Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öyle duydum bende..ne bebek nede anne için iyimiş..bebek hiç hareketsiz kalıyormuş içinde... annede de bel fıtığı varsa kesinlikle zararlı deniliyor..ee bende bel fıtığı olduğuna göre bahsettiğim setten alsam bile kangurunu kullanmıycam sanırsam

hoşgeldin şifaa

hoş buldum canımm

minnak hoşgeldin bende hiç sevmiyorum özellikle bebek odasında pembe şeyleri bende kırmızı beyazyada krem kombinlemeyi düşünüyorum ama bakalım ben özellikle hediye alırken birilerine pembe ve mavi almam çünkü anne artık o renk hediyelerden bıkmıştır farklı renk görünce çok seviniyolar

hoşbulduk balım yurcanım yapmadı hala bugün fitlliycem artık napıyım ilk kez fitille tanışacak totişimiz.ay en güzeli zaten emin ol hediye gelenlerin hepsi pembe olcak.minaklarımızı hemen sen kızsın pembe giyersin kalıbına sokacaklar pöfff...bu arada nasipse cuma annemlere gidiyoruuum bir hafta kadar kalıcam çok mutluyum,annem,ablam en son 2 aylıkken görmüşlerdi lokumu şimdi gülücüklerle gidicez büyümüş olarak

heh evet portbebe deniliyo
haklısın aslında banada pek güvenli gelmiyor onlar..sanki o tuttulan bağlar kopacakmış gbi geliyo

kime laa bu hareketler

sade beyazdan yanayım bende
hele dün bir takım gördüm bembeyaz böyle tam prnses odası gibi fiyatı görünce fal taşı gibi açıldı gözlerimiz eşimle:)3350 almamı imkansız artık bir kaç sene odasız kalsın ne yapalım :))

selammmmmm ben gelmişemmmm nabersiniz

hoşgelmişseeeennnnnnnn :))iyilik senden naber

fitil değilde tubanın söylediği gibi kulak çubuğunu zeytin yağına bandırıp yapsan daha iyi sonuç verebilir çünkü hatırlıyorumda annemlerde yeğenime böyle bişeyler yapmıştılar hemen ardından pıtt pıtt gelmeye başlamıştı kakası :)

hoşbulduk sevom evet bence de kırmızı beyaz çok şık durur,beyaz zaten bebeklere çok yakışıyor.biz oda yapamadık inlşallah evimiz olarsa o zaman yapıcam,sadece bir şifonyer aldım tekzenden eşyalarını koymaya

kimseye hareket yok kostümlü adam başlı başına komik yaaaa ekleyim dedim

hoşgeldin şifa allasen nedir o öyle eciş bücüş korkunç bişey rüyamd görsem altıma ederim kesin

yurcanım zeytinyağı dürttüm kaç kere banamısın demiyor son çare fitil deniycem,zeytinyağını hem totişe dürttüm hem mamaya ekledim tık yok,artık fitilden sonra bi patlama yaşar myız yaşarız,tavan duvar ne varsa badana boyaaaa

geçmiş olsun canımmm inşallah bol bol yaparda rahatlar yavrucak

hayy allah yaa .inşallah fitil fayda ederde batsın artık ortalık canım:))

hoş buldum cnm kızz korktun mu

aha bir adet daha korkak kızlarmış bunlar

görnce bastım kahkahayı bende zaten
ben mi taş kalpliyim neyim korkmadım hiç neyse kusura bakmayınn amacım güldürmekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…