slm arkidişlerrrrrrr nasılsınızzzzzz
ben hastayım hatta velakin çok bogazlar şişmiş öksürükkkk baş agrısıı mahfediyoooo dün gece doktora gittim antibiyotik vereyimmi dedii bendee yokkkkk çekerim dedim vee geldim çekiyorummmmm:2::2::2::2::2:
günaydın durucum
papatyanın 5.gün transferi olduğundan salı günü yapabilir testini ama doktoru hangi gün dedi bilmiyorum
günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız.ben temzilikle uğraşıyorum kayınvalide burdayken halledeyim dedim.bitti sayılır ama başka bir sorunum var ya lokum emmeyi reddediyor,özellikle saat 17den sonra direniyor geriliyor,mme ağzında ağlıyor çırpınıyorum,hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum ama nafile sonunda pes ediyorum ama içim acıyor aç duruyor diye,gee yatarken sadece bir kez mama veriyorum acaba biberonda mı alıştı,offf çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırıyorum onunla beraber bende ağlıyorum artık
slm arkidişlerrrrrrr nasılsınızzzzzz
ben hastayım hatta velakin çok bogazlar şişmiş öksürükkkk baş agrısıı mahfediyoooo dün gece doktora gittim antibiyotik vereyimmi dedii bendee yokkkkk çekerim dedim vee geldim çekiyorummmmm:2::2::2::2::2:
saol durum aynenn öylee vallaaaaa acı acıı çıkıyoooohadi hayırlısı güzel haberlerini alacaz
canım sütün azaldıysa az geldiği için yoruluyo o zamanda emmek istemiyor olabilir biberon daha hızlı aktığı için onu tercih eder
sen zorlada olsa emzirmeye bak ve bol su iç derim vede lütfen mümkün olduğunca uykunu almaya bak
saklayabiliyosan dipfirize süt atmayı unutma 6 ay kadar saklanabilir
canım geçmiş olsun yatıp dinlen sevdamce
gezmenin acısı çıktı desene
çok geçmiş olsun kuzum allah şifa versiiiin
durucum sağolasın fikirlerin için amma aah ah difrize atacak sütüm olsa daha ne isterim:)) besili bir möö olamadım fazla sütüm olmuyor
günaydın arkadaşlarrr nasılsınız
o kadar araştırdım aldım biberonu ,sütüm okadar çok değil sağacak kadar lokuma anca yetiyor.kilosu az mama takviyesi yapmam gerekiyor kaşılla versem almıyor.gece uyku sersemi vericem bür süre biberonu belki çözüm olur puff.daha 5 kilo anca oldu minnakım
durucum sağolasın fikirlerin için amma aah ah difrize atacak sütüm olsa daha ne isterim:)) besili bir möö olamadım fazla sütüm olmuyor
söslümmm minnakın meme istemiyormöuş 2 yada 3 . aylardaa bebekler memeyiii istemezlerr rededderlerr 2 ay filen çekeceksinnn ugraş cnm bidee biberonu bence uyuyunca verkiiii alışmasın RABBİM yardımcın olsunnn
günaydın iyiyiz sen nasılsın
dert etme kilosunu elbet büyüyecek kilo alacak sen elinden geleni yapıyorsunbelki sütün az olduğundan emmek istemiyodur süt çoğaltmak için çaylar falan filan var denedinmi
melikecimkayınvaliden varken bol bol uyu derim uyumak dinlenmekde sütün artırır süt artırıcı çaylar var eczaney sorarsan verirler birde malt içeceğiydi sanırım oda var dereotu süt yapar üzüm süt yapar en önemlisiide herzaman söylüyorum bol bol suuuuuuu
hamilelerr hamile adayları anneler sizde yazın bir kenara
minnoş az geldiği için biberonu istiyor çünkü biberonda dolu dolu içip karnı doyuyor dr mutlaka danış derim ve fırsat buldukça ver memeyi ağzına azda olsa sağki at dolaba
ege 4. ayını doldurdu ben işe başladım bol sütü varken 2-3 ayda süt bitti dr demişt sütün azalır diye çünkü işe başladım stres şu bu koşturma derken bitti dr yanına çocuğun bir mendilini bir çamaşırını al dedi gün boyu onu kokla dokun dedi hormonlarımı çalıştırıp süt üretecekmiş iş yerinde yapsan deli derler
evet söslüüüm çok üsgünüüüüm ama pes etmiycem 5 dakikada birde olsa dayıycam ağına savaşa mavaşa üç beş damla ne emse kardır dimi ama
denedim canım çok bişey farketmedi ,ya kiloyu çok takmıyorum annesi babası gibi zayıf olacak demekki(ben rtık zayıf sayılmam amma kütüğe doğru yol alıyorum bel falan gitti)
durucum biçok şey denedim ama belli olmuyor bazen az bazen çok,doktorum herşey fasa fiso sdece su dedi.ve dinlenmek tabi.bide diyorum kayınvalide geleli onda duruyor daha çok ben iş güçle uğraşırken,bana tepki mi gösteriyor acaba beni ihmal ettin diye.doktor doğru söylemş bende çok duydum onu.artı emzirirken bebeğinizin yüzüne bakın diyor doktor daha çok süt salgılanıyormuş
hoşgeldiniz kızlar
nurcik evet unutulmuyo yaşananlar söylenen sözler..
