Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üztünde yeri var
herşeyin başı sağlık tabiki canım
dün ayşenin haberiyle mutlu olduğumuz gibi bugün senin haberinlede bu topiğin şenlenmesini hepimiz çok istedik ama hayırlısı böylemiş demekten başka bişey diyemiyorum canım( inşallah daha fazla gecikmezde gelir adetin madem yok
off off bu sıpalar çok üzüyor bizii

cnm ne desek boşşş ama adet geli,rr merak etmee bendee hamilemiyim diye 10 gün geçiktirdiğimi bilirim

sendendee ALLAH razı olsunn cnmm bizdee senii çokk seviyoruz şekerimmmmm
kociş haklı çıktı ben demiştim diyo 10 küsür günü geçipte adet olduğunu bilirim senin deyip durmuştu o negatife hazırlıklıydı adet yeni bi düzene giriyor herhal diye mantık kurdu

hayırlı cumalar canlarımmmmmm
ben bugün doktora gittim oğluşlarım çok iyi

çok yazamıyorum selam veriyim size demiştimhepinizi çok öpüyorum geçmişe bakamadım ama sanırım papatya hamileeeeemaşallah allah tamamına erdirsin
burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallahhhhh

ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm

oyyyy oyy maşallah hemşom 2 adet oğluşun olacak haa maşallah gelişmeleride gayet güzelmiş bnede seni çok özledim bir anca netlende gel

kociş haklı çıktı ben demiştim diyo 10 küsür günü geçipte adet olduğunu bilirim senin deyip durmuştu o negatife hazırlıklıydı adet yeni bi düzene giriyor herhal diye mantık kurdu
benimde gecikmelerim olduğu zamanlar hep ben umutlanırdım eşimde boşuna umutlanma bana derdi o da hiç ihtimal vermezdi
inşallah gün gelecek gecikmen bu yüzden olacak inşallahh

hayırlı cumalrr
maşallah oğluşlarına Allah nazarlarda saklasın

başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var

bencede canım madem hamilelik yok gelsin adetin bol bol şekilde aman menopozu aklından bile geçirme canım

‎*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN *** AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ " ( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır) * ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN: Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir. -------------------------------------------- 1.ci gün : 50 kere okunacak 2.ci gün : 170 kere okunacak 3.cü gün : 220 kere okunacak 4.cü gün : 313 kere okunacak 5.ci gün : 50 kere okunacak 6.cı gün : 170 kere okunacak 7 ci gün : 313 kere okunacak -------------------------------------------- - Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde, tercihen yatsı namazının peşinden okunmalıdır. - Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir. *** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir. 7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

bende çıkıyorum kızlar yemek yapılacak aslında yatsam uyusam daha iyi olacak

Teşekkür ederim canım ama takmamak elde değilki ben ara vererek devam ettim çünki göz lazeri fln oldum damla ilaç derken su suralar tekrar başladım düşünmeye ilk defa bilinçli olarak yumurtlama gününe denk getirdim bakalım nolcak ama umutsuzum yani..birde tshIm dengesizdi şimdi ilaç kullanıyorum 3'e düştü acaba ondan mı kaynaklanıyordu inşllh ondandır ve bu ay gelir bebeğim bi gelsin zaten popişine popişine vurcam beni bekletti diye:))

merhaba canım

inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim
önemli bir sorun yok derken?
bazen önemsiz görülen iltihap bile hamile kalmaya engel oluyor

Aynen canım doğru diyosun o yüzden doktorlara pek güvenmiyorum ve internetten olabildiğince araştırıp mantık kuruyorum neredeyse kendi ilacımı kendim yazcam artık o derece, canım benim eşimde çok az bi kümeleşme ve iltihap var spermlerde dr çok önemli değil bebek için engel değil dedi benimde üreme hormonları gayet iyi sadece tsh sınırdaydı onuda düşürdüm ilaçla ama biraz daha düşmesi lazım dr buna ilaç bile yazmıyodu da ben yazdırdım gebelik düşünüyorum önemli diye onun haricinde genel muayenede de bişey çıkmadı ama tüplerime baktırmadım korkuyorum üşeniyorum gurbette tekim insan yanına birini istiyo böyle seylerde seni anlayabilen sana destek olablecek ama yok çok zormuş bu işler yaaa

