tarfil de gelmiş hoş gelmiş
ipek ,tarfil hoşgeldiniz
tarfil sezeryan tarihin belli oldumu canım
söslüm der etme yakında gece bile kıpır kıpır uyutmaz seni demişti dersin..benim lokum öyleydi gece hiç durmazdı özelikle.hatta çok yramaz olacak diyordum.doğdu 3 aya kadar usluydu şaşaırmıştım ama son 15 gündür gerçek yüzünü göstermeye başladı.emerken bile el ayak durmuyor ben akrobasi yapıyorum resmen emziricem diye.
yaa ne bileyim sallıyorum ben bu durumu çok kafaya takmıyorum ama ilerde harita gibi olunca psikoloğum bozulacak :))yaa öyle deme çatlayacağı varsa çatlar ama bi çatlamak var bide çatır çatır çatlamak var,şimdş sallamıyorsun ama göbüş boşalınca sinir olursun.hem minnaklarımız güzel annleri olsun istemezler mi..banyodan çıkınca kurulnmadan ıslakken bebeyağı yada vazelin sürün bolca zor bişey değil yazın sık sık duş alınca zaten sıkça sürmüş olursun.isim konusu netleşti mi.ben hala isim derdindeyim geçen diyorumki keşke kızımın adını biricik mehlika elif koysaydım hu haha 3 isim lokumum seç beğen al derdim büyüyünce
13:10 geçe çıkıcam dolmuş buraya 13: 15 de gelecek evime yakın da binicemmson 10 dk
yaniibiz 2 ye dogru anca haber alıcazzz
hoşbulduk şifacım heyecan herkeste hat safhada gördüğüm kadarıyla maşallah ne güzel bi dayanışma bide sanal ortamdan bi halt olmaz derler
hoşbulduk nurcancım yok dha belli değil 31 inde gitcem kızımın durumuna göre gün vercek 36ya girdim 37de alırız demişti
2 yi de geçecek gelmemyaa ne bileyim sallıyorum ben bu durumu çok kafaya takmıyorum ama ilerde harita gibi olunca psikoloğum bozulacak :))
vazelinin içinde kimyasal maddelerin olduğunu ve bebeğe geçebileceğini kudum bu masum vazelinde bile böyle maddeler varsa diğerlerinde neler vardır diyorum kim bilir :)ama geç kalmadan iyi bir nemlendirici kullanmakta fayda var
yok yaa biizm kızında ismi netlik kazanmadı henüz en son eşim Asmin demişti halada çok beğeniyor ama ne benim nede onun ailesi beğenmedi eledik onuda
bence ELİF başlı başına bile çok güzel bir isim hiç dert etme kendine
hadi bacım az kaldı Allah yanında olsun inşallah dularımız seninle :18:
hoşbulduk şifacım heyecan herkeste hat safhada gördüğüm kadarıyla maşallah ne güzel bi dayanışma bide sanal ortamdan bi halt olmaz derler
hoşbulduk nurcancım yok dha belli değil 31 inde gitcem kızımın durumuna göre gün vercek 36ya girdim 37de alırız demişti
ooo çok az kalmış rabbim hayırlısıyla sağsalim kurtarsın ikinizide..kaç kilo doğacak tahmini
ya benim bulantılarım yie başladı yaa kendimi zor tutuyorum resmen miğdem agazımda resmen
1 hafta önce 2.200 ortalama 250-300 alıyo haftada inşallah 3 kiloya ulaşır doğuma kadar melikecim bu arad sana faceden istek göndermiştim kabul etmedin filiz sena demir ben edersen sevinirim benimde böbrekte büyüme var o konuda bilgi almak istemiştim senden
aaa bu sabah benimde oldu dedimmm kabuss ge rimi dönüyor diyee:))geçti hemen allahtan
yemeğimi yedim geldim
minnak ben kullanıyorum canım duştan sonra bebeyağı (zaten kullanırdım) bide kakao yağı kremini kullanıyorum göbek bacak ve göğüslere
bence Elif ismi çok güzel adıyla sağlıklı imanlı yaşasın inşallahhh
şifa gitti galiba
tarfilim sayılı günler bitmek üzere az kaldı kavuşmana :119:
tamam tatlım hemen kabul ettim. böbrek yüzünden mi erken alacaklar bebeği.
kızlarr şimdi aradı çağrı attı şifa bana ben aradım onu maaleseffff negatifmiş sonucu 1.20 çıkmışhaber veriyim dedim sizlere ben hemen çıkıyorum misafirim geldi gelecek by
kızlarr şimdi aradı çağrı attı şifa bana ben aradım onu maaleseffff negatifmiş sonucu 1.20 çıkmışhaber veriyim dedim sizlere ben hemen çıkıyorum misafirim geldi gelecek by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?