slmmmm ben geldim nasılsınızzzzzzzzzzzzzz edaa yerim senin o minikk kızınıı öp yerime olurmuu
canım b enim bence sallanan bişey al benim beşiğin sallama aparatlarını kapata biliyorsun şimdi oyunparkı beşikler öyle ya bende sallamıcam diyordum ama zorda kalınca mecbur oluyorsun bence öyle bişey al genede sen bilirsin inşallah dediğin gibi sakin bi bebek olurda rahat edersin.Benim bebeişim huysuuuuuuuuuzzzzzzz sabaha kadar viyaklıyo edepsizlikden gözleri kapanıyo ama genede ağlıyoemziğimi tut ben emeyim diyo elimi emziğe bastırıp tutuyo sonra biraz dalınca elim orda diye emziği atamıyo bu seferde elini çeksene diye ağlıyo böyleyiz işte canı sağolsun yarın aşımız var emşire ateş falan yapar dedi yarın işim daha zor anlayacağınız RABBİM herkeze kolaylık versin banada öpüyorum kocaman
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür okuduğum kadarıylada herkes iyi aman maşallahh
ayşe iyi olmana sevindim canım rabbim tamamınada hayırlısıyla ulaştırsın inşallahh
sedefcim hayırlısı demekki buymuş bidaki aya inşallah olumlu sonuçlar alırsın tedavi sırasından bende kullanmıştım o şeker ilaçlarından gerçektende kilo verdirio
düşüyo arada bir, canım anlatırım müsait olunca şimdi şişrmiyim kimseyisen halıyı kenarda hazır bulundur gelince sürpriz yaparsın
10 günmü 6 gündne sonrası normal değil diye biliyorum doktorumuz ve ebemizdne tabi.. ayrıca allah korusun ilerde çatlayabilr o minik popoş benimki 3 gün yapmadığı zamanlarda kulak çöpünü zeytin yağına banıp hafif tuşe yapıyordum ardındna hemen yapıyodu rahatlıyodu kuzum sadece fikir olsun araştır istersen
hayırdır ne oldu neyi anlatacan ..hep böyle merakta bırakırsın insanı zatiitubiişşş nelerdesin bacım nida hanım klavyeye basıyo demek
/QUOTE]
buralarda takılıyom kendimce duruck sorma daha neler neler yapıyo zilloşum
sağol canım ..ne bileyim yaa aldık işte düşünmeden, eşim beğendi daha çok o alalım dedikedersizim alt açman çok güzel evde pek kullanamazsın ama misafrliğe falan gittiğinde çok işineyarar çocuğun altına ser alt değişirken ser şıkta duruyı zevkinizd egüzlemiş hayırlı olsun canım.. hastane çıkışı 2 taneymiş hediyede gelir biz en çok onları kullandık 5,6 takımdı epeyce yetmişti 2,3 ay kadar melikenin önerdiği can bebe alt açması çok kullanışlı pratik aklında olsun bir paketi uzun süre kullanılıyo çiş yyapmadığı sürece tabi:)
herkesi çok öpüyorum melekler allaha emanet olun leydimi göremiyorum iyimi acababende tabii dünden razıyım tamam alalım dedik
melikenin söylediği alt açmadanda alasammı ekstradan lazım olurmuki acaba:44:
alırım bir kaç takım daha hastane çıkışı canım kolay onlar
HERKESE SELAMLAR GEÇMİŞE BAKTIM AMA UNUTTUM ÇOĞUNU KUSURA BAKMAYIN :26:
SEDEFOM DEMEK GELECEK AYA KALDI AŞILAMA HAYIRLI ZAMAN O ZAMANDIR İNŞALLAHH..O ŞEKER HAPINI BENDE KULLANDIM VE O ÇOK GÜZEL KİLO VERDİRİYO HABERİN OLSUNBEN ONUNLA 4-5 KİLO VERMİŞTİM MİDE BULANTISI ÖZELLİKLE BAŞ DÖNMESİ YAPAR BEN ONU GECE YATMAYI PLANLADIĞIM ZAMAN İÇİYODUM ÖLE DENE İSTERSEN
MİNNAK 14 GÜNMÜBEN 4 GÜNDEN SONRASI ÖNEMLİ DİYE BİLİYORUM HER NE KADAR DOÇENTTE OLSA BENCEDE BAŞKA DOKTORA GÖSTER DERİM SADECE SÜTTE İÇSE SONUÇTA BİŞEKİLDE AZ ÇOK PİSLİĞİ ÇIKMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNDÜM :44:
