bebekdls canım naber sende tedaviye başlıyon dimi hadi hayırlısı
slm kızlar nasılsınız ben çok heycanlıyıııımmm cuma günü histereskopi olcam hayırlısıyla olsaydım dualrınız eksik etmeyin ayşenin sonucuyla aynı güne denk gelmiş benim iş belkim ayşeyle karşılaşırım hastanede aynı doktora gidiyoruz çünküü
bu kızlar nrde yaaa kimse uğramaz sormaz oldu
ama bu sesizliğin sonunu hayra alemt bence, Ayşenin müjdeli haberiyle şenlenecek inşallah
slm kızlar nasılsınız ben çok heycanlıyıııımmm cuma günü histereskopi olcam hayırlısıyla olsaydım dualrınız eksik etmeyin ayşenin sonucuyla aynı güne denk gelmiş benim iş belkim ayşeyle karşılaşırım hastanede aynı doktora gidiyoruz çünküü
aaaaaaaaaaaa evet doğru bence dee karşılaşırsınız inşallah ayşeyi ilk sen tebrik edersin canımm
evet canım veeeee son 5 kişi kalacazz inşalahh
inşallah canım peşpeşee müjdeli haberler alırız inşallah
sedefoda hamiledir inşallah
A.selam hoşgeldin
demek ayşeyle aynı güne denk geliyor
valla belli olmaz rastlaşırsınız ,müjdeli haberini ilk sen alırsın belki
hımm olsun geç olsun güç olmasın inşallah en yakın zamanda buluşurlaranaaa yolun sonuna gldiniz demek heyecan hat safhada olsa gerek :))çok şükür bugünlere gelebildin az sıkıntılar çekmedin sende mükafatını almaya az kaldı ..sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına al kızını inşallah
inşallah bu gecikme hayırlara vesiledirtedavilere gerek kalmadan gelmiştir minik meleğin
canım bildiğim kadarıyla buluşmamışlar ssz fatoş aradı o gün seyhan gitmediğin için o da gitmemiş ..işleri çıkmış seyhanın sanırım
yok kızz halaaa tısiyiym canımcım sen nasılsın ..nasıl gidiyor müşteri çıktımı bakem
merhaba Pınar ım aman sağlam kalsın netinkızlarrrr merhaba
durum canımm kahve fal resimlerim var halihazırda elimdehuuuu huuuuuuu selam herkese
tarfilcim az kaldı demek hadi hayırlısı ile al kucağına
sedefim adet olmadıysan belkim bebiş vardır
herkes nasıl ne var ne yok
canımm hayırlı olsun inşş bebişin en yakın zamanda gelecek bak çok işe yarayacak bu operasyonn halaaa korkuyormusun canım sakin ol lütfenslm kızlar nasılsınız ben çok heycanlıyıııımmm cuma günü histereskopi olcam hayırlısıyla olsaydım dualrınız eksik etmeyin ayşenin sonucuyla aynı güne denk gelmiş benim iş belkim ayşeyle karşılaşırım hastanede aynı doktora gidiyoruz çünküü
inşallah canım peşpeşee müjdeli haberler alırız inşallah
sedefoda hamiledir inşallah
hımm olsun geç olsun güç olmasın inşallah en yakın zamanda buluşurlarvalla hep içimde öyle his var sedefimiz kendi kendine hamiş kalacak diye
yok kızz halaaa tıssabırla bekliyomm
merhaba Pınar ım aman sağlam kalsın netin
durum canımm kahve fal resimlerim var halihazırda elimde
canımm hayırlı olsun inşş bebişin en yakın zamanda gelecek bak çok işe yarayacak bu operasyonn halaaa korkuyormusun canım sakin ol lütfen
bende 4 gündür gecikmeli kırmızıları bekliyomm bakalım keyfi ne zaman
bende 4 gündür gecikmeli kırmızıları bekliyomm bakalım keyfi ne zaman
hımm olsun geç olsun güç olmasın inşallah en yakın zamanda buluşurlarvalla hep içimde öyle his var sedefimiz kendi kendine hamiş kalacak diye
yok kızz halaaa tıssabırla bekliyomm
merhaba Pınar ım aman sağlam kalsın netin
durum canımm kahve fal resimlerim var halihazırda elimde
canımm hayırlı olsun inşş bebişin en yakın zamanda gelecek bak çok işe yarayacak bu operasyonn halaaa korkuyormusun canım sakin ol lütfen
evet canım geç olsun güç olmasın her bişiçıkar inşallah canım bol bol müşterilerin olur inşallah
hımm koy kız fallarını keyiflenelim azcık
ciddimisinnn kızbende 4 gündür gecikmeli kırmızıları bekliyomm bakalım keyfi ne zaman
hadi hayırlısı bakalım sedefonun adetimi gecikti ayy hadi yarabbim müjdeli bi haber dahaa bizlere umut olurrr
ciddimisinnn kızşifacımmm az değil bu gecikme inşallah meleğin konmuştur göbeğine canım benimmmm inşallahhhh Allah büyük canım hiç belli olmaz tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi var duyuyoruz görüyoruz inşallah sende onlardan birisin
1 günlük gecikmesi var hayırlısı inşallah
aahhh istemezmiyiz hepimziin tek duası bu keşke tedavilere gerek kalmasa bebişler hepimzie süpriz yapsafatmam bellimi olur belki senin meleğinde sana sürpriz yapar annesiiii
yok Pınar ım yaaa 4 gündür pedle dolaşıyommmcanım olmadın mı halaa
ahh canım benimm kastıkça kötü olursun inan Rabbime sığın mümkün olduğunca gevşe Yüce Rabbim kaldıramayacağı yük vermez kuluna diyerek sıkıntısız atlatacağım bunuda de hep bak mübarek 3 aylara girdik inşş bu günlerde dilek kapılarımız açık olsunevet fatmam aynı korku aynı heycan devam ediyo bende nolacak bilimyorumm :18::18:
evet fatmam aynı korku aynı heycan devam ediyo bende nolacak bilimyorumm :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?