duru ablacım evet çok iyi olacak onun için hızlanıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyorum
minnakcım sorma yaa bıktım artık soyun giyin bidahakine etekle gidecem diyorum kendi kendimee
asicim çok geçmiş olsun telaşemden unuttum ameliyat başarılı geçmiş rabbim en kısa zamanda meleğini gönersin
şifacım geçmiş olsun sende adet olmuşsun bu ay olmadı ama bi daha ki ay inşallahhhhhh
nurcik valla torpil oldu mu iy oluyor hakkat
giy valla kuzum etek giy,ben bide kış düşün kat kat lahana gibi çıkar çıkar bitmiyordu
kızlar çıkıyorum ben eşim geldi görüşürüzzzz
okudum geldim
yeteer yeğenine geçmiş olsun şimdi nasıl
tosti bebiş büyüyo demek maşşalllah
tubiişşş nelerdesin bacım nida hanım klavyeye basıyo demek
asicim ameliyatın güzel geçmiş çok sevindim bir engel daha kalktı bebeğini kucağına almaya az kaldı
fatooşş bende çok korkarım gökgürültüüsünden
sevom sen nasılsın bittimi teftiş
melike lokumun kaka yapması normal demiş dr sen bir dr daha göstersenmi acep kız çocuklarında kabızlık normalmiş ama bende paniklerdim herhal
nurciikk alışveriş başladı demiek hep büyük al derim hızlı büyüolar keratalar
şifamm aytel kürsi ile ilgili bilgi yazın çok hoşuma giitti bacım not ettim
pınaaarr misafrilerin gittimi
kamer oğluşlar nasıl
sedefo adet oldunmu inşallah olmamışsındır
tarfil doğuma az kaldı canım yaaa hayırlısı ile al kucağına
nuray sen alışverişe başladınmı
ipeek ömer paşanın yürüme çalışmaları ne alemde
unntuğum varsa affola cicoşlarıııımmmmm
okudum geldim
yeteer yeğenine geçmiş olsun şimdi nasıl
tosti bebiş büyüyo demek maşşalllah
asicim ameliyatın güzel geçmiş çok sevindim bir engel daha kalktı bebeğini kucağına almaya az kaldı
fatooşş bende çok korkarım gökgürültüüsünden
sevom sen nasılsın bittimi teftiş
melike lokumun kaka yapması normal demiş dr sen bir dr daha göstersenmi acep kız çocuklarında kabızlık normalmiş ama bende paniklerdim herhal
nurciikk alışveriş başladı demiek hep büyük al derim hızlı büyüolar keratalar
şifamm aytel kürsi ile ilgili bilgi yazın çok hoşuma giitti bacım not ettim
pınaaarr misafrilerin gittimi
kamer oğluşlar nasıl
sedefo adet oldunmu inşallah olmamışsındır
tarfil doğuma az kaldı canım yaaa hayırlısı ile al kucağına
nuray sen alışverişe başladınmı
ipeek ömer paşanın yürüme çalışmaları ne alemde
unntuğum varsa affola cicoşlarıııımmmmm
kızlar çıkıyorum ben eşim geldi görüşürüzzzz
sağol canım benim ..inşallahgüle güle kullanmak nasip etsin rabbim inşallah
inşallah canım benim sağolasınablam aldıkların çok güzel sağlılı iyi günlerde kullansın prensesin hastane çıkışı ben iki tane koydum ama beş takım daha almak zorunda kaldık battaniye iki tane koydum 4 tanede hastanenin ordan aldık tabi zıbında bol bol koy ablacım benim cadı bol bol kustuğu için yetmedi belki sende öyle olmaz ama sen genede tedbirini al takdir zaten ALLAHIN öptüm kocaman....
