korkuyla anne olmayacağızheyecan elbette umıut heves hepsi tamam ama korku yok tatlım sil aklından amin cnm aminn anne olacağız en güzelinden ( bu arada mesajın için tşk benim bu ay bedavacık erken bittiği için tel kullanamıyorumm kusuruma bakma dönemedim bu yüzden )
ayy valla çatlak işte yazmış kaçmışşşvalla test yaptım deyince kalbim fırladı halaaa geldiği de yok tel i olan bedavası olan arasın şu Çiğde mi yaaaa
canım peki beklediğim adet kısmında ayın kaçı yazıyoben o tarihten sayıyım anacığım yanlış hesap fazla heyecan olmasın işte
ayy yok ruh gibiyimşifa belirti bişey varmı gerçi benim hiç bir belirti olmamıştı erken mide bulantısından başka onunda ilaçrın etkisinden olduğunu düşünüyorum ..adet olmadan önceki belirtilerin aynısnı yaşadım ve yine olmadı diye üzülüp ağlamıştım mutfakta
inşallahh cnm bol bol dua et bana hamilesin sen rahatlıkla atlatayım ...
tabi cnm haberdar ederim pınar ablaya yada fatmaya telefon açarım inşallah onlarda size haber veriiirr...
ayy yok ruh gibiyimgöğüslerimin ağrısı gitti ama dolgunlar arada bi sağ kasığım ince ince sızllıyo gibi bi kramp gibi ama minik bi ağrı oluyo bazen karnımın altta bi ağrı giriyo çıkıyo çoğu zaman şiddetli bel ağrım oluyo ama ben daha test bile yapmadım havalı havalı yazdım bide :18:
valla ben Çiğdem den çok umutluyumkendimden değil
evet canım tüm en güzel duygularla anne olacağız inşşşştmm cnm heycanla anne olacaz inşallahh tmm cnm önemli değil burdan yazdın işteee
ama ben sadece son adetimi girip hesaplattıydım işte ona göre 6. günümdeyim bugüngeçen 2 ay adet günleri arası 26. ve 27. gün olmuşsun
bu ayda 15 veya 16 mayısta olman gerekirdi canım
çiğdemin telefonu var amaaaaaa
susmaaaaaneeee sağ kasığınmııı ince bir sızı ve kramp gibimii dedinnn alllaahhhh neyse ben sustuummmm
neeee sağ kasığınmııı ince bir sızı ve kramp gibimii dedinnn alllaahhhh neyse ben sustuummmm
aaaaa Nevomm canım hoş geldincanlarım ballarım kaymaklarım
hepiniizn kandili mübarek olsun
Mevlam gönlümüzün muradını hayırlısıyla versin inşallah...........
döndüğünde kimseyi bulamaz ama kalp krizinden tahtalı köyü boylarızdeli kızı aradım (evden) ama ne dese beğenirsinizz aaa iyiki hattırlattıon gidip alayım diyor sonucu ben aramasam unutacak tahlil verdiğini
canlarım ballarım kaymaklarım
aaaaa Nevomm canım hoş geldinamin canım seninde kandilin mübarek olsun nasılsın ikizler nasıl sen nasılsın hamişlik ve annelik nasıl gidiyor
anaammm sol kola bi baktım evet mavi damaranam anam şifacmmmm damarların mavi mi acep bi bakıver hele koluna.........ayy inşallah canım ne kadar gönülden isterim ya....inşallah............hamişsinizdir sen de sedef de
hayırlı kandiller nevo bacım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlikcanlarım ballarım kaymaklarım
sen benim hesaplarıma güven sağlamdır benim hesaplarevet canım tüm en güzel duygularla anne olacağız inşşşşolsun tatlım yinede haber vermek istedim
ama ben sadece son adetimi girip hesaplattıydım işte ona göre 6. günümdeyim bugün
senin hesap beni kalpten gönderecek kızzz
susmaaaaaayy heyecan ve merak yaptımmmmmm hadiiii yaz
hoşgeldin cnm benim seninde kandilin mübarek olsun ikizlerin yirim bennn
anaammm sol kola bi baktım evet mavi damarsağdaki kolda yeşil de var biraz cık mavi gibi ayy şaşı oldumm mavi damar hamiş belirtisimi
anaammm sol kola bi baktım evet mavi damarsağdaki kolda yeşil de var biraz cık mavi gibi ayy şaşı oldumm mavi damar hamiş belirtisimi
oh maşallah daim olsun canım ikizlerin sağlığı senin göbişteki bebişinin hep sağlık olsunsağolasın tatlım...ikizler iyi çok şükür
bulantılarım olmicak diyodum ama 2 gündür çıkarıyorum iştah sıfır
bi yardımcı alma telaşındayım
birisiyle konuştum haber bekliyorum hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?