Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım yakışıyor bakalım bende oda istiyorum eşim pek sıcak bakmasada yapıcam el mahkumm başının etini yerim yoksa inşallahh kendi evimiz olunca daha güzelleri olur inş.

hoşbulduk seyhancım nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın bakalım

demek zeytinyağı fayda etmiyor ben bi yol söylicem 15 dk içinde söküyo ama yaparmısın bilmem bizim yeğene yapıyodu annemler ama çok küçük değildi :26: hatta bende yaptım fazlası zarar ama söyliyeyim çok zor kalındığında yapılması gerek
beyaz sabundan fitil gibi kesip atıyosun valla bende transferden sonra 2 gün yapamadım annem hemen onu yaptı

hoşgeldin canım nasıl memnunmusun alıştınmı bakalım
hımm bana da doktor 2 tane demişti ama bana ağır geldi çok baş dönmesi mide bulantısı tansiyonumu oynatınca tek içtim

hoşgeldin durucum ,yok kuzum daha ek gıdaya başlamadık 10 gün sonra dört aymız bitecek.daha erken diye düşünüyorum.hemde ne bayram eller havya kop kop parti yapıyoruz resmen

aay yok sevom ya onu yapamam daha minnak teyzesi totişi yanar hem yacık ona..fitile bi müracaat edek bakak görek:))

aay yok sevom ya onu yapamam daha minnak teyzesi totişi yanar hem yacık ona..fitile bi müracaat edek bakak görek:))

bende küçük olduğundan söylemek istemedim ama yinede aklında bulunsun ileriki zamanlarda evet yakıyo biraz hatta yeğenim acıyo acıyo derdi

puhahahahhahaha melike doğru walla kaka için bu kadar sevinceğimizi bene bilmezdim
ayyy inşallah burdaki arkadaşlarımda yaşasın bir an önce Amin

Birde oda konusuna değineyim eşim koştur koştur oda yapcam dedi gelen gider olur dedi ki şimdiki aklım olsaydı yapmazdım
çünkü sadece gelen giden oluyo o zaman odayı görmek istiyo odasında çok yatmadı koltuk koydum bende yattım ama yatağım gibi rahat edemedim onuda odada yalnız bırakamadım duymam diye telsizde almamıştım velhasıl kelam dondolino diyebişi var sallanıyo müzikli aynı zamanda mama sandalyesi ondaçok rahat etti istediğim yerede götürüyodum (evin içinde)
oğlan büyüyünce düşer diye park yatak aldık hala onda yatıyo çok rahat tavsiye ederim
odası süs gibim duruyo orda sadece oynuyoooo

giden kızlar güle güle kalan sağlar bizimdir

amin durucum amiiiin inşallah..

park yatağın methini bende duydum o yüzden aldım.kullanışlı gibi görünüyor,özellikle hafifliği ve kurup kaldırma kolaylığı züpper

yaa durucum haklısın çoğu kişi oda konusunda öle diyo ama işte heves bide ben eşimde bende orada yatarız diyoruz tam karar vermedim hangi oda olacağına eğer bizde yatarsak direk o yatağa alıştırmak istiyorum tabi bu benim istediklerim bebeğin istedikleri ne olur bilmem

güle güleyin kızlar

amin durucum amiiiin inşallah..

park yatağın methini bende duydum o yüzden aldım.kullanışlı gibi görünüyor,özellikle hafifliği ve kurup kaldırma kolaylığı züpper

aynen hafif biz oğlanla 8 aylıkken tatile gitmiştik yanımızda götürmüştük

melike birde dereotu içebilirmisin biraz kaynatıp içsen süte geçtiği için kızda kakasını iyi yapar

kızlar şirket doktorumuzdan mail geldi çok üzüldüm premature kız bebek doğmuş anne sütü yetersizmiş

Son düzenleme:
kızlar şirket doktorumuzdan mail geldi çok üzüldüm premature kız bebek doğmuş anne sütü yetersizmiş
hadi yaaaa çok üzüldüm Yüce Rabbim o bebişe can vermiş dünyaya gözlerini açmış inşallah bir an önce sağlığına kavuşur anne sütüde bollaşır inşallah

ben çıkıyorum öptüm hepinizi cici bakın kendinize

aynen hafif biz oğlanla 8 aylıkken tatile gitmiştik yanımızda götürmüştük

melike birde dereotu içebilirmisin biraz kaynatıp içsen süte geçtiği için kızda kakasını iyi yapar

ayyy kıyamam küükück bir can,keşke sütüm çok olsaydıda verebilseydim.cuma günü gebzeye gidicem ben zaten annem orda oturuyor.toceye söylesem izin vermez kızımın rızkı diye,acaba lokum günde iki kez mama içse ben sağsam olurmu acaba.lokuma haksızlık etmiş olurmuyum

sevom bizde heves ettikhatta eşim bendende hevesliydi oraya koltuk koydum odamız biraz küçük ben koltukta eşimde yere yatak yaptı yattı zor oldu bizde dedikki o bizim odamıza gelsin telsiz almadım yorgunluktan duymam dedim aslında yataığna ilk günden alışması en doğrusu

aman sakın sallamayın bırakın kendi uyusun

gebzede bir hastenede yaşam mücadelesi veriyomuş ilk 6 ay sütü olanlar daha önemliymiş azda olsa bir damlada olsa olurmuş 3-4 kişi vermiş günde 170 cc içmesi gerekirmiş mama veremiyolar çünkü bağırsakları gelişmediği için 1 kaşık bile olsa yeter diyolar
410 gr kadar düşmüş

ayy canım benim allahım şifa versin :26: bol bol sütler toplansın içsin keşke benimde olsada versem

aynen işte bende en baştan alıştırayım diyorum,sallama olayında da senin düşüncendeyim bakalım zaman ne göstercek

sevom bir de şöle bişi var eve gelen ziyaretçiler alıp sallıyolar farkında olmadan kibar bi şekilde sallamıyoruz desende anlamıyolar işte bu dahada kötü

ben bide bbek taşıma koltuğu aldım bebek arabasıyla beraber ondada salladım biraz oda işe yarıyo bide oyun parkının aparatı var müzik çalıyor renkli ışıklar acıcıklı sus ve titreşim titreşimde iyi oluyo gaz çıkartmasına yardımcı oluyo aklınızda bulunsun sorma ya istekleri öldürüyo beni hele bide bazen pıt yapınca korkuyo ağlıyo yavrum o daha komik hıçkırınca sinirleniyo ağlıyo daha neleeerrrrr nelerrrrr alem benim kızım RABBİM herkeze tattırsın inşallah

mesaim bittiyo 17.00 çıkış
hepinizi öperim çıkarıııımmmmmmmm
Allah bu gece meleklerinizi göbüşlerinize kondursun amiinnnnn çalışın boş durmak yok
Öptüüüm kaççtıııımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…