Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy mesajlarımız nasıl yer değiştirdi öyle duru halbuki attaki mesaj yerinde ben olmalıydım çünkü sen yazdım ben alıntılayıp cevapladım ama ters dönüp yer değiştirmişiz :44: site yine kafayımı yiyo nedir :26:

Son düzenleme:
maşşallahh yaaa hepsinin göbüşleride birbirniden güzeeelll rabbim nazarlardan korusun sağlıkla sıhharle yavrularına kavuştursun rabbiiiimm bende bu göbüşleri görünce içim açıldı tekrar umut oldu banaa bunlarrrrr ooooff hemen bi tedaviye başlasaydık yaaa

aynen ya o topik cıvıl cıvıl maşallah her göbiş ayrı şirin inşş canım sırada bizler varız o duyguları yaşıycaz hepimiz hep birlikte

ayyy koptummm hahahahahah kamuya açıksın yani haaaahahaaha

eveettt yiğidin malı meydanda olur demişler ya o misal yani
kapatamıyorum banyonu kapısını kıyamet kopuyoo bana bakcakmışşşş

ayy anlamadımki şifammm

canlarım ben geldimmm
geldim pınar ablacım naberr
hepinizi çok özledim bugünde adet yok ama devamlı kontrol ediyorum olacakmışım gibi bi halim var ne olur ne ollmaz diye şifa gibi pedle dolaşıyorum bendee
yaa bugün bende falımı kapattım kimse bakmadı duru ablacım biliyormuş tühh keşke bende ekleseydimmmartık bi dahakineee
tarfilcim doğum yaklaştı allahım yardımcın olsunnn
nurcanım asicim inşallah müjdeli haberler veririmmmm

eveettt yiğidin malı meydanda olur demişler ya o misal yani
kapatamıyorum banyonu kapısını kıyamet kopuyoo bana bakcakmışşşş

ayy anlamadımki şifammm

ayyy yerim ben onu yaaa annesine bakıp cesaret alacak sıpaaa
iyiki eşinle yataktayken size bakacam size tutturmuyo duru ablam ona dua ett

maaşaallahhh nazar değmesin hiçbirinee hepsi de çok tatlı yaa

şifacım sağol canım ama 2 günle kaçırmışım ben de duymuştum bazı zamanlar da alınca daha az ve geç çıkıyomuş

inşallah cnm seninde güzel haberlerini alınca daha da umut olur bana bi cesaret gelir hayırlsı baklım cnm beniiiim

hoşgeldin ablam seni özledim kısss inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmez

kızlar hepiniz ve herkes yaşayacak

umutsuzluk yok yaşınız genç pıanrcım geçen gün sende yazmışsın yaşla ilgili sana cevap yazamadım yaşın geç değil bende 37 de anne oldum ki bende miyomda var ve bana dünden beri arkadaşlar hadi ikinci diyorlar abuuuuuuuuuuuuu

evet abla hadiiiiii 2. ciyi bizde istiyoz egemize bi kardeş ne güzel olurrr

aaa öle mii ne güzel canım yaa bence 1 sene sonra düşünebilirsin canım işte canım yaşımdan dolayı daha çok üzülüyorum ve korkuyorum ama kısmet işte 31 de evlendim:123:

aaa öle mii ne güzel canım yaa bence 1 sene sonra düşünebilirsin canım işte canım yaşımdan dolayı daha çok üzülüyorum ve korkuyorum ama kısmet işte 31 de evlendim:123:

abla walla sana hayranım ben yaşın geç olabilir ama gönlün çok genç ne güzeell bende 22 yaşındayım ama 40 mı geçmiş gibiyiiiimm

ayyy yerim ben onu yaaa annesine bakıp cesaret alacak sıpaaa
iyiki eşinle yataktayken size bakacam size tutturmuyo duru ablam ona dua ett

yanımda yatağında yaıto babayı görür görmez gece yarısı hadi salona didiyos diyoooo
o işi heç sorma ben böyle mutlyum be yaaaaaaa

evet abla hadiiiiii 2. ciyi bizde istiyoz egemize bi kardeş ne güzel olurrr

asicim çok zorlanyıom yaff bide bende şeker çıkmıştı insülin oldum ya çok zor geçti allah isteyene versin bazen diyorumki ikiz olsaydı bir kerede büyürdü hayırlısı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…