öyle duydum bende..ne bebek nede anne için iyimiş..bebek hiç hareketsiz kalıyormuş içinde... annede de bel fıtığı varsa kesinlikle zararlı deniliyor..ee bende bel fıtığı olduğuna göre bahsettiğim setten alsam bile kangurunu kullanmıycam sanırsamkanguru bende bir ara heveslenmiştim ama çok sağlıklı olmadığını duydum hem kendiniz hem bebek için,bu arada bebek bakım çantası ben sırt çantası kullanıyorum çok daha kullanışlı bebek kucaktayken çok rahat oluyor.tabi toceler için daha uygun ,tocem hiç bana vermiyor hep o sırtlanıyor
a.selam canım hoşgeldin..iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın..kız nasıl oldu yaptımı kakasını
benimde şuana kadar aldığıklarım kıyafetler süt rengi,krem ve beyaz ağırlıklı pembe çok sevmiyorum bende
aleyküm selam hoş geldinselammmmmm ben gelmişemmmm nabersiniz
heh evet portbebe deniliyobebeğin içine koyulduğu çantadan portbebemi deniyor işte onu sevmediğimden almadım ki benim lokumum kara kışta doğdu,battaniyeye sarıp anakucağına koyu gidiyorduk doktorlara ,millette görüyordum tepsi tutar gibi hiç raat değil.hem battaniyeyele ne güzel kucaklıyordum minnakımı.ama tercih sizin tabi
kimseye hareket yok kostümlü adam başlı başına komik yaaaa ekleyim dedimheh evet portbebe deniliyo
haklısın aslında banada pek güvenli gelmiyor onlar..sanki o tuttulan bağlar kopacakmış gbi geliyo
kime laa bu hareketler
sade beyazdan yanayım bendeminnak hoşgeldin bende hiç sevmiyorum özellikle bebek odasında pembe şeyleribende kırmızı beyazyada krem kombinlemeyi düşünüyorum ama bakalım ben özellikle hediye alırken birilerine pembe ve mavi almam çünkü anne artık o renk hediyelerden bıkmıştır farklı renk görünce çok seviniyolar
selammmmmm ben gelmişemmmm nabersiniz
hoşbulduk balım yurcanım yapmadı hala bugün fitlliycem artık napıyım ilk kez fitille tanışacak totişimiz.ay en güzeli zaten emin ol hediye gelenlerin hepsi pembe olcak.minaklarımızı hemen sen kızsın pembe giyersin kalıbına sokacaklar pöfff...bu arada nasipse cuma annemlere gidiyoruuum bir hafta kadar kalıcam çok mutluyum,annem,ablam en son 2 aylıkken görmüşlerdi lokumu şimdi gülücüklerle gidicez büyümüş olarak
minnak hoşgeldin bende hiç sevmiyorum özellikle bebek odasında pembe şeyleribende kırmızı beyazyada krem kombinlemeyi düşünüyorum ama bakalım ben özellikle hediye alırken birilerine pembe ve mavi almam çünkü anne artık o renk hediyelerden bıkmıştır farklı renk görünce çok seviniyolar
kimseye hareket yok kostümlü adam başlı başına komik yaaaa ekleyim dedim
şifa pınar hoşgeldiniz
kız şifa o neydiii korktummm
kanguruların farklı şekilleri var bebek için daha uygun http://2.bp.blogspot.com/_d1LW0oNr6GI/SeznDNSrzcI/AAAAAAAABNw/OeV1yln5npA/s400/kanguru.jpg için Google Görsel Sonuçları
kimseye hareket yok kostümlü adam başlı başına komik yaaaa ekleyim dedim
hoşbulduk balım yurcanım yapmadı hala bugün fitlliycem artık napıyım ilk kez fitille tanışacak totişimiz.ay en güzeli zaten emin ol hediye gelenlerin hepsi pembe olcak.minaklarımızı hemen sen kızsın pembe giyersin kalıbına sokacaklar pöfff...bu arada nasipse cuma annemlere gidiyoruuum bir hafta kadar kalıcam çok mutluyum,annem,ablam en son 2 aylıkken görmüşlerdi lokumu şimdi gülücüklerle gidicez büyümüş olarak
yurcanım zeytinyağı dürttüm kaç kere banamısın demiyor son çare fitil deniycem,zeytinyağını hem totişe dürttüm hem mamaya ekledim tık yok,artık fitilden sonra bi patlama yaşar myız yaşarız,tavan duvar ne varsa badana boyaaaa
hoş buldum cnm kızz korktun muşifa pınar hoşgeldiniz
kız şifa o neydiii korktummm
kanguruların farklı şekilleri var bebek için daha uygun http://2.bp.blogspot.com/_d1LW0oNr6GI/SeznDNSrzcI/AAAAAAAABNw/OeV1yln5npA/s400/kanguru.jpg için Google Görsel Sonuçları
aha bir adet daha korkak kızlarmış bunlarhoşbulduk sevom evet bence de kırmızı beyaz çok şık durur,beyaz zaten bebeklere çok yakışıyor.biz oda yapamadık inlşallah evimiz olarsa o zaman yapıcam,sadece bir şifonyer aldım tekzenden eşyalarını koymaya
hoşgeldin şifa allasen nedir o öyle eciş bücüş korkunç bişey rüyamd görsem altıma ederim kesin
görnce bastım kahkahayı bende zaten
sen al ütüleneceklerini burda benimkilerle toplayıp ütüleyelim olmamıkızlarr ütüüü yapacamm gelsenize yardımaaa yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?