herşeyin başı sağlık tabiki canımbaşta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üztünde yeri var
cnm ne desek boşşş ama adet geli,rr merak etmee bendee hamilemiyim diye 10 gün geçiktirdiğimi bilirim
kociş haklı çıktısendendee ALLAH razı olsunn cnmm bizdee senii çokk seviyoruz şekerimmmmm
oyyyy oyy maşallah hemşom 2 adet oğluşun olacak haa maşallah gelişmeleride gayet güzelmişhayırlı cumalar canlarımmmmmm
ben bugün doktora gittim oğluşlarım çok iyi
çok yazamıyorum selam veriyim size demiştimhepinizi çok öpüyorum geçmişe bakamadım ama sanırım papatya hamileeeee maşallah allah tamamına erdirsin
burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallahhhhh
ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm
benimde gecikmelerim olduğu zamanlar hep ben umutlanırdım eşimde boşuna umutlanma bana derdi o da hiç ihtimal vermezdikociş haklı çıktıben demiştim diyo 10 küsür günü geçipte adet olduğunu bilirim senin deyip durmuştu o negatife hazırlıklıydı adet yeni bi düzene giriyor herhal diye mantık kurdu
hayırlı cumalar canlarımmmmmm
çok yazamıyorum selam veriyim size demiştimhepinizi çok öpüyorum geçmişe bakamadım ama sanırım papatya hamileeeee maşallah allah tamamına erdirsin
başta sağlık olsun test sonucum aldım malesef 1.20 ama benim erken menopoz riskim olduğu için bol dua istiyorumm inşallah bebiş yok madem gelsin adet başımın üstünde yeri var
canım hoş geldinben evet ismini hatırlıyorum hiç takma tatlım sitres en büyük düşmanımız ve mutlaka bir başka dr a da tabi alanında iyi uzman olsun çünkü malesef sebep bulunamazken bi bakıyoz başka bi dr neler neler çıkarıyor
çalışıyom kızım ben gizli gizli
merhaba canım
inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim
önemli bir sorun yok derken?
bazen önemsiz görülen iltihap bile hamile kalmaya engel oluyor
canım inşallah Yüce Rabbim çok bekletmeden nasip etsin bebişiniTeşekkür ederim canım ama takmamak elde değilki ben ara vererek devam ettim çünki göz lazeri fln oldum damla ilaç derken su suralar tekrar başladım düşünmeye ilk defa bilinçli olarak yumurtlama gününe denk getirdim bakalım nolcak ama umutsuzum yani..birde tshIm dengesizdi şimdi ilaç kullanıyorum 3'e düştü acaba ondan mı kaynaklanıyordu inşllh ondandır ve bu ay gelir bebeğim bi gelsin zaten popişine popişine vurcam beni bekletti diye:))
canımm özlemiştim ben seni öptüm seni kocaman ve Nidoşundaslm kızlaaar nabersiniz çift çift atlayarak okuduğum geçmişte şükür herşey yolunda görünüyor laracıım tekrar tebrikler 2 oğluş oluyomuş isimleride çok güzel allah tamamına erdirsin diğer gebişleirmizde iyidir inşallah artık ufak ufak pıt pıtlar hissediliyodur ..filizim canım bir önceki mesajını görmemiştim eşim arada açıyor sanırım ona denk geldi sana ayrı yazcam faceden canımcım çoook öpücüklere boğuyorum sneii... ayşeeeeeee çooook sevindim çooooooooooook tebrik ederim allah tamaına erdirsin ne mutlu sana inşalah beleyen aradaşlarımızaolsun darısı zaten çok çok az kaldı onlarda tadacak inşallah bu muhteşem duyguyuu nevooooo geç oldu özür dilerim senide ayrıca çok tebrik ederim canımmm kizlere kardeş geliyo buda ayrı bir mucizee ne mutlu sana ipeğim durucum sizler nasılsınız oğluşlar nasıl ipeğim ömer paşamın yaş günü ne zamandı canım ? ımmm aceleden soracaklarımı unuttum hep yaaahah asi38 tekrar hoşgeldin hmm herkesi çook öpüyorum allaha emanet diyorum sizleri bizde pek bişey yok bahsetmedi,m onun için hoşçakalın kızlar
kızz Nidoşş gelde iki lafın belini kıralımaaaaaaaa tostii doğum yapmış tebrikler canım gözünüz aydın olsun allzh analı babalı büyütmek nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı olsun zor yazıyorum nida kucağımda tuşlara basıcam diye elletmiyo desem yeridir pc yi heralde teyzoşlarına arkadaşlarına slm yazıcak kikikiöpüldünzğ bu arada şifaam bencede sevibmelisin biştanem şükürler olsunki sağlıklısın ve o kırmızıyı görebiliyısun alah yüreğinje göre versin herşeyin en güzelini canımmm
evet geldi şükür adetimpapatyacım canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş.
şifacım adetin gelmiş hayırlısı olsun cok az kişi kaldınız bebiş isteyen yakında liste boşalacak inş. allahın izniyle
nevoda hamişmiş sok oldum listede görünce cokta sevindim allah tamamına erdirsin
hamiş kızlar inş. iyisinizdir
laracım maşallah oğluşlarına inş. hep güzel haberlerini alırsın
bizde iyiyiz cimcimem dünyam oldu gecem gündüzüm onunla cok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın inş.
cok öpüyoruz sizleri grş inş. yine
canım merak etmez olur muyum yaa hep aklımdaydınherkese hayırlı hafta sonlarıkimse beni merak etmemiş ama ben yinede söyleyim ameliyatım çok güzel geçmiş engeli kaldırmış doktorum çok şükür kanamam devam ediyo oda normal heralde :26: pınar ablama çok teşekkür ederim arayıp sorduğu için
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çarçabuk göndersin meleklerimmizi inşallahh
haaa bu aradaaaa ayşeeeeeeee kız maşşallah allah tamamına erdirsin pınar ablamsöyleyince çok sevindim cnm benimmm sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin rabbbim hadi gözün aydın darısı bana ve olmayan arkadaşlarımıza inşalllaaaaaaahh hepinizi öptüüüüüüümm
hayırlı cumalar canlarımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?