kızlar banlanmam an meselesigidersem merak etmeyin beni kötü bişey yapmadım
bu ilaç hakkında bir konu açtım bilgisi olan varmı diye ama bir arkadaş ilaç ismi ve konu açmak yasak demiş hiç bilmiyordum
bizimki boğazına düşkün anacım aynı zamanda rahatınada düşkün spora koşuya gitse bu kadar almıycak
bir arkadaş yazmış şimdi banlanmazsın ama konun silinir demiş aman banlanmıyımda silinsin zaten menun olan yok bu ilaçtanya nurcikk eferim sana bi banlanman eksiktiiama sanırsammm sanaaa bişeyy olmazzz
bir arkadaş yazmış şimdi banlanmazsın ama konun silinir demiş aman banlanmıyımda silinsin zaten menun olan yok bu ilaçtan
herkese merhabalar hayırlı cumalar rabbim herkesin muradını dileğini versin inşallahh
herkese merhabalar hayırlı cumalar rabbim herkesin muradını dileğini versin inşallahh
kızlar çok heycanlıyım ben yaa şu ameliyatı bi atlatsaydım iyi olacam sevom olmuştu geralde bu ameliyattan cnm ne kadar sürüyo bu operasyon mazur gör cnm beni heycan fazla bendee :18::18::18:
korkmana gerek yok canım. zaten uyutuyorlar uyandığında bitmiş oluyor hatta yatağında olmuş olacaksın uyandığında ve sanırım aynı gün eve gönderiyorlar rahat ol
yok canım olmadım benevet cnm basit bir operasyonmuş ama yinede ne bilim korkuyorum nurcik sen olmamışmıydın histereskopi ?
neyse kızlar bana müsade abdestimi alayım ezan okunur artık kuran okuyayım biraz hadin görüşürüz byyy
hg cnm ohh erken çıkan iyi olmuşşşşşş ne güzelll bizdeeee senii özlüyoruz olurmu öyle şeyyyy o para yokmu gıcık şeyyyy
hoşgeldin cnaım özlemez olurmuyuz hiç
Aaa ne güzel demek erken çıkılıyo ayyy keşke bende öle çıksamHem inan hastanenin çok işi olmaz başın çok ağrımaz diye düşünüyorum senin için daha iyi olacak..hem hastalıklarında da hastanedesin işte ne güzel kendini check up bile yaptırırsın
kızlar Ayşe nin test günü 25 MAYIS
Nurcik canım aşı olmuşsun çok geçmiş olsun ayrıca baş ağrıların her günmüş inşallah bidaha olmaz acil şifalar dilerim
Nuray canım anneannen için çokk geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Sevoo ne kaaa güzel İpeğe gitcekmişsin ohhh resimde isteriz ona göreyerime kocaman sarıl öp onları tamam mı
Adaşım geçmiş olsun canım geziyom tozuyom dedin hepimzii kıskandırdın ve şifayı kaptın haageçmiş olsun çabucak geçsin inşş
Çiğdem canım bence hastane daha iyi oldu kızz bol bol hcg yaptırırsın işte daha ne
Melike canımm inşallah sütün artar bebişin daha çok anne sütü alır
aha tıkandım aklımda başka bişi var mıydı ki unuttum bak :44: kusuruma bakmayın seviyorum hepinizi
ayrıca korkmayın keneden ben bizzat kenelerin içinden çıktım geldiminanın oda ALLAH ın emriyle tabi tedbir alıp takdiri Rabbime bırakmak lazım ama kene var diye piknik planlarınız v.s. hayal olmasın
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
nerelerdesiniz kimsecikler yok
ben iyim diyim sizde inanın :18::18:
hepinizin tahmin edebileceği gibi gerginim kafamda kırk tilki dolanıyor
her gün 2 iğnem var delik delik kevgire döndüm su içsem deliklerden fışkıracak zannediyorum
yarın vurulmam gereken 3 iğnem var çok şükür rabbimeki iğneden korkmuyorum
annemlerde kalıyorum sağolsun çok güzel ilgileniyorlar ama ben çok sıkıldım bu ilgiden evdende çıkarmıyorlar
bu arada garip garip rüyalar görüyorum
derdim neyse gördüğüm rüyalar garip garip
neyse bacılar allaha emanet olun rabbim bendende sizlere pozitif haberi vermek nasip kısmet olur inşallah
hayırlı cumalarrr hepinizeeee
nasılsınız kızlar kaç gündür iş yapıyorum temizlik vs.. bugünde yatmıyım dedim eşimi işe yolladım hemen giriyim dedim yarın akşam yemeğe misafirim var hazırlık yapacam bugünden z.yağlılarımı halldedicem öğleden sonra çapaya gidicez eşim genetik tahlili için kan verecek 4 5 ay sonra da anca sonuç çıkıyomuş offf çok zor sıra gelecek bize
hayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız bakalımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?