kızz ben tedaviden sonra sadece vücutta 1 ay kalıyor sanıyordumanaaaaa harbimi kız 3-4 ay az değil ne okkalı ilaçlar heyyoot hadi inşşş inşşşşşş müjdelerimiz yağsınnn
tabisi dinliycen canım hepimiz sıkıntılardan geldik geçtik ve dedik ki Yüce Rabbim kaldırabileceğim yük yükledi omzumuza
valla umutlandım inşşşşş inşş müjde vermek nasip olurevet şifacım nurcanın dediği çok doğru dün sana sölemeyi untuum ilaçların etkisi bikaç ay sürüyo vee negatif sonuç alanlardan bazıları kendiliğinden hamile kalıyolar canım inşalahh senin de öle olur
bebekdelisi de onayladı demek ki doğru canım inşş inşşşşşşifacım yanlış bir bilgi olmasın ama ben öyle duymuştum canım
bende alıntılayınca yorumlıuycan sandımsağol canım inşşş bişiler duyarız faldan
ahaa Tubişe de özel mesajla yollayım açtığında vakti olursa 2 yalan sıkar belkim
falcı bacı amannn duru bacıı yorumlar falını görünce
gerçi bizim tubide anlıyor az biraz ama kızındna fırsat bulup gelemiyorki
puhahahahahahaha şifaaa çok alemsin
pınarcım hayırlısı inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin
asicim hiç korkmaana gerek artık teknoloji o kadar çok ilerlediki uyucan sonra uyancan bitmiş
nurcik baş ağrıların nasıl bacım
şifacım bende atayım
oturan iki kadın var ikiside dua ediyo (bak bu atmasyon değil)
bir kuş gördüm üstünde dolu sanki bişiler taşıyo (buda atmasyon değil) hayır olsun
aaaa kızım heç yok yolun bu sıralar ama olsun
bak hanene ay doğmuş temiz içindeki sıkıntıda gitmiş şükür
canımsın iş yoğunluğundan fırsat bulup falımada baktın sağolasınpuhahahahahahaha şifaaa çok alemsin
asicim hiç korkmaana gerek artık teknoloji o kadar çok ilerlediki uyucan sonra uyancan bitmiş
şifacım bende atayım
bir kuş gördüm üstünde dolu sanki bişiler taşıyo (buda atmasyon değil) hayır olsun
olacak canım inanıyorumm ben hem çokkk cici bi anne olacaksın maşallahaminn canım inşalahhhhh hele bi gelsin bebeğim ona o kadar iyi bakacam kiii gözümün bebeği olacak :2::2::2::2::2:
olacak canım inanıyorumm ben hem çokkk cici bi anne olacaksın maşallah
puhahahahahahaha şifaaa çok alemsin
şifacım bende atayım
evet tatlım sabrımızla mükafatlandırılacağızinşalahhh canım hepimiz öle olacaz bence yıllarca yandık tutuştuk tersi nasıl olur kiiii
hamur işi yiyormusun peki Nurcikim canım ondan mı şiştin ki :26: geçmiş olsun tatlım inşş gider bidahaa gelmez başağrıların ohh hava güzel gün güzel iyi gezmeler tatlım öptümm byağzına sağlık güzel yorumladın vallahiii
ee birazda atmasyon yapaydın yaaa daha keyifli oluyor
baş ağrılarım aynı canımcım yaaa her Allahın günü yokluyor ağrımadığı gün arar oluyorum artık o derece
birde eller ayaklar şimdiden şişti ne olcak böyle bilmiyorum tuzuda kesitm iyicene,
peynir zeytin desen hep tuzsuz salatayı bile nerdeyse tuzsuz yiyorum
kızlar eşim geldi biraz dolaşmaya çıkacaz görümek üzere size iyi sohbetlerr hoşçkalaınn
ağzına sağlık güzel yorumladın vallahiii
ee birazda atmasyon yapaydın yaaa daha keyifli oluyor
baş ağrılarım aynı canımcım yaaa her Allahın günü yokluyor ağrımadığı gün arar oluyorum artık o derece
birde eller ayaklar şimdiden şişti ne olcak böyle bilmiyorum tuzuda kesitm iyicene,
peynir zeytin desen hep tuzsuz salatayı bile nerdeyse tuzsuz yiyorum
kızlar eşim geldi biraz dolaşmaya çıkacaz görümek üzere size iyi sohbetlerr hoşçkalaınn
o tilkide eltimdirAaaa kızım fincanda bir tilki varkiiiiiii kafası tilki vücudu yılan amanın o neeeee merka etme heç bişi yapamıyo biraz fesat kıskanç biri gibi sanki ama kendi çapında
tabakta kuzu gördüm sanki adağın varmı güzel kızım oturmuş kıvrılmmış çokta güzel bir kuzu hayırlara vesile olsun
tabaktaki uzun ince kıvrımlı bir yol var dikkatimi çektide o kıvrımın ucunda bişi var bak gördünmü güzel kızım hah bak işte o cocuğa işaret yani o bir sperm ve o yol tertemiz çıkmış vede kuzunun üstünde hadi inşallah güzel haberler vercen bize
geneldeekim anneleri hamişlerin göbişi topiğinde ekliyolar ben ordan takip ediyom aklıma geldikçeooof nurcik yaa bende tam sana yazıyosum çıkma göbüşünü göster bize diyeee neyse gelince artıııkkk
güle güle canımm bende çıkıcamm yığınla ütü var genearkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi sohbetler
arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?