDIĞIM BİR YAZIYI GÖRDÜM VE ÇOK DUYGULANDIM SİZLERELE PAYLAŞMAK İSTİYORUMKİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ YAŞADIKLARINIZDAN DOLAYI SANMAYIN ARTIK HAMİLEYİZ UNUTTUK BUNLARI..AMA RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE BİLİYORUMKİ BURADAKİ SAYILI BİKAÇ KALAN ARKADAŞLARIMIZDA BU MUCİZELERİ YAŞAYACAK EMİN OLUN ÜMİDİNİZİ SAKIN KESMEYİN
Biliyorum çoğu kişi anlattıklarımı yaşıyor ama dile getiremiyoruz.4. yılımızdayız seni bekliyoruz usanmadan, yılmadan..Çift çizgiyi görmek bu kadar mı zordur.Bu kadar mı zor onu içinde hissetmek ,doğurmak,kucağına almak,kokusunu çekmek içine,herkesten sakınmak,onu emzirmek..Evet gerçekten bunlara ulaşmak çok zormuş.Aslında ne kadar da kolay görünüyor ama olmuyo olmuyo.Her ay adetimin yaklaştığında;adet olmamayı umut etmek,kendini hamile hissetmek,yorucu her şeyden sakınmak hatta eğer hamileysem ne zaman doğum olur burcu ne olur diye düşünmek Ve her ay hüsrana uğramak..Eşinin her ay ümit dolu gözlerle sana bakması ve ona yine olmadığını söylemek ne zor şey..Gizlece ağlamak hışkırıklarında boğulmak Yakınlarımdakilerin hamile haberleri kurşun gibi saplanır yüreğime onları kıskandığımdan değil neden bende onlar gibi bu mükemmelliğe ulaşamadığımı sorgulamak.İnsanların bebeğine sevgini gösterememek ya seversem acınan gözlerle bakılırım yada içlerinden aman nazar değdirir düşünceleri içimi kemirdiğinden içim kan ağlayarak uzaktan severim.O kadar kahroluyorum ki bebeklerini bırakıp çekip gidenlere,bakmayanlara,o küçük bedenleri kullanıp dilenenlere..Oysa bebeğim olsa ne kadar ilgili anne baba olacağımızı sorgularız hep.Başkalarına bebek hediyelerini alırken satıcının bebeğiniz kaç aylıkdemesi kadar içimi acıtmaz hiçbirşey.Daha fazla bekletme bizi bebeğim annen baban seni bekliyor.Rabbimmm daha fazla bekletme bizi , Sen her şeyin hayırlısını bilirsin ,Sen kapına geleni çevirmezsin bizleri de çevirme Rabbim
bende güzel şeyler hissediyorum arkadaşımında hasreti sona erecek inşallahhh
rica ederim canım inşş bu son olsun doğuma kadar keyfine bakarsın inşşşsaol şifacım
merhaba Pınarkızlar merhaba azcık bakıyım napıyosunuz
hımm zamanlama hatasıayyy tam girdimm eşim aradı geliyomuş çıkıyorumm
güle güle tatlım cici bak kendine ve bebişineBende çıktım kızlar geç kaldım bile iyi akşamşlar
KIZLAR BİLGİSAYARDA ZAMANINDA YAZDIĞIM BİR YAZIYI GÖRDÜM VE ÇOK DUYGULANDIM SİZLERELE PAYLAŞMAK İSTİYORUMKİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ YAŞADIKLARINIZDAN DOLAYI SANMAYIN ARTIK HAMİLEYİZ UNUTTUK BUNLARI..AMA RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE BİLİYORUMKİ BURADAKİ SAYILI BİKAÇ KALAN ARKADAŞLARIMIZDA BU MUCİZELERİ YAŞAYACAK EMİN OLUN ÜMİDİNİZİ SAKIN KESMEYİN
Biliyorum çoğu kişi anlattıklarımı yaşıyor ama dile getiremiyoruz.4. yılımızdayız seni bekliyoruz usanmadan, yılmadan..Çift çizgiyi görmek bu kadar mı zordur.Bu kadar mı zor onu içinde hissetmek ,doğurmak,kucağına almak,kokusunu çekmek içine,herkesten sakınmak,onu emzirmek..Evet gerçekten bunlara ulaşmak çok zormuş.Aslında ne kadar da kolay görünüyor ama olmuyo olmuyo.Her ay adetimin yaklaştığında;adet olmamayı umut etmek,kendini hamile hissetmek,yorucu her şeyden sakınmak hatta eğer hamileysem ne zaman doğum olur burcu ne olur diye düşünmek…Ve her ay hüsrana uğramak..Eşinin her ay ümit dolu gözlerle sana bakması ve ona yine olmadığını söylemek ne zor şey..Gizlece ağlamak hışkırıklarında boğulmak…Yakınlarımdakilerin hamile haberleri kurşun gibi saplanır yüreğime onları kıskandığımdan değil neden bende onlar gibi bu mükemmelliğe ulaşamadığımı sorgulamak.İnsanların bebeğine sevgini gösterememek ya seversem acınan gözlerle bakılırım yada içlerinden aman nazar değdirir düşünceleri içimi kemirdiğinden içim kan ağlayarak uzaktan severim.O kadar kahroluyorum ki bebeklerini bırakıp çekip gidenlere,bakmayanlara,o küçük bedenleri kullanıp dilenenlere..Oysa bebeğim olsa ne kadar ilgili anne baba olacağımızı sorgularız hep.Başkalarına bebek hediyelerini alırken satıcının “bebeğiniz kaç aylık”demesi kadar içimi acıtmaz hiçbirşey.Daha fazla bekletme bizi bebeğim annen baban seni bekliyor.Rabbimmm daha fazla bekletme bizi , Sen her şeyin hayırlısını bilirsin ,Sen kapına geleni çevirmezsin bizleri de çevirme Rabbim…