demek aşını vuruldun evet çok ağırmış öle dediler banada :))
evet 5. aydayız yani 4,5 aylıktık onuda doldurduk :)) haftaya 5.ayın son haftasına giriyoruz inşalalhh
sevdamce geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşımın dediği gibi gezmenin acısı çıktı işte senmi beni burda kudurtursun bak hasta oldun
saoll şekerim ama ben hasta olsam ne yazarr dün hast. geliyorum eşime diyorumki beni gezmeye götürrrr cnm sıkılıyooo ben yataklıkk ölüyoo olsam gezdir derim herhaldee çatla emii
herkese günaydınlar
sevdamcee geçmiş olsun canım
maiberf minnakın emmiyo demekki ama sen pes etme acıkınca mutlaka emer canım bebekler belli bi süre sonra bunu yapıo bende arkadaştan biliorum onunkide öle yaptı o zorlaya zolaya tekrar emmesini sağladı
süt artırıcı çay var ecz bulabilirsin humana still tea kullanmanı öneririm bol sıvı tüket kendi kaynattığım meyvesuları falan bol bol iç canım birde ben kuru üzüm sarı olanından kaynatıp içmenin sütü artırdığını duymuştum dene istersen
nurcanım kolun inşallah geçer ben ikisindede ağrı hissetmemiştim şükür bende dün izlem için gitmiştim oğluşun kalp atışlarını dinletti gayet sağlıklı dedi dinlerken tekmeledi durdu ebe rahatsız ettik küçük beyi diyo
bu arada yarın anneme gideceğim annanem ameliyat olcakmış annem onun yanında kalcak bende babamların yanında kalıp yemeklerini falan yapıcam hafta sonunu büyük ihtimalle orda geçiririz dualarınızı eksik etmeyin kızlar hayırlısıyla atlatsın annanem
saoll şekerim ama ben hasta olsam ne yazarr dün hast. geliyorum eşime diyorumki beni gezmeye götürrrr cnm sıkılıyooo ben yataklıkk ölüyoo olsam gezdir derim herhaldee çatla emii
alemsin valla canım kız sen bebişide gezmelerdeyken doğurmayasın ilahi
herkese günaydınlar
sevdamcee geçmiş olsun canım
maiberf minnakın emmiyo demekki ama sen pes etme acıkınca mutlaka emer canım bebekler belli bi süre sonra bunu yapıo bende arkadaştan biliorum onunkide öle yaptı o zorlaya zolaya tekrar emmesini sağladı
süt artırıcı çay var ecz bulabilirsin humana still tea kullanmanı öneririm bol sıvı tüket kendi kaynattığım meyvesuları falan bol bol iç canım birde ben kuru üzüm sarı olanından kaynatıp içmenin sütü artırdığını duymuştum dene istersen
nurcanım kolun inşallah geçer ben ikisindede ağrı hissetmemiştim şükür bende dün izlem için gitmiştim oğluşun kalp atışlarını dinletti gayet sağlıklı dedi dinlerken tekmeledi durdu ebe rahatsız ettik küçük beyi diyo
bu arada yarın anneme gideceğim annanem ameliyat olcakmış annem onun yanında kalcak bende babamların yanında kalıp yemeklerini falan yapıcam hafta sonunu büyük ihtimalle orda geçiririz dualarınızı eksik etmeyin kızlar hayırlısıyla atlatsın annanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?