Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Selam bacılar nasılsınız?Biz aynıyız hiç değişiklik yok fırsat bulup giremiyorum herkezide çok merak ediyorum herkez iyidir inşallah bebişerde sağlıkla büyüyolardı gobüşlerde sağsalim doğsunlar inşallah herkezi öpüyorum.....

laa tubii yolun düşermiydi buralaraaa bileydik kırmızı halılar sericeydik yollarına (azcık fırçalıyım dedimm ohh içimin yağları eridi)
bebikler yavştan hisettirmeye başladılar artık kendilerini çok şükür bugünleri gösteren Rabbime
seni ve nidoşu öptüm kocaman Allaha emanet olun

kırmızılar gelmiş nihayet gözün aydın diyeyim artık..herşeyin hayırlsısı şifam zamanı gelince mutlaka verecek Rabbim bu yolda sabır ve emek lazım tabiki birde bolca dua
merak ettik etmezmiyiz canım sen pınar ablaya veya şifayı arar haber salarım demiştin onlarda bişey demeyince dedim demekki aramamış kendisi haber verecek dedim.kısacası aklımdaydın yanii:) geçmiş olsun güzel geçmiş ameliyatn atlattın bunuda korktuğunda kadar değilmiş dimi
hadi artık engel kalmadığına göre gelsin bebişler
geçmiş olsun canım bıdıka Allah şifalar versin

Son düzenleme:
güneşli bir başkent sabahından herkese günaydınlaaaar..14 gün oldu lokum kaka yapmadııı amma velain bolca kokulu pırtımız var ,acaba diyorum bu küçük hatun katıyı gaza mı çeviriyor..hımm belki yarını bekliyordur babasına hediye verecek,yarın doğumgünü de tocenin napsak acep,hediyesini haftasonu verdik amma yarın hakiki gün bi incelik yapsammı diyorum

günaydın minnak
14 gün yapmadımı kakasını ee bu normalmiymiş
gerçi şakayla karışık yorudğuna göre normal bir durum olsa gerek :26::26::26:

günaydın hanımlarrr

günaydınnnn

günaydın yeteeer günaydın söslüüüm günaydın yurcanıııım ,aslında çok normal değil ama doktorunda yapacağı fitil vermek daha önce 10 gün yapmadı dr baktı popoda çatlak yok karnı yumuşak bi sorun yok dedi,emdiğinin hepsi kana karışıyor demekki dedi.ıkınma zorlanma falan olmadığı için bende çok paniklemiyorum,benim minnak da bu model demekki

yaaaa öperim seninn o fingirdeğini haaaaaaaaaaaa
günaydın fatoş biz iyiz sen nasılsın

saol şekerim bendee iyi sayılırım sadece korkularım var acayip gözgürüldüyoo fatoşşun ödü kopuyooooo:18::18::18::18::18::18::18:

hımm anladım canım yane doktorun söylediğine göre bi bakıma faydalı bişey içtiği süt yarıyor demekki kuzuya :))
bunları öğrenmemiz iyi oluyor sonra 2 gün yapmayınca panik yaparım ben :)

ha haaa söslüm anne olacan naptın be yaa minnakın korkunca kime sığınacak,anneler korkmaz korksada belli etmez,ayyy korku dedimde bende hamamböceklerinden feci tırsıyorum gece hep benim karşıma çıkıyorlar sözleşmiş gibi.psikolojim bozuluyor resmen görünce.uyurken oramda buramda geziniyorlar gibi geliyor ıhııığğğğğ

hımm anladım canım yane doktorun söylediğine göre bi bakıma faydalı bişey içtiği süt yarıyor demekki kuzuya :))
bunları öğrenmemiz iyi oluyor sonra 2 gün yapmayınca panik yaparım ben :)

