Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın canım en doğrusunu doktorun bilir tabi..ağrı oluyor mu böbreğinde.az kalmış inşallah rahata erersin diyeceğim amma çok beklersin asıl zor günler o zaman başlıyor hu ha haaa uykusuz gecler seni bekleeeer.isim düşündünüz mü isim??? benim ilgi alanım

oluyo canım yaa büyüme sağ tarafta ama nedense her iki tarafta ağrıyor.....6 senedir o uykusuz gecelerin hayaliyle yaşıyorum ben canım..

isminide ben yüsra istemiştim ama eşim sena olsun diye tutturdu öyle olacak kısmetse bende isim hakkımı 2. de kullanırım inşallah

olamazz yaaa (
bu kör olasıca adet neden gecikirde böyle umutlandırır bizi Allah kahretsn (

daha önce varmıydı hamilelikten dolayı mı oldu,sol tarafa baktırdın mı hiç peki.benimde taş yüzünden bi genişleme vardı.şimdi hala tetikteyim çünkü taşın tekrarlama ihtimali çok yüksek.iki isimde güzelmiş canım sağsalim doğsun ismiyle büyüsün inşallah

şifanın demek negaitif belirtileride birebirdi ama işte takdir ilahi zamanı değilmiş demekkten başka diyecek laf yok..Rabbim en kısa zamanda pozitifi gösterir inşallahhh bugünler mazide kalır inşalalhhh

of yaaaaaaaaaa şifamın sonuç negatifmiş ne kadarda umutlanmıştık ama olsun umudumuz bitmeyecek kalan arkadaşlarımızda anne olacak yanlızca vakti ve zamanı gelmemiş demekki rabbim ol desin en kısa zamanda oluversin inşallah

sevdamce aynen öle daha hiçbişey almadım

aman canım oda bişimi ben de daha hiç bişi almadım yanlızca 3 tane çıtçıtlı yazılı badimiz var o kadar sözde geçen haftasonu alcaktık ama annanemin hastane işleri çıkınca kaldı bu haftada düğün var bakalım alırız daha hayırlısıyla

demet ne yaptı acep histereskopi olacaktı hayırlısıyla atlatmıştır inşallah

bana kızlar nasıl duruyosun dayanıyosun diye meğer benden ileride olanlarda varmış aman çok geciktirme sen canım gerçi doğan çaputsuz kalmaz ama olsun senin az kaldı nede olsa haftaya halledersiniz inşallah

bana kızlar nasıl duruyosun dayanıyosun diye meğer benden ileride olanlarda varmış aman çok geciktirme sen canım gerçi doğan çaputsuz kalmaz ama olsun senin az kaldı nede olsa haftaya halledersiniz inşallah

evet canım doğan çabutsuz kalmaz hayırlısı ya bende kendimi zor tuttum ama önce almka istemedim şimdide fırsat olmuyor demekki onunda vakti gelmemiş

Hayırlı cumalar kızlar
sedefim ve şifam test sonuçları negatif çıkmış
papatya tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin

yok canım daha önce yoktu yada ben hamilelikte farkettim bilemiyorum kullandığım ilaçlardanda kaynaklıymış sanırsam progesteron iğnesi oldum 5. aya kadar hergün oda kasları gevşettiği için idrarın süzüldüğü kapakçık tam olarak açılıp kapanamayınca tetiklemiş sanırsam ...neyse az kaldı hayırlısıyla doğumdan sonra geçer inşallah..amin canım inşallah ben elif isminide çok seviyorum kardeşimin adı .....

cvp gecikti kusura bakma lütfen çatkapı eltilerim geldilerde

Hayırlı cumalar kızlar
sedefim ve şifam test sonuçları negatif çıkmış
papatya tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin

başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var

Son düzenleme:
hepiniz sağolu kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yok ALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi

başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var

cnm ne desek boşşş ama adet geli,rr merak etmee bendee hamilemiyim diye 10 gün geçiktirdiğimi bilirim

hepiniz sağolu kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yok ALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi

sendendee ALLAH razı olsunn cnmm bizdee senii çokk seviyoruz şekerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…