ben yatartken hep diyodum bu yatmanın sonuuuuu kötüü diyeeeeeegünaydın canım
geçmiş olsun allah şifa versin inşallahh
bak ya hiç akıllanma yok yani
hee ben bu hafta sonu ipeğe gitmeyi düşünüyom gelcenmi
olabilirrrr cnmmmpiknikteykenn milletin içindeee çıkıyomuymuşş :18::18::18::18::18::18::18:
tatlım sen akıllanmazsınbirde pikniğe gidecekmiş bak bakkkk
seyhan cnm sen güzelyalıdaki idil baby nin magzasını biliyomusunnn:26::26::26::26::26::26:
yok bilmiyorum ne oldu ki
ben yatartken hep diyodum bu yatmanın sonuuuuu kötüü diyeeeeee
gerçekmii nasıl gidecezzzzzzzzz
oraya bakmadann bebege alışverişe başlamaa biraz pahalı ama harika şeyler var hemde fabrika satış magzasıı özelliklee has. çıkışlarınaa orayaa bak derimmm
ben ipekten sonra teyzemlere geçicem beykoza o yüzden eşimle birlikte geçicez.eşim yarım gün çalışıyo cumartesi günü. 1-2 saat görsem yeter eşimde oyalanıcak beni beklicek şimdilik planım bu canım tabi ipek müsaitse
e5 yolu üzerinde cnm tam güzelyalı köprüsününnn altından biraz daha ilerideeeehımm e5 tarafındamı yoksa güzelyalı çarşıdamı.çarşıda e5 e yakınya oda başka
ben piknik olayından biraz tırstım yine kene ler ve ölümler başladı o yüzden cesaret edermiyim bilmiyorum
canalrım nasılsınızzzzz işlerim var çıkmama gerekiyor ama size bir slm vereyim dedim
kızlar Ayşe den haberler pazartesi transferi nasip oldu dinleniyor anneciğisinde inşallah test gününde müjde verecek ben çok ama çok hissediyorumm
KIZLAR BİLGİSAYARDA ZAMANINDA YAZDIĞIM BİR YAZIYI GÖRDÜM VE ÇOK DUYGULANDIM SİZLERELE PAYLAŞMAK İSTİYORUMKİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ YAŞADIKLARINIZDAN DOLAYI SANMAYIN ARTIK HAMİLEYİZ UNUTTUK BUNLARI..AMA RABBİM ZAMANI GELDİĞİNDE BİLİYORUMKİ BURADAKİ SAYILI BİKAÇ KALAN ARKADAŞLARIMIZDA BU MUCİZELERİ YAŞAYACAK EMİN OLUN ÜMİDİNİZİ SAKIN KESMEYİN
Biliyorum çoğu kişi anlattıklarımı yaşıyor ama dile getiremiyoruz.4. yılımızdayız seni bekliyoruz usanmadan, yılmadan..Çift çizgiyi görmek bu kadar mı zordur.Bu kadar mı zor onu içinde hissetmek ,doğurmak,kucağına almak,kokusunu çekmek içine,herkesten sakınmak,onu emzirmek..Evet gerçekten bunlara ulaşmak çok zormuş.Aslında ne kadar da kolay görünüyor ama olmuyo olmuyo.Her ay adetimin yaklaştığında;adet olmamayı umut etmek,kendini hamile hissetmek,yorucu her şeyden sakınmak hatta eğer hamileysem ne zaman doğum olur burcu ne olur diye düşünmek…Ve her ay hüsrana uğramak..Eşinin her ay ümit dolu gözlerle sana bakması ve ona yine olmadığını söylemek ne zor şey..Gizlece ağlamak hışkırıklarında boğulmak…Yakınlarımdakilerin hamile haberleri kurşun gibi saplanır yüreğime onları kıskandığımdan değil neden bende onlar gibi bu mükemmelliğe ulaşamadığımı sorgulamak.İnsanların bebeğine sevgini gösterememek ya seversem acınan gözlerle bakılırım yada içlerinden aman nazar değdirir düşünceleri içimi kemirdiğinden içim kan ağlayarak uzaktan severim.O kadar kahroluyorum ki bebeklerini bırakıp çekip gidenlere,bakmayanlara,o küçük bedenleri kullanıp dilenenlere..Oysa bebeğim olsa ne kadar ilgili anne baba olacağımızı sorgularız hep.Başkalarına bebek hediyelerini alırken satıcının “bebeğiniz kaç aylık”demesi kadar içimi acıtmaz hiçbirşey.Daha fazla bekletme bizi bebeğim annen baban seni bekliyor.Rabbimmm daha fazla bekletme bizi , Sen her şeyin hayırlısını bilirsin ,Sen kapına geleni çevirmezsin bizleri de çevirme Rabbim…
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım şimdi hastaneye alışmaya çalışıyorum saat 4 de çıkılıyor o kadar afalladım ki eve gidince saat 6 zannedip aceleden yemekler yapıyorum feleğim şaştı dün akşam baya vaktim oldu da mutfak dolaplarımı fırınımı bulaşık mak. sildim yağçözle çok iyi oldu bu akşamda camları silsem diyorum yavaş yavaş bahar temizliğine başlasam çok iyi olacak sanırım sizleri çok özlüyorummmm burnumda tütüyorsunuzzz knt olmadığı için hiç ama hiç kimseye arayamıyorum canımı çok sıkıyorrrşu paranın gözü kör olsun emiii
sizde beni özlüyormusunuzzz
hımmm bilmemki hele bi hafta sonu olsunn öyleee ama sanırsam gelememm benimki cumartesi sabahı işten gelecekkk o yüzden uyandıramamm yoksa o bırakır benii ama uyandıramam yaaa sabaha kadar çalışmış adamıı
e5 yolu üzerinde cnm tam güzelyalı köprüsününnn altından biraz daha ilerideeee
yaa öyle ama kısaa kollularlaa gitmiyorum bideeee saldım çayıra mevlam kayıraa ben salı günü saglık ocagına gittim 22 yaşlarında bir kız vardıı evinin kapısının önünde otururken koluna kene batmışş ve doktoraa gelmiştiii ıyy ordaa duruyoduuuu piss şey iğrençti
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım şimdi hastaneye alışmaya çalışıyorum saat 4 de çıkılıyor o kadar afalladım ki eve gidince saat 6 zannedip aceleden yemekler yapıyorum feleğim şaştı dün akşam baya vaktim oldu da mutfak dolaplarımı fırınımı bulaşık mak. Sildim yağçözle çok iyi oldu bu akşamda camları silsem diyorum yavaş yavaş bahar temizliğine başlasam çok iyi olacak sanırım sizleri çok özlüyorummmm burnumda tütüyorsunuzzz knt olmadığı için hiç ama hiç kimseye arayamıyorum canımı çok sıkıyorrrşu paranın gözü kör olsun emiii
Sizde beni özlüyormusunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?