vardiyalımı çalışıyo eşinHımm sen bilirsin ben söyliyeyimde demeden gitti olmasın.ben araba ile gitmiyeceğim için sana da gel götüriyim demiyorum
keneyi direk açık olan kolamı geldiğini düşünüyorsun senDemek saldın çayıra bravo sana ne diyeyim
yok vardiyeli deilde bu hafta sonu öyle olacakdamam cnm saol yok demem yaaaa niye diyeyim benimki erken gelirsee ve uykusunu almış olursaaaa kaldırırım o zmn biz arabaylaaa geliriz o zmn ben size derim berbaer gidelim diye
Iyi güzeldee sen benim niyee korkutuyosunki ne güzell benn gidip geziyom yaaa
bakın ne buldum
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır:
Getirin o kafiri yakalım..
as cnm biz iyiyiz sen nasılsın
Yaa bu net beni deli ediyo
ben yemek yiyip gelirim kızlar
afiyett olsunnnnn
hoş buldum Sevom inşallah test gününde şöleee okkalı bi müjde verecek inşş Ayşe Ayşemşifa hoşgeldin canım
ayşenin test tarihini baya geç söylemiş doktor :26: neyse geç olsunda güç olmasın
valla bu kırım kongo olayı olunca insan ister istemez panik oluyo yoksa banada zamanında kene çok yapıştı ama fındık kenesi küçük kenelerden
hoş buldum Sevom inşallah test gününde şöleee okkalı bi müjde verecek inşş Ayşe Ayşem
valla dedim yaaa ben kenelerin yani bu kırım kongo olaylı kenelerin içinden geldimhem canlı hem cesetlerr gördümm can tatlı tabi ama tedbiri alıp Rabbime emanetiz her zamanki gibi
oo çoktan afiyet oldu hatta acıktım yeniden dermişimm
ay cnmm ayşe de inşallah güzel haberlerr alacakkızlar Ayşe nin test günü 25 MAYIS
Adaşım geçmiş olsun canım geziyom tozuyom dedin hepimzii kıskandırdın ve şifayı kaptın haageçmiş olsun çabucak geçsin inşş
ayrıca korkmayın keneden ben bizzat kenelerin içinden çıktım geldiminanın oda ALLAH ın emriyle tabi tedbir alıp takdiri Rabbime bırakmak lazım ama kene var diye piknik planlarınız v.s. hayal olmasın
şifa hoşgeldin canım
ayşenin test tarihini baya geç söylemiş doktor :26: neyse geç olsunda güç olmasın
valla bu kırım kongo olayı olunca insan ister istemez panik oluyo yoksa banada zamanında kene çok yapıştı ama fındık kenesi küçük kenelerden
sevo banamı geliyosun buyur gel
kızlarr ben dogurduktan son raaa şu stardaki program varyaa yeni bir hayat diyee orayaa gitmem gerekecek sanırsam
kızlarr ben dogurduktan son raaa şu stardaki program varyaa yeni bir hayat diyee orayaa gitmem gerekecek sanırsam
sevo banamı geliyosun buyur gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?