Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

giy valla kuzum etek giy,ben bide kış düşün kat kat lahana gibi çıkar çıkar bitmiyordu

giy valla kuzum etek giy,ben bide kış düşün kat kat lahana gibi çıkar çıkar bitmiyordu

Ayy oda bi kere başıma gelmişti devlet hastanesinin hemşireleri çok katı düşüncesiz bu konuda çok sinirlenmiştim özel hastanede hiç öyle değildi diye söylenip duruyordum ne işin varda geldin bu hastaneye demiştim ama alıştım sanırım bide o kadar özel hastaneye gittim bişey görmedim bari devlette görürüm belki deyip katlanıyorum katlanıyoruz giyecem valla

yok canım alışveriş işi kaldı bu hafta düğünden fırsat olmadı önümüzdeki hafta sonuda kocişin açıköğretim sınavı var bi ijtimal bakabilirizi birde pazar günü mutfak dolabım gelicek iyice ağırlaşmadan onuda aradan çıkaralım dedik ondan sonra lalah kerim bakalım ne zaman nasip olacak sen nasılsın

sağol bebeğimmm daha iyiii

kızlar çıkıyorum ben eşim geldi görüşürüzzzz

ablam aldıkların çok güzel sağlılı iyi günlerde kullansın prensesin hastane çıkışı ben iki tane koydum ama beş takım daha almak zorunda kaldık battaniye iki tane koydum 4 tanede hastanenin ordan aldık tabi zıbında bol bol koy ablacım benim cadı bol bol kustuğu için yetmedi belki sende öyle olmaz ama sen genede tedbirini al takdir zaten ALLAHIN öptüm kocaman....

merhabalar kızlar
seyhancım teşekkür ederim dansöz oynatmışsın benim için annem çok güldü senin kilolu olduğunu biliyorlarmıda bu nu koymuş dedi
nurcan beni merak etmişsin iyim canım annemlerde kaldığım için istediğim zaman nete giremiyorum
inşallah keseyide görürümde biraz daha rahatlarım
şimdilik çıkıyorum yarın sohbete gelirim inşallah babamın laptopu bana kaldı

güle güle kullanmak nasip etsin rabbim inşallah
sağol canım benim ..inşallah

inşallah canım benim sağolasın
demek bolca almak lazım zıbınları not aldım bir kenara
senin kız nasıl kusuyormu hala ..öptüm sizi

Allah daha iyi etsin canım inşallah keseyide kalp atışlarınıda duyacaksın bebişini veya bebişlerinin

düşüyo arada bir, canım anlatırım müsait olunca şimdi şişrmiyim kimseyi sen halıyı kenarda hazır bulundur gelince sürpriz yaparsın

10 günmü 6 gündne sonrası normal değil diye biliyorum doktorumuz ve ebemizdne tabi.. ayrıca allah korusun ilerde çatlayabilr o minik popoş benimki 3 gün yapmadığı zamanlarda kulak çöpünü zeytin yağına banıp hafif tuşe yapıyordum ardındna hemen yapıyodu rahatlıyodu kuzum sadece fikir olsun araştır istersen

tubiişşş nelerdesin bacım nida hanım klavyeye basıyo demek
/QUOTE]

buralarda takılıyom kendimce duruck sorma daha neler neler yapıyo zilloşum

kedersizim alt açman çok güzel evde pek kullanamazsın ama misafrliğe falan gittiğinde çok işineyarar çocuğun altına ser alt değişirken ser şıkta duruyı zevkinizd egüzlemiş hayırlı olsun canım.. hastane çıkışı 2 taneymiş hediyede gelir biz en çok onları kullandık 5,6 takımdı epeyce yetmişti 2,3 ay kadar melikenin önerdiği can bebe alt açması çok kullanışlı pratik aklında olsun bir paketi uzun süre kullanılıyo çiş yyapmadığı sürece tabi:)

herkesi çok öpüyorum melekler allaha emanet olun leydimi göremiyorum iyimi acaba

merhaba canim,gecmis olsun,her bebek farkli qaliba,benimki 2gun yapmamisti,3.gun yapinca yapinca nerdeyse olumden dondu,cok aci cekti,sivi yag iyi geldi.
bence iyi dusunmussun,su babalar kizlarinin kakalarini da severler bence.benimki o kadarduskun ki,kizim da ona ,anne demeden derdeyse baba diyorudu.

