hoşbulduk sevom evet bence de kırmızı beyaz çok şık durur,beyaz zaten bebeklere çok yakışıyor.biz oda yapamadık inlşallah evimiz olarsa o zaman yapıcam,sadece bir şifonyer aldım tekzenden eşyalarını koymaya
hoşgeldin şifa allasen nedir o öyle eciş bücüş korkunç bişey rüyamd görsem altıma ederim kesin
hoşbulduk seyhancım nasılsın
yurcanım zeytinyağı dürttüm kaç kere banamısın demiyor son çare fitil deniycem,zeytinyağını hem totişe dürttüm hem mamaya ekledim tık yok,artık fitilden sonra bi patlama yaşar myız yaşarız,tavan duvar ne varsa badana boyaaaa
slm canlarım ben geldimmm
sevom nuray evet sabah hemşirelerden biride dedi bana bak kilo verdiriyor diye sevindim valla yalan değilama benimkisi günde 2 kere ve sabah akşam yemek arasında almak zorundaymışım sevom keşke geceden içip yatsam nerdeee
nabersiniz fıstıklarrrr yavaş yavaş hazırlıklara başladınız demek haydin ben kaçar çıkış saatim geldi fıstıklar seviyorum sizi
Selaaaaaammm konuşmanın ortasına daldımmmmmmm
herkes nasıl portbebeden anakucaklarından kakalardan renlerden bahsedilmişşşşşşşş
şimdi portbebe yi bende sevmiyom ege 2 aylıkken eşim bi tane almış ama içine toplasan 2 yada 3 kez koymuşumdur çok sağlıklı değil bide onların incesi var bebek içindeyken çarpma ihtimali var (yani taşırken demek istedim) bizimkisi kalındı ama ben yinede sevmedim ana kucağı daha iyi geldi bana ama onuda dr görünce bebek çukurda kalıyor altına battaniye ser demişti (ciğerlerinin gelişmesi açısından çukurda kalmaması lazım) pusett çok kullanışl hem anakucaklı olanlarıda var
minnak melike kaka yapmamış lokumun ek gıdaya başladınızmı , birde sein yedikleirnde önemli kabız yapıcı şeyler yeme olurmu
zeytinyağlı pamuk poposunun deliğinin etrafında tampon yap canım yani o bölgeyi uyar dr öyle demişti bize inşallah yapar kakasını kaka yapınca evde bir bayram havası oluyoki sormayın
kanguruya gelince bende çok istemiştiim dr erkek bebekler için çok iyi bir şey değil demişti sıkıştığı için sağlıksız demişti o yüzden vazgeçmişitm ama en rahatı bebek arabası işte onu kaliteli alın derim ben onu bilemediğim için çok iyi almamıştım bunuda kullanırken gördüm yani
güle güle tatlımm bende çıkıcam birazdan ütü yapacaksın sanırım kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum öpüyorummmm
aay yok sevom ya onu yapamam daha minnak teyzesi totişi yanar hem yacık ona..fitile bi müracaat edek bakak görek:))
puhahahahhahaha melike doğru walla kaka için bu kadar sevinceğimizi bene bilmezdim
ayyy inşallah burdaki arkadaşlarımda yaşasın bir an önce Amin
Birde oda konusuna değineyim eşim koştur koştur oda yapcam dedi gelen gider olur dedi ki şimdiki aklım olsaydı yapmazdım
çünkü sadece gelen giden oluyo o zaman odayı görmek istiyo odasında çok yatmadı koltuk koydum bende yattım ama yatağım gibi rahat edemedim onuda odada yalnız bırakamadım duymam diye telsizde almamıştım velhasıl kelam dondolino diyebişi var sallanıyo müzikli aynı zamanda mama sandalyesi ondaçok rahat etti istediğim yerede götürüyodum (evin içinde)
oğlan büyüyünce düşer diye park yatak aldık hala onda yatıyo çok rahat tavsiye ederim
odası süs gibim duruyo orda sadece oynuyoooo
giden kızlar güle güle kalan sağlar bizimdir
amin durucum amiiiin inşallah..
park yatağın methini bende duydum o yüzden aldım.kullanışlı gibi görünüyor,özellikle hafifliği ve kurup kaldırma kolaylığı züpper
hadi yaaaa çok üzüldüm Yüce Rabbim o bebişe can vermiş dünyaya gözlerini açmış inşallah bir an önce sağlığına kavuşur anne sütüde bollaşır inşallahkızlar şirket doktorumuzdan mail geldi çok üzüldüm premature kız bebek doğmuş anne sütü yetersizmiş
aynen hafif biz oğlanla 8 aylıkken tatile gitmiştik yanımızda götürmüştük
melike birde dereotu içebilirmisin biraz kaynatıp içsen süte geçtiği için kızda kakasını iyi yapar
kızlar şirket doktorumuzdan mail geldi çok üzüldüm premature kız bebek doğmuş anne sütü yetersizmiş
yaa durucum haklısın çoğu kişi oda konusunda öle diyo ama işte hevesbide ben eşimde bende orada yatarız diyoruz tam karar vermedim hangi oda olacağına eğer bizde yatarsak direk o yatağa alıştırmak istiyorum tabi bu benim istediklerim bebeğin istedikleri ne olur bilmem
güle güleyin kızlar
ayyy kıyamam küükück bir can,keşke sütüm çok olsaydıda verebilseydim.cuma günü gebzeye gidicem ben zaten annem orda oturuyor.toceye söylesem izin vermez kızımın rızkı diye,acaba lokum günde iki kez mama içse ben sağsam olurmu acaba.lokuma haksızlık etmiş olurmuyum
kızlar şirket doktorumuzdan mail geldi çok üzüldüm premature kız bebek doğmuş anne sütü yetersizmiş
sevom bizde heves ettikhatta eşim bendende hevesliydi oraya koltuk koydum odamız biraz küçük ben koltukta eşimde yere yatak yaptı yattı zor oldu bizde dedikki o bizim odamıza gelsin telsiz almadım yorgunluktan duymam dedim aslında yataığna ilk günden alışması en doğrusu
aman sakın sallamayın bırakın kendi uyusun
ayy canım benim allahım şifa versin :26: bol bol sütler toplansın içsin keşke benimde olsada versem
aynen işte bende en baştan alıştırayım diyorum,sallama olayında da senin düşüncendeyim bakalım zaman ne göstercek
evet işte her bebiş aynı olmuyo inşallah gerek kalmaz dediğin gibi ama karyolası sallanan tarzdan olur diyorum bide ana kucağı da sallanan olur bide ayrıyetten bişey gerekirmi bilmiyom :26: inan alışverişte ne almam gerek onuda bilmiyom
ayy senin pıtırcığında alemmişmişçok güldüm isteklerine yaa
hımm aşı günleri zor günler hem senin için hem kızın için :18:
aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?