Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok vardiyeli deilde bu hafta sonu öyle olacakdamam cnm saol yok demem yaaaa niye diyeyim benimki erken gelirsee ve uykusunu almış olursaaaa kaldırırım o zmn biz arabaylaaa geliriz o zmn ben size derim berbaer gidelim diye

iyi güzeldee sen benim niyee korkutuyosunki ne güzell benn gidip geziyom yaaa

Son düzenleme:

ok haberleşiriz ozaman

kork tabi bu endişe edilecek bişey çünkü heleki şuanki durumumuzda daha hassas olmalıyız

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

kızlar Ayşe nin test günü 25 MAYIS

Nurcik canım aşı olmuşsun çok geçmiş olsun ayrıca baş ağrıların her günmüş inşallah bidaha olmaz acil şifalar dilerim

Nuray canım anneannen için çokk geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Sevoo ne kaaa güzel İpeğe gitcekmişsin ohhh resimde isteriz ona göre yerime kocaman sarıl öp onları tamam mı

Adaşım geçmiş olsun canım geziyom tozuyom dedin hepimzii kıskandırdın ve şifayı kaptın haa geçmiş olsun çabucak geçsin inşş

Çiğdem canım bence hastane daha iyi oldu kızz bol bol hcg yaptırırsın işte daha ne

Melike canımm inşallah sütün artar bebişin daha çok anne sütü alır

aha tıkandım aklımda başka bişi var mıydı ki unuttum bak :44: kusuruma bakmayın seviyorum hepinizi

ayrıca korkmayın keneden ben bizzat kenelerin içinden çıktım geldim inanın oda ALLAH ın emriyle tabi tedbir alıp takdiri Rabbime bırakmak lazım ama kene var diye piknik planlarınız v.s. hayal olmasın

şifa hoşgeldin canım
ayşenin test tarihini baya geç söylemiş doktor :26: neyse geç olsunda güç olmasın

valla bu kırım kongo olayı olunca insan ister istemez panik oluyo yoksa banada zamanında kene çok yapıştı ama fındık kenesi küçük kenelerden

hoş buldum Sevom inşallah test gününde şöleee okkalı bi müjde verecek inşş Ayşe Ayşem

valla dedim yaaa ben kenelerin yani bu kırım kongo olaylı kenelerin içinden geldim hem canlı hem cesetlerr gördümm can tatlı tabi ama tedbiri alıp Rabbime emanetiz her zamanki gibi

inşallahhhhh canımmm inşallahhh

aynen öle tedbir almak lazım takdir allahtan

oo çoktan afiyet oldu hatta acıktım yeniden dermişimm

ay cnmm ayşe de inşallah güzel haberlerr alacak saol adaaşım yaa sizi kıskandırmak içiğn dememiştimkiii

gerçektenmi inanmıyorumm ben dahaaa keneyleee salı günü tanıştım kızının koluna yapışmıştı iğrençtiii

kızlarr ben dogurduktan son raaa şu stardaki program varyaa yeni bir hayat diyee orayaa gitmem gerekecek sanırsam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…