Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım tarfilim yaa az evvel ablacığımla görüştüm onada bahsettim gecikmemi artık cümle alem hepimiz heyecanla bekliycez inşallah Yüce Rabbim bu müberk 3 ayların hürmetine ve sabrımızın ettiğimiz dualarımızın hürmetine inşş ya çabucak hamişler listesine biz kalanlar taşınırız inşş canım cici kızınla ettiğiniz dualar için aminnnn diyorum ALLAH razı olsunnn

aminn canım benim inşallah rabbim güldürsün yüzümüzü

günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben pek sık giremiyorum işler yoğun sayılır bide tek pc olunca olmuyor neysee
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun canlarım inşallahhh kırmızıları görmeyizz yaaaa allahıma hep dua ediyorum şifacım kız demi azcık topik fallansın duuuru ablam gerçekten anllıyor musun
sevom allahım yardımcın olsun işlerini kolaylaştırsın
nurcik dr a tekrar bahset pazartesi günü bi hamile arkadaşla konuştum onunda burnu çok kanıyormuş acile gitmişler dr çok iyi kanaması yoksa baş ağrıdan duramazsın hamile bayanlar hamile kalınca başları şiddetli ağrır demiş inşallahseninde burnun kanar diyorum rahatlarsın
pınar ablacımmm yaşını sorun etmee o kadar gençsin kiii maşallahh sana valla olacak rabbimin izniyle inşallahhh
tarfilcim allahım razı olsun dualarını rabbim kabul etsin az kaldı kavuşuyorsun prensesine
asicim içini ferah tut üzme kocişini canımmm
ipeğim bizde seni çok öptükk paşayı da
sevdamce gelmiyor nasıl iyi mi en son hastaydı inşallah hemen toparlanmıştır
laracım napıyor var mı haberr haydin ben kaçtım
unuttuğum varsa affınıza sığınırım hepinizi kocaman öptümmm

cnmmm yüzdün yüzdün kuyruguna geldin RABBİM saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh cnmm güzelll kuzunaaa zaman geçmek bilmezz şimdii günlerr aylar olmuştur sanaaaaa

ayy ayşeninn sonucunaa az kaldıııııı inşallahh burdaa bayrammm olucakkk,

adaşım ve sedefnaz canlar inşallah sizlerindee karınlarınaaada sıpalarr konmuşturrr topluu bayramm olurrr

Son düzenleme:

cnmmm ben geliyorum bakıyorum kimsecikler yok çıkıp gidiyorummhamd olsun birazz iyileştim işler yogun diyosun RABBİM yardımcın olsun inşllahhh

herkesee günaydınlarr

şifacım ekmek yemeden olmuyor canım ama kepek ekmeği alıpta yemedim hiç.. kayınvalidem tandır ekmeği yapar haftada bir, bizede yettiği kadar gönderiyor sağolsun ..yapacak bişey yok artık dikkat etsemde skıntılı bir hamilelik geçirecem belli,yinede şükür bugünlerime..Allah sizede nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik AMİN

sedefom bugünde adet olmamışsın hadi hayırlısı canım inşallah özlemle beklediğin meleğin bu sefer yola çıkmıştır
burnum hiç kanamadı benim ve her zaman tıkalı gibi rahat nefes alamıyorum .bu yüzden baş ağrılarım oluyor sanırsam
doktoruma ayın 2sinde gidecem o zaman söylerim yine
fatoş sen varsın galiba günaydın

Son düzenleme:
Bebek Nasıl Yapılır ? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Gnaydın akidelerim beniiimmm

sevoomm kolay gelsin yoğunmuşsun inşallah sıkıntısız geçer işlerin

sedefom aslında hiç anlamam faldan ben, bakarım sanada

tarfilim bütün sıkıntılar bebek doğduktan itibaren bitiyor bu sefer büyütme telaşı alıyor insanı hayırlsı olsun sağlıklı olsun diğer arkadaşlarımada rabbim biran evvel versin

şifam adet olmamışsındır inşallah hadi bize hayırlı haber ver kaç gün geçti sedefonunda gecikti dimi kızlar bi tahlili yapaydınız be yaaaaa
cumayı bende iple çekiyom ayşenin haberini bekliyom

ipeğim nasılsın Ömer paşa nasıl

sevdamcee sen nasıl oldun en son hastaydın bak çimenlere atma kendini ortalıkta kene var allah korusun

nurcikim baş ağrısı hamileliktendir dr sormayı unutma olurmu

yeteerr nerdesin yine koşuşturuyomusun bacım

kamer sen nasılsın

tubiş gelmiyon daha doğrusu gelemiyon özledik senide nida hanım çok mu yaramaz

kimi unuttum bilmiyom affedin beni bacılarım

mrh kızlar nasılsınız
yarın eşimi kontrol için adanaya götüreceğim bu günde evrak yaptırmam lazım çıkacağım birazdan

duru ablacım hastanedeyim 2 gündür yaptırsam mı diye düşünüyorum vazgeççiyrum sanki adet olacakmışım gibi karın ağrısı var hafiften ama iç çamaşırım hafif kirlenmeye başladı kan değil de ben olacam sanırım ya adet öncesi hep iç çamaşırım kirlenir benim ondan anlıyorum 2 gün sonra bizim kırmızılar ceeee yapıyorlar

merhaba canim bacilarim ,nasilsiniz?insallah iyisinizdir.ben uzun zaman oldu giremedim,Bakuye gitmistik kizim,esimle beraber.doktora falan gosterdik,cok sukur bi seyi yokmus.dun aksam donduk.
yeni guzel hamis haberleri varmi?RABBIM her kesin yuzunu guldursun insallah.

herkese merhaba arkadaşlarrrr gün geçtikçe heycan yapıyorum ben allahım hayırlısıyla bi atlatsaydım yawww :18:
bugün yokum 1 saatten çıkıcam annemlerle dayımın kızına gidicez biraz kafam dağılır inşallahh yoksa kalbim yerinden çıkacak kendime çok kızıyorum yaaaa niye biraz daha cesaretli değilim kiiiii

sedefooom sağlık olsun cnm beniiim ama inşallah mutlu haberini alacazzzz

merhaba cnm resimdeki kızın heralde yerim ben onu yaaa maşalllahh
bizde acaba bebeğimizle gezmere gidebilecezmi inşallah o günleri bizede yaşatır kurban olduğum rabbiimmm

sedefom olmazsın inşallah olursanda sğalık olsun önündeki tedaviye odaklan Allahım emeklerini boşa çıkarmasın güldürsün yüzünü

yıldız kızının sağlığı gayat iyimiş maşallah kuzuma benim

asican biz ne desekte bu heyecanı ve korkunu yenmeiyceksin en iyismi çıkıp eş dosta gitmen en azından bu düşünceden uzaklaşırsın biraz

aynen cnm zaten bugün kendime gezme ayarladım iyi olacak

kızlar bana müsade eve bi süperge tutuyum daha sonra yemeğimi hazırlayıp çıkayım öptüm görüşürüzzz

merhaba cnm resimdeki kızın heralde yerim ben onu yaaa maşalllahh
bizde acaba bebeğimizle gezmere gidebilecezmi inşallah o günleri bizede yaşatır kurban olduğum rabbiimmm
canim,evet kizim,bir yil once ben de acaba ben de yavrumun resmini koya bilicekmiyim diye hayal ederdim,cok sukur RABBIME .insallah sen de goruceksin,tevekkul et ALLAHA ,yoktan var eden RABBIM umutlarin tukendigi bi gun sana da gokten bi MELEK gondericek eminim.isteyen hangi kulunu geri cevirdi ki.icini ferah tut,hep dualarimdasiniz.insallah cooooooooook yakinda BEN HAMILEYIMMMMMMM diye ciglik aticaksin burda insallah.

sag ol canim,kusmasindan dolayi endise ediyoduk,cok sukur,doktor 1 yasindan sora gecicek dedi.bu arada sen nasilsin?bi yaramazlik yoktur insallah .gecmisi okuyamadim da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…