Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnn canım canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin

slm canlarım nasılsınız nerdesiniz yaa hiç kimse gelmemiş kızlar ben dün dr a gittim hesaplamalarıma göre dün adet olmalıydım hala olmadım dr a anlattım en sonunda aşılamaya karar verildi ve şuanda ilaçlar için heyet raporu verildi hastaneden haber bekliyorum kızlar hemen haber vereyim dedim haydin öptüm hepinizi

canım bence hamilede olabilirsin çünkü adet hala olmamışsın inşşşşşş gerek bile kalmaz aşılamaya dualarımdasın tatlım

İpek den , Sevo dan yada Adaştan buluşma haberleri hatta resimleri bekliyorum bekliyorumm sonuç tıss eeee hadi ama anlatın hafta sonu keyifli buluşmayı

Son düzenleme:
anaaa yolun sonuna gldiniz demek heyecan hat safhada olsa gerek :))çok şükür bugünlere gelebildin az sıkıntılar çekmedin sende mükafatını almaya az kaldı ..sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına al kızını inşallah

inşallah bu gecikme hayırlara vesiledir tedavilere gerek kalmadan gelmiştir minik meleğin

İpek den , Sevo dan yada Adaştan buluşma haberleri hatta resimleri bekliyorum bekliyorumm sonuç tıss eeee hadi ama anlatın hafta sonu keyifli buluşmayı
canım bildiğim kadarıyla buluşmamışlar ssz fatoş aradı o gün seyhan gitmediğin için o da gitmemiş ..işleri çıkmış seyhanın sanırım

Son düzenleme:
huuuu huuuuuuu selam herkese
tarfilcim az kaldı demek hadi hayırlısı ile al kucağına
sedefim adet olmadıysan belkim bebiş vardır

herkes nasıl ne var ne yok

iyi günler duruuuu ben iyiyim sen nasılsın aminnn inşalahhhhh sedef hamiledir tarfilde hayırlısıyla kolaycacık doğurur

kızlar ayşenin sonucu cuma belli olacakmış ben çok heyecanlıyım
bende çok heyecanlıyım son 3 gün kaldı

A.selam canım hoşgeldin ..
iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
ne olsun bacı yaaa topikte in cin top oynuyor çok sesiz bu aralar
bakıyorum kimse uğramamış tekrar çıkıyorum bende

slm kızlar nasılsınız ben çok heycanlıyıııımmm cuma günü histereskopi olcam hayırlısıyla olsaydım dualrınız eksik etmeyin ayşenin sonucuyla aynı güne denk gelmiş benim iş belkim ayşeyle karşılaşırım hastanede aynı doktora gidiyoruz çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…