yok durucum ben kendim yapıyorum epilasyon aletim var
aynen ya o topik cıvıl cıvıl maşallah her göbiş ayrı şirinmaşşallahh yaaa hepsinin göbüşleride birbirniden güzeeelll rabbim nazarlardan korusun sağlıkla sıhharle yavrularına kavuştursun rabbiiiimmbende bu göbüşleri görünce içim açıldı tekrar umut oldu banaa bunlarrrrr ooooff hemen bi tedaviye başlasaydık yaaa
ayyy koptummm hahahahahah kamuya açıksın yani haaaahahaaha
ayy mesajlarımız nasıl yer değiştirdi öyle duruhalbuki attaki mesaj yerinde ben olmalıydım çünkü sen yazdım ben alıntılayıp cevapladım ama ters dönüp yer değiştirmişiz :44: site yine kafayımı yiyo nedir :26:
heeeeeee bende de epilasyon aleti var ama vakit yok bide onu yaparsam kamuya açık abuuuuuuuuuuuu (kamu bizim velet)
zaten halka açık banyo yapıyozzzzz
eveettt yiğidin malı meydanda olur demişler ya o misal yani
kapatamıyorum banyonu kapısını kıyamet kopuyoo bana bakcakmışşşş
ayy anlamadımki şifammm
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/369692-tuy-sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html Pınar burayı dikkate al derim
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/516102-2012-ekim-annelerinin-tatli-gobusbebisleri.html Demet canım cici göbişler burda
canlarım ben geldimmm
geldim pınar ablacım naberr
hepinizi çok özledim bugünde adet yok ama devamlı kontrol ediyorum olacakmışım gibi bi halim var ne olur ne ollmaz diye şifa gibi pedle dolaşıyorum bendee
yaa bugün bende falımı kapattım kimse bakmadı duru ablacım biliyormuş tühh keşke bende ekleseydimmmartık bi dahakineee
tarfilcim doğum yaklaştı allahım yardımcın olsunnn
nurcanım asicim inşallah müjdeli haberler veririmmmm
canlarım ben geldimmm
geldim pınar ablacım naberr
hepinizi çok özledim bugünde adet yok ama devamlı kontrol ediyorum olacakmışım gibi bi halim var ne olur ne ollmaz diye şifa gibi pedle dolaşıyorum bendee
yaa bugün bende falımı kapattım kimse bakmadı duru ablacım biliyormuş tühh keşke bende ekleseydimmmartık bi dahakineee
tarfilcim doğum yaklaştı allahım yardımcın olsunnn
nurcanım asicim inşallah müjdeli haberler veririmmmm
kızlar hepiniz ve herkes yaşayacak
umutsuzluk yok yaşınız genç pıanrcım geçen gün sende yazmışsın yaşla ilgili sana cevap yazamadım yaşın geç değil bende 37 de anne oldum ki bende miyomda var ve bana dünden beri arkadaşlar hadi ikinci diyorlar abuuuuuuuuuuuuu
kızlar hepiniz ve herkes yaşayacak
umutsuzluk yok yaşınız genç pıanrcım geçen gün sende yazmışsın yaşla ilgili sana cevap yazamadım yaşın geç değil bende 37 de anne oldum ki bende miyomda var ve bana dünden beri arkadaşlar hadi ikinci diyorlar abuuuuuuuuuuuuu
evet abla hadiiiiii 2. ciyi bizde istiyoz egemize bi kardeş ne güzel olurrr
aaa öle mii ne güzel canım yaa bence 1 sene sonra düşünebilirsin canım işte canım yaşımdan dolayı daha çok üzülüyorum ve korkuyorum ama kısmet işte 31 de evlendim:123:
ayyy yerim ben onu yaaa annesine bakıp cesaret alacak sıpaaa
iyiki eşinle yataktayken size bakacam size tutturmuyo duru ablam ona dua ett
evet abla hadiiiiii 2. ciyi bizde istiyoz egemize bi kardeş ne güzel olurrr
kızlar ben çıkıyım artık yoksa paçalı güvercin gibi kalacam orta yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?