sedefom boşver dedikodu heryerde var önceki yerde de vardı seninsen mesafeni koru herkesle gerisi boş bu arada maaşında değişme olmadı dimi düşme falan :26:
hayırlı cumalar sedefo hoşgeldin
dedikodu heryerde var canım sen dinle sadece etliye sütlüye karışma boşver
inşallah canım inşallah şifa olsun bebişin tez vakitte sağlıklıca göbişine sonra da kucağına konsunBende tedaviye tekrar başladım. Kadın ve Erkek kısırlığına karşı etkisi çok methedilen, yan etkisi olmayan 2 gıda takviyesi ürünü kullanmaya başladım. Bu ürünlerle çocuk sahibi olduğunu söyleyen hastalar var. Bakalım etkisi olacak mı, sonuç alabilecek miyim... hayırlısı...
inşallah canım inşallah şifa olsun bebişin tez vakitte sağlıklıca göbişine sonra da kucağına konsun
kızz nurcan benim rüya olmadı baksana kızın oluyo demek hayırlı olsun bacım saglıkla sag saglim kucagınıza alın evinize mutluluk bereket getrsin yüzünüzden gülümseme eksik olmasın bacım kendine dikkat et.
Bende tedaviye tekrar başladım. Kadın ve Erkek kısırlığına karşı etkisi çok methedilen, yan etkisi olmayan 2 gıda takviyesi ürünü kullanmaya başladım. Bu ürünlerle çocuk sahibi olduğunu söyleyen hastalar var. Bakalım etkisi olacak mı, sonuç alabilecek miyim... hayırlısı...
rice ederim canım amin amin inşallahhhhÇok teşekkür ederim bitanem... hayır temennilerin cümlemiz için olsun inşallah... selametle...
canım Tarfilimm yaa çok az kalmış bebişini kucağına almayaslm kızlar topik sessiz bu aralar ayşenin test sonucu ne zaman acaba çok merak ediyorum müjdeli haber alıcaz inşallah....
bende geçen hafta drdaydım 15 gün sonra gel sezeryan için gün verelim dedi yani 36 haftalıkken gitcem 37 .haftaya gün vericek çok az kaldı çok heyecanlıyım
rice ederim canım amin amin inşallahhhh
canım Tarfilimm yaa çok az kalmış bebişini kucağına almayaALLAH ım sıkıntısızca devam ettirsinn çok sıkıntı çektin ama değecek cennet kokulu bebişini mis gibi kokusunu koklaya koklaya kucağında keyfine varacaksın inşşş
canım Ayşe nin test günü bu Cuma inşallah mübarek günün hürmetine müjdesi olur inşş topiğimize yeni bi hamiş müjdesiyle renk gelir inşşşşş
evet fmf (ailevi akdeniz ateşi ) genetik bi hastalık olduğundan eylül ayı sonrasında madden en uygun ay hangi aysa pgt deneyeceğizz sıradaki tedaviyi inş canım ilk duam bu süprizim olsa bebişimevet canım inşallah rabbimin izniyle çok az kaldı .....rabbim senin ayşenin diğer bütün bekleyen arkadaşlarımında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ....sende pgt deneyeceksin sanırım demi bizde onu deneyecektikki kurban bayramından sonra .....bayrama 1 hafta kala öğrendim hamile olduğumu rabbime hamdolsun kendiliğinden geldi kızım inşallah seninde kendiliğinden sürpriz yapar bebişin
evet fmf (ailevi akdeniz ateşi ) genetik bi hastalık olduğundan eylül ayı sonrasında madden en uygun ay hangi aysa pgt deneyeceğizz sıradaki tedaviyi inş canım ilk duam bu süprizim olsa bebişiminşallah canım o güzel dualarına kocamnn amin diyorum canımmm ALLAH razı olsunn
amin canım benim aminn Rabbim hepimizden razı olsun inşallahrabbim yardımcınız olsun canım maddi manevi yüzünüzü güldürsün inşallah...sendende rabbim razı olsun hepinizin dualarla emeğiniz var üstümde hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?