aminnnnn canım canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versincanım benim sağolasın cümlemizin evinde bereket huzur olsun mutluluk olsun
evet rüyanda erkek görmüştün ama rüyaların tersi çıkar derler doğruymuş.. hatırlarsan bende seni görmüştüm elini tuttuğun küçük bir kız çocuğu vardı saçları siyah ve uzundu seninde erkek oğlun olur inşallah
herkese günaydınlar hayırlı haftalar
canım bence hamilede olabilirsinslm canlarım nasılsınız nerdesiniz yaa hiç kimse gelmemiş kızlar ben dün dr a gittim hesaplamalarıma göre dün adet olmalıydım hala olmadım dr a anlattım en sonunda aşılamaya karar verildi ve şuanda ilaçlar için heyet raporu verildi hastaneden haber bekliyorum kızlar hemen haber vereyim dedim haydin öptüm hepinizi
anaaa yolun sonuna gldiniz demek heyecan hat safhada olsa gerek :))çok şükür bugünlere gelebildin az sıkıntılar çekmedin sende mükafatını almaya az kaldı ..sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına al kızını inşallahslm kızlar topik sessiz bu aralar ayşenin test sonucu ne zaman acaba çok merak ediyorum müjdeli haber alıcaz inşallah....
bende geçen hafta drdaydım 15 gün sonra gel sezeryan için gün verelim dedi yani 36 haftalıkken gitcem 37 .haftaya gün vericek çok az kaldı çok heyecanlıyım
inşallah bu gecikme hayırlara vesiledirslm canlarım nasılsınız nerdesiniz yaa hiç kimse gelmemiş kızlar ben dün dr a gittim hesaplamalarıma göre dün adet olmalıydım hala olmadım dr a anlattım en sonunda aşılamaya karar verildi ve şuanda ilaçlar için heyet raporu verildi hastaneden haber bekliyorum kızlar hemen haber vereyim dedim haydin öptüm hepinizi
canım bildiğim kadarıyla buluşmamışlar ssz fatoş aradı o gün seyhan gitmediğin için o da gitmemiş ..işleri çıkmış seyhanın sanırımİpek den , Sevo dan yada Adaştan buluşma haberleri hatta resimleri bekliyorum bekliyorumm sonuç tısseeee hadi ama anlatın hafta sonu keyifli buluşmayı
Nurcik nasılsın şekerözledimm bea
merhaba canım hoşgeldin ,nasılsınkızlarrrr merhaba
merhaba canım hoşgeldin ,nasılsın
iyiyim nurcan sen nasılsın canım
çok şükür canım iyiym bende sağol
maaşallahhhh nazar değmesin tuu tuuuuuuu
huuuu huuuuuuu selam herkese
tarfilcim az kaldı demek hadi hayırlısı ile al kucağına
sedefim adet olmadıysan belkim bebiş vardır
herkes nasıl ne var ne yok
bende çok heyecanlıyım son 3 gün kaldıkızlar ayşenin sonucu cuma belli olacakmış ben çok heyecanlıyım
huuuu huuuuuuu selam herkese
tarfilcim az kaldı demek hadi hayırlısı ile al kucağına
sedefim adet olmadıysan belkim bebiş vardır
herkes nasıl ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?