günaydınnnnn herkesiz resgaip kandilii mübarek olsunn
kıslarrrrr yarın büyük günnn bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine RABBİM pozitif göstersin inşallahhhhhh
adettlerr gelmemiştirr inşallahhhhhhhh
Eki Görüntüle 426669
günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun ..bu mübarek günü yüzü suyu hürmetine Rabbim dileklerimizi kabul etsin
sedefo adet oldunmu?
şifa sen?
yarın ayşe için büyük gün inşallah meleği tutunmuştur annesine
günaydın kızlar rabbim bugün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişler hayırlısıyla kucaklarına alsın hamiş olmayanlarda inşallah en kısa zamanda hamiş olsun hayırlı kandiller
adet olmayan canlar ne yaptınız geldimi kırmızılar:18:
günaydınnnnn herkesiz resgaip kandilii mübarek olsunn
kıslarrrrr yarın büyük günnn bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine RABBİM pozitif göstersin inşallahhhhhh
günaydın canım
amin canım ayşe pozitif sonuç alsın
şifa ve sedefte adey olmamış ve hamile olmuş olsunlar demette hayırlısıyla histereskopisini olsun herkes sağlıkla sıhatla bebeişlerine kavuşsun
ben bekliycemm durum canımayyyyyy gelmesin kırmızılar
kızlar yapıverin bir test yahuuuuuu
off yaaa harbi harbi küçük yerde yaşamak zor be bacımmkuzum sağolll allah razı olsunnnn az önce diğer toipiğede yazdım aynını yazoyrum nasıl iş anlamadım ben :26::26::26:
eşimin çalıştığı yer şehir merkezinin dışında bir yerde muasebede merkezde evrakaları muasebeden alıyoruz iş yerine götürüyoruz imza için .. imza yetkisi olan kişide çoğunlukta köyde oluyor (nasıl iş anlamadım )sonra ya köye gidiyoruz bu kişiyi bulamak için yada onun gelmesini bekliyoruz küçük yerde yaşamanın sıkıntıları işteee ancak 1 günde evark tamamlıyoruz :50... İŞTE DURUM TAMDA BÖYLE KAMA KARIŞIK İŞLER
amin canım ben olmadımEki Görüntüle 426669
günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun ..bu mübarek günü yüzü suyu hürmetine Rabbim dileklerimizi kabul etsin
sedefo adet oldunmu?
şifa sen?
yarın ayşe için büyük gün inşallah meleği tutunmuştur annesine
aminn Nuray cığım sağol yok benim kırmızı gelmedigünaydın kızlar rabbim bugün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişler hayırlısıyla kucaklarına alsın hamiş olmayanlarda inşallah en kısa zamanda hamiş olsun hayırlı kandiller
adet olmayan canlar ne yaptınız geldimi kırmızılar:18:
amin adaşım aminn gelmedi kırmızıgünaydınnnnn herkesiz resgaip kandilii mübarek olsunn
aminnn Nuraycım ALLah razı olsun hamiş hamiş bol bol dualar kaptımmgünaydın canım
amin canım ayşe pozitif sonuç alsın
şifa ve sedefte adey olmamış ve hamile olmuş olsunlar demette hayırlısıyla histereskopisini olsun herkes sağlıkla sıhatla bebeişlerine kavuşsun
canımm aminn biliyorumm o güzel kalbinn çok güzelherkeze hayırlı kandiller diliyorum kandiliniz mubarek olsunnnn
şifaa sedefff canlarım inşalahhhh ayşeyle birlikte üçünüzde müjdeli haber verirsiniz bu mubarek günde o kadar içten diliyorum kiiiii
kızz ohh iyi yapmışsın kan testi yaptırmışsıngünaydınnn nurcanım aminnnnnnnn hayır olmadım hatta dayanamadım az önce laboratuvara gittim sevdiğim ablamın yanına kan testi verdim sabah hesapladım adetim 8 gün geçmiş ama ümitlenmek istemiyorum ablaya da dedim ablada bugün negatif çıkarsa üzülme hala adet olmazsan pazartesi tekrar aç karınla kan ver dedi canımm
günaydın canımmmm amin inşallahhh gelmedi kırmızılar umarım gelmez yaa umarım artıkbombayı patlatırızzz
günaydın canımmm amin inşallahhhh gelmedi canımmm kırmızılar gelmez inşallahhh
bu Sedef bizi şoka uğrattı demikızz sedefoo gerçekten 8 günmü gecikmişşş abowww eee dahaa önce bu kadar gecikmediğine göre vardır bir şeylerolması lazımm inşallah ya Rabbim inşallah güldürsün yüzünüzü mevlamm ..bu mübarek günde melekler konsunmuş olsun göbeklerinize
ayyy çok heyecanlandım sonuç kaçta çıkacak
bide senin en son adet günü ne zamandı canım bende hesaplamak isityourm :)))
şifacannn sende olmamışsın adet hadi hadi inşallah gelmez kırmızılar gelir bebelerrr
canımm aynen yaa bu sene bereket senesi artık çok belli bubu sene hepimizin senesi olsun inşalllahh yavrularımızın yaramazlıklarını konuşalım inşallahhhh....
