Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin sağol canımcım inşallah,aslına bakarsan o gayet memnun halinden bana mı çekti ne bende hiç gaz çıkaramam ama bununki daha beter,çok kibar kızım öyle şeyler yapmıyor hiç kaka falan
hiç sıkma canını annesi geçmiş olsun inşallah yakında düzene girer

ayyy deme en sevmediğim iş ıyyyy hatta geçen gün minnakıma diyodum inşallah sen büyüyene kadar kendi başına ütü yapan makine yada hiç ütü istemeyen kıyafetler çıkar

evet benim deeeeee

inşalahh canım onun zamanına kimbilir neler çıkarr

slm canlarım ben geldimmm
sevom nuray evet sabah hemşirelerden biride dedi bana bak kilo verdiriyor diye sevindim valla yalan değil ama benimkisi günde 2 kere ve sabah akşam yemek arasında almak zorundaymışım sevom keşke geceden içip yatsam nerdeee
nabersiniz fıstıklarrrr yavaş yavaş hazırlıklara başladınız demek haydin ben kaçar çıkış saatim geldi fıstıklar seviyorum sizi

ablacım hoşgeldinnn ayy ne güzel bak burada erkenden çıkıyosun evine gidiyosun işlerini yapoarsın ne güzel

Selaaaaaammm konuşmanın ortasına daldımmmmmmm
herkes nasıl portbebeden anakucaklarından kakalardan renlerden bahsedilmişşşşşşşş

şimdi portbebe yi bende sevmiyom ege 2 aylıkken eşim bi tane almış ama içine toplasan 2 yada 3 kez koymuşumdur çok sağlıklı değil bide onların incesi var bebek içindeyken çarpma ihtimali var (yani taşırken demek istedim) bizimkisi kalındı ama ben yinede sevmedim ana kucağı daha iyi geldi bana ama onuda dr görünce bebek çukurda kalıyor altına battaniye ser demişti (ciğerlerinin gelişmesi açısından çukurda kalmaması lazım) pusett çok kullanışl hem anakucaklı olanlarıda var

minnak melike kaka yapmamış lokumun ek gıdaya başladınızmı , birde sein yedikleirnde önemli kabız yapıcı şeyler yeme olurmu
zeytinyağlı pamuk poposunun deliğinin etrafında tampon yap canım yani o bölgeyi uyar dr öyle demişti bize inşallah yapar kakasını kaka yapınca evde bir bayram havası oluyoki sormayın

kanguruya gelince bende çok istemiştiim dr erkek bebekler için çok iyi bir şey değil demişti sıkıştığı için sağlıksız demişti o yüzden vazgeçmişitm ama en rahatı bebek arabası işte onu kaliteli alın derim ben onu bilemediğim için çok iyi almamıştım bunuda kullanırken gördüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…