Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben yatartken hep diyodum bu yatmanın sonuuuuu kötüü diyeeeeee

gerçekmii nasıl gidecezzzzzzzzz

ben ipekten sonra teyzemlere geçicem beykoza o yüzden eşimle birlikte geçicez.eşim yarım gün çalışıyo cumartesi günü. 1-2 saat görsem yeter eşimde oyalanıcak beni beklicek şimdilik planım bu canım tabi ipek müsaitse

canalrım nasılsınızzzzz işlerim var çıkmama gerekiyor ama size bir slm vereyim dedim

ben piknik olayından biraz tırstım yine kene ler ve ölümler başladı o yüzden cesaret edermiyim bilmiyorum

hımmm bilmemki hele bi hafta sonu olsunn öyleee ama sanırsam gelememm benimki cumartesi sabahı işten gelecekkk o yüzden uyandıramamm yoksa o bırakır benii ama uyandıramam yaaa sabaha kadar çalışmış adamıı

hımm e5 tarafındamı yoksa güzelyalı çarşıdamı.çarşıda e5 e yakınya oda başka
e5 yolu üzerinde cnm tam güzelyalı köprüsününnn altından biraz daha ilerideeee
ben piknik olayından biraz tırstım yine kene ler ve ölümler başladı o yüzden cesaret edermiyim bilmiyorum

yaa öyle ama kısaa kollularlaa gitmiyorum bideeee saldım çayıra mevlam kayıraa ben salı günü saglık ocagına gittim 22 yaşlarında bir kız vardıı evinin kapısının önünde otururken koluna kene batmışş ve doktoraa gelmiştiii ıyy ordaa duruyoduuuu piss şey iğrençti

bakın ne buldum

Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...

Üstad cevabı yapıştırır:

Getirin o kafiri yakalım..

kızlar Ayşe den haberler pazartesi transferi nasip oldu dinleniyor anneciğisinde inşallah test gününde müjde verecek ben çok ama çok hissediyorumm

ayy çok şükür inşallah yakında müjdeli habere sevinecez inşallah yaaaa

sevommmmoffffffffffffffff

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım şimdi hastaneye alışmaya çalışıyorum saat 4 de çıkılıyor o kadar afalladım ki eve gidince saat 6 zannedip aceleden yemekler yapıyorum feleğim şaştı dün akşam baya vaktim oldu da mutfak dolaplarımı fırınımı bulaşık mak. sildim yağçözle çok iyi oldu bu akşamda camları silsem diyorum yavaş yavaş bahar temizliğine başlasam çok iyi olacak sanırım sizleri çok özlüyorummmm burnumda tütüyorsunuzzz knt olmadığı için hiç ama hiç kimseye arayamıyorum canımı çok sıkıyorrrşu paranın gözü kör olsun emiii
sizde beni özlüyormusunuzzz

hg cnm ohh erken çıkan iyi olmuşşşşşş ne güzelll bizdeeee senii özlüyoruz olurmu öyle şeyyyy o para yokmu gıcık şeyyyy

vardiyalımı çalışıyo eşin Hımm sen bilirsin ben söyliyeyimde demeden gitti olmasın.ben araba ile gitmiyeceğim için sana da gel götüriyim demiyorum

keneyi direk açık olan kolamı geldiğini düşünüyorsun sen Demek saldın çayıra bravo sana ne diyeyim

hoşgeldin cnaım özlemez olurmuyuz hiç
Aaa ne güzel demek erken çıkılıyo ayyy keşke bende öle çıksam Hem inan hastanenin çok işi olmaz başın çok ağrımaz diye düşünüyorum senin için daha iyi olacak..hem hastalıklarında da hastanedesin işte ne güzel kendini check up bile yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…