slm kızlaaar nabersiniz çift çift atlayarak okuduğum geçmişte şükür herşey yolunda görünüyor laracıım tekrar tebrikler 2 oğluş oluyomuş isimleride çok güzel allah tamamına erdirsin diğer gebişleirmizde iyidir inşallah artık ufak ufak pıt pıtlar hissediliyodur ..filizim canım bir önceki mesajını görmemiştim eşim arada açıyor sanırım ona denk geldi sana ayrı yazcam faceden canımcım çoook öpücüklere boğuyorum sneii... ayşeeeeeee çooook sevindim çooooooooooook tebrik ederim allah tamaına erdirsin ne mutlu sana inşalah beleyen aradaşlarımızaolsun darısı zaten çok çok az kaldı onlarda tadacak inşallah bu muhteşem duyguyuu nevooooo geç oldu özür dilerim senide ayrıca çok tebrik ederim canımmm kizlere kardeş geliyo buda ayrı bir mucizee ne mutlu sana ipeğim durucum sizler nasılsınız oğluşlar nasıl ipeğim ömer paşamın yaş günü ne zamandı canım ? ımmm aceleden soracaklarımı unuttum hep yaaa hah asi38 tekrar hoşgeldin hmm herkesi çook öpüyorum allaha emanet diyorum sizleri bizde pek bişey yok bahsetmedi,m onun için hoşçakalın kızlar

canım inşallah Yüce Rabbim çok bekletmeden nasip etsin bebişini valla hele bi gelsin şu bebişler hem ısırıp hem şaplak atıcazz popişlerine

canımm özlemiştim ben seni öptüm seni kocaman ve Nidoşunda

kızlar hep böyle olur yaa kırmızı gelmez gelmez bir hevesle test yaptırırsın negatifi görürsün bi güzel sonra kırmızılar teşrif eder yaa

hah işte bende şu an kırmızılara büründüm ama üzülmek yerine sevindim dostlarımm şükür korktuğuma uğratmadı Rabbim

papatyacım canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş.
şifacım adetin gelmiş hayırlısı olsun cok az kişi kaldınız bebiş isteyen yakında liste boşalacak inş. allahın izniyle
nevoda hamişmiş sok oldum listede görünce cokta sevindim allah tamamına erdirsin
hamiş kızlar inş. iyisinizdir
laracım maşallah oğluşlarına inş. hep güzel haberlerini alırsın
bizde iyiyiz cimcimem dünyam oldu gecem gündüzüm onunla cok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın inş.
cok öpüyoruz sizleri grş inş. yine

aaaaaaaa tostii doğum yapmış tebrikler canım gözünüz aydın olsun allzh analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı olsun zor yazıyorum nida kucağımda tuşlara basıcam diye elletmiyo desem yeridir pc yi heralde teyzoşlarına arkadaşlarına slm yazıcak kikiki öpüldünzğ bu arada şifaam bencede sevibmelisin biştanem şükürler olsunki sağlıklısın ve o kırmızıyı görebiliyısun alah yüreğinje göre versin herşeyin en güzelini canımmm

kızz Nidoşş gelde iki lafın belini kıralım madem klavyeye tuşlara basmaya heveslisin gel koş kız gel aynen Tubişim sevindim hakikaten pazartesi günü tüp bebek dr uma gidiceğim foliküllerime bakacaktı ne durumdayım diye ön bilgi işte daha tedaviye çok var da öptüm kocaman amin canım amin ALLAH razı olsunn

herkese hayırlı hafta sonları kimse beni merak etmemiş ama ben yinede söyleyim ameliyatım çok güzel geçmiş engeli kaldırmış doktorum çok şükür kanamam devam ediyo oda normal heralde :26: pınar ablama çok teşekkür ederim arayıp sorduğu için
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çarçabuk göndersin meleklerimmizi inşallahh

haaa bu aradaaaa ayşeeeeeeee kız maşşallah allah tamamına erdirsin pınar ablamsöyleyince çok sevindim cnm benimmm sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin rabbbim hadi gözün aydın darısı bana ve olmayan arkadaşlarımıza inşalllaaaaaaahh hepinizi öptüüüüüüümm

Son düzenleme:
evet geldi şükür adetim inşallah amin canım ALLAH razı olsun o güzel duana kocaman amin diyorummm ohh bebişini yerime kocaman öp kokla

canım merak etmez olur muyum yaa hep aklımdaydın ama dediğim gibi bu ay bedavam erken bitti istesemde arayamadım hadi geçmiş olsun kurtulduun inşallah ortada engel kalmadı bebişine çabucak kavuşman dileğiyle

canlarım nasılsınızzz ben prşb ve cuma eşim için has gittim cuma gün akşamda yeğenimi(bıdık) has yatırdıkk ya ateşi 40 oldu çok korktukk pc ondaydı o yüzden giremedimmmm çok şükür evdeyiz şimdi sizlerde nevar neyok

canım benimmm oğluşların oluyormuş sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı evlat olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…