Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım
amin canım ayşe pozitif sonuç alsın
şifa ve sedefte adey olmamış ve hamile olmuş olsunlar demette hayırlısıyla histereskopisini olsun herkes sağlıkla sıhatla bebeişlerine kavuşsun

günaydınnn nurcanım aminnnnnnnn hayır olmadım hatta dayanamadım az önce laboratuvara gittim sevdiğim ablamın yanına kan testi verdim sabah hesapladım adetim 8 gün geçmiş ama ümitlenmek istemiyorum ablaya da dedim ablada bugün negatif çıkarsa üzülme hala adet olmazsan pazartesi tekrar aç karınla kan ver dedi canımm

günaydın canımmmm amin inşallahhh gelmedi kırmızılar umarım gelmez yaa umarım artıkbombayı patlatırızzz

günaydın canımmm amin inşallahhhh gelmedi canımmm kırmızılar gelmez inşallahhh

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize hayırlı bol bebekli bereketli bir kandil diliyorum.Rabbim el açıp hayırlı dualar edip duaları kabul olanlardan eylesin hepimizi

herkeze hayırlı kandiller diliyorum kandiliniz mubarek olsunnnn

şifaa sedefff canlarım inşalahhhh ayşeyle birlikte üçünüzde müjdeli haber verirsiniz bu mubarek günde o kadar içten diliyorum kiiiii

ayyyyyy gelmesin kırmızılar
kızlar yapıverin bir test yahuuuuuu
ben bekliycemm durum canım

off yaaa harbi harbi küçük yerde yaşamak zor be bacımm RABBİM bol sabır versin sıkıntısızca atlatmak nasip olsun bol sağlık diliyorum başta sağlık olmalı ki ardından bebişin gelecek

amin canım ben olmadım inşş yaaa Ayşe den bomba müjde gelecek inşşş

aminn Nuray cığım sağol yok benim kırmızı gelmedi

amin adaşım aminn gelmedi kırmızı

aminnn Nuraycım ALLah razı olsun hamiş hamiş bol bol dualar kaptımm

herkeze hayırlı kandiller diliyorum kandiliniz mubarek olsunnnn

şifaa sedefff canlarım inşalahhhh ayşeyle birlikte üçünüzde müjdeli haber verirsiniz bu mubarek günde o kadar içten diliyorum kiiiii
canımm aminn biliyorumm o güzel kalbinn çok güzel canım inşallah Ayşe den ve Çiğdem den alalım müjde ben biraz daha bekleyim diyorumm

kızz ohh iyi yapmışsın kan testi yaptırmışsın hadi sonuç çıkmıştır bile :26: zaten sonucu biliyoz ama neyse hadi itiraf et sedefooooo

kızz sedefoo gerçekten 8 günmü gecikmişşş abowww eee dahaa önce bu kadar gecikmediğine göre vardır bir şeyler olması lazımm inşallah ya Rabbim inşallah güldürsün yüzünüzü mevlamm ..bu mübarek günde melekler konsunmuş olsun göbeklerinize
ayyy çok heyecanlandım sonuç kaçta çıkacak
bide senin en son adet günü ne zamandı canım bende hesaplamak isityourm :)))

şifacannn sende olmamışsın adet hadi hadi inşallah gelmez kırmızılar gelir bebelerrr

Son düzenleme:
bu sene hepimizin senesi olsun inşalllahh yavrularımızın yaramazlıklarını konuşalım inşallahhhh....
olacak inşallahh olacaaaaaaaakkkkkk
sedefoooo şifaaaa içimden bi ses güzel haberler alacağımızı söylüyoooo inşallahh haydin test yapında bizide merakta bırakmayın yahuuu
banada dua edin hayırlısıyla atlatayım inşallahhh...

bu Sedef bizi şoka uğrattı demi her ay yanlış hesap her ay yanlış hesap inş hamiş olsun da hesaplarla yanlışlık yapmasın

canım bu kızın son 3 aylık regl günlerini al daha sağlam olur demi hesaplama

valla bende vereyim canım çekti son adetim 20 Nisan sondan önceki : 25 Mart 14:) ve daha önce ki ( tedaviye başlayış ) 29 Şubat

canımm aynen yaa bu sene bereket senesi artık çok belli bu inşallah bizerinde bereketi nasip olacak

valla Demet ciğim yaaa ben yazdım okuduysan geçmişi daha önce de 10 günü geçip adet olduğum için ben 15 gün bekleyip test yapıcamm tabi o zamana kırmızı gelmezse

evet cnm inşallahh heycanla korkuyla bizde ANNE olacaz allagın izniyleeee bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallaaahhhhhh....
anladım cnm inşalah bu ay meleğin gelmiştir inşallaaahhh

evet cnm inşallahh heycanla korkuyla bizde ANNE olacaz allagın izniyleeee bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallaaahhhhhh....

aynen öylee yaaa ..pat diye çıktı 8 günlük gecikmesi olduğunu söyledi üstelikte tahlil yapmış gelde heyecanlanmaa

hımmm gelelim sana hemen takvimi aldım elime hesaplamaya koyuldum
şimdiiii 3 ay önceki iki adet siklus arası 26 gün olara gözüküyor

2. ayın 2 adet arasıda 27. gün olmuşsun

veee en son adetinle bu ay arası 35. gün olmuş durumdayane nerden baksan seninde 8.9 gün gecikmiş durumdaaaayyy allahımm hesaplaması bile heyecanlıııı ne zaman test yapacaksınn :18::18:

inşallah öyle olacak canım bu senenin sonunda hepimizin özlemi son bulmuş olsun inşallah

yarın içinde sana bol şanlar diliyorum canım şimdiden geçmiş olsun eve geldiğinde haberdar et bizleri canım tabi kendini iyi hisedersen

şifa belirti bişey varmı gerçi benim hiç bir belirti olmamıştı erken mide bulantısından başka onunda ilaçrın etkisinden olduğunu düşünüyorum ..adet olmadan önceki belirtilerin aynısnı yaşadım ve yine olmadı diye üzülüp ağlamıştım mutfakta

inşallahh cnm bol bol dua et bana hamilesin sen rahatlıkla atlatayım ...
tabi cnm haberdar ederim pınar ablaya yada fatmaya telefon açarım inşallah onlarda size haber veriiirr...

korkuyla anne olmayacağız heyecan elbette umıut heves hepsi tamam ama korku yok tatlım sil aklından amin cnm aminn anne olacağız en güzelinden ( bu arada mesajın için tşk benim bu ay bedavacık erken bittiği için tel kullanamıyorumm kusuruma bakma dönemedim bu yüzden )

ayy valla çatlak işte yazmış kaçmışşş valla test yaptım deyince kalbim fırladı halaaa geldiği de yok tel i olan bedavası olan arasın şu Çiğde mi yaaaa

canım peki beklediğim adet kısmında ayın kaçı yazıyo ben o tarihten sayıyım anacığım yanlış hesap fazla heyecan olmasın işte

tmm cnm heycanla anne olacaz inşallahh tmm cnm önemli değil burdan yazdın işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…