kızlarr şimdi aradı çağrı attı şifa bana ben aradım onu maaleseffff negatifmiş sonucu 1.20 çıkmışhaber veriyim dedim sizlere ben hemen çıkıyorum misafirim geldi gelecek by
yemeğim ısınıyor arada bakayım dedim hemen
evet canım az kaldı hamdolsun ama kucağıma alana kadar rahat edemiycem sanırım korkularım var..
sağol canım böbrek ve onun yanısıra şeker bide bu 5. gebeliğim 4 tane kaybım var kan pıhtılaşmasından dolayı hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum fazla riske atmak istemiyoruz drumda bende
haklısın canım en doğrusunu doktorun bilir tabi..ağrı oluyor mu böbreğinde.az kalmış inşallah rahata erersin diyeceğim amma çok beklersin asıl zor günler o zaman başlıyor hu ha haaa uykusuz gecler seni bekleeeer.isim düşündünüz mü isim??? benim ilgi alanım
oluyo canım yaa büyüme sağ tarafta ama nedense her iki tarafta ağrıyor.....6 senedir o uykusuz gecelerin hayaliyle yaşıyorum ben canım..
isminide ben yüsra istemiştim ama eşim sena olsun diye tutturdu öyle olacak kısmetse bende isim hakkımı 2. de kullanırım inşallah
sevdamce aynen öle daha hiçbişey almadım
aman canım oda bişimi ben de daha hiç bişi almadımyanlızca 3 tane çıtçıtlı yazılı badimiz var o kadar sözde geçen haftasonu alcaktık ama annanemin hastane işleri çıkınca kaldı bu haftada düğün var bakalım alırız daha hayırlısıyla
bana kızlar nasıl duruyosun dayanıyosun diye meğer benden ileride olanlarda varmışaman çok geciktirme sen canım gerçi doğan çaputsuz kalmaz ama olsun senin az kaldı nede olsa haftaya halledersiniz inşallah
daha önce varmıydı hamilelikten dolayı mı oldu,sol tarafa baktırdın mı hiç peki.benimde taş yüzünden bi genişleme vardı.şimdi hala tetikteyim çünkü taşın tekrarlama ihtimali çok yüksek.iki isimde güzelmiş canım sağsalim doğsun ismiyle büyüsün inşallah
Hayırlı cumalar kızlar
sedefim ve şifam test sonuçları negatif çıkmış
papatya tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin
başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var
hepiniz sağolu kızlar tek tek okudum mesajlarınızı beğendim alıntılayıp cevaplamaya gücüm yokALLAH razı olsun hepiniz her zaman olduğu gibi yine yanımdaydınız seviyorum hepinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?