afiye olsun yarasın, tepiklesin oğluşun senii
ben bir kaç parça bişiler aldım ,
hastane çıkışı ,
birtane penye bataniye,
mevlit takımı(görünce dayanamadım aldım)
alt açma ,
3 tane çıtçıtlı body
,3 tane tulum,
biraz çorap bu kadar:)haa dün eşimle ana dizi almaya çıkacaktık misafir gelince kaldı haftaya alırız onuda belki
bazen erken diyorum kendi kendime sonrada yavaş yavaş anca biter hazırlıkları diyorum ..
ilerki aylarda sıcaklar iyice bastırdığında yürüyemez hale geldiğimde çıkıp alamıycam belki ..çok ufak kıyafetler almıyorum zaten 3_6..6_9 aylık olanlardan aldım çıtçıtlı body ve tulumları
Günaydın hayırlı haftalar cicoşlarıııımmmm
geçmişe bir göz atiimm geliyooommmmm
evet ana dizide çıkmış sağa sola beşik gibi sallanıyor :)ana dizi ne olaki,ana kucağı duydumda dizi de mi çıkmış ayol:)) ben ki her gelişmeyi bilirim onu nasıl kaçırmışım gözden hyret..yeni doğduğunda havalar sıcak olacak zaten o zaman sadece badi giydirirsin kışa lazım tulumlar.alt açma boşa almışsın.canbebenin alt açma bezleri var pamuklu arkası muşambalı.çocuk işedimi atabilirsin yıkama derdi yok.battaniye bir iki daha al kusunca lazım olur,ince mendillerden al kendin kenarlarını yaparsın bile en kullanışlı onlar.banyo için jhonson'un hem saç hm vücut şampuanı bir arada olanı var çok iyi ondan al derim.
günaydın bacıı hayırlı haftalar sanadaGünaydın hayırlı haftalar cicoşlarıııımmmm
geçmişe bir göz atiimm geliyooommmmm
yok yavrum gittiler daha doğrusu biz götürdük,kayınpederimin babası vefat etti bizde hem onları götürdük hem cenazeye gittik.sağolsun temizliğe falan yardım etti cam sildi halı sildi falan canla başla valla şaşırdım,keramet lokumdaymış meğer.ama hakkımı yiyemem bende hiçbişey sakınmadım anneler günü hediyesi aldık,tabi o sadece oğluna teşekkür etti ama umrumda değil.sonra avmye gittik yemek falan yedik pek hoşuna gitti.aaa diyor emzirme odası bile var bak ne güzel düşünmüşler.kütahyaya dönesi gelmedi hiç:))
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIMMM
ayşecim nasıl mutluyum var ya anlatamam sevincimden hüngür hüngür ağladım o anda aklıma gelen herkese çok dua ettim doğum yapacaklara da o kadar çok ağladım ki sevincimden hala ağlayasım var
kızlar ben cuma günü işe gelmedim diş dr una gittim kanal tedavisi yapıldı sonra adet oldum hemen kadın doğum dr uma gittim adetin ilk günü gel demişti hatırlarsanız gittim dr alttan muayene etti solda ufak küçücük önemsiz kistler gördü kist olmasaydı bu ay aşılamaya başlayacakmışım ama haziran ayına kaldı büstürü ilaçlar verdi dr hatta şeker ilacı yazdı şekerin yok ama içmelisin sorun yaşamamak için deid 1 kutu folibal sanırım vitamin
doğum kontrol hapı kisti yok etmek için büstürü ilaçlar verdi isimleri hatırlamıyorum biri buzlukta olacak dedi
diğer 3 kutu buzdolabı rafında saklanacak dedi bakalım benden bu haberlerr
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIMMM
ayşecim nasıl mutluyum var ya anlatamam sevincimden hüngür hüngür ağladım o anda aklıma gelen herkese çok dua ettim doğum yapacaklara da o kadar çok ağladım ki sevincimden hala ağlayasım var
kızlar ben cuma günü işe gelmedim diş dr una gittim kanal tedavisi yapıldı sonra adet oldum hemen kadın doğum dr uma gittim adetin ilk günü gel demişti hatırlarsanız gittim dr alttan muayene etti solda ufak küçücük önemsiz kistler gördü kist olmasaydı bu ay aşılamaya başlayacakmışım ama haziran ayına kaldı büstürü ilaçlar verdi dr hatta şeker ilacı yazdı şekerin yok ama içmelisin sorun yaşamamak için deid 1 kutu folibal sanırım vitamin
doğum kontrol hapı kisti yok etmek için büstürü ilaçlar verdi isimleri hatırlamıyorum biri buzlukta olacak dedi
diğer 3 kutu buzdolabı rafında saklanacak dedi bakalım benden bu haberlerr[/QU
geçmişler olsun tedavin hayırlı olur inşallah ama bak moral çok önemli,aşılama bende 2 kez olmuştum o zırt pırt alttan muayeneler ayar ediyor adamı ,sen hazırlıklı ol zaten bir süre sonra alışıyorsun:)) rahat ol her daim.hayırlısı olur innşallah
evet ana dizide çıkmış sağa sola beşik gibi sallanıyor :)
canım benim bebek kış bebeği olacak eylül sonu ekim başı gelecek bebiş inşallah
alt açmayı eşim çok beğendi yandan fermuarlı bir şey :)bebği içine koyuyorsun altını açıp bezini vs hazıtlyaıp bağlıyana kadar içinde sıcacık duracak üşümeyecek bebek:)amann bizimkide heves işte ondanda olsun bundanda olsun görmemişin oğlu olmuş misali bizimkide
aaa evet kış bebeği olacak ,al annesi al giyemediklerine bide kardeş yaparsın o giyer:)) yurcan battaniye alacaksan ince polar battaniyeler var bebekler için kışın hem yumuşak hem sıcacık sarıyor minnakları kesinlikle ondan al derim.bide kışın doktora falan götürürken astronot tulumları var çok tatlı.
