laa tubii yolun düşermiydi buralaraaaslm kızlaaar nabersiniz çift çift atlayarak okuduğum geçmişte şükür herşey yolunda görünüyor laracıım tekrar tebrikler 2 oğluş oluyomuş isimleride çok güzel allah tamamına erdirsin diğer gebişleirmizde iyidir inşallah artık ufak ufak pıt pıtlar hissediliyodur ..filizim canım bir önceki mesajını görmemiştim eşim arada açıyor sanırım ona denk geldi sana ayrı yazcam faceden canımcım çoook öpücüklere boğuyorum sneii... ayşeeeeeee çooook sevindim çooooooooooook tebrik ederim allah tamaına erdirsin ne mutlu sana inşalah beleyen aradaşlarımızaolsun darısı zaten çok çok az kaldı onlarda tadacak inşallah bu muhteşem duyguyuu nevooooo geç oldu özür dilerim senide ayrıca çok tebrik ederim canımmm kizlere kardeş geliyo buda ayrı bir mucizee ne mutlu sana ipeğim durucum sizler nasılsınız oğluşlar nasıl ipeğim ömer paşamın yaş günü ne zamandı canım ? ımmm aceleden soracaklarımı unuttum hep yaaahah asi38 tekrar hoşgeldin hmm herkesi çook öpüyorum allaha emanet diyorum sizleri bizde pek bişey yok bahsetmedi,m onun için hoşçakalın kızlar
kırmızılar gelmiş nihayet gözün aydın diyeyim artık..herşeyin hayırlsısı şifamcanım inşallah Yüce Rabbim çok bekletmeden nasip etsin bebişinivalla hele bi gelsin şu bebişler hem ısırıp hem şaplak atıcazz popişlerine
canımm özlemiştim ben seni öptüm seni kocaman ve Nidoşunda
kızlar hep böyle olur yaa kırmızı gelmez gelmez bir hevesle test yaptırırsın negatifi görürsün bi güzel sonra kırmızılar teşrif eder yaa
hah işte bende şu an kırmızılara büründüm ama üzülmek yerine sevindim dostlarımm şükür korktuğuma uğratmadı Rabbim
merak ettik etmezmiyiz canım sen pınar ablaya veya şifayı arar haber salarım demiştin onlarda bişey demeyince dedim demekki aramamış kendisi haber verecek dedim.kısacası aklımdaydın yanii:) geçmiş olsun güzel geçmiş ameliyatnherkese hayırlı hafta sonlarıkimse beni merak etmemiş ama ben yinede söyleyim ameliyatım çok güzel geçmiş engeli kaldırmış doktorum çok şükür kanamam devam ediyo oda normal heralde :26: pınar ablama çok teşekkür ederim arayıp sorduğu için
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çarçabuk göndersin meleklerimmizi inşallahh
haaa bu aradaaaa ayşeeeeeeee kız maşşallah allah tamamına erdirsin pınar ablamsöyleyince çok sevindim cnm benimmm sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin rabbbim hadi gözün aydın darısı bana ve olmayan arkadaşlarımıza inşalllaaaaaaahh hepinizi öptüüüüüüümm
canlarım nasılsınızzz ben prşb ve cuma eşim için has gittim cuma gün akşamda yeğenimi(bıdık) has yatırdıkk ya ateşi 40 oldu çok korktukk pc ondaydı o yüzden giremedimmmm çok şükür evdeyiz şimdi sizlerde nevar neyok
günaydın minnakgüneşli bir başkent sabahından herkese günaydınlaaaar..14 gün oldu lokum kaka yapmadııı amma velain bolca kokulu pırtımız var ,acaba diyorum bu küçük hatun katıyı gaza mı çeviriyor..hımm belki yarını bekliyordur babasına hediye verecek,yarın doğumgünü de tocenin napsak acep,hediyesini haftasonu verdik amma yarın hakiki gün bi incelik yapsammı diyorum
günaydın hanımlarrr
günaydınn hatuncuklarr nasılsınızzzzz
yaaaa öperim seninn o fingirdeğini haaaaaaaaaaaagünaydın yeteeer günaydın söslüüüm günaydın yurcanıııım ,aslında çok normal değil ama doktorunda yapacağı fitil vermek daha önce 10 gün yapmadı dr baktı popoda çatlak yok karnı yumuşak bi sorun yok dedi,emdiğinin hepsi kana karışıyor demekki dedi.ıkınma zorlanma falan olmadığı için bende çok paniklemiyorum,benim minnak da bu model demekki
günaydın fatoş biz iyiz sen nasılsın
günaydın yeteeer günaydın söslüüüm günaydın yurcanıııım ,aslında çok normal değil ama doktorunda yapacağı fitil vermek daha önce 10 gün yapmadı dr baktı popoda çatlak yok karnı yumuşak bi sorun yok dedi,emdiğinin hepsi kana karışıyor demekki dedi.ıkınma zorlanma falan olmadığı için bende çok paniklemiyorum,benim minnak da bu model demekki
