sende gel kanki
ahh kankşm keşke gelebilseydim valla istbulda olsam kesn gelirdimde
elbet yolun düşer istanbula kızınla gelirsin
günaydınn millet nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
yaa ben üzgünüm 1 seneden fazladır yapılmıyan chicco depo satışı bugün ve yarın ama bu gecee benimki çalışıyorrr vee ben dört gözlee beklediğim bu satışa gidemeyecegim
kızlar ömer uyudu bende işlerimi yapayım malum yarın misafir var kitaplık falan almıştım onu kuruyorum biraz dağınığım temizlik yapamasamda dağınığımı toplayım
yoksam yarın pratik işini bilen ev kadını imajım çökecek
yaa ben üzgünüm 1 seneden fazladır yapılmıyan chicco depo satışı bugün ve yarın ama bu gecee benimki çalışıyorrr vee ben dört gözlee beklediğim bu satışa gidemeyecegim
ahh kankşm keşke gelebilseydim valla istbulda olsam kesn gelirdimde
günaydınn
annele gitsen olmazmı veya başka bir arkadaşınla
yaa ipekk alemsin haaa senin imajın çökmezzz merak etmeeee
kızlar ömer uyudu bende işlerimi yapayım malum yarın misafir var kitaplık falan almıştım onu kuruyorum biraz dağınığım temizlik yapamasamda dağınığımı toplayım
yok yok çökmez imajın bir kere adın çıkmış pratik ev hanımı diye kolay kola çökmez o imajkızlar ömer uyudu bende işlerimi yapayım malum yarın misafir var kitaplık falan almıştım onu kuruyorum biraz dağınığım temizlik yapamasamda dağınığımı toplayım
nurcik uzaktaaa yaaa ben asya o avrupa kıtasındaa ancaa benimkiyle gidebilirim şimdi chicco yu arıyacam bakalım cumartesi saat kaçtaa tabi cumartesiyedeee hiçbirşey kalmıyacak
tek derdin bu olsun tatlım vardır bir hayır üzülme belki aileden birine söylesen götürür belli mi olur
anamm sen bu kampanyaları indirimleri nerden biliyosun şaşıp kalıyom vallakız herşeyi aldın hemen hemen daha ne gece gidilmeyecekse annenle yoksa abinle git
yok yok çökmez imajın bir kere adın çıkmış pratik ev hanımı diye kolay kola çökmez o imaj
hadi kolay gelsin
amann boşver yaa herkes ordanmı alıyor sanki gidemezsende üzülme
kızlar eşim dün kalkmış yazıflama ilacı almış netten kullanıcı yprumları okudum ama memnun olmayan çok kişi var ona okuttum ama dinlemiyor arkadaşı bu ilaç sayesinde kilo vermiş diyo
valla bilmem ben temkinli olsam fena olmaz imaj çökerse ben buralarda duramam
sende gelsene yarın ...hadi gidiyorum ben
aynenn nurcik öyle kısmet işi işteeee
yaa bencee içtirmee benimkidee almıştıı bir araaaa dedim senn yalvarsan bu ilacı yine i,çirtmemm sonraa tuttu bogazını 87 den 72 ye düştüüü eferim onaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?