aynen öyle yani bu durumlarda netten bakmak hiç karetmiyor çünkü her bebek kendine özel karakter taşıdığı gibi gelişimi ve metabolizması da farklı .rahat olacaksın aynen bebekde öyle oluyor sen ne durumdaysan ona yansıyor canımcım.rahat anne ol rahat et.ben çok rahatım son bir aydır gerçekten kayınvalidemi bile umursamıyorum hatta artık iyi geçiniyoruz bile diyebilirim ,çok ilginç değil mi.onu hoşgörebiliyorum.insanın herşeye herkese bakış açısı değişiyor geçekten.evlat sahibi olmak beni olgunlaştırdı diyebilirim .bakalım sizde neler olacakkk

o dogunca sarılıp onaaa uyurumm cnmm ama şimdii korkuyorum ogluşta bi tekmeleyip ben burdayım anne demiyorkiii ıyyy hamammmm böcekleriii nefretim onlarr benimmmmmmm bocek kapsülleri al bence cnm dahadaa çıkmazlarrr

o dogunca sarılıp onaaa uyurumm cnmm ama şimdii korkuyorum ogluşta bi tekmeleyip ben burdayım anne demiyorkiii ıyyy hamammmm böcekleriii nefretim onlarr benimmmmmmm bocek kapsülleri al bence cnm dahadaa çıkmazlarrr

denedik canım çare olmuyor hiçbişey..annesi konuşuyormusun sen oğlunla ,müzik falan dinletiyormusun.neler aldınız alışverişe başladınız mı.ben doğmadan hiçişy almadım,hediye gelenler yeğenlerimden kalanlar yetti hatta bazılarını 2 kez falan giydirebildim.o yüzden dikkatli alışveriş yapın.am aşimdi her gördüğüme saldırasım geliyor.oyuncak almaya başladık şimdi

yaaaa öperim seninn o fingirdeğini haaaaaaaaaaaa

saol şekerim bendee iyi sayılırım sadece korkularım var acayip gözgürüldüyoo fatoşşun ödü kopuyooooo:18::18::18::18::18::18::18:
korkakk fatoşş korkak fatoşş

evet ne kadar rahat olursak o kadar iyi olacak ama ben kendimi çok iyi bilirim acayip panik bir insanım çevremdekilerde bilir bu halimi sen nasıl çocuk bakacaksın diyorlar
inşallah bu durumum anne olunca geçer daha sakin ,elim ayağım biribine dolaşmadan bakarım bebeğime
gerçekten öyle anne olunca daha olgun daha bilinçli ve sabırlı oluyormuş insan kaynana sizdemi kız daha

yok yavrum gittiler daha doğrusu biz götürdük,kayınpederimin babası vefat etti bizde hem onları götürdük hem cenazeye gittik.sağolsun temizliğe falan yardım etti cam sildi halı sildi falan canla başla valla şaşırdım,keramet lokumdaymış meğer.ama hakkımı yiyemem bende hiçbişey sakınmadım anneler günü hediyesi aldık,tabi o sadece oğluna teşekkür etti ama umrumda değil.sonra avmye gittik yemek falan yedik pek hoşuna gitti.aaa diyor emzirme odası bile var bak ne güzel düşünmüşler.kütahyaya dönesi gelmedi hiç:))

fıstıklarrrrr ben çıkıyorum kahvaltımı yapıp gelirim hadii kendinize iyi bakın byyyyy
afiye olsun yarasın, tepiklesin oğluşun senii
ben bir kaç parça bişiler aldım ,
hastane çıkışı ,
birtane penye bataniye,
mevlit takımı(görünce dayanamadım aldım)
alt açma ,
3 tane çıtçıtlı body
,3 tane tulum,
biraz çorap bu kadar:)haa dün eşimle ana dizi almaya çıkacaktık misafir gelince kaldı haftaya alırız onuda belki
bazen erken diyorum kendi kendime sonrada yavaş yavaş anca biter hazırlıkları diyorum ..
ilerki aylarda sıcaklar iyice bastırdığında yürüyemez hale geldiğimde çıkıp alamıycam belki ..çok ufak kıyafetler almıyorum zaten 3_6..6_9 aylık olanlardan aldım çıtçıtlı body ve tulumları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…