Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy evet bacağımı bahsetmeyi unutmuşum bacağımda zaman zaman sızı oluyoo ama adet öncesi de bacak sızım olduğu için hatta gece dedim " kesin sabaha adet olurum " test yapmaya bile gerek kalmaz dedim ama :13:

seyhanım ne bileyim yaaa daha 10 günlük kontrol sürem var bir aklım git bak diyoo diğer taraftandaa zaten haftayaa randevum var gitme diyoo ama içimdeki şüphe yiyecek benii

evet bende malesef yaşadım dün yazdım okuduysan 10 nerdeyse 15 gün gecikip idrarda pozitif kanda negatifi okkalı görmüştüm işte kociş bu yüzden bu kez şartlanmıyoo haklı bi kez de olsa bende yaşadımm çok acı tatlımm Rabbim kimseyi hüsrana uğratmasın inşallah müjdeler yağdıralım topiklere inşş

neyse ben bişiler atıştırıp geleyim sonra grş
afiyet olsun yarasın sana ve bebişine

inşallahhhhhhhhhhhh cnmm

değsin değmesin kuzucum mevlam görelim n'eyler n'eylerse güzel eyler dimi,,bol uyku muuu hemen lokuma iletiyorum bu dileği uyumayan o ve tabi dolayısıyla benn.

lokum uyutmuyoki dün özellikle geç uyuttum 12;30 falandı iki saat sonra mık mık etmeye başladı habire huy değiştiriyor gece hiç ağlamazdı sadece ık mık ederdi şimdi avaz avaz bağırıyor dakka geçiyor sırıtmaya başlıyor dengesizim.çok az uyuyor bu ara geceleri sallamaktan kollarım ve ayaklarım dermansız kaldı.gündüz sevişiyoruz sarmaşıyoruz gece kavga ediyoruz minnak lokumumla.ha ha haa bunlar iyi günleriniz benden söylemesii:))

inşallahhhhhhhhhhhh cnmm
inşallah negatifsede napalımm bebişim kendine yuva yapmak için uğraştı çırpındı ama satlık kiralık yer bulamadı derim ama bu da güzel benim için bebişimin içerde bana tutunması için çabası bile inanki güzel

aynen canımm MEVLAM NEYLERSE BİZ KULLARI İÇİN EN GÜZEL EYLER ilet lokumuna selamımı da söyle

bencedeeee cnmmm miniğin sana gelmek için senden daha sabırsızz benceee engellerr kalksın inşallah

bencedeeee cnmmm miniğin sana gelmek için senden daha sabırsızz benceee engellerr kalksın inşallah
evet tatlım herşeye tevekkülle razıyız yeterki sağlığımız huzurumuz gücümüz kuvvetimiz heleki umudumuz tam olsun inşallah

heh işte onun gibi oluyor hareketleri ama
benim bazen içimde yuvarlanıyor gibi hisediyorum ,gıdıklandırıyor beni böyle yapınca:))

inşallahhh cnm inşallahhhhh

aynenn öylee uyuzzz oldum sanırsammmmmm ilaçlar kan ilacı magnezyum ve corasprin ya bide ben bebegi kaç gündür hiç hissetmiyorum oda korkutuyoo beniiii uff yaaaa

olabilir fatoş her gün hisetmeye biliriz mesela benimkinden bugün hala ses seda yok uyuyor galiba :)
bence sen randevu gününü bekle çok sık giriyorsun ultrasona o kadar iyi değil diyorlar .bende kendimi zor tutuyorum ama sayılı gün çabuk geçer benimdfe 2 haziranda az kaldı :)
evet benim minik kıızm erken hisettirdi kendini :)
ben krem falan kullanmadım ama sanırım hata yapıyorum galiba ,şimdiden 2 tane çatlak belirdi
amannn çatlıycağı varsa çatlıyor zaten ne yapsakta gerilip çatlıycak göbek ,yapacak bişey yok

Son düzenleme:

yok bendee girmek istemiyorum cnmm yaaa ama şu veletler fıldır fıldır oynasalar yaa ne güzel olurrr

yaa öyle deme çatlayacağı varsa çatlar ama bi çatlamak var bide çatır çatır çatlamak var,şimdş sallamıyorsun ama göbüş boşalınca sinir olursun.hem minnaklarımız güzel annleri olsun istemezler mi..banyodan çıkınca kurulnmadan ıslakken bebeyağı yada vazelin sürün bolca zor bişey değil yazın sık sık duş alınca zaten sıkça sürmüş olursun.isim konusu netleşti mi.ben hala isim derdindeyim geçen diyorumki keşke kızımın adını biricik mehlika elif koysaydım hu haha 3 isim lokumum seç beğen al derdim büyüyünce

yok bendee girmek istemiyorum cnmm yaaa ama şu veletler fıldır fıldır oynasalar yaa ne güzel olurrr

benim kız en çok ne yediğimde oynuyor biliyormusun :)canın çekecek belki ama aldırırsın artık kolay bulunan bişey bakkal market dükkan her yerde var :))
dondurma yedikten sonra fıldır fıldır oluyor benim kuzum :131::131: dolapta her zman duruyor şu aile boyu olanlardan eve al benim mide yanmalarıma en iyi dondurma geliyo bide süt yanmaya başlayınca hemen gidip kaşıklıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…