Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bebekdls canım olcak herkesin bebesi olcak hadi inşallah
nurcikim baş ağrısı için dr ne diyor bu arada iyi gezmeler size
asicim korkma anlaştıkmı
şifacım ne demek canım

bebekdls canım olcak herkesin bebesi olcak hadi inşallah
nurcikim baş ağrısı için dr ne diyor bu arada iyi gezmeler size
asicim korkma anlaştıkmı
şifacım ne demek canım

tmm duru ablam inşallah korkularımı böyle böyle yeneceğim başka çarem yokk

hayırlsı herşeyin hayırlısı

canım benim

geneldeekim anneleri hamişlerin göbişi topiğinde ekliyolar ben ordan takip ediyom aklıma geldikçe

güle güle canımm bende çıkıcamm yığınla ütü var gene

ben bilmiyorum oraya eklediklerini ekleseler bile hangi sayfa da nasıl bulcam ben yaww :26::26:

hayırlsı herşeyin hayırlısı

canım benim
amin canım amin hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun her daim inşşşşş

ben bilmiyorum oraya eklediklerini ekleseler bile hangi sayfa da nasıl bulcam ben yaww :26::26:
dur link buluyum ekleyim

istenmeyen tüylerimden kurtulmaya gidiyorummm canım

iyi hadi biraz daha kalıyım senin için bariiii
ohh temizlik ha canım bununla ilgile de bi topik var buluyumda link ekleyim Nevo eklemişti bi ara ondan öğrenmiştim

tmm duru ablam inşallah korkularımı böyle böyle yeneceğim başka çarem yokk

korku olması çok çok normal ne olacak nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor insan
narkoz olduğu için hatırlamıycan bile sen rahat ol bebeğine kavuşmana az kaldı buna konstre olursan kolay atlatırsın
bak daha doğum yapcan bide şansın varki sorunu buldular ya bulunmasaydı Rabbim ne büyük bak herşeyde bir hayır var dimi tatlım

aynen öyle walla abla yaaa okadar doktorlara gittim hiçbiri farketmedi bu bakar bakmaz farketti bende şaşırdım rabbimden hepside belkim bebeğimin bana gelmesiinin vkti saati gelmiştir inşallaaaaaahhh yarabbiiiiimmm

saol bitanem yaa uğraştırıyorum seeni dee
evet yaaa uyuzlar insan istenmediği yere bida gider mi demi amaaa

yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…