Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınlarrrrrrrrrr

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ

sedefom boşver dedikodu heryerde var önceki yerde de vardı senin sen mesafeni koru herkesle gerisi boş bu arada maaşında değişme olmadı dimi düşme falan :26:

sevom valla maaşımda pek bi değişme olmayacak düşme olmasında yükselme olsun şimdilik hiç bişey demiyorum haziranda maaşıma bakacam var mı bi değişiklik bakalım sevom sizler napıyorsunuz laradan haber varmı göbüşünüzü merak ediyorum yaaaa

hayırlı cumalar sedefo hoşgeldin
dedikodu heryerde var canım sen dinle sadece etliye sütlüye karışma boşver

hoşbulduk nurcanım haklısınnnn karışmıyorum bakalım nurcanım hayırlısını nasip etsin rabbim

bugün 19 mayıs ATATÜRK'Ü ANMA,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MIZ KUTLU OLSUN CANLARIMMM

19 Mayıs
İlk badireyi henüz Boğaz’dan Karadeniz’e çıkarken atlattı...
Bandırma vapuru yolcuları.
*
Hayırdır inşallah dedi, süvari İsmail Hakkı, bu deniz feneri de neyin nesi?
*
Senelerdir aynı rotayı kullanmasına rağmen, ilk kez görüyordu bu deniz fenerini... Bizi
yolumuzdan saptırmak için koymuş olmasınlar dedi, serdümen Basri... Dürbünle baktılar.
Hakikaten öyle. Deniz fenerine uysalar, daha kafadan Poyrazköy’de karaya oturacaklardı.
*
Kanmadılar Damat Ferit’in diktirdiği çakma deniz fenerine, engin ufuklara açıldılar. Az gittiler. O
da ne? Olmaması gereken yerde, al sana bi deniz feneri daha, Kefken’de... Normalde üç
saniyede bir, üç defa çakıp, altı saniye susması gerekirken, kalecilerin gözüne tutulan lazer gibi,
devamlı yanıyor, bu tarafa gel, bu tarafa gel diye bağırıyordu adeta... Bunu buraya dikse dikse,
İngiliz muhipleri dikmiştir, biz yolumuzdan şaşmayalım dedi, çarkçıbaşı Süleyman... İyi ki de
öyle dedi. Dinleselerdi sahte deniz fenerini, harss diye kayalıklara bindireceklerdi.
*
Ereğli’ye yaklaşırlarken, kömürümüz azaldı dedi, ateşçi Hamdi, yanaşalım da, fulleyelim bari.
Yanaşalım yanaşmasına da, burda olması gereken deniz feneri nerde birader dedi, ikinci kaptan
Tahsin... Bi filika indirdiler. Meğer, Bandırma kör olsun, henüz Ereğli’ye gelmedik herhalde diye
aranırken, denizin ortasında duba gibi kalsınlar diye... Ampul’ü sökülmüştü deniz fenerinin!
Yurtsever balıkçıların istihbaratına göre, Amerikan mandacılarının işiydi. Hamsi takalarıyla
omuzlayıp omuzlayıp yüklediler kömürü ambara, vira... Ver elini Amasra.
*
Buyrun burdan yakın... Kıyıda, sağ taraflarında kalması gereken deniz feneri, teee derinlerde, sol
taraflarındaydı. Ulan bu kadar da adilik olmaz dedi, lostromo Hasan, Anadolu’ya paralel gidelim
derken, Rusya’ya doğru sürüklenelim diye, yerini değiştirmişler deniz fenerinin be.
*
İnebolu sahili, aynı şark kurnazı numara... Ters manyel veren deniz feneri, gene ters yerdeydi.
Kaçak kalkan avcıları gibi batırılalım diye umut ediyorlar galiba dedi, kamarot Halit... Tayfa
Mehmet’in uzattığı cigaradan bi nefes çekip üfledi, tabip yüzbaşı Behçet, gülümsedi.
*
Ve, Sinop... İlk adım’a son kulaç’tı. Hayret! Deniz feneri yerli yerindeydi. İkinci yaver Muzaffer, bu
saatten sonra, değil deniz feneri, Sinoplu Diyojen’in lambasını görsem, gene inanmam, gölge
etmesinler başka ihsan istemem diyordu ki... Deniz fenerinden ateş açıldı iyi mi! Son çare, İngiliz
torpidosunun namlusuna deniz feneri süsü vermişlerdi. Gel gör ki, ıskaladılar. Çekti belindeki
revolveri erkân-ı harp binbaşısı Hüsrev, bastı tetiğe, bunu Hasan Tahsin’den kaparo kabul edin,
öbür taksitleri Samsun’da öderiz diye haykırdı.
*
Velhasılıkelam.
*
Siz siz olun...
Varmak için menzile, aldanmayın deniz fenerlerine, Mustafa Kemal’in gözlerindeki ışığı takip
edin, karanlık gecelerde.

