ayy evet bacağımı bahsetmeyi unutmuşum bacağımda zaman zaman sızı oluyooayy demekkk bebekten dolayı hissettiklerim Rabbime şükürrrsonunda benimkide tepki vermeye başladı darısı herkesin başına inşallahhh
sevdamce korkma canım zaten hergün olacak değil buzamanlarda normaldir
şifam benimde sol kasığım ağrırdı bacağıma vururdu hatta arada bir
minnak neden uykusuz kaldın 3 gecedir :26:
ayy demekkk bebekten dolayı hissettiklerim Rabbime şükürrrsonunda benimkide tepki vermeye başladı darısı herkesin başına inşallahhh
evet bende malesef yaşadım dün yazdım okuduysancnm bendeee çok yaşadım hatta idrarda pozitif gördün kanda negatiff nasıl büyük birr hüsrandııı onu iyibilirimminşalah ama seninki konmuşturrr RABBİM şu mubarek günlerdee dualarımızı kabul etsinnnn inşallah senin gününde bugündür inşallahhhh
afiyet olsun yarasın sana ve bebişineneyse ben bişiler atıştırıp geleyim sonra grş
evet bende malesef yaşadım dün yazdım okuduysan10 nerdeyse 15 gün gecikip idrarda pozitif kanda negatifi okkalı görmüştüm işte kociş bu yüzden bu kez şartlanmıyoo haklı bi kez de olsa bende yaşadımm çok acı tatlımm Rabbim kimseyi hüsrana uğratmasın inşallah müjdeler yağdıralım topiklere inşş
afiyet olsun yarasın sana ve bebişine
seni anlıyorum tatlım şartlanıp hayal kırıklıklarına ne çok uğradık yine hüsrana şartlanarak uğramayım diye uyarmışsındır sen beni düşünmüşsün sağolasın adaşım , yol arkadaşımmm
canımsın inşallah inşallah beklediğine değecekoff 3 geceir uykusuzmusun bol sabır ev bol uyku diliyorummm
ayy demekkk bebekten dolayı hissettiklerim Rabbime şükürrrsonunda benimkide tepki vermeye başladı darısı herkesin başına inşallahhh
inşallah negatifsede napalımm bebişim kendine yuva yapmak için uğraştı çırpındı ama satlık kiralık yer bulamadı deriminşallahhhhhhhhhhhh cnmm
aynen canımm MEVLAM NEYLERSE BİZ KULLARI İÇİN EN GÜZEL EYLERdeğsin değmesin kuzucum mevlam görelim n'eyler n'eylerse güzel eyler dimi,,bol uyku muuu hemen lokuma iletiyorum bu dileği uyumayan o ve tabi dolayısıyla benn.
lokum uyutmuyoki dün özellikle geç uyuttum 12;30 falandı iki saat sonra mık mık etmeye başladı habire huy değiştiriyor gece hiç ağlamazdı sadece ık mık ederdi şimdi avaz avaz bağırıyor dakka geçiyor sırıtmaya başlıyor dengesizim.çok az uyuyor bu ara geceleri sallamaktan kollarım ve ayaklarım dermansız kaldı.gündüz sevişiyoruz sarmaşıyoruz gece kavga ediyoruz minnak lokumumla.ha ha haa bunlar iyi günleriniz benden söylemesii:))
inşallah negatifsede napalımm bebişim kendine yuva yapmak için uğraştı çırpındı ama satlık kiralık yer bulamadı derimama bu da güzel benim için bebişimin içerde bana tutunması için çabası bile inanki güzel
evet tatlım herşeye tevekkülle razıyız yeterki sağlığımız huzurumuz gücümüz kuvvetimiz heleki umudumuz tam olsun inşallahbencedeeee cnmmm miniğin sana gelmek için senden daha sabırsızz benceee engellerr kalksın inşallah
heh işte onun gibi oluyor hareketleri amanuray minnak sevdamce hoşgeldiniz
aynen öle nurcik heriki sonucada tabiki hazırlıklı olmak lazım ama biz iyi düşünelim
sevdamce benim cildimde bişey yokpropektüsünü oku bakalım ne yazıyor ama cilt için bişey okumadım onda ama kaşıntı yapıyomuş.. bide cildimiz normalden daha da çok kuru oluyo nemlendirici özellikle güneş kremi sürmen lazım hergün..benimde bacak arkalarım fena kaşınıyo şimdiden portakal kabuğu olmuş hertarafı zaten biraz vardı şimdi daha çok yayılmış bide bebim kaşıntı sorunum varya bazen krizim geliyo doktora gidince kaşıntı ilacı isticem bende..
