Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aay yok sevom ya onu yapamam daha minnak teyzesi totişi yanar hem yacık ona..fitile bi müracaat edek bakak görek:))

selam canım kakasını damala veya fitil dene bid sadece mama yiyosa doktor demişti bana birgün iki gün ara ile yapar dei karnına sıcak havlu koy geçen benimkide iki gün yapmadı damla kattım mamasına 15 dakka sonra bir açtım taaa sırtına kadar çıkmıştı damlanın adı (sab simplex)günde üç sefer mamasına sekizer damla damlatıyosun fitilde paranox 120mg verdi doktor yarısını koyuyoruz ağrısınıda alıyo bende nette zeytin yağı mamasına koyunca rahatlar diye okumuştum yarım çay kaşığı az bişey bi çay kaşığı kayısı suyu ver rezene ver bunlar rahatlatır belki ilaçlar zararsız dediklerim ama genede doktoruna sor almadan istersen....

birde doktor gerekyok dedi ama ben her mamadan sonra su veriyorum amcamın eşi bebek küçükken su vermemiş susuzlukdan içi kurumuş çiğerleri falan ölmüş ondan ben veriyorum sizde ihmal etmeyin bence

nurcannnnnnımmmm topiğimizinn gülüüüüüüüüüüüüüü

hemde en güzel gülü :81::81:

laaa bu seferde şımarırım başınıza bela olurum benden söylemesii
asıll gül sizlersiniz canlarım benim ben darılmamıştım zati azcık naz yapıyım dedim pınarcım sana

Duru bacım söylediklerini kaale alıyorum ve port bebeden vazgeçiyorum

Son düzenleme:
birde doktor gerekyok dedi ama ben her mamadan sonra su veriyorum amcamın eşi bebek küçükken su vermemiş susuzlukdan içi kurumuş çiğerleri falan ölmüş ondan ben veriyorum sizde ihmal etmeyin bence
bu olayın aynısı amcaın bebeğinede oldu mamadan sonra yengem su vermiyormuş hiç.. birde yazın ortasıymış bu yüzden ciğerleri kurumuş bebeğin

canım şımarmanın hasını hakediyorsun

aaa benimde dansöz sözüm vardıı ..dansözlerimi alıpta gelemm
kız birde havai fişek siparişi vardı

eeee benim dansözler neden hareketsizler yaaa

Eki Görüntüle 431436
canımm url eklerken minik bi kutucuk varya hemen altında o kutucuk işaretliyse sil o zaman hareket edder

şifaaaaaaaa benim dansözler hareket etmiyoo yaaa nedenkii
anlatabildimmi ama resim adresi ekliyoz ya onu yüklemeden önce minik hemen sol altında kutuyu işaretli olmayacak

Nurcikk Retrieve remote file and reference locally diye bişi yazıyo hemen kutucuğun yanında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…