Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet işte her bebiş aynı olmuyo inşallah gerek kalmaz dediğin gibi ama karyolası sallanan tarzdan olur diyorum bide ana kucağı da sallanan olur bide ayrıyetten bişey gerekirmi bilmiyom :26: inan alışverişte ne almam gerek onuda bilmiyom

ayy senin pıtırcığında alemmişmiş çok güldüm isteklerine yaa
hımm aşı günleri zor günler hem senin için hem kızın için :18:
aminnn

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür okuduğum kadarıylada herkes iyi aman maşallahh
ayşe iyi olmana sevindim canım rabbim tamamınada hayırlısıyla ulaştırsın inşallahh
sedefcim hayırlısı demekki buymuş bidaki aya inşallah olumlu sonuçlar alırsın tedavi sırasından bende kullanmıştım o şeker ilaçlarından gerçektende kilo verdirio

selam nuray hoşgeldin nasılsın bakalım

Son düzenleme:
Hoşgeldin nurcik

demek vazgeçtin ana dizinden bende şu masumiyetin aldığını beğendim ama pahalı yaa Yada herşey bana pahalı geliyo

Hoşgeldin nurcik

demek vazgeçtin ana dizinden bende şu masumiyetin aldığını beğendim ama pahalı yaa Yada herşey bana pahalı geliyo

evet gördüm bende beğendim ama pahalı geldi banada şu paranın gözü kör olsun inşallahh :))
şimdilik vazgeçtim bakalım ilerki günler fikrim değişebilir heran :)

e ne güzel işte abinlerin varmış ne gereği var almanın canım

şu 5li setlerden olan ana kucakları nasıl gereksizmi sence?

ben onların çantalarını beğenmiyorum
bide oto koltuklu 5 li setler var onu demiyosan eğer kumaştan taşıma şeyi varya eski tip onuda sevmiyorum bebek arabasınıda en erken gelecek yaza lazım olur diye düşünüyorum amaaa kanguruya bayılıyorumm hep hayalimdir o

evet Sevom benimde hep kanguru hayalim var

selam kızlaaar nasılsınız,ihtiyaç listeleri meydana çıkmış yavaş yavaş.anakucağından bahsediyorsunuz sanırım.bana arkadaşım yolladı,aynı zamanda oto koltuğu gibi.valla ne yalan söyleyeyim 20 güne kadar ondan uyuyordu lokumum,arabada hala onu kullanıyoruz.bir süre pusetinde uyudu daha dün gece ilk kez beşiğinde yattı.kraftın park yatağını almıştı annem,kilit mekanizmasında sorun vardı götürdük değiştirelim dediler aynı renk yoktu bizde o renkte ısrar edince biraz bekledik ama değdi.kırmızı gri renkleri.pembe sevmiyorum hatta sinir oluyorum niye bu hatun minnaklara hep pembe kıyafet yaparlar yaa

evet canım benim bahsettiğim kumaştan olanlar aynı resimdeki gibi
çantasını bende beğenmiyorum ama bizim için en ideali bu set sanki yada başka fikri olan varsa söylesin özellikle doğum yapan arkadaşların tecrübelerini yazazrlarsa fikir olur bizim içinde

kanguru bende bir ara heveslenmiştim ama çok sağlıklı olmadığını duydum hem kendiniz hem bebek için,bu arada bebek bakım çantası ben sırt çantası kullanıyorum çok daha kullanışlı bebek kucaktayken çok rahat oluyor.tabi toceler için daha uygun ,tocem hiç bana vermiyor hep o sırtlanıyor

a.selam canım hoşgeldin..iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın..kız nasıl oldu yaptımı kakasını

benimde şuana kadar aldığıklarım kıyafetler süt rengi,krem ve beyaz ağırlıklı pembe çok sevmiyorum bende

bebeğin içine koyulduğu çantadan portbebemi deniyor işte onu sevmediğimden almadım ki benim lokumum kara kışta doğdu,battaniyeye sarıp anakucağına koyu gidiyorduk doktorlara ,millette görüyordum tepsi tutar gibi hiç raat değil.hem battaniyeyele ne güzel kucaklıyordum minnakımı.ama tercih sizin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…