merhabalar kızlar
seyhancım teşekkür ederim dansöz oynatmışsın benim için annem çok güldü senin kilolu olduğunu biliyorlarmıda bu nu koymuş dedi
nurcan beni merak etmişsin iyim canım annemlerde kaldığım için istediğim zaman nete giremiyorum
inşallah keseyide görürümde biraz daha rahatlarım
şimdilik çıkıyorum yarın sohbete gelirim inşallah babamın laptopu bana kaldı
düşüyo arada bir, canım anlatırım müsait olunca şimdi şişrmiyim kimseyilaa tubii yolun düşermiydi buralaraaabileydik kırmızı halılar sericeydik yollarına (azcık fırçalıyım dedimm ohh içimin yağları eridi )
bebikler yavştan hisettirmeye başladılar artık kendilerini çok şükür bugünleri gösteren Rabbime
seni ve nidoşu öptüm kocaman Allaha emanet olun
günaydın yeteeer günaydın söslüüüm günaydın yurcanıııım ,aslında çok normal değil ama doktorunda yapacağı fitil vermek daha önce 10 gün yapmadı dr baktı popoda çatlak yok karnı yumuşak bi sorun yok dedi,emdiğinin hepsi kana karışıyor demekki dedi.ıkınma zorlanma falan olmadığı için bende çok paniklemiyorum,benim minnak da bu model demekki
/QUOTE]
buralarda takılıyom kendimce duruck sorma daha neler neler yapıyo zilloşum
güneşli bir başkent sabahından herkese günaydınlaaaar..14 gün oldu lokum kaka yapmadııı amma velain bolca kokulu pırtımız var ,acaba diyorum bu küçük hatun katıyı gaza mı çeviriyor..hımm belki yarını bekliyordur babasına hediye verecek,yarın doğumgünü de tocenin napsak acep,hediyesini haftasonu verdik amma yarın hakiki gün bi incelik yapsammı diyorum
sağol canım benim ..inşallah
inşallah canım benim sağolasın
demek bolca almak lazım zıbınları not aldım bir kenara
senin kız nasıl kusuyormu hala ..öptüm sizi
Allah daha iyi etsin canım inşallah keseyide kalp atışlarınıda duyacaksın bebişini veya bebişlerinin
HERKESE SELAMLAR GEÇMİŞE BAKTIM AMA UNUTTUM ÇOĞUNU KUSURA BAKMAYIN :26:
SEDEFOM DEMEK GELECEK AYA KALDI AŞILAMA HAYIRLI ZAMAN O ZAMANDIR İNŞALLAHH..O ŞEKER HAPINI BENDE KULLANDIM VE O ÇOK GÜZEL KİLO VERDİRİYO HABERİN OLSUNBEN ONUNLA 4-5 KİLO VERMİŞTİM MİDE BULANTISI ÖZELLİKLE BAŞ DÖNMESİ YAPAR BEN ONU GECE YATMAYI PLANLADIĞIM ZAMAN İÇİYODUM ÖLE DENE İSTERSEN
MİNNAK 14 GÜNMÜBEN 4 GÜNDEN SONRASI ÖNEMLİ DİYE BİLİYORUM HER NE KADAR DOÇENTTE OLSA BENCEDE BAŞKA DOKTORA GÖSTER DERİM SADECE SÜTTE İÇSE SONUÇTA BİŞEKİLDE AZ ÇOK PİSLİĞİ ÇIKMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNDÜM :44:
NURCİK ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANSIN ZİLLİNANA DİZİMİYDİ NE BEN ÖLE SALLANAN ŞEYLER ALMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH GEREK KALMAZ ÇÜNKÜ SALLAMAK İSTEMİYORUM TABİ BEBEĞİN KARAKTERİ İZİN VERİRSE
BU ARADA HAFTA SONU BEBEK MAĞAZASINDAYDIK YİNE KENDİMİZE BİŞEY ALMADAN ÇIKTIKBEN HEMEN KARAR VEREMİYORUM BEĞENEMİYORUM ÖLE EŞİM ZATEN ERKEN NE OLUR OLMAZ DİYO VELHASIL BOL BOL HEDİYE ALIP ÇIKTIM
AYŞECİM BEĞENMENE SEVİNDİM KIZ SEN ŞİŞMANSIN DİYE KOYMADIM BEN ONU YANLIŞ ANLAMA HOŞUMA GİTTİ DİYE KOYDUM MATRAKLIK OLSUN DİYEİNŞALLAHH SIRASIYLA HERŞEYİ SAĞLICAKLA YAŞAYACAKSIN
TUĞBİŞ YÜZÜNÜ GÖREN CENNETLİK ŞAŞIRTIYOSUN BENİ BURAYA GELEREK
ASİ GEÇMİŞLER OLA NASIL GEÇTİ KORKTUĞUN KADAR DEĞİLMİŞ DİMİ
DURUCUM DÜN EVRAKLARI TESLİM ETTİK ŞÜKÜR AMA RUTİN İŞLERİM ÇOK BİRİKTİ ONLARLA CEBELLEŞİYORUM SİZLERDE İYİSİNİZDİR İNŞ.
ŞİFACIM FATOŞ YETER İPEK YILDIZ NURAY TOSTİ TARFİL EDA VE SAYAMADIKLARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?