Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım Sevom hiç öyle düşünürmüyüz geçmişte hepimiz neler neler yaşadık hiç unutulur mu canım benim aynı hisleri her daim yaşıyoruz ve inşallah çokkkkk yakında bitecek biz azcık kalanların hasreti

bende güzel şeyler hissediyorum arkadaşımında hasreti sona erecek inşallahhh

rica ederim canım inşş bu son olsun doğuma kadar keyfine bakarsın inşşş

kızlar merhaba azcık bakıyım napıyosunuz
merhaba Pınar

ayyy tam girdimm eşim aradı geliyomuş çıkıyorumm
hımm zamanlama hatası olsun başka zaman buluşuruz

seyhanım cnmm bu neydiii bütünn üstünüü doldurmayaaa çalıştıgım hislerrr yerinden oynadııı RABBİM bu özlemlee kimseyii sınamasınnnnn

duygular bu kadar m ı güzel anlatılır???
herkes aynı duygularımı yaşıyor Yüce Rabbim..
hiçbirşey yazamıyorum arkadaşım ağlamaktan bittim tükendim artık....

HİÇ GÖRMEDİĞİM YAVRUMA MEKTUBUMDUR (ŞİİR) - YouTube

bu şiir bitirdi beni...
Rabbim duysun sesimizi inşallah...

seyhanım cnmm bu neydiii bütünn üstünüü doldurmayaaa çalıştıgım hislerrr yerinden oynadııı RABBİM bu özlemlee kimseyii sınamasınnnnn
aminnn adaşımmm aminn

canımm yaaaa mahfoldum ben bu videoya

günaydın fıstıklar nasılsınızzzz
evet bu video

herkese günaydınlar nasılsınız bakalımm

kızlar yazdığım şeyle üzdüysem sizleri özür dilerim maksat ümitsizliğe düşmemenizdi

videoyu izlemedim ben izleyemiyorum ama bencede canımızı acıtacak bişeylerden uzak durun

Günaydın akide şekerlerim
sevdam çok içime dokundu yaaa Rabbim herkesin dileğini kabul etsin bir an önce bebeklerine kavuşsunlar
papatyanın test günü ne zaman

hepinizi ayrı ayrı öperim benim güzel arkadaşlarım

günaydın durucum

papatyanın 5.gün transferi olduğundan salı günü yapabilir testini ama doktoru hangi gün dedi bilmiyorum

günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız.ben temzilikle uğraşıyorum kayınvalide burdayken halledeyim dedim.bitti sayılır ama başka bir sorunum var ya lokum emmeyi reddediyor,özellikle saat 17den sonra direniyor geriliyor,mme ağzında ağlıyor çırpınıyorum,hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum ama nafile sonunda pes ediyorum ama içim acıyor aç duruyor diye,gee yatarken sadece bir kez mama veriyorum acaba biberonda mı alıştı,offf çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum onunla beraber bende ağlıyorum artık

günaydın canım kayınvalide varken temizliğe başlaman iyi olmuş fırsat bu fırsat..hımm demek emmek istemiyo çokta küçük daha :26: anne olan arkadaşlar daha iyi bilir ama dediğin gibi alışmış olabilir biberona

günaydın temizlikte allah kolaylık versin.. senin miniğe gelince pek anlamam ama anlaşılan biberona alışmış madem memenden emmiyo senden sütünü sağ biberona koy öyle ver en azından anne sütünden almış olurr tabi bu benim görüşüm annelerimiz daha iyi bilir cnm..

o kadar araştırdım aldım biberonu ,sütüm okadar çok değil sağacak kadar lokuma anca yetiyor.kilosu az mama takviyesi yapmam gerekiyor kaşılla versem almıyor.gece uyku sersemi vericem bür süre biberonu belki çözüm olur puff.daha 5 kilo anca oldu minnakım

ah cnm yaa allah kolaylık versin ne diyim.. yiğenime bizde böyle yaptık annesinin sütü çekildiği için mama verdik nası güzel olmuştu fosur fosur ama bize hep dedilerki mama şişirmiş doğru demişler şimdi yiğenim 5 yaşına girecek çok zayıf aman canları içinde olsunda kafana takma cnm alır elbett

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…