ama kedersizim canım benim 10 günü bile aşıp kırmızılara kavuştuğumda olduğu için daha çokk erken yaaa aslında yazmak da istemedim ama işte içimden bi ses yaz kız şifa dedi yazdım inş sonu güzel olsunciddimisinnn kızşifacımmm az değil bu gecikme inşallah meleğin konmuştur göbeğine canım benimmmm inşallahhhh Allah büyük canım hiç belli olmaz tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi var duyuyoruz görüyoruz inşallah sende onlardan birisin
1 günlük gecikmesi var hayırlısı inşallah
evet fatmam aynı korku aynı heycan devam ediyo bende nolacak bilimyorumm :18::18:
ayy yok hiçbirimizi dinlemiyoo bu Demetbakk hala korkuyorum diyoooooo 2 saattir dil döküyorum msn de sana
korkacak hiç bişey yok canım
seyhan ne dedi ytumurta toplama işleminden bile basit bir operasyonmuş ...sakin ol heyecan yapma kendine
aynen öyle cnm korka korka dolaşıyorum evde bi görsen aklıma türlü türlü şeyler geliyo sorada kendime kızıyorum napıyosun sen diye hayırlısıyla girip çıkıcam inşallahhh diye bakalım herşeyin hayırlısııı :26::26:aahhh istemezmiyiz hepimziin tek duası bu keşke tedavilere gerek kalmasa bebişler hepimzie süpriz yapsa
yok Pınar ım yaaa 4 gündür pedle dolaşıyommmzırt-pırt kontroller yapıyomm yok kırmızı mırmızı yok :18:
ahh canım benimm kastıkça kötü olursun inan Rabbime sığın mümkün olduğunca gevşe Yüce Rabbim kaldıramayacağı yük vermez kuluna diyerek sıkıntısız atlatacağım bunuda de hep bak mübarek 3 aylara girdik inşş bu günlerde dilek kapılarımız açık olsun
korkacak hiç bişey yok canım
seyhan ne dedi ytumurta toplama işleminden bile basit bir operasyonmuş ...sakin ol heyecan yapma kendine
öylede canım ama tedaviden sonra ilaçların etkisi 3_4 aya kadar sürdüğü için neden olmasın Allah büyük canım dua delim biz yinede inşallah mucizen seninledir şuanama kedersizim canım benim 10 günü bile aşıp kırmızılara kavuştuğumda olduğu için daha çokk erken yaaa aslında yazmak da istemedim ama işte içimden bi ses yaz kız şifa dedi yazdım inş sonu güzel olsun
ohh elerrine sağlık vur kafasına kafasınabakk hala korkuyorum diyoooooo 2 saattir dil döküyorum msn de sana
aynen öyle cnm korka korka dolaşıyorum evde bi görsen aklıma türlü türlü şeyler geliyo sorada kendime kızıyorum napıyosun sen diye hayırlısıyla girip çıkıcam inşallahhh diye bakalım herşeyin hayırlısııı :26::26:
evet cnm öyleymiş ama gelde onu bana anlat deli gibi oldum aynı hayırlısı allahım içimi serinletecek bişeyler ver diye dua ediyorummm
bakk hala korkuyorum diyoooooo 2 saattir dil döküyorum msn de sana
ayy yok hiçbirimizi dinlemiyoo bu Demet
aynen öyle cnm korka korka dolaşıyorum evde bi görsen aklıma türlü türlü şeyler geliyo sorada kendime kızıyorum napıyosun sen diye hayırlısıyla girip çıkıcam inşallahhh diye bakalım herşeyin hayırlısııı :26::26:
evet cnm öyleymiş ama gelde onu bana anlat deli gibi oldum aynı hayırlısı allahım içimi serinletecek bişeyler ver diye dua ediyorummm
kızz ben tedaviden sonra sadece vücutta 1 ay kalıyor sanıyordumöylede canım ama tedaviden sonra ilaçların etkisi 3_4 aya kadar sürdüğü için neden olmasın Allah büyük canım dua delim biz yinede inşallah mucizen seninledir şuan
ohh elerrine sağlık vur kafasına kafasına
tabisi dinliycen canım hepimiz sıkıntılardan geldik geçtik ve dedik ki Yüce Rabbim kaldırabileceğim yük yükledi omzumuzatamam beyaa kızmayın iyim şimdi ayy abla hakkını helal et walla kafanı şişirdim senindeee fatmam tmm ciğerim dinliyorum siziii
tamam beyaa kızmayın iyim şimdi ayy abla hakkını helal et walla kafanı şişirdim senindeee fatmam tmm ciğerim dinliyorum siziii
kendini kendini telkin et uyutacaklar uyanacam herşey bitmiş olacak de
gerçi anlyıorum seni bende senin gibi panik biriyim sonrada düşündüğüm gibi olmayınca kendime kızıyorum
sende şimdi böyle düşünüyorsun ama
işlem bitip eve geldikten sonra bumuydu bu kadar korkutan beni diyip kızacaksın kendine
bende alıntılayınca yorumlıuycan sandımneyse halin çıksın falinnn
ben hiç anlamıyorum bu fallar atmasyonu bile beceremiyorum
kız saçmalama ne demek helal olsun ablacım ama bak gerçekten hiç korkmaa göreceksin bumuymuş diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?