geçmiş olsun canımmm inşallah bol bol yaparda rahatlar yavrucak
hiç sıkma canını annesihoşgeldin sağol canımcım inşallah,aslına bakarsan o gayet memnun halinden bana mı çekti ne bende hiç gaz çıkaramam ama bununki daha beter,çok kibar kızım öyle şeyler yapmıyor hiç kaka falan
kızlarr ütüüü yapacamm gelsenize yardımaaa yaaaaa
sen al ütüleneceklerini burda benimkilerle toplayıp ütüleyelim olmamı
keşke yaaa gerçek olsa hepimiz aynı binada otursaydık nolurduuuu sankiolarrr hemen gelirimmm
ayyy deme en sevmediğim iş ıyyyy hatta geçen gün minnakıma diyodum inşallah sen büyüyene kadar kendi başına ütü yapan makine yada hiç ütü istemeyen kıyafetler çıkar
keşke yaaa gerçek olsa hepimiz aynı binada otursaydık nolurduuuu sanki
pınarrr herkese pass verdin bir beni es geçtin darılırımm amaaaaa
kızlar ben biraz kuran okuycam iyi bakın kendinizee öptümm
ALLAH kabul etsin tatlım yine özel duandan yararlanırım demikızlar ben biraz kuran okuycam iyi bakın kendinizee öptümm
valla yaaa ne kaaaa güzel olurduyakın zamanda duyduğum en güzel dileklerden biriii,züpper olardı beaaa
hemde en güzel gülü :81:nurcannnnnnımmmm topiğimizinn gülüüüüüüüüüüüüüü
slm canlarım ben geldimmm
sevom nuray evet sabah hemşirelerden biride dedi bana bak kilo verdiriyor diye sevindim valla yalan değilama benimkisi günde 2 kere ve sabah akşam yemek arasında almak zorundaymışım sevom keşke geceden içip yatsam nerdeee
nabersiniz fıstıklarrrr yavaş yavaş hazırlıklara başladınız demek haydin ben kaçar çıkış saatim geldi fıstıklar seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?