Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ömer uyudu bende işlerimi yapayım malum yarın misafir var kitaplık falan almıştım onu kuruyorum biraz dağınığım temizlik yapamasamda dağınığımı toplayım
yoksam yarın pratik işini bilen ev kadını imajım çökecek

Son düzenleme:
günaydınn millet nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

yaa ben üzgünüm 1 seneden fazladır yapılmıyan chicco depo satışı bugün ve yarın ama bu gecee benimki çalışıyorrr vee ben dört gözlee beklediğim bu satışa gidemeyecegim

günaydınn

annele gitsen olmazmı veya başka bir arkadaşınla

yaa ipekk alemsin haaa senin imajın çökmezzz merak etmeeee

tek derdin bu olsun tatlım vardır bir hayır üzülme belki aileden birine söylesen götürür belli mi olur

ayyy ilahi ipekkk senin imajın benim gözümde hep aynı yerde merak etme

yok yok çökmez imajın bir kere adın çıkmış pratik ev hanımı diye kolay kola çökmez o imaj
hadi kolay gelsin

nurcik uzaktaaa yaaa ben asya o avrupa kıtasındaa ancaa benimkiyle gidebilirim şimdi chicco yu arıyacam bakalım cumartesi saat kaçtaa tabi cumartesiyedeee hiçbirşey kalmıyacak

amann boşver yaa herkes ordanmı alıyor sanki gidemezsende üzülme
kızlar eşim dün kalkmış yazıflama ilacı almış netten kullanıcı yprumları okudum ama memnun olmayan çok kişi var ona okuttum ama dinlemiyor arkadaşı bu ilaç sayesinde kilo vermiş diyo

anamm sen bu kampanyaları indirimleri nerden biliyosun şaşıp kalıyom valla kız herşeyi aldın hemen hemen daha ne gece gidilmeyecekse annenle yoksa abinle git

anamm sen bu kampanyaları indirimleri nerden biliyosun şaşıp kalıyom valla kız herşeyi aldın hemen hemen daha ne gece gidilmeyecekse annenle yoksa abinle git

seyhanımmm benn 5 senemi bunlarıı takibindee geçirdim birgün olursaa diyeeeeşimdideee yenibosnadaa bir avm de yapıyorlarr acayip indirimler oluyooo önceden tuzladaydıııı çok uzaktaa bee

aynenn nurcik öyle kısmet işi işteeee

yaa bencee içtirmee benimkidee almıştıı bir araaaa dedim senn yalvarsan bu ilacı yine i,çirtmemm sonraa tuttu bogazını 87 den 72 ye düştüüü eferim onaaa

kızlar banlanmam an meselesi gidersem merak etmeyin beni kötü bişey yapmadım
bu ilaç hakkında bir konu açtım bilgisi olan varmı diye ama bir arkadaş ilaç ismi ve konu açmak yasak demiş hiç bilmiyordum

bizimki boğazına düşkün anacım aynı zamanda rahatınada düşkün spora koşuya gitse bu kadar almıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…