bu arada kızlar hissetmek şey gibimi gaz patlaması gibi içimde oluyo patpat diye dün akşamdan beri :26:
inşallahhh cnm inşallahhhhh
aynenn öylee uyuzzz oldum sanırsammmmmm ilaçlar kan ilacı magnezyum ve corasprin ya bide ben bebegi kaç gündür hiç hissetmiyorum oda korkutuyoo beniiii uff yaaaa
evet benim minik kıızm erken hisettirdi kendinişifacım sorun değil ben 5ekadar da beklerim gerekirse,uykusuz üç geceden sonra güzel şeyler duymak iyi gelecek.
hamişler ne alemdesiniz göbüşler büyüyormu krem falan sürüyormusunuz çatlaklar için.yurcanııım erken duymuşsun minnakının pıtlarını gözün aydın.ben 22. haftadan sonra duymuştum hatta nette erken hissedenleri okuyup ayar oluyodum ben mi hissiyatsızım diye
heh işte onun gibi oluyor hareketleri ama
benim bazen içimde yuvarlanıyor gibi hisediyorum ,gıdıklandırıyor beni böyle yapınca:))
olabilir fatoş her gün hisetmeye biliriz mesela benimkinden bugün hala ses seda yok uyuyor galiba :)
bence sen randevu gününü bekle çok sık giriyorsun ultrasona o kadar iyi değil diyorlar .bende kendimi zor tutuyorum ama sayılı gün çabuk geçer benimdfe 2 haziranda az kaldı :)
evet benim minik kıızm erken hisettirdi kendini:)
ben krem falan kullanmadım ama sanırım hata yapıyorum galiba ,şimdiden 2 tane çatlak belirdi
amannn çatlıycağı varsa çatlıyor zaten ne yapsakta gerilip çatlıycak göbek ,yapacak bişey yok
heh işte onun gibi oluyor hareketleri ama
benim bazen içimde yuvarlanıyor gibi hisediyorum ,gıdıklandırıyor beni böyle yapınca:))
olabilir fatoş her gün hisetmeye biliriz mesela benimkinden bugün hala ses seda yok uyuyor galiba :)
bence sen randevu gününü bekle çok sık giriyorsun ultrasona o kadar iyi değil diyorlar .bende kendimi zor tutuyorum ama sayılı gün çabuk geçer benimdfe 2 haziranda az kaldı :)
evet benim minik kıızm erken hisettirdi kendini:)
ben krem falan kullanmadım ama sanırım hata yapıyorum galiba ,şimdiden 2 tane çatlak belirdi
amannn çatlıycağı varsa çatlıyor zaten ne yapsakta gerilip çatlıycak göbek ,yapacak bişey yok
13:10 geçe çıkıcam dolmuş buraya 13: 15 de gelecek evime yakın da binicemm:26:şifaa sonucu almayaa gittimi acabaaaa:26::26::26::26:
yok bendee girmek istemiyorum cnmm yaaa ama şu veletler fıldır fıldır oynasalar yaa ne güzel olurrr
13:10 geçe çıkıcam dolmuş buraya 13: 15 de gelecek evime yakın da binicemmson 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?