olacak inşallahh olacaaaaaaaakkkkkk
sedefoooo şifaaaa içimden bi ses güzel haberler alacağımızı söylüyooooinşallahh haydin test yapında bizide merakta bırakmayın yahuuu
banada dua edin hayırlısıyla atlatayım inşallahhh...
canımm aynen yaa bu sene bereket senesi artık çok belli buinşallah bizerinde bereketi nasip olacak
valla Demet ciğim yaaa ben yazdım okuduysan geçmişi daha önce de 10 günü geçip adet olduğum için ben 15 gün bekleyip test yapıcamm tabi o zamana kırmızı gelmezse
canımm aynen yaa bu sene bereket senesi artık çok belli buinşallah bizerinde bereketi nasip olacak
valla Demet ciğim yaaa ben yazdım okuduysan geçmişi daha önce de 10 günü geçip adet olduğum için ben 15 gün bekleyip test yapıcamm tabi o zamana kırmızı gelmezse
aynen öylee yaaa ..pat diye çıktı 8 günlük gecikmesi olduğunu söyledi üstelikte tahlil yapmış gelde heyecanlanmaabu Sedef bizi şoka uğrattı demiher ay yanlış hesap her ay yanlış hesap inş hamiş olsun da hesaplarla yanlışlık yapmasın
canım bu kızın son 3 aylık regl günlerini al daha sağlam olur demi hesaplama
valla bende vereyim canım çektison adetim 20 Nisan sondan önceki : 25 Mart 14: ) ve daha önce ki ( tedaviye başlayış ) 29 Şubat
bu sene hepimizin senesi olsun inşalllahh yavrularımızın yaramazlıklarını konuşalım inşallahhhh....
olacak inşallahh olacaaaaaaaakkkkkk
sedefoooo şifaaaa içimden bi ses güzel haberler alacağımızı söylüyooooinşallahh haydin test yapında bizide merakta bırakmayın yahuuu
banada dua edin hayırlısıyla atlatayım inşallahhh...
inşallah öyle olacak canım bu senenin sonunda hepimizin özlemi son bulmuş olsun inşallah
yarın içinde sana bol şanlar diliyorum canım şimdiden geçmiş olsun eve geldiğinde haberdar et bizleri canım tabi kendini iyi hisedersen
korkuyla anne olmayacağızevet cnm inşallahh heycanla korkuyla bizde ANNE olacaz allagın izniyleeee bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallaaahhhhhh....
anladım cnm inşalah bu ay meleğin gelmiştir inşallaaahhh
ayy valla çatlak işte yazmış kaçmışşşaynen öylee yaaa ..pat diye çıktı 8 günlük gecikmesi olduğunu söyledi üstelikte tahlil yapmış gelde heyecanlanmaa
hımmm gelelim sana hemen takvimi aldım elime hesaplamaya koyuldum
şimdiiii 3 ay önceki iki adet siklus arası 26 gün olara gözüküyor
2. ayın 2 adet arasıda 27. gün olmuşsun
veee en son adetinle bu ay arası 35. gün olmuş durumdayane nerden baksan seninde 8.9 gün gecikmiş durumdaaa ayyy allahımm hesaplaması bile heyecanlıııı ne zaman test yapacaksınn :18::18:
korkuyla anne olmayacağızheyecan elbette umıut heves hepsi tamam ama korku yok tatlım sil aklından amin cnm aminn anne olacağız en güzelinden ( bu arada mesajın için tşk benim bu ay bedavacık erken bittiği için tel kullanamıyorumm kusuruma bakma dönemedim bu yüzden )
ayy valla çatlak işte yazmış kaçmışşşvalla test yaptım deyince kalbim fırladı halaaa geldiği de yok tel i olan bedavası olan arasın şu Çiğde mi yaaaa
canım peki beklediğim adet kısmında ayın kaçı yazıyoben o tarihten sayıyım anacığım yanlış hesap fazla heyecan olmasın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?