Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ama kedersizim canım benim 10 günü bile aşıp kırmızılara kavuştuğumda olduğu için daha çokk erken yaaa aslında yazmak da istemedim ama işte içimden bi ses yaz kız şifa dedi yazdım inş sonu güzel olsun

aynen öyle cnm korka korka dolaşıyorum evde bi görsen aklıma türlü türlü şeyler geliyo sorada kendime kızıyorum napıyosun sen diye hayırlısıyla girip çıkıcam inşallahhh diye bakalım herşeyin hayırlısııı :26::26:
korkacak hiç bişey yok canım
seyhan ne dedi ytumurta toplama işleminden bile basit bir operasyonmuş ...sakin ol heyecan yapma kendine

evet cnm öyleymiş ama gelde onu bana anlat deli gibi oldum aynı hayırlısı allahım içimi serinletecek bişeyler ver diye dua ediyorummm

öylede canım ama tedaviden sonra ilaçların etkisi 3_4 aya kadar sürdüğü için neden olmasın Allah büyük canım dua delim biz yinede inşallah mucizen seninledir şuan
bakk hala korkuyorum diyoooooo 2 saattir dil döküyorum msn de sana
ohh elerrine sağlık vur kafasına kafasına

kendini kendini telkin et uyutacaklar uyanacam herşey bitmiş olacak de
gerçi anlyıorum seni bende senin gibi panik biriyim sonrada düşündüğüm gibi olmayınca kendime kızıyorum
sende şimdi böyle düşünüyorsun ama
işlem bitip eve geldikten sonra bumuydu bu kadar korkutan beni diyip kızacaksın kendine

kızz ben tedaviden sonra sadece vücutta 1 ay kalıyor sanıyordum anaaaaa harbimi kız 3-4 ay az değil ne okkalı ilaçlar heyyoot hadi inşşş inşşşşşş müjdelerimiz yağsınnn

tamam beyaa kızmayın iyim şimdi ayy abla hakkını helal et walla kafanı şişirdim senindeee fatmam tmm ciğerim dinliyorum siziii
tabisi dinliycen canım hepimiz sıkıntılardan geldik geçtik ve dedik ki Yüce Rabbim kaldırabileceğim yük yükledi omzumuza

tamam beyaa kızmayın iyim şimdi ayy abla hakkını helal et walla kafanı şişirdim senindeee fatmam tmm ciğerim dinliyorum siziii

kız saçmalama ne demek helal olsun ablacım ama bak gerçekten hiç korkmaa göreceksin bumuymuş diceksin

aynen öyle cnm yaaa paniğim hemde çoook 2 tedavimdede öyle tırdtım korkulacak bişey olmadığını görünce kendime kızdım napım böyle böyle yavruma kavuşacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…