KIZLAR BİLGİSAYARDA ZAMANINDA YAZDIĞIM BİR YAZIYI GÖRDÜM VE ÇOK DUYGULANDIM SİZLERELE PAYLAŞMAK İSTİYORUMKİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ YAŞADIKLARINIZDAN DOLAYI SANMAYIN ARTIK HAMİLEYİZ UNUTTUK BUNLARI..AMA RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE BİLİYORUMKİ BURADAKİ SAYILI BİKAÇ KALAN ARKADAŞLARIMIZDA BU MUCİZELERİ YAŞAYACAK EMİN OLUN ÜMİDİNİZİ SAKIN KESMEYİN
Biliyorum çoğu kişi anlattıklarımı yaşıyor ama dile getiremiyoruz.4. yılımızdayız seni bekliyoruz usanmadan, yılmadan..Çift çizgiyi görmek bu kadar mı zordur.Bu kadar mı zor onu içinde hissetmek ,doğurmak,kucağına almak,kokusunu çekmek içine,herkesten sakınmak,onu emzirmek..Evet gerçekten bunlara ulaşmak çok zormuş.Aslında ne kadar da kolay görünüyor ama olmuyo olmuyo.Her ay adetimin yaklaştığında;adet olmamayı umut etmek,kendini hamile hissetmek,yorucu her şeyden sakınmak hatta eğer hamileysem ne zaman doğum olur burcu ne olur diye düşünmek…Ve her ay hüsrana uğramak..Eşinin her ay ümit dolu gözlerle sana bakması ve ona yine olmadığını söylemek ne zor şey..Gizlece ağlamak hışkırıklarında boğulmak…Yakınlarımdakilerin hamile haberleri kurşun gibi saplanır yüreğime onları kıskandığımdan değil neden bende onlar gibi bu mükemmelliğe ulaşamadığımı sorgulamak.İnsanların bebeğine sevgini gösterememek ya seversem acınan gözlerle bakılırım yada içlerinden aman nazar değdirir düşünceleri içimi kemirdiğinden içim kan ağlayarak uzaktan severim.O kadar kahroluyorum ki bebeklerini bırakıp çekip gidenlere,bakmayanlara,o küçük bedenleri kullanıp dilenenlere..Oysa bebeğim olsa ne kadar ilgili anne baba olacağımızı sorgularız hep.Başkalarına bebek hediyelerini alırken satıcının “bebeğiniz kaç aylık”demesi kadar içimi acıtmaz hiçbirşey.Daha fazla bekletme bizi bebeğim annen baban seni bekliyor.Rabbimmm daha fazla bekletme bizi , Sen her şeyin hayırlısını bilirsin ,Sen kapına geleni çevirmezsin bizleri de çevirme Rabbim…
aminnn adaşımmm aminnseyhanım cnmm bu neydiii bütünn üstünüü doldurmayaaa çalıştıgım hislerrr yerinden oynadııı RABBİM bu özlemlee kimseyii sınamasınnnnn
canımm yaaaa mahfoldum ben bu videoyaduygular bu kadar m ı güzel anlatılır???
herkes aynı duygularımı yaşıyor Yüce Rabbim..
hiçbirşey yazamıyorum arkadaşım ağlamaktan bittim tükendim artık....
HİÇ GÖRMEDİĞİM YAVRUMA MEKTUBUMDUR (ŞİİR) - YouTube
bu şiir bitirdi beni...
Rabbim duysun sesimizi inşallah...
duygular bu kadar m ı güzel anlatılır???
herkes aynı duygularımı yaşıyor Yüce Rabbim..
hiçbirşey yazamıyorum arkadaşım ağlamaktan bittim tükendim artık....
HİÇ GÖRMEDİĞİM YAVRUMA MEKTUBUMDUR (ŞİİR) - YouTube
bu şiir bitirdi beni...
Rabbim duysun sesimizi inşallah...
günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız.ben temzilikle uğraşıyorum kayınvalide burdayken halledeyim dedim.bitti sayılır ama başka bir sorunum var ya lokum emmeyi reddediyor,özellikle saat 17den sonra direniyor geriliyor,mme ağzında ağlıyor çırpınıyorum,hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum ama nafile sonunda pes ediyorum ama içim acıyor aç duruyor diye,gee yatarken sadece bir kez mama veriyorum acaba biberonda mı alıştı,offf çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum onunla beraber bende ağlıyorum artık
günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız.ben temzilikle uğraşıyorum kayınvalide burdayken halledeyim dedim.bitti sayılır ama başka bir sorunum var ya lokum emmeyi reddediyor,özellikle saat 17den sonra direniyor geriliyor,mme ağzında ağlıyor çırpınıyorum,hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum ama nafile sonunda pes ediyorum ama içim acıyor aç duruyor diye,gee yatarken sadece bir kez mama veriyorum acaba biberonda mı alıştı,offf çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum onunla beraber bende ağlıyorum artık
o kadar araştırdım aldım biberonu ,sütüm okadar çok değil sağacak kadar lokuma anca yetiyor.kilosu az mama takviyesi yapmam gerekiyor kaşılla versem almıyor.gece uyku sersemi vericem bür süre biberonu belki çözüm olur puff.daha 5 kilo anca oldu minnakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?