NURCİK ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANSIN ZİLLİNANA DİZİMİYDİ NE BEN ÖLE SALLANAN ŞEYLER ALMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH GEREK KALMAZ ÇÜNKÜ SALLAMAK İSTEMİYORUM TABİ BEBEĞİN KARAKTERİ İZİN VERİRSE
BU ARADA HAFTA SONU BEBEK MAĞAZASINDAYDIK YİNE KENDİMİZE BİŞEY ALMADAN ÇIKTIKBEN HEMEN KARAR VEREMİYORUM BEĞENEMİYORUM ÖLE EŞİM ZATEN ERKEN NE OLUR OLMAZ DİYO VELHASIL BOL BOL HEDİYE ALIP ÇIKTIM
AYŞECİM BEĞENMENE SEVİNDİM KIZ SEN ŞİŞMANSIN DİYE KOYMADIM BEN ONU YANLIŞ ANLAMA HOŞUMA GİTTİ DİYE KOYDUM MATRAKLIK OLSUN DİYEİNŞALLAHH SIRASIYLA HERŞEYİ SAĞLICAKLA YAŞAYACAKSIN
TUĞBİŞ YÜZÜNÜ GÖREN CENNETLİK ŞAŞIRTIYOSUN BENİ BURAYA GELEREK
ASİ GEÇMİŞLER OLA NASIL GEÇTİ KORKTUĞUN KADAR DEĞİLMİŞ DİMİ
DURUCUM DÜN EVRAKLARI TESLİM ETTİK ŞÜKÜR AMA RUTİN İŞLERİM ÇOK BİRİKTİ ONLARLA CEBELLEŞİYORUM SİZLERDE İYİSİNİZDİR İNŞ.
ŞİFACIM FATOŞ YETER İPEK YILDIZ NURAY TOSTİ TARFİL EDA VE SAYAMADIKLARIM
işler hafiflemiş hadi gözün aydın
ben ana dizinden vazgeçtim sanırım almıycam dün yine bir mağazaya girdik bizimle ilgilenen satıucı bayanında 4 yaşında bir kızı vardı tecrübeleriyle bilgilendirdi sağolsun ..ana dizi yerine ana kucağının 5li setini al dedi hem daha pratik ,hesaplı ve kullanışlı olur dedi..beşik konusunda da park yatağı önerdi kızı hala kullanıyormuş özelliklerini anlatınca cazipte geldi ama beşiği annem alacam diyo karyola şeklinde olanlardan
Hoşgeldin nurcik
demek vazgeçtin ana dizinden bende şu masumiyetin aldığını beğendim ama pahalı yaaYada herşey bana pahalı geliyo
evet gördüm bende beğendim ama pahalı geldi banada şu paranın gözü kör olsun inşallahh :))
şimdilik vazgeçtim bakalım ilerki günler fikrim değişebilir heran :)
bende netten bakıyorum ana kucağına gerçi abimlerin var almam büyük ihtimalle
e ne güzel işte abinlerin varmış ne gereği var almanın canım
şu 5li setlerden olan ana kucakları nasıl gereksizmi sence?
evet Sevom benimde hep kanguru hayalim varben onların çantalarını beğenmiyorum
bide oto koltuklu 5 li setler var onu demiyosan eğer kumaştan taşıma şeyi varya eski tip onuda sevmiyorum bebek arabasınıda en erken gelecek yaza lazım olur diye düşünüyorumamaaa kanguruya bayılıyorumm hep hayalimdir o
ben onların çantalarını beğenmiyorum
bide oto koltuklu 5 li setler var onu demiyosan eğer kumaştan taşıma şeyi varya eski tip onuda sevmiyorum bebek arabasınıda en erken gelecek yaza lazım olur diye düşünüyorumamaaa kanguruya bayılıyorumm hep hayalimdir o
selam kızlaaar nasılsınız,ihtiyaç listeleri meydana çıkmış yavaş yavaş.anakucağından bahsediyorsunuz sanırım.bana arkadaşım yolladı,aynı zamanda oto koltuğu gibi.valla ne yalan söyleyeyim 20 güne kadar ondan uyuyordu lokumum,arabada hala onu kullanıyoruz.bir süre pusetinde uyudu daha dün gece ilk kez beşiğinde yattı.kraftın park yatağını almıştı annem,kilit mekanizmasında sorun vardı götürdük değiştirelim dediler aynı renk yoktu bizde o renkte ısrar edince biraz bekledik ama değdi.kırmızı gri renkleri.pembe sevmiyorum hatta sinir oluyorum niye bu hatun minnaklara hep pembe kıyafet yaparlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?