Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya kızlarrr benim suratım özellikle kulaklarımın arkasıı çok kaşınıyoo ilöçlarrrrr dokunmuş olabilirmiii:26::26::26::26:
bence mevsimsel deri değiştiriyoda olabilirsin :44::26: dr una bahsettin mi canımm geçmiş olsun

hoşbulduk canım sanada hayırlı cumalar şimdilik herşey yolunda ve normal görünüyor bacım inşallahta öyle olur

bu arada heyecanda hayırlı cumalar demeyi unuttum kızlar hepinize hayırlı cumalar
canım sanada hayırlı cumalar hadi inşş bir avazda doğurursun tarfil ve sen yakınsınız bebişlerinizi kucaklarınıza sıkıntısızca kucağınıza alacaksınız inş çokkk az kaldı

canım sen kaşınma olayını doktora sordunmu el ve ayak kaşınması biraz kan değerleriyle ilgili olabilir

nuray minnak sevdamce hoşgeldiniz

aynen öle nurcik heriki sonucada tabiki hazırlıklı olmak lazım ama biz iyi düşünelim

sevdamce benim cildimde bişey yok propektüsünü oku bakalım ne yazıyor ama cilt için bişey okumadım onda ama kaşıntı yapıyomuş.. bide cildimiz normalden daha da çok kuru oluyo nemlendirici özellikle güneş kremi sürmen lazım hergün..benimde bacak arkalarım fena kaşınıyo şimdiden portakal kabuğu olmuş hertarafı zaten biraz vardı şimdi daha çok yayılmış bide bebim kaşıntı sorunum varya bazen krizim geliyo doktora gidince kaşıntı ilacı isticem bende..

bu arada kızlar hissetmek şey gibimi gaz patlaması gibi içimde oluyo patpat diye dün akşamdan beri :26:

evet canım gittikçe azalıyo darısı sizlere inşallah benim yerimi siz silerin yerini de hamiş olacak arakadaşlar alacak hayırlısıyla inşallah hep böle dua ediyorum
inşallahhh cnm inşallahhhhh

aynenn öylee uyuzzz oldum sanırsammmmmm ilaçlar kan ilacı magnezyum ve corasprin ya bide ben bebegi kaç gündür hiç hissetmiyorum oda korkutuyoo beniiii uff yaaaa

ALLAHIM inşallah güldürür iknizin yüzünüde canım
yaa nurcikk çok alemsim haaaaaaa

yaa seyhanım hiç bilmiyorum kutularınıda attım doktoraa gidersem sorucam artık evtt oo bebişşşşşşş

hoşbulduk canım evet hissetmek aynen öle bişi gaz sıkışması ve onun patlaması gibi

Son düzenleme:
şifacım sorun değil ben 5ekadar da beklerim gerekirse,uykusuz üç geceden sonra güzel şeyler duymak iyi gelecek.

hamişler ne alemdesiniz göbüşler büyüyormu krem falan sürüyormusunuz çatlaklar için.yurcanııım erken duymuşsun minnakının pıtlarını gözün aydın.ben 22. haftadan sonra duymuştum hatta nette erken hissedenleri okuyup ayar oluyodum ben mi hissiyatsızım diye

ama gece ısrarla karnımın alt ağrıdı elimi karnıma koyup sürekli "YA HALİK , YA BARİ , YA MUSAVVİR " esmalarrını çektim bol dua ettim Rabbime sonra geçti ağrım :44: çok hafifde sağ tarafımda ağrı var gibi :26:

seni anlıyorum tatlım şartlanıp hayal kırıklıklarına ne çok uğradık yine hüsrana şartlanarak uğramayım diye uyarmışsındır sen beni düşünmüşsün sağolasın adaşım , yol arkadaşımmm

canımsın inşallah inşallah beklediğine değecek off 3 geceir uykusuzmusun bol sabır ev bol uyku diliyorummm

Son düzenleme:

ayyy cnmmmmm inşallahhhhhhhhhh RABBİM yüzünü güldürürrrrr meleğinn karnındadırrrrrrrrrbenim yakın arkadaşımdaaa tüpten sonra kendiliğinden kaldı gebee şimdi ogluşu 2 yaşındaaa

ayyy cnmmmmm inşallahhhhhhhhhh RABBİM yüzünü güldürürrrrr meleğinn karnındadırrrrrrrrrbenim yakın arkadaşımdaaa tüpten sonra kendiliğinden kaldı gebee şimdi ogluşu 2 yaşındaaa
inşallah tatlım aminn inşallah bende mucizelice süpriz yumurtalı bebişimin müjdesini versem ne kaa güzel olacak inşşş

ayy demekkk bebekten dolayı hissettiklerim Rabbime şükürrr sonunda benimkide tepki vermeye başladı darısı herkesin başına inşallahhh

sevdamce korkma canım zaten hergün olacak değil buzamanlarda normaldir

şifam benimde sol kasığım ağrırdı bacağıma vururdu hatta arada bir

minnak neden uykusuz kaldın 3 gecedir :26:

cnm bendeee çok yaşadım hatta idrarda pozitif gördün kanda negatiff nasıl büyük birr hüsrandııı onu iyibilirimminşalah ama seninki konmuşturrr RABBİM şu mubarek günlerdee dualarımızı kabul etsinnnn inşallah senin gününde bugündür inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…