Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçen 2 ay adet günleri arası 26. ve 27. gün olmuşsun
bu ayda 15 veya 16 mayısta olman gerekirdi canım

çiğdemin telefonu var amaaaaaa

ayy yok ruh gibiyim göğüslerimin ağrısı gitti ama dolgunlar arada bi sağ kasığım ince ince sızllıyo gibi bi kramp gibi ama minik bi ağrı oluyo bazen karnımın altta bi ağrı giriyo çıkıyo çoğu zaman şiddetli bel ağrım oluyo ama ben daha test bile yapmadım havalı havalı yazdım bide :18:

valla ben Çiğdem den çok umutluyum kendimden değil

inşallahh cnm bol bol dua et bana hamilesin sen rahatlıkla atlatayım ...
tabi cnm haberdar ederim pınar ablaya yada fatmaya telefon açarım inşallah onlarda size haber veriiirr...

canım benim her zaman dularımdasınız hepinize her zaman dua ediyorum
inşallah uyandığında kendini çok iyi hiseder ayaklanırsın hemen :)

neeee sağ kasığınmııı ince bir sızı ve kramp gibimii dedinnn alllaahhhh neyse ben sustuummmm

canlarım ballarım kaymaklarım
hepiniizn kandili mübarek olsun
Mevlam gönlümüzün muradını hayırlısıyla versin inşallah...........

tmm cnm heycanla anne olacaz inşallahh tmm cnm önemli değil burdan yazdın işteee
evet canım tüm en güzel duygularla anne olacağız inşşşş olsun tatlım yinede haber vermek istedim

geçen 2 ay adet günleri arası 26. ve 27. gün olmuşsun
bu ayda 15 veya 16 mayısta olman gerekirdi canım

çiğdemin telefonu var amaaaaaa
ama ben sadece son adetimi girip hesaplattıydım işte ona göre 6. günümdeyim bugün

senin hesap beni kalpten gönderecek kızzz

anam anam şifacmmmm damarların mavi mi acep bi bakıver hele koluna.........ayy inşallah canım ne kadar gönülden isterim ya....inşallah............hamişsinizdir sen de sedef de

deli kızı aradım (evden) ama ne dese beğenirsinizz aaa iyiki hattırlattıon gidip alayım diyor sonucu ben aramasam unutacak tahlil verdiğini

aaaaa Nevomm canım hoş geldin amin canım seninde kandilin mübarek olsun nasılsın ikizler nasıl sen nasılsın hamişlik ve annelik nasıl gidiyor

deli kızı aradım (evden) ama ne dese beğenirsinizz aaa iyiki hattırlattıon gidip alayım diyor sonucu ben aramasam unutacak tahlil verdiğini
döndüğünde kimseyi bulamaz ama kalp krizinden tahtalı köyü boylarız neyse iyiki aradın canım sağolasın

aaaaa Nevomm canım hoş geldin amin canım seninde kandilin mübarek olsun nasılsın ikizler nasıl sen nasılsın hamişlik ve annelik nasıl gidiyor

sağolasın tatlım...ikizler iyi çok şükür
bulantılarım olmicak diyodum ama 2 gündür çıkarıyorum iştah sıfır
bi yardımcı alma telaşındayım
birisiyle konuştum haber bekliyorum hayırlısı olsun artık

anam anam şifacmmmm damarların mavi mi acep bi bakıver hele koluna.........ayy inşallah canım ne kadar gönülden isterim ya....inşallah............hamişsinizdir sen de sedef de
anaammm sol kola bi baktım evet mavi damar sağdaki kolda yeşil de var biraz cık mavi gibi ayy şaşı oldumm mavi damar hamiş belirtisimi

hayırlı kandiller nevo bacım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik
yumurcaklaırn nasıllar öperim onları

sen benim hesaplarıma güven sağlamdır benim hesaplar

susmaaaaa ayy heyecan ve merak yaptımmmmmm hadiiii yaz

yaa yazayım ama umutlasndırmak istemiyorum
bu söylediğin belirtini aynısı bende de vardı demin adet öncesi belirtilerim var demiştim ama sağ kasığımdada dediğin ağrının karmpın aynısı vardı sanki orayı oyuyorlar gibi o gündne beridirde ara ara ağrıyor ilk günden beri bebeğimi orda hisediyorumm

hoşgeldin cnm benim seninde kandilin mübarek olsun ikizlerin yirim bennn

ben de seninkileri ısıracam bi gelsinler çifter çifter

anaammm sol kola bi baktım evet mavi damar sağdaki kolda yeşil de var biraz cık mavi gibi ayy şaşı oldumm mavi damar hamiş belirtisimi

he valla hamiş belirtisi
damarların her zamankinden daha mavi ve belirgin olur
inşallah boşuna ümitlenmeyiz ya
yok yok bu maya tutacak ....

bu ne heyecan bu ne panik ben bile yazmadan okuyorum habire ha duydum ha duyucam bi müjde diye.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.haydi nüfus patlaması istiyoruz.

oh maşallah daim olsun canım ikizlerin sağlığı senin göbişteki bebişinin hep sağlık olsun

canımm geçmiş olsun yaaa ne zor olur bulantı kusma Rabbim çabucak sağlık şifa versin evet yaa ne iyi olur yardımcı hiç değilse vücudunu sık sık dinlendirebilirsin inşallah memnun olacağın biriyle karşılaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…