HERKESE SELAMLAR GEÇMİŞE BAKTIM AMA UNUTTUM ÇOĞUNU KUSURA BAKMAYIN :26:

SEDEFOM DEMEK GELECEK AYA KALDI AŞILAMA HAYIRLI ZAMAN O ZAMANDIR İNŞALLAHH..O ŞEKER HAPINI BENDE KULLANDIM VE O ÇOK GÜZEL KİLO VERDİRİYO HABERİN OLSUN BEN ONUNLA 4-5 KİLO VERMİŞTİM MİDE BULANTISI ÖZELLİKLE BAŞ DÖNMESİ YAPAR BEN ONU GECE YATMAYI PLANLADIĞIM ZAMAN İÇİYODUM ÖLE DENE İSTERSEN

MİNNAK 14 GÜNMÜ BEN 4 GÜNDEN SONRASI ÖNEMLİ DİYE BİLİYORUM HER NE KADAR DOÇENTTE OLSA BENCEDE BAŞKA DOKTORA GÖSTER DERİM SADECE SÜTTE İÇSE SONUÇTA BİŞEKİLDE AZ ÇOK PİSLİĞİ ÇIKMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNDÜM :44:

NURCİK ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANSIN ZİLLİN ANA DİZİMİYDİ NE BEN ÖLE SALLANAN ŞEYLER ALMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH GEREK KALMAZ ÇÜNKÜ SALLAMAK İSTEMİYORUM TABİ BEBEĞİN KARAKTERİ İZİN VERİRSE
BU ARADA HAFTA SONU BEBEK MAĞAZASINDAYDIK YİNE KENDİMİZE BİŞEY ALMADAN ÇIKTIK BEN HEMEN KARAR VEREMİYORUM BEĞENEMİYORUM ÖLE EŞİM ZATEN ERKEN NE OLUR OLMAZ DİYO VELHASIL BOL BOL HEDİYE ALIP ÇIKTIM

AYŞECİM BEĞENMENE SEVİNDİM KIZ SEN ŞİŞMANSIN DİYE KOYMADIM BEN ONU YANLIŞ ANLAMA HOŞUMA GİTTİ DİYE KOYDUM MATRAKLIK OLSUN DİYE İNŞALLAHH SIRASIYLA HERŞEYİ SAĞLICAKLA YAŞAYACAKSIN

TUĞBİŞ YÜZÜNÜ GÖREN CENNETLİK ŞAŞIRTIYOSUN BENİ BURAYA GELEREK

ASİ GEÇMİŞLER OLA NASIL GEÇTİ KORKTUĞUN KADAR DEĞİLMİŞ DİMİ

DURUCUM DÜN EVRAKLARI TESLİM ETTİK ŞÜKÜR AMA RUTİN İŞLERİM ÇOK BİRİKTİ ONLARLA CEBELLEŞİYORUM SİZLERDE İYİSİNİZDİR İNŞ.

ŞİFACIM FATOŞ YETER İPEK YILDIZ NURAY TOSTİ TARFİL EDA VE SAYAMADIKLARIM

azaldı ama hayla var çok huysuz gece kuşu sabaha kadar uyumuyo ne derdi sıkıntısı var anlamıyorum düzelir inşallah ne diyim inşallah sizinkiler sakin olur öpüyorum kocaman....

canım b enim bence sallanan bişey al benim beşiğin sallama aparatlarını kapata biliyorsun şimdi oyunparkı beşikler öyle ya bende sallamıcam diyordum ama zorda kalınca mecbur oluyorsun bence öyle bişey al genede sen bilirsin inşallah dediğin gibi sakin bi bebek olurda rahat edersin.Benim bebeişim huysuuuuuuuuuzzzzzzz sabaha kadar viyaklıyo edepsizlikden gözleri kapanıyo ama genede ağlıyo emziğimi tut ben emeyim diyo elimi emziğe bastırıp tutuyo sonra biraz dalınca elim orda diye emziği atamıyo bu seferde elini çeksene diye ağlıyo böyleyiz işte canı sağolsun yarın aşımız var emşire ateş falan yapar dedi yarın işim daha zor anlayacağınız RABBİM herkeze kolaylık versin banada öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…