canım tarfilim yaa az evvel ablacığımla görüştüm onada bahsettim gecikmemiamin evet nurcancım yolun sonuna geldik sayılır hamdolsun .....hepimiz çok çektik canım yaa ama değer kucağımıza alınca hepsini unuturuz ..
evet durucum az kaldı amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma
amin seyhancım inşallah canım bende sıramı salıyorum darısı sizlerin başına....
şifacım ve çiğdemcim inşallah hamilesinizdir yaa bak heyecan yaptım şimdi kızımla dua edeyim size
canım tarfilim yaa az evvel ablacığımla görüştüm onada bahsettim gecikmemiartık cümle alem hepimiz heyecanla bekliycez inşallah Yüce Rabbim bu müberk 3 ayların hürmetine ve sabrımızın ettiğimiz dualarımızın hürmetine inşş ya çabucak hamişler listesine biz kalanlar taşınırız inşş canım cici kızınla ettiğiniz dualar için aminnnn diyorum ALLAH razı olsunnn
slm kızlar topik sessiz bu aralar ayşenin test sonucu ne zaman acaba çok merak ediyorum müjdeli haber alıcaz inşallah....
bende geçen hafta drdaydım 15 gün sonra gel sezeryan için gün verelim dedi yani 36 haftalıkken gitcem 37 .haftaya gün vericek çok az kaldı çok heyecanlıyım
günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben pek sık giremiyorum işler yoğun sayılır bide tek pc olunca olmuyor neysee
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun canlarım inşallahhh kırmızıları görmeyizz yaaaa allahıma hep dua ediyorum şifacım kız demi azcık topik fallansın duuuru ablam gerçekten anllıyor musun
sevom allahım yardımcın olsun işlerini kolaylaştırsın
nurcik dr a tekrar bahset pazartesi günü bi hamile arkadaşla konuştum onunda burnu çok kanıyormuş acile gitmişler dr çok iyi kanaması yoksa baş ağrıdan duramazsın hamile bayanlar hamile kalınca başları şiddetli ağrır demiş inşallahseninde burnun kanar diyorum rahatlarsın
pınar ablacımmm yaşını sorun etmee o kadar gençsin kiii maşallahh sana valla olacak rabbimin izniyle inşallahhh
tarfilcim allahım razı olsun dualarını rabbim kabul etsin az kaldı kavuşuyorsun prensesine
asicim içini ferah tut üzme kocişini canımmm
ipeğim bizde seni çok öptükk paşayı da
sevdamce gelmiyor nasıl iyi mi en son hastaydı inşallah hemen toparlanmıştır
laracım napıyor var mı haberr haydin ben kaçtım
unuttuğum varsa affınıza sığınırım hepinizi kocaman öptümmm
mrh kızlar nasılsınız
yarın eşimi kontrol için adanaya götüreceğim bu günde evrak yaptırmam lazım çıkacağım birazdan
merhaba canim bacilarim ,nasilsiniz?insallah iyisinizdir.ben uzun zaman oldu giremedim,Bakuye gitmistik kizim,esimle beraber.doktora falan gosterdik,cok sukur bi seyi yokmus.dun aksam donduk.
yeni guzel hamis haberleri varmi?RABBIM her kesin yuzunu guldursun insallah.
sedefom olmazsın inşallah olursanda sğalık olsun önündeki tedaviye odaklan Allahım emeklerini boşa çıkarmasın güldürsün yüzünü
yıldız kızının sağlığı gayat iyimiş maşallah kuzuma benim
asican biz ne desekte bu heyecanı ve korkunu yenmeiyceksin en iyismi çıkıp eş dosta gitmen en azından bu düşünceden uzaklaşırsın biraz
aynen cnm zaten bugün kendime gezme ayarladım iyi olacak
canim,evet kizim,bir yil once ben de acaba ben de yavrumun resmini koya bilicekmiyim diye hayal ederdim,cok sukur RABBIME .insallah sen de goruceksin,tevekkul et ALLAHA ,yoktan var eden RABBIM umutlarin tukendigi bi gun sana da gokten bi MELEK gondericek eminim.isteyen hangi kulunu geri cevirdi ki.icini ferah tut,hep dualarimdasiniz.insallah cooooooooook yakinda BEN HAMILEYIMMMMMMM diye ciglik aticaksin burda insallah.merhaba cnm resimdeki kızın heralde yerim ben onu yaaa maşalllahh
bizde acaba bebeğimizle gezmere gidebilecezmi inşallah o günleri bizede yaşatır kurban olduğum rabbiimmm
sedefom olmazsın inşallah olursanda sğalık olsun önündeki tedaviye odaklan Allahım emeklerini boşa çıkarmasın güldürsün yüzünü
yıldız kızının sağlığı gayat iyimiş maşallah kuzuma benim
asican biz ne desekte bu heyecanı ve korkunu yenmeiyceksin en iyismi çıkıp eş dosta gitmen en azından bu düşünceden uzaklaşırsın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?