bebekdls canım olcak herkesin bebesi olcak hadi inşallah
nurcikim baş ağrısı için dr ne diyor bu arada iyi gezmeler size
asicim korkma anlaştıkmı
şifacım ne demek canım
bebekdls canım olcak herkesin bebesi olcak hadi inşallah
nurcikim baş ağrısı için dr ne diyor bu arada iyi gezmeler size
asicim korkma anlaştıkmı
şifacım ne demek canım
o tilkide eltimdirheee bişi yapamıyo şükür neyim varsa beni kıskandığıyla kalıyo adağım var tatlım bebişim olursa diye adağım var hem kocişin hem benim 2 adak var inşş adağımızı kesmek nasip olsun ohh o sevimli kuzu harbiden çok tatlı inşş cici bebişime delalet olsun uzun kıvrımlı yol ilçedeyim ya hani merkezin yoludur o yol inşş yaaa dr a gitmekle müjdemi almak nasip olsun inşşşşşşş çok çok sağol süper doping oldu yorumların eyvallah caniş
geneldeekim anneleri hamişlerin göbişi topiğinde ekliyolar ben ordan takip ediyom aklıma geldikçe
güle güle canımm bende çıkıcamm yığınla ütü var gene
güel güle ablaa nere gidiyon yaaa biraz daha kalsaydıııınn
istenmeyen tüylerimden kurtulmaya gidiyorummm canım
iyi hadi biraz daha kalıyım senin için bariiii
amin canım amin hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun her daim inşşşşşhayırlsı herşeyin hayırlısı
canım benim
dur link buluyum ekleyimben bilmiyorum oraya eklediklerini ekleseler bile hangi sayfa da nasıl bulcam ben yaww :26::26:
ohh temizlik haistenmeyen tüylerimden kurtulmaya gidiyorummm canım
tmm duru ablam inşallah korkularımı böyle böyle yeneceğim başka çarem yokk
istenemdikleri halde ne kadar yüzsüzler yaaa bu kıllar
saol ablam yaaa
korku olması çok çok normal ne olacak nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor insan
narkoz olduğu için hatırlamıycan bile sen rahat ol bebeğine kavuşmana az kaldı buna konstre olursan kolay atlatırsın
bak daha doğum yapcan bide şansın varki sorunu buldular ya bulunmasaydı Rabbim ne büyük bak herşeyde bir hayır var dimi tatlım
istenmeyen tüylerimden kurtulmaya gidiyorummm canım
laser epliasyonmuuuuuuu bende istiyooommm
şu kıl tüyden bıktım yafff
saol bitanem yaa uğraştırıyorum seeni deeamin canım amin hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun her daim inşşşşş
dur link buluyum ekleyim
ohh temizlik hacanım bununla ilgile de bi topik var buluyumda link ekleyim Nevo eklemişti bi ara ondan öğrenmiştim
evet yaaa uyuzlar insan istenmediği yere bida gider mi demi amaaa
halaa geçmişte demi mesajlarımızı beğeniyosedefffffffffffffffffff nerdesin kıssss
ayyy koptummm hahahahahah kamuya açıksın yani haaaahahaahaheeeeeee bende de epilasyon aleti var ama vakit yok bide onu yaparsam kamuya açık abuuuuuuuuuuuu (kamu bizim velet)
zaten halka açık banyo yapıyozzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?