Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ilahi yanında bende eşlik ederim bu gidişle merak etme

Yaa ben doğumdan sonra plates falan düşünüyom yaza doğru tabi

damam dogurduktan sonraa beraber form doldururuzzzzzz kıss kazanırsak 250 binimiz olurrrr

cnm bendee nisan gibii bişeylerr yapmayıı planlıyorum agustos gibi tatile gidicezz birazz vermişş olurum bariii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
nerelerdesiniz kimsecikler yok
ben iyim diyim sizde inanın :18::18:
hepinizin tahmin edebileceği gibi gerginim kafamda kırk tilki dolanıyor
her gün 2 iğnem var delik delik kevgire döndüm su içsem deliklerden fışkıracak zannediyorum
yarın vurulmam gereken 3 iğnem var çok şükür rabbimeki iğneden korkmuyorum
annemlerde kalıyorum sağolsun çok güzel ilgileniyorlar ama ben çok sıkıldım bu ilgiden evdende çıkarmıyorlar
bu arada garip garip rüyalar görüyorum
derdim neyse gördüğüm rüyalar garip garip
neyse bacılar allaha emanet olun rabbim bendende sizlere pozitif haberi vermek nasip kısmet olur inşallah

Canım benim stresli gergin olman normal
o rüyalardan bende görüyodum :)
güzel haberlerle geleceksin burayaaa

günaydın canlar
hayırlı cumalar olsun inş.
papatyacım hayırlı olsun inş. güzel haberlerini okuruz canım rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inş.
hamiş kızlar sizlerde iyisiniz maşallah 4 ay devirmişsiniz
kilo konusuna takılmayın bende fil gibi olmuştum bu gün 15. günümüz ve ben sezeryan oldugum halde 11 kilo gitti kaldı 11 kilo
22 kilo aldım toplamda ama hızlı gidiyor ameliyatta 7 kilo gitmişti diğer 4 kilo eve gelince gitti kafanıza takmayın bebeklerde zayıflatacak sizi
bebeğim ve ben cok iyiyiz benim gazım olmadıkça minnakım cok uslu maşallah mışıl mışıl uyuyor
günlük bir kupa anason rezene karışık içiyorum cok faydasını görüyorum ne bende ne de bebekte gaz oluyor aklınızda olsun kızlar
hayden bana müsade öptüm herkesi

hayırlı cumalarrr hepinizeeee

nasılsınız kızlar kaç gündür iş yapıyorum temizlik vs.. bugünde yatmıyım dedim eşimi işe yolladım hemen giriyim dedim yarın akşam yemeğe misafirim var hazırlık yapacam bugünden z.yağlılarımı halldedicem öğleden sonra çapaya gidicez eşim genetik tahlili için kan verecek 4 5 ay sonra da anca sonuç çıkıyomuş offf çok zor sıra gelecek bize

sana da hayırlı cumalar tostiii

HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

tosti maşallahh ne güzel kilo vermişsin öle gaz olayında dediklerini bende duymuştum komşumda onları içiyodu notumu aldım canım

pınar kolay gelsin misafirlerin ağır misafir galiba kaç gündür helak oldun aslında şu hastanede tanıdığın yokmuydu onlar yardımcı olurlardı sıra olayında :26:

aminnn yeterrr

günaydın hayırlı cumalar herkese

fatoş geçmiş olsun dikkat et kendine çok gezip dolaşma evde dinlenerek geçir iyileşene kadar

ayşe hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 25 mayısta haftaya bugün dünyanın en güzel haberini alırsın hamileler kervanına katılırsın sende

pınarcık yeni tedaviniz için ilk adımı atıyorsunuz bugün hayırlısı olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…