Bende tedaviye tekrar başladım. Kadın ve Erkek kısırlığına karşı etkisi çok methedilen, yan etkisi olmayan 2 gıda takviyesi ürünü kullanmaya başladım. Bu ürünlerle çocuk sahibi olduğunu söyleyen hastalar var. Bakalım etkisi olacak mı, sonuç alabilecek miyim... hayırlısı...

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah şifa olsun bebişin tez vakitte sağlıklıca göbişine sonra da kucağına konsun

canım benim sağolasın cümlemizin evinde bereket huzur olsun mutluluk olsun

evet rüyanda erkek görmüştün ama rüyaların tersi çıkar derler doğruymuş.. hatırlarsan bende seni görmüştüm elini tuttuğun küçük bir kız çocuğu vardı saçları siyah ve uzundu seninde erkek oğlun olur inşallah

herkese günaydınlar hayırlı haftalar

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah çok bekletmeden gelir minik meleğin inşallah

kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben sizi çokkkk özledimmmm

herkeze merhabaaa nasılsınız ben kaç gündür yoğundum ve çok yoruldum c.tesi misafirlerim vardı yemekte onlar gitti eltimler geldi daha doğrusu biz almaya gittik eşimle dün akşam da evlerine kadar bıraktık maltepeye döndük gece geç vakit geldik çok yoruldum gerçekten cuma günü de kan vermeye gittik eşimle genetik için 15 dakka sorguya aldılar bizi neler neler sordular 2.5 3 ayda sonuç çıkacakmış sonra daha neler yapılacak kimbilir yaz yıl sonu gibi anca başlayabiliriz tedaviye bu arada genetikten çıktıktan sonra tüp bebeğe uğradık bişey sormak için dr bey ordaydı ayy bey bile demek tuhaf geliyo o kadar genç kii benim kadar yada 1 yaş falan anca büyüktür bayaa muhabbet ettik eşimle çok tatlı bi dr ve sempatik sanki evine oturmaya gitmişiz gibi hissetik bikaç bişey sorduk ama ne ımcı ne pgt ne de co cultur yapılmıyomuş ona canım sıkıldı yanii normal klasik tüp bebek yapılacak inşallah öle işte ama ben gene de bi şansımı denemek i,stiyorum hiç belli olmaz belki de burada yüzümüz güler öle işte

kızlar ben çıkıyorum yiğenimin bakıcısı gene çıkıyo ooffff yaaa çocuk tam alışıyo çıkıyolar annemle babam gidiyolar şimdi oraya ben de bi uğrıyım annemlere iyi günler sizlere

slm kızlar topik sessiz bu aralar ayşenin test sonucu ne zaman acaba çok merak ediyorum müjdeli haber alıcaz inşallah....

bende geçen hafta drdaydım 15 gün sonra gel sezeryan için gün verelim dedi yani 36 haftalıkken gitcem 37 .haftaya gün vericek çok az kaldı çok heyecanlıyım

Çok teşekkür ederim bitanem... hayır temennilerin cümlemiz için olsun inşallah... selametle...
rice ederim canım amin amin inşallahhhh

canım Tarfilimm yaa çok az kalmış bebişini kucağına almaya ALLAH ım sıkıntısızca devam ettirsinn çok sıkıntı çektin ama değecek cennet kokulu bebişini mis gibi kokusunu koklaya koklaya kucağında keyfine varacaksın inşşş
canım Ayşe nin test günü bu Cuma inşallah mübarek günün hürmetine müjdesi olur inşş topiğimize yeni bi hamiş müjdesiyle renk gelir inşşşşş

Son düzenleme:

evet canım inşallah rabbimin izniyle çok az kaldı .....rabbim senin ayşenin diğer bütün bekleyen arkadaşlarımında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ....sende pgt deneyeceksin sanırım demi bizde onu deneyecektikki kurban bayramından sonra .....bayrama 1 hafta kala öğrendim hamile olduğumu rabbime hamdolsun kendiliğinden geldi kızım inşallah seninde kendiliğinden sürpriz yapar bebişin

evet fmf (ailevi akdeniz ateşi ) genetik bi hastalık olduğundan eylül ayı sonrasında madden en uygun ay hangi aysa pgt deneyeceğizz sıradaki tedaviyi inş canım ilk duam bu süprizim olsa bebişim inşallah canım o güzel dualarına kocamnn amin diyorum canımmm ALLAH razı olsunn

Son düzenleme:

rabbim yardımcınız olsun canım maddi manevi yüzünüzü güldürsün inşallah...sendende rabbim razı olsun hepinizin dualarla emeğiniz var üstümde hakkınızı helal edin

rabbim yardımcınız olsun canım maddi manevi yüzünüzü güldürsün inşallah...sendende rabbim razı olsun hepinizin dualarla emeğiniz var üstümde hakkınızı helal edin
amin canım benim aminn Rabbim hepimizden razı olsun inşallah seve seve yürekten aminnnlerle hep devam edeceğimm tabi dualar baştacımız huzurumuz sabrımızı hafifleten dedimize dermanlarımız tüm dualarımız her daim heleli hoş olsun tatlım o ne biçim lafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…