o kutucuğu silince hem daha hızlı yükleniyo demi Nurcikkk
işte bu şekilde yapınca ok tuşuna basınca tamamdıryok kız cebbeleşiyorum resmen o kutucu silince bu seferde OK seçeneği kalkıyor ortadan
mauseyle boşluğu tıklaya tıklaya anca çıkıyor OK seçeneği
sende böyle bir sorun yok galiba
canım yaa çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim öptümmm canımşifacık ben çıkıyorum canımcım midem felakett yanıyor
görüşmek üzere öptüm seni kocamannn
evet canım yakışıyor bakalım bende oda istiyorum eşim pek sıcak bakmasada yapıcam el mahkummbaşının etini yerim yoksa inşallahh kendi evimiz olunca daha güzelleri olur inş.
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
demek zeytinyağı fayda etmiyor ben bi yol söylicem 15 dk içinde söküyo ama yaparmısın bilmem bizim yeğene yapıyodu annemler ama çok küçük değildi :26: hatta bende yaptım fazlası zarar ama söyliyeyim çok zor kalındığında yapılması gerek
beyaz sabundan fitil gibi kesip atıyosun valla bende transferden sonra 2 gün yapamadım annem hemen onu yaptı
hoşgeldin canım nasıl memnunmusun alıştınmı bakalım
hımm bana da doktor 2 tane demişti ama bana ağır geldi çok baş dönmesi mide bulantısı tansiyonumu oynatınca tek içtim
günaydın asi ,iyilik senden naber .
nihat sorvayvırdan ayrılmış(annesi beyin kanaması geçirmiş çok üzüldüm yaa (
bende iyim çok şükür cnm meleğin nasıl
evet yaaaaaa bende şimdi tv de onu iziliyodum çok üzüldümmm rabbim acil şifalar versiiiiinnn
Allah daha iyi etsin canım .kanaman kesildimi?
meleğim iyi teyzoşu bu aralar çok sakin hareketlerini hisetmiyorum normaldir herhalde
inşallah annesi hemen iyileşirde geri döner adaya..yazık okadar emek verdi sonuna geldi çok kötü oldu böyle olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?