Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa öle mii ne güzel canım yaa bence 1 sene sonra düşünebilirsin canım işte canım yaşımdan dolayı daha çok üzülüyorum ve korkuyorum ama kısmet işte 31 de evlendim:123:

bende 31 evlendim
33 de ameliyat oldum (miyom) yıl 2006
işte ondan sonra çalış babam çalış

eğer biraz daha durup lavaboya gitmezsem burayı sel götürcek
hahaha ayneeeeen bende öyleyim bide adetliyim benim ki kan gölüne döneceeeeekkk
sağol canımm evet yaaa 35 bitti ama hiç kendimi öle hissetmiyorum yaa :124:
aman maşşallah ablam yaaa

hahaha yerim ben onu yaaaa kuzum benim ne bilsin sizin o işi göreceğinizi oda kendi eğlencesindeee
ablam herşeyin hayırlısı ozaman rabbim egene uzun ömürler versiiiinn

sezeryan oldum mecburi

miyom ameliyatıda sezeryandı

yani 2 kere sezeryan oldum

duru ablam en büyük cesareti sen verecekmişin banada haberimiz yokmuş cnm benim yaa çok zorluklar atlatmışın belli rabbim sıkıntılarını almış egeni göndermiş sana bak ne güzeeel rabbim hayırlı yaşamayı nasip etsiiinn

kimsecikler kalmadı bende gidem bariii eşim oruçlu bugün ona yemekler hazırlayım onunda canını sıktım bi kaç gündür garibim beni teselli etmekten helak oldu adamm
hepinizi öptüüümm

ne sıkıntı bide eşimde çocuk istemiyodu onuda stresi vardı çok üzülüyosdum sonra karnım büyüyodu meğer miyom varmış ç
ayy hatırladıkça çok zor günlerdi Rabbim sağlık versin herşeyde bir hayır vardır herkese hayırlı evlatlar versin sağlıklıa huzurla büyütmek nasip olsun

kimsecikler kalmadı bende gidem bariii eşim oruçlu bugün ona yemekler hazırlayım onunda canını sıktım bi kaç gündür garibim beni teselli etmekten helak oldu adamm
hepinizi öptüüümm

allah kabul etsin canım üzme adamı yazık onada

selam kızlar nasılsınız maşallahh bol bol muhabbet olmuş ama ben bikaç gün hatta gelecek haftaya kadar bu muhabbetleri kaçırıcam.

demiştim inceleme var diye onları yetiştirmeye çalışıyorum ç.ok stres yaptım ve çok yoruldum körolasıca bikaç ay sonra gelmedi şu incemele..

sedefommm şifaaammm adetler gecikmiş Rabbim inşallahh yüzünüzü güldürür bu gecikme hayra alamet olurrrr

tarfilcim seninde belli olmuş kızınla kavuşma zamanın hadi sağlıcakla kucağına almak nasip eylesin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhh

ben bikaç oyun oynayıp kafamı rahatlatıp tekrar işe devam edicem mesaiye kalıyorum anlıyacağınızzz

selam kızlar herkes iyidir inşallah hamişler göbüşler büyüdü mü bebişler ne durumda artık hareketlerini net olarak hissediyosunuzdur ...inşallah cuma günü ayşenin hayırlı haberini alırız
asi sanada şimdiden geçmiş olsun ...şifa duru sedef öpüyorum sizi ...seyhanım kolay gelsin

hamur işi yiyormusun peki Nurcikim canım ondan mı şiştin ki :26: geçmiş olsun tatlım inşş gider bidahaa gelmez başağrıların ohh hava güzel gün güzel iyi gezmeler tatlım öptümm by
ilk zamanlar çok yiyiordum ama şimdilerde kontrolüyüm:)
inşallah canım ama gel görki şuan bile başım yemeni ile bağlamış durumdayım ağrıdan
ooof nurcik yaa bende tam sana yazıyosum çıkma göbüşünü göster bize diyeee neyse gelince artıııkkk
şifa linki vermiş görmüşsün hatta beğenmişsin bile:) ..inşallah yakında sizlerede nasip olur koca göbeklerinizi eklemek :)

bebekdls canım olcak herkesin bebesi olcak hadi inşallah
nurcikim baş ağrısı için dr ne diyor bu arada iyi gezmeler size
asicim korkma anlaştıkmı
şifacım ne demek canım
duru bacı şu baş ağrısını nedense doktor ciddiye almadı yada benmi normal
bir baş ağrısı olarak izah ettim bilmiyorum
ağrın olunca minoset veya parol içebilrisn demişti doktor ama
ben içmiyorum hiç birini zararlı değil deselerde nihayetinde İLAÇ işte ne bileyim

gelmez olsun inşallah kırmızılar
senden, şifadan ve tabikide Ayşeden müjdeli haberler alırız

Son düzenleme:
canımcığım yaa ben çıkınca gelmişsin hehe pedlerimiz temiz kalsın inşallah durum sağolsun bakar anlar kahve telvesinden bi ara ekle sende gözümüz fal görsün

ee tabi bizde diyoz 2. inşallah durucuğum eşimin iş arkadaşının eşi hamile 3. bebişe ve kadındada miyom olmasına rağmen ameliyat olacaktı ama kışı atlatayım da olucam diyodu sonra karaciğerindede sorunu vardı şimdi hatırlayamadım ve oldukçada kilosu var kadın şu an bebiş gayet sağlıklıymış cinsiyet öğrenilmiş bile oğluşu olacakmış 1 kızı ve 1 oğlu var dı korunmalı ilişki eseri bu yeni bebiş oda çok endişeliydi ama dr u hep moralle destekledi gebelikle doğumla vücudun yenilenir evelallah ALLAH ın izniyle sorunsuz devam edecek demiş ve diğer sıkıntılarının da sıkıntısı yok inş sende 2. bebişte hiç bi sıkıntı yaşamzsın

canım sevomm inşallah tatlım inşallah müjde bombardımanı yaşarz inşş sanada boll sabır diliyorum güç kuvvet kolaylıklar hamiş hamiş sitresin dibini göstermişler

İpeğim canımm bende seni ve Ömeri öptüm en kocamanından inşş yaa Ayşe den güzel müjde gelecek inşş

anladım canım ekmek yediğinden mi oluyo acaba bu aralar kepek ekmek filan yesen belki hazımsızlık yaşıyorsundur ondan şişmişsindir acil şifalar tatlım yaaa senin başağrıların hergün olduğu için çok üzülüyorum dr una ciddiyetini belirt bakalım bu kez inşş gelmesin kırmızı inşallah tatlım aminnnnn

amin evet nurcancım yolun sonuna geldik sayılır hamdolsun .....hepimiz çok çektik canım yaa ama değer kucağımıza alınca hepsini unuturuz ..

huuuu huuuuuuu selam herkese
tarfilcim az kaldı demek hadi hayırlısı ile al kucağına
sedefim adet olmadıysan belkim bebiş vardır

herkes nasıl ne var ne yok

evet durucum az kaldı amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma

amin seyhancım inşallah canım bende sıramı salıyorum darısı sizlerin başına....

şifacım ve çiğdemcim inşallah hamilesinizdir yaa bak heyecan yaptım şimdi kızımla dua edeyim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…