Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar banlanmam an meselesi gidersem merak etmeyin beni kötü bişey yapmadım
bu ilaç hakkında bir konu açtım bilgisi olan varmı diye ama bir arkadaş ilaç ismi ve konu açmak yasak demiş hiç bilmiyordum

ya nurcikk eferim sana bi banlanman eksiktii ama sanırsammm sanaaa bişeyy olmazzz

kızlar çok heycanlıyım ben yaa şu ameliyatı bi atlatsaydım iyi olacam sevom olmuştu geralde bu ameliyattan cnm ne kadar sürüyo bu operasyon mazur gör cnm beni heycan fazla bendee :18::18::18:

kızlar çok heycanlıyım ben yaa şu ameliyatı bi atlatsaydım iyi olacam sevom olmuştu geralde bu ameliyattan cnm ne kadar sürüyo bu operasyon mazur gör cnm beni heycan fazla bendee :18::18::18:

korkmana gerek yok canım. zaten uyutuyorlar uyandığında bitmiş oluyor hatta yatağında olmuş olacaksın uyandığında ve sanırım aynı gün eve gönderiyorlar rahat ol

korkmana gerek yok canım. zaten uyutuyorlar uyandığında bitmiş oluyor hatta yatağında olmuş olacaksın uyandığında ve sanırım aynı gün eve gönderiyorlar rahat ol

evet cnm basit bir operasyonmuş ama yinede ne bilim korkuyorum nurcik sen olmamışmıydın histereskopi ?

neyse kızlar bana müsade abdestimi alayım ezan okunur artık kuran okuyayım biraz hadin görüşürüz byyy

Son düzenleme:
hg cnm ohh erken çıkan iyi olmuşşşşşş ne güzelll bizdeeee senii özlüyoruz olurmu öyle şeyyyy o para yokmu gıcık şeyyyy

canlarım benimmm yaa evet gıcık yaaa para olmasaydı nolacaktı yada herşey bu kadar pahalı mı olmak zorunda

heheegüldürdün beni sevomm hayırlısı artık ama ne bleyim içimdeki ses çok fazla kalmayacaksın burda diyo nedenseee bide burası valla dedikodu kazanı daha neler görecem yaşayacam işittikçe böyle oluyorum uzaktan izliyorum ama uzaktaki insana daha çok zarar veriyormuş inan ki mesafemi sınırımı korumaya çalışıyorum

doğru diyorsun şifacım bugün yarın yaptırayım valla kansız kalırsam kanda bulurlar banaa

canım paptyam az kalmış tedaviyee sonra bak çok ararsın bu ilgiyii
rüyalar içinde geçenlerde miştim sol tarafınıza 1 fatiha 3 ihlas okuyup sol tarafınıza okuyup üfleyin allahım izniyle bişey olmazz

hadi bakalım allahım işinizi rastgetirsin ablacım yardımcınız olsun kolay gelsin ablacım

ben çok yoğunum kızlar pek katılamıyorum muhabbete

asicim daha öncede dediğim gibi işlem 10-15 dk sürüyo bayılıp ayılman 1-1,5 saat ve 2 saat sonra çıkış yapabiliyosun. kanaman çok az oluyo zaten birazda ağrın oluyo ama ağrı kesici veriyolar. hımm başka aç karnına gideceksin zaten söylemişlerdir ben kahvaltı yapıp gitmiştim mecbur beklediler bikaç saat daha geceden itibaren bişey yemiyeceksin..heyecanlanacak korkulacak hiçbişey yok sen bunuda atlatırsın yumurta toplama işi nasılsa yani süresi acısı falan buda ondan daha basit

hayırlı cumalar sedefo hoşgeldin
dedikodu heryerde var canım sen dinle sadece etliye sütlüye karışma boşver

Son düzenleme:
kızz nurcan benim rüya olmadı baksana kızın oluyo demek hayırlı olsun bacım saglıkla sag saglim kucagınıza alın evinize mutluluk bereket getrsin yüzünüzden gülümseme eksik olmasın bacım kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…