günaydın bacıı hayırlı haftalar sanada
aaa bir dönem sizde kalan dedişkomu vefat etti :26:
kaynanalar böyle işte şaşırtıyorlar bazen
benimkide az dönek biri değililk hamile kaldığım zaman etrafımda pervane olmuştu eve gittiği zaman bile aklı bende kalır telefonlar sorardı şimdiii ne geliyor nede soruyor
yok o değil orası karışık o dede aslında eniştesi kayınpederimin,evlatlık vermişler teyzesine..ay sorma bende çok güvenmiyorum bu iyiliğine tetikteyim her an herşey olabilir.
okudum geldim
yeteer yeğenine geçmiş olsun şimdi nasıl
tosti bebiş büyüyo demek maşşalllah
tubiişşş nelerdesin bacım nida hanım klavyeye basıyo demek
asicim ameliyatın güzel geçmiş çok sevindim bir engel daha kalktı bebeğini kucağına almaya az kaldı
fatooşş bende çok korkarım gökgürültüüsünden
sevom sen nasılsın bittimi teftiş
melike lokumun kaka yapması normal demiş dr sen bir dr daha göstersenmi acep kız çocuklarında kabızlık normalmiş ama bende paniklerdim herhal
nurciikk alışveriş başladı demiek hep büyük al derim hızlı büyüolar keratalar
şifamm aytel kürsi ile ilgili bilgi yazın çok hoşuma giitti bacım not ettim
pınaaarr misafrilerin gittimi
kamer oğluşlar nasıl
sedefo adet oldunmu inşallah olmamışsındır
tarfil doğuma az kaldı canım yaaa hayırlısı ile al kucağına
nuray sen alışverişe başladınmı
ipeek ömer paşanın yürüme çalışmaları ne alemde
unntuğum varsa affola cicoşlarıııımmmmm
hımm anladım canımSLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIMMM
diğer 3 kutu buzdolabı rafında saklanacak dedi bakalım benden bu haberlerr[/QU
geçmişler olsun tedavin hayırlı olur inşallah ama bak moral çok önemli,aşılama bende 2 kez olmuştum o zırt pırt alttan muayeneler ayar ediyor adamı ,sen hazırlıklı ol zaten bir süre sonra alışıyorsun:)) rahat ol her daim.hayırlısı olur innşallah
yok o değil orası karışık o dede aslında eniştesi kayınpederimin,evlatlık vermişler teyzesine..ay sorma bende çok güvenmiyorum bu iyiliğine tetikteyim her an herşey olabilir.
vefat eden dedeye Allah rahmet eylesin nur içind eyatsın inşallah
geçmiş olsun dişlerini halletmişsin off bu dişlerr
önemsiz kistlerden korkma doğum kontrol ilaçlarıyla geçiyo benimde tedaviden önce vardı ilaçla geçtiler
hadi hayırlı olsun tedaviye ilk adımını atmışsın Allahım emeklerini boşa çıkarmasın güldürsün yüzünü canım
yok canım küçük almıyorum annemde hep tembihliyor ufak giysiler alma diye
hastane çıışından 2 tane alsam yetermi bacı
durucum bilmiyorumki gitsek mi,gittiğimizde doç. aslında ama bak şimdi kurtlar düşer gibi oldu içerime hımm toceye diyim bakalım
evet canım dişlerimi şimdi yavaş yavaş hallediyorum şimdi 2 dişim daha kanal tedavisi olacak onlarıda bitirmiş olacam kurtulacam inşallahhh
evet canım adımı attık bakalım ilaçlara da başladım dün hayırlısı artık dr bi tanıdığımın ismini verdim dr bana karşı çok değişti daha bi ilgili oldu keşke önceden söyleseydim bakalım nurcanım hayırlısı artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh
evet haklısın diyorum ya görmemiş meselesi bizimkiamaaan yurcabım telaş etme dağ başında değilsin ya gerekirse yollarsın toceyi yada anneyi gider alırlar ne lazımsa
söylerim bacım selamlarınıısedefim geçmiş olsun diş tedavini yaptırman çok iyi olmuş bebek öncesi çok önemli
kistlerin varmış ilaçla gider hadi bakalım hayırlısı diyorum
nurciikkk bebek altlığına çok güldüm enişteme selamlaregeyi eve getirdiğimiz ilk gün altını açacaz bir feryat figan amaniiinnnnn nasıl ağlamak meğer beyefendi çıplak kaldğı için ağlarmmış çözdük ama bir kaç sefer açtığımızda çözdük
nurcik seninde kaynanayı anlamıyom zatttiiiii boşver takma kafana artık yaşlılıklarına ver kafaları geliyo gidiyooooo
maiberf kaynanan yardım etmiş olsun yinede ellerine sağlık
tanıdğınm ismini vgermen iyi olmuş daha çok ilgilenir seninle
evet haklısın diyorum ya görmemiş meselesi bizimki
söylerim bacım selamlarınııama niye güldün beee merak ettim söylesene gııı gereksizmi çok :26::26:dur resmini çekip koyayım meşhur altaçmamzın
ana dizi bu canım,cibinlilkiçok tatlıymış anneai güle güle kullansın,ay dur ben şu ana dizi nasıl bişey oa bakacaktım.varsa bende bir çift anne bacak ve ayağı istiyorum sallamaktan topuklarım acıyooooo
enişteme güldüm ilgisi hoşuma gitti üşümesin diye aldı dedin ya kız babası bak kıznı nasıl düşünmeye başladı
güzelmiş iyi günlerde kullansın küçük hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?