yaaaa öperim seninn o fingirdeğini haaaaaaaaaaaa
öpersin tabi buldun lokum gibi kızımı ,ben öperken yerim diye korkuyorum bazen hele bir iki gün yıkanmayınca terloş terloş kokuyor ya o zaman bayılıyorum
saol şekerim bendee iyi sayılırım sadece korkularım var acayip gözgürüldüyoo fatoşşun ödü kopuyooooo:18::18::18::18::18::18::18:
hımm anladım canım yane doktorun söylediğine göre bi bakıma faydalı bişey içtiği süt yarıyor demekki kuzuya :))
bunları öğrenmemiz iyi oluyor sonra 2 gün yapmayınca panik yaparım ben :)
ha haaa söslüm anne olacan naptın be yaa minnakın korkunca kime sığınacak,anneler korkmaz korksada belli etmez,ayyy korku dedimde bende hamamböceklerinden feci tırsıyorum gece hep benim karşıma çıkıyorlar sözleşmiş gibi.psikolojim bozuluyor resmen görünce.uyurken oramda buramda geziniyorlar gibi geliyor ıhııığğğğğ
aynen öyle yani bu durumlarda netten bakmak hiç karetmiyor çünkü her bebek kendine özel karakter taşıdığı gibi gelişimi ve metabolizması da farklı .rahat olacaksın aynen bebekde öyle oluyor sen ne durumdaysan ona yansıyor canımcım.rahat anne ol rahat et.ben çok rahatım son bir aydır gerçekten kayınvalidemi bile umursamıyorum hatta artık iyi geçiniyoruz bile diyebilirim ,çok ilginç değil mi.onu hoşgörebiliyorum.insanın herşeye herkese bakış açısı değişiyor geçekten.evlat sahibi olmak beni olgunlaştırdı diyebilirim .bakalım sizde neler olacakkk
o dogunca sarılıp onaaa uyurumm cnmm ama şimdii korkuyorum ogluşta bi tekmeleyip ben burdayım anne demiyorkiiiıyyy hamammmm böcekleriii nefretim onlarr benimmmmmmm bocek kapsülleri al bence cnm dahadaa çıkmazlarrr
korkakk fatoşş korkak fatoşşyaaaa öperim seninn o fingirdeğini haaaaaaaaaaaa
saol şekerim bendee iyi sayılırım sadece korkularım var acayip gözgürüldüyoo fatoşşun ödü kopuyooooo:18::18::18::18::18::18::18:
ha haaa söslüm anne olacan naptın be yaa minnakın korkunca kime sığınacak,anneler korkmaz korksada belli etmez,ayyy korku dedimde bende hamamböceklerinden feci tırsıyorum gece hep benim karşıma çıkıyorlar sözleşmiş gibi.psikolojim bozuluyor resmen görünce.uyurken oramda buramda geziniyorlar gibi geliyor ıhııığğğğğ
aynen öyle yani bu durumlarda netten bakmak hiç karetmiyor çünkü her bebek kendine özel karakter taşıdığı gibi gelişimi ve metabolizması da farklı .rahat olacaksın aynen bebekde öyle oluyor sen ne durumdaysan ona yansıyor canımcım.rahat anne ol rahat et.ben çok rahatım son bir aydır gerçekten kayınvalidemi bile umursamıyorum hatta artık iyi geçiniyoruz bile diyebilirim ,çok ilginç değil mi.onu hoşgörebiliyorum.insanın herşeye herkese bakış açısı değişiyor geçekten.evlat sahibi olmak beni olgunlaştırdı diyebilirim .bakalım sizde neler olacakkk
korkakk fatoşş korkak fatoşş
evet ne kadar rahat olursak o kadar iyi olacak ama ben kendimi çok iyi bilirim acayip panik bir insanım çevremdekilerde bilir bu halimi sen nasıl çocuk bakacaksın diyorlar
inşallah bu durumum anne olunca geçer daha sakin ,elim ayağım biribine dolaşmadan bakarım bebeğime
gerçekten öyle anne olunca daha olgun daha bilinçli ve sabırlı oluyormuş insankaynana sizdemi kız daha
afiye olsun yarasın, tepiklesin oğluşun seniifıstıklarrrrr ben çıkıyorum kahvaltımı yapıp gelirim hadii kendinize iyi bakın byyyyy
denedik canım çare olmuyor hiçbişey..annesi konuşuyormusun sen oğlunla ,müzik falan dinletiyormusun.neler aldınız alışverişe başladınız mı.ben doğmadan hiçişy almadım,hediye gelenler yeğenlerimden kalanlar yetti hatta bazılarını 2 kez falan giydirebildim.o yüzden dikkatli alışveriş yapın.am aşimdi her gördüğüme saldırasım geliyor.oyuncak almaya başladık şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?