canim,evet kizim,bir yil once ben de acaba ben de yavrumun resmini koya bilicekmiyim diye hayal ederdim,cok sukur RABBIME .insallah sen de goruceksin,tevekkul et ALLAHA ,yoktan var eden RABBIM umutlarin tukendigi bi gun sana da gokten bi MELEK gondericek eminim.isteyen hangi kulunu geri cevirdi ki.icini ferah tut,hep dualarimdasiniz.insallah cooooooooook yakinda BEN HAMILEYIMMMMMMM diye ciglik aticaksin burda insallah.merhaba cnm resimdeki kızın heralde yerim ben onu yaaa maşalllahh
bizde acaba bebeğimizle gezmere gidebilecezmi inşallah o günleri bizede yaşatır kurban olduğum rabbiimmm
sedefom olmazsın inşallah olursanda sğalık olsun önündeki tedaviye odaklan Allahım emeklerini boşa çıkarmasın güldürsün yüzünü
yıldız kızının sağlığı gayat iyimiş maşallah kuzuma benim
asican biz ne desekte bu heyecanı ve korkunu yenmeiyceksin en iyismi çıkıp eş dosta gitmen en azından bu düşünceden uzaklaşırsın biraz
adaşım canımcığımm inşallah yaa inşallah aminn tatlımm oh harbiden toplu bayram olur ve ne hoş olurcnmmm yüzdün yüzdün kuyruguna geldin RABBİM saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh cnmm güzelll kuzunaaa zaman geçmek bilmezz şimdii günlerr aylar olmuştur sanaaaaa
ayy ayşeninn sonucunaa az kaldıııııı inşallahh burdaa bayrammm olucakkk,
adaşım ve sedefnaz canlar inşallah sizlerindee karınlarınaaada sıpalarr konmuşturrr topluu bayramm olurrr
anladım kedersizim canım yaa tandır ekmeği de ev yapımı nimet dahada sağlıklıdır şifa olsun afiyet olsun yinede arada bi al kepek ekmek hazımsızlığa birebir çok hafif bi ekmekherkesee günaydınlarr
şifacım ekmek yemeden olmuyor canım ama kepek ekmeği alıpta yemedim hiç.. kayınvalidem tandır ekmeği yapar haftada bir, bizede yettiği kadar gönderiyor sağolsun ..yapacak bişey yok artık dikkat etsemde skıntılı bir hamilelik geçirecem belli,yinede şükür bugünlerime..Allah sizede nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik AMİN
sedefom bugünde adet olmamışsın hadi hayırlısı canım inşallah özlemle beklediğin meleğin bu sefer yola çıkmıştır
burnum hiç kanamadı benim ve her zaman tıkalı gibi rahat nefes alamıyorum .bu yüzden baş ağrılarım oluyor sanırsam
doktoruma ayın 2sinde gidecem o zaman söylerim yine
fatoş sen varsın galiba günaydın
olmadım durucuğum sağol ama ben 1 keresinde 10 günü de geçip kırmızıyla karşılaşmıştımmGnaydın akidelerim beniiimmm
sevoomm kolay gelsin yoğunmuşsun inşallah sıkıntısız geçer işlerin
sedefom aslında hiç anlamam faldan ben, bakarım sanada
tarfilim bütün sıkıntılar bebek doğduktan itibaren bitiyor bu sefer büyütme telaşı alıyor insanı hayırlsı olsun sağlıklı olsun diğer arkadaşlarımada rabbim biran evvel versin
şifam adet olmamışsındır inşallah hadi bize hayırlı haber ver kaç gün geçti sedefonunda gecikti dimi kızlar bi tahlili yapaydınız be yaaaaa
cumayı bende iple çekiyom ayşenin haberini bekliyom
ipeğim nasılsın Ömer paşa nasıl
sevdamcee sen nasıl oldun en son hastaydın bak çimenlere atma kendini ortalıkta kene var allah korusun
nurcikim baş ağrısı hamileliktendir dr sormayı unutma olurmu
yeteerr nerdesin yine koşuşturuyomusun bacım
kamer sen nasılsın
tubiş gelmiyon daha doğrusu gelemiyon özledik senide nida hanım çok mu yaramaz
kimi unuttum bilmiyom affedin beni bacılarım
canım benim iyiyim hamdolsun sen nasılsın diyeceğim yoğunsun kolaylıklar dilerimmrh kızlar nasılsınız
yarın eşimi kontrol için adanaya götüreceğim bu günde evrak yaptırmam lazım çıkacağım birazdan
kızz sedefom senin daha önce kaç gün gecikti adetin :26: ordan yola çıkalım eğer cumaya kadar inş gelmez cuma günü tatilin başlamadan yaptırsan testduru ablacım hastanedeyim 2 gündür yaptırsam mı diye düşünüyorum vazgeççiyrum sanki adet olacakmışım gibi karın ağrısı var hafiften ama iç çamaşırım hafif kirlenmeye başladı kan değil de ben olacam sanırım ya adet öncesi hep iç çamaşırım kirlenir benim ondan anlıyorum 2 gün sonra bizim kırmızılar ceeee yapıyorlar
canım ya ben dün soracaktım seni kızlaramerhaba canim bacilarim ,nasilsiniz?insallah iyisinizdir.ben uzun zaman oldu giremedim,Bakuye gitmistik kizim,esimle beraber.doktora falan gosterdik,cok sukur bi seyi yokmus.dun aksam donduk.
yeni guzel hamis haberleri varmi?RABBIM her kesin yuzunu guldursun insallah.
kolay gelsin ,güle gülekızlar bana müsade eve bi süperge tutuyum daha sonra yemeğimi hazırlayıp çıkayım öptüm görüşürüzzz
geçmiş olsun canım neyseki önemli değil geçici bir rahatsızlıkmışinsallah.
sag ol canim,kusmasindan dolayi endise ediyoduk,cok sukur,doktor 1 yasindan sora gecicek dedi.bu arada sen nasilsin?bi yaramazlik yoktur insallah .gecmisi okuyamadim da.
adaşım canımcığımm inşallah yaa inşallah aminn tatlımm oh harbiden toplu bayram olur ve ne hoş olur
anladım kedersizim canım yaa tandır ekmeği de ev yapımı nimet dahada sağlıklıdır şifa olsun afiyet olsun yinede arada bi al kepek ekmek hazımsızlığa birebir çok hafif bi ekmekayy başında ağrımasın evet hassas hamilelik dönemin devam ediyor inşş sıkıntısız devam etsin keyfini tadını çıkar tatlım
olmadım durucuğum sağol ama ben 1 keresinde 10 günü de geçip kırmızıyla karşılaşmıştımmyani şu an 5 günlük gecikme hafif kalıyo bakalımm Yüce Rabbim beklediğimize değecek mucizeler nasip etsin inşşş
canım benim iyiyim hamdolsun sen nasılsın diyeceğim yoğunsun kolaylıklar dilerimhadi inşallah herşey güzel çıkar eşin sağlığına kavuşmuş olsun inşşşşşşşşşş
kızz sedefom senin daha önce kaç gün gecikti adetin :26: ordan yola çıkalım eğer cumaya kadar inş gelmez cuma günü tatilin başlamadan yaptırsan testhem Ayşe nin hem senin bomba müjdelerinizi alalım inşşş
canım ya ben dün soracaktım seni kızlaraohh iyi cici kızın gayet sağlıklıymış maşallah
herkese merhaba arkadaşlarrrr gün geçtikçe heycan yapıyorum ben allahım hayırlısıyla bi atlatsaydım yawww :18:
bugün yokum 1 saatten çıkıcam annemlerle dayımın kızına gidicez biraz kafam dağılır inşallahh yoksa kalbim yerinden çıkacak kendime çok kızıyorum yaaaaniye biraz daha cesaretli değilim kiiiii
sedefooom sağlık olsun cnm beniiim ama inşallah mutlu haberini alacazzzz
ben herhalde 15 gün gecikmeden sonra test yaptırırımkolay gelsin ,güle güle
geçmiş olsun canım neyseki önemli değil geçici bir rahatsızlıkmış
bende iyim canım çok şükür bugünüme
adet olmamışsın halaaa
şifacım umtulandırmak gibi olmasın ama ben sendne ümitliyim bu ay
çünkü sende çok büüyk bir promblem yok eşin desen onda da sorun yok zaten
neden olmasın canım
ilaçalrın etkisiyle bir güzel yumurtlamışsındır bu ay
Allahım büyük inşallah peş peşe müjdeli haberler alırız sizlerden
geçmiş olsun tatlım hadi dinlen sen görüşürüzçok oturunca belim ağrıyor kızlar dinleneyim azcık görüşürz sonra
adaşım canımcığımm inşallah yaa inşallah aminn tatlımm oh harbiden toplu bayram olur ve ne hoş olur
anladım kedersizim canım yaa tandır ekmeği de ev yapımı nimet dahada sağlıklıdır şifa olsun afiyet olsun yinede arada bi al kepek ekmek hazımsızlığa birebir çok hafif bi ekmekayy başında ağrımasın evet hassas hamilelik dönemin devam ediyor inşş sıkıntısız devam etsin keyfini tadını çıkar tatlım
olmadım durucuğum sağol ama ben 1 keresinde 10 günü de geçip kırmızıyla karşılaşmıştımmyani şu an 5 günlük gecikme hafif kalıyo bakalımm Yüce Rabbim beklediğimize değecek mucizeler nasip etsin inşşş
canım benim iyiyim hamdolsun sen nasılsın diyeceğim yoğunsun kolaylıklar dilerimhadi inşallah herşey güzel çıkar eşin sağlığına kavuşmuş olsun inşşşşşşşşşş
kızz sedefom senin daha önce kaç gün gecikti adetin :26: ordan yola çıkalım eğer cumaya kadar inş gelmez cuma günü tatilin başlamadan yaptırsan testhem Ayşe nin hem senin bomba müjdelerinizi alalım inşşş
canım ya ben dün soracaktım seni kızlaraohh iyi cici kızın gayet sağlıklıymış maşallah
işte inşş cuma günü yaptır bakalım ne de olsa hastanenin orta göbeğindesinya canım benimm adetler oynuyordu ama seninkisi gibi bi gecikme olmadı hiç ya 3-5 gün erken geldi yada 3-5 gün geç geldi öyle oldu bakalım açıkçası çok umutlanmak istemiyorum şifacım altaki komşumda bana canın ne çekerse herşey ye bide mümkün olduğunca ayaklarını yukarıya kaldır iş yapma dedi bak aklıma geldiiği iyi oldu sende öyle yap bide hep mutlu günlerini düşün dedi benim biraz da sters yaparsam hemen ertesi gün adet geliyordu geciktiği zaman onun için şimdi bu hafta adet gelmez inşallah gelirsede artık rabbim bi daha ki ay nasip edecek inşallah stres yapmamaya karar verdim
ayy allahım büyük hiç belli olmaz yaaa
işte inşş cuma günü yaptır bakalım ne de olsa hastanenin orta göbeğindesininşallah tatlım bu ay bizlerin ayıdır inşşş ayy ben aslında acaba hamilemiyim diye çok düşünmüyom hatta hep adet bekliyom o derecede psikolojim evet ya bende ağır işler de yaptımm bide düşün adet gelmeden şu işi halledeyim bu işi de yapayım diye tamam dinlenmeye çekileyim ayaklarımı uzatayım vee nefis bu zaten canım ne isterse kocişim şipşak alıyo sağolsun keselerimize bereket olsun inşallah yediklerimiz şifa olsun Rabbim olmayan kullarına nasip etsin inşş tatlım ben senden umutluyum ama hepppp uzunn süredir bu his bu düşüncem var sen kendiliğinden hamiş olcan diye
adet olmayan kızlar inşallah yarın ayşeyle birlikte sizde müjde verirsiniz
canımsın inşallah İpeğim inşallah canımmm aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnadet olmayan kızlar inşallah yarın ayşeyle birlikte sizde müjde verirsiniz
valla içimde hep bu his var sadece bende bile değil bebekdelisi de çok söyler hep sedefonun kendiliğinden gelecek bebişi diyeağzından bal damlıyor şifam inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhh rabbim hepimizi sevindirsin hepimiziiiiiiii yüzümüzü güldürsün mübarek 3 aylarda inşallahhhh
inşallahh ablacım inşalahhhhh
ipeğim nasılsın ömer paşa napıyo
çalışmayı düşünüyonmu bacııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?