aminn cnm benim kanamam yok gibi bişey kahverengi şeklinde akıntı geliyo...
kurban olurum ben onu yaradanaaabişeyler yedinmi annesi aç bırakma meleğimiii normaldir heralde cnm yaa bende bilmiyorum wallaaa :26:
biraz önce canlı yayına haber geldi annesi yoğun bakımdan çıkmış çok şüküürr
normaldir o da canım o kadar işlem gördü rahmin geçer oda yakında
yemeğimi iyi yiyorum canım sütü yoğurdu cevizmi eksk etmiyorum ..en çok sevdiğimiz dondurmamızıda yiyioruz :))ama yine tık yok yeri rahat herhalde :)
aaa iyiy çok şükür o zaman geri dönebilir çünkü duruma göre geri dönme durumu varmışş
hangi kanalı izliyorsun?
inşallah gelecek meleğin canımm az kaldııevet hamd olsun yine iyim ben çok yorumlar okudum onlar gibi olacak sandım ama rabbim beterinden esirgesin adet sancım gibi bi ağrım oldu zaten doktorumm ağrı kesici verdi onları