aaa öle mii ne güzel canım yaa bence 1 sene sonra düşünebilirsin canım işte canım yaşımdan dolayı daha çok üzülüyorum ve korkuyorum ama kısmet işte 31 de evlendim:123:
abla walla sana hayranım ben yaşın geç olabilir ama gönlün çok genç ne güzeell bende 22 yaşındayım ama 40 mı geçmiş gibiyiiiimm
bende 31 evlendim
33 de ameliyat oldum (miyom) yıl 2006
işte ondan sonra çalış babam çalış
eğer biraz daha durup lavaboya gitmezsem burayı sel götürcek
anladım canım normal yolla mı olmuştu senin
hahaha ayneeeeen bende öyleyim bide adetliyim benim ki kan gölüne döneceeeeekkkeğer biraz daha durup lavaboya gitmezsem burayı sel götürcek
aman maşşallah ablam yaaasağol canımm evet yaaa 35 bitti ama hiç kendimi öle hissetmiyorum yaa :124:
yanımda yatağında yaıto babayı görür görmez gece yarısı hadi salona didiyos diyoooo
o işi heç sorma ben böyle mutlyum be yaaaaaaa
asicim çok zorlanyıom yaff bide bende şeker çıkmıştı insülin oldum ya çok zor geçti allah isteyene versin bazen diyorumki ikiz olsaydı bir kerede büyürdü hayırlısı dimi
sezeryan oldum mecburi
miyom ameliyatıda sezeryandı
yani 2 kere sezeryan oldum
duru ablam en büyük cesareti sen verecekmişin banada haberimiz yokmuş cnm benim yaa çok zorluklar atlatmışın belli rabbim sıkıntılarını almış egeni göndermiş sana bak ne güzeeel rabbim hayırlı yaşamayı nasip etsiiinn
kimsecikler kalmadı bende gidem bariii eşim oruçlu bugün ona yemekler hazırlayım onunda canını sıktım bi kaç gündür garibim beni teselli etmekten helak oldu adamm
hepinizi öptüüümm
ilk zamanlar çok yiyiordum ama şimdilerde kontrolüyüm:)hamur işi yiyormusun peki Nurcikim canım ondan mı şiştin ki :26: geçmiş olsun tatlım inşş gider bidahaa gelmez başağrıların ohh hava güzel gün güzel iyi gezmeler tatlım öptümm by
şifa linki vermiş görmüşsün hatta beğenmişsin bile:) ..inşallah yakında sizlerede nasip olur koca göbeklerinizi eklemek :)ooof nurcik yaa bende tam sana yazıyosum çıkma göbüşünü göster bize diyeee neyse gelince artıııkkk
duru bacı şu baş ağrısını nedense doktor ciddiye almadı yada benmi normalbebekdls canım olcak herkesin bebesi olcak hadi inşallah
nurcikim baş ağrısı için dr ne diyor bu arada iyi gezmeler size
asicim korkma anlaştıkmı
şifacım ne demek canım
maşşallahh yaaa hepsinin göbüşleride birbirniden güzeeelll rabbim nazarlardan korusun sağlıkla sıhharle yavrularına kavuştursun rabbiiiimmbende bu göbüşleri görünce içim açıldı tekrar umut oldu banaa bunlarrrrr ooooff hemen bi tedaviye başlasaydık yaaa
gelmez olsun inşallah kırmızılarcanlarım ben geldimmm
geldim pınar ablacım naberr
hepinizi çok özledim bugünde adet yok ama devamlı kontrol ediyorum olacakmışım gibi bi halim var ne olur ne ollmaz diye şifa gibi pedle dolaşıyorum bendee
yaa bugün bende falımı kapattım kimse bakmadı duru ablacım biliyormuş tühh keşke bende ekleseydimmmartık bi dahakineee
tarfilcim doğum yaklaştı allahım yardımcın olsunnn
nurcanım asicim inşallah müjdeli haberler veririmmmm
canımcığım yaa ben çıkınca gelmişsincanlarım ben geldimmm
geldim pınar ablacım naberr
hepinizi çok özledim bugünde adet yok ama devamlı kontrol ediyorum olacakmışım gibi bi halim var ne olur ne ollmaz diye şifa gibi pedle dolaşıyorum bendee
yaa bugün bende falımı kapattım kimse bakmadı duru ablacım biliyormuş tühh keşke bende ekleseydimmmartık bi dahakineee
tarfilcim doğum yaklaştı allahım yardımcın olsunnn
nurcanım asicim inşallah müjdeli haberler veririmmmm
ee tabi bizde diyoz 2. inşallah durucuğum eşimin iş arkadaşının eşi hamile 3. bebişe ve kadındada miyom olmasına rağmen ameliyat olacaktı ama kışı atlatayım da olucam diyodukızlar hepiniz ve herkes yaşayacak
umutsuzluk yok yaşınız genç pıanrcım geçen gün sende yazmışsın yaşla ilgili sana cevap yazamadım yaşın geç değil bende 37 de anne oldum ki bende miyomda var ve bana dünden beri arkadaşlar hadi ikinci diyorlar abuuuuuuuuuuuuu
canım sevomm inşallah tatlım inşallah müjde bombardımanı yaşarz inşşselam kızlar nasılsınız maşallahh bol bol muhabbet olmuş ama ben bikaç gün hatta gelecek haftaya kadar bu muhabbetleri kaçırıcam.
demiştim inceleme var diye onları yetiştirmeye çalışıyorum ç.ok stres yaptım ve çok yoruldum körolasıca bikaç ay sonra gelmedi şu incemele..
sedefommm şifaaammm adetler gecikmiş Rabbim inşallahh yüzünüzü güldürür bu gecikme hayra alamet olurrrr
tarfilcim seninde belli olmuş kızınla kavuşma zamanın hadi sağlıcakla kucağına almak nasip eylesin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhh
ben bikaç oyun oynayıp kafamı rahatlatıp tekrar işe devam edicem mesaiye kalıyorum anlıyacağınızzz
İpeğim canımm bende seni ve Ömeri öptüm en kocamanından inşş yaa Ayşe den güzel müjde gelecek inşşselam kızlar herkes iyidir inşallah hamişler göbüşler büyüdü mü bebişler ne durumda artık hareketlerini net olarak hissediyosunuzdur ...inşallah cuma günü ayşenin hayırlı haberini alırız
asi sanada şimdiden geçmiş olsun ...şifa duru sedef öpüyorum sizi ...seyhanım kolay gelsin
anladım canım ekmek yediğinden mi oluyo acaba bu aralar kepek ekmek filan yesenilk zamanlar çok yiyiordum ama şimdilerde kontrolüyüm:)
inşallah canım ama gel görki şuan bile başım yemeni ile bağlamış durumdayım ağrıdan
şifa linki vermiş görmüşsün hatta beğenmişsin bile:) ..inşallah yakında sizlerede nasip olur koca göbeklerinizi eklemek :)
duru bacı şu baş ağrısını nedense doktor ciddiye almadı yada benmi normal
bir baş ağrısı olarak izah ettim bilmiyorum
ağrın olunca minoset veya parol içebilrisn demişti doktor ama
ben içmiyorum hiç birini zararlı değil deselerde nihayetinde İLAÇ işte ne bileyim
gelmez olsun inşallah kırmızılar
senden, şifadan ve tabikide Ayşeden müjdeli haberler alırız
anaaa yolun sonuna gldiniz demek heyecan hat safhada olsa gerek :))çok şükür bugünlere gelebildin az sıkıntılar çekmedin sende mükafatını almaya az kaldı ..sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına al kızını inşallah
inşallah bu gecikme hayırlara vesiledirtedavilere gerek kalmadan gelmiştir minik meleğin
canım bildiğim kadarıyla buluşmamışlar ssz fatoş aradı o gün seyhan gitmediğin için o da gitmemiş ..işleri çıkmış seyhanın sanırım
huuuu huuuuuuu selam herkese
tarfilcim az kaldı demek hadi hayırlısı ile al kucağına
sedefim adet olmadıysan belkim bebiş vardır
herkes nasıl ne var ne yok
selam kızlar nasılsınız maşallahh bol bol muhabbet olmuş ama ben bikaç gün hatta gelecek haftaya kadar bu muhabbetleri kaçırıcam.
demiştim inceleme var diye onları yetiştirmeye çalışıyorum ç.ok stres yaptım ve çok yoruldum körolasıca bikaç ay sonra gelmedi şu incemele..
sedefommm şifaaammm adetler gecikmiş Rabbim inşallahh yüzünüzü güldürür bu gecikme hayra alamet olurrrr
tarfilcim seninde belli olmuş kızınla kavuşma zamanın hadi sağlıcakla kucağına almak nasip eylesin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhh
ben bikaç oyun oynayıp kafamı rahatlatıp tekrar işe devam edicem mesaiye kalıyorum anlıyacağınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?