Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba cnm resimdeki kızın heralde yerim ben onu yaaa maşalllahh
bizde acaba bebeğimizle gezmere gidebilecezmi inşallah o günleri bizede yaşatır kurban olduğum rabbiimmm
canim,evet kizim,bir yil once ben de acaba ben de yavrumun resmini koya bilicekmiyim diye hayal ederdim,cok sukur RABBIME .insallah sen de goruceksin,tevekkul et ALLAHA ,yoktan var eden RABBIM umutlarin tukendigi bi gun sana da gokten bi MELEK gondericek eminim.isteyen hangi kulunu geri cevirdi ki.icini ferah tut,hep dualarimdasiniz.insallah cooooooooook yakinda BEN HAMILEYIMMMMMMM diye ciglik aticaksin burda insallah.

sag ol canim,kusmasindan dolayi endise ediyoduk,cok sukur,doktor 1 yasindan sora gecicek dedi.bu arada sen nasilsin?bi yaramazlik yoktur insallah .gecmisi okuyamadim da.

adaşım canımcığımm inşallah yaa inşallah aminn tatlımm oh harbiden toplu bayram olur ve ne hoş olur

anladım kedersizim canım yaa tandır ekmeği de ev yapımı nimet dahada sağlıklıdır şifa olsun afiyet olsun yinede arada bi al kepek ekmek hazımsızlığa birebir çok hafif bi ekmek ayy başında ağrımasın evet hassas hamilelik dönemin devam ediyor inşş sıkıntısız devam etsin keyfini tadını çıkar tatlım

olmadım durucuğum sağol ama ben 1 keresinde 10 günü de geçip kırmızıyla karşılaşmıştımm yani şu an 5 günlük gecikme hafif kalıyo bakalımm Yüce Rabbim beklediğimize değecek mucizeler nasip etsin inşşş

mrh kızlar nasılsınız
yarın eşimi kontrol için adanaya götüreceğim bu günde evrak yaptırmam lazım çıkacağım birazdan
canım benim iyiyim hamdolsun sen nasılsın diyeceğim yoğunsun kolaylıklar dilerim hadi inşallah herşey güzel çıkar eşin sağlığına kavuşmuş olsun inşşşşşşşşşş

kızz sedefom senin daha önce kaç gün gecikti adetin :26: ordan yola çıkalım eğer cumaya kadar inş gelmez cuma günü tatilin başlamadan yaptırsan test hem Ayşe nin hem senin bomba müjdelerinizi alalım inşşş

canım ya ben dün soracaktım seni kızlara ohh iyi cici kızın gayet sağlıklıymış maşallah

kızlar bana müsade eve bi süperge tutuyum daha sonra yemeğimi hazırlayıp çıkayım öptüm görüşürüzzz
kolay gelsin ,güle güle
insallah.

sag ol canim,kusmasindan dolayi endise ediyoduk,cok sukur,doktor 1 yasindan sora gecicek dedi.bu arada sen nasilsin?bi yaramazlik yoktur insallah .gecmisi okuyamadim da.
geçmiş olsun canım neyseki önemli değil geçici bir rahatsızlıkmış
bende iyim canım çok şükür bugünüme

adet olmamışsın halaaa
şifacım umtulandırmak gibi olmasın ama ben sendne ümitliyim bu ay
çünkü sende çok büüyk bir promblem yok eşin desen onda da sorun yok zaten
neden olmasın canım
ilaçalrın etkisiyle bir güzel yumurtlamışsındır bu ay
Allahım büyük inşallah peş peşe müjdeli haberler alırız sizlerden

ben herhalde 15 gün gecikmeden sonra test yaptırırım ayy kalbimi yerinden fırlattırdın kızzz anam oy anam oyy oyyy oyy inşallah tatlım ya aynen bizdeki sorunlar zaten bariz bendeki sorunlar eşimde normal her bişi kadın doğum dr umda umutluydu hep tedaviden sonra kendiliğinden gebe kalman olabilir diyor hep ayyy 10 gün daha nasıl beklerim neyse sonu müjdeli olsun yıllarca beklemişiz dimi ama inşş inşşşş

çok oturunca belim ağrıyor kızlar dinleneyim azcık görüşürz sonra
geçmiş olsun tatlım hadi dinlen sen görüşürüz

ya canım benimm adetler oynuyordu ama seninkisi gibi bi gecikme olmadı hiç ya 3-5 gün erken geldi yada 3-5 gün geç geldi öyle oldu bakalım açıkçası çok umutlanmak istemiyorum şifacım altaki komşumda bana canın ne çekerse herşey ye bide mümkün olduğunca ayaklarını yukarıya kaldır iş yapma dedi bak aklıma geldiiği iyi oldu sende öyle yap bide hep mutlu günlerini düşün dedi benim biraz da sters yaparsam hemen ertesi gün adet geliyordu geciktiği zaman onun için şimdi bu hafta adet gelmez inşallah gelirsede artık rabbim bi daha ki ay nasip edecek inşallah stres yapmamaya karar verdim
ayy allahım büyük hiç belli olmaz yaaa

işte inşş cuma günü yaptır bakalım ne de olsa hastanenin orta göbeğindesin inşallah tatlım bu ay bizlerin ayıdır inşşş ayy ben aslında acaba hamilemiyim diye çok düşünmüyom hatta hep adet bekliyom o derecede psikolojim evet ya bende ağır işler de yaptımm bide düşün adet gelmeden şu işi halledeyim bu işi de yapayım diye tamam dinlenmeye çekileyim ayaklarımı uzatayım vee nefis bu zaten canım ne isterse kocişim şipşak alıyo sağolsun keselerimize bereket olsun inşallah yediklerimiz şifa olsun Rabbim olmayan kullarına nasip etsin inşş tatlım ben senden umutluyum ama hepppp uzunn süredir bu his bu düşüncem var sen kendiliğinden hamiş olcan diye

ağzından bal damlıyor şifam inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhh rabbim hepimizi sevindirsin hepimiziiiiiiii yüzümüzü güldürsün mübarek 3 aylarda inşallahhhh

adet olmayan kızlar inşallah yarın ayşeyle birlikte sizde müjde verirsiniz

inşallahh ablacım inşalahhhhh

adet olmayan kızlar inşallah yarın ayşeyle birlikte sizde müjde verirsiniz
canımsın inşallah İpeğim inşallah canımmm aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

valla içimde hep bu his var sadece bende bile değil bebekdelisi de çok söyler hep sedefonun kendiliğinden gelecek bebişi diye amin canım benimm aminn inşş

ipeğim nasılsın ömer paşa napıyo

çalışmayı düşünüyonmu bacııımmm

iyiyim canım ömer her gün yeni bi şeyler yapıyo allaha şükür iyi ...ben çalışmayı düşünmüyorum düşünsem bile zaten düşünce olarak kalır ömerin büyümesi allah nasip ederse kardeşi olması onun büyümesi derken ben 40 lı yaşlarda olurum o kadar aradan sonra ve o yaştan sonra ne bana iş veren olur ne de benim mesleğimi yapacak takatim

kuzum sağolll allah razı olsunnnn az önce diğer toipiğede yazdım aynını yazoyrum nasıl iş anlamadım ben :26::26::26:
eşimin çalıştığı yer şehir merkezinin dışında bir yerde muasebede merkezde evrakaları muasebeden alıyoruz iş yerine götürüyoruz imza için .. imza yetkisi olan kişide çoğunlukta köyde oluyor (nasıl iş anlamadım )sonra ya köye gidiyoruz bu kişiyi bulamak için yada onun gelmesini bekliyoruz küçük yerde yaşamanın sıkıntıları işteee ancak 1 günde evark tamamlıyoruz :50... İŞTE DURUM TAMDA BÖYLE KAMA KARIŞIK İŞLER

Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.
Kandiliniz Mübarek Olsun...

herkese günaydıııııııınnn

Eki Görüntüle 426669
günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun ..bu mübarek günü yüzü suyu hürmetine Rabbim dileklerimizi kabul etsin

sedefo adet oldunmu?
şifa sen?
yarın ayşe için büyük gün inşallah meleği tutunmuştur annesine

günaydın kızlar rabbim bugün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişler hayırlısıyla kucaklarına alsın hamiş olmayanlarda inşallah en kısa zamanda hamiş olsun hayırlı kandiller
adet olmayan canlar ne yaptınız geldimi kırmızılar:18:

günaydınnnnn herkesiz resgaip kandilii mübarek olsunn

kıslarrrrr yarın büyük günnn bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine RABBİM pozitif göstersin inşallahhhhhh

adettlerr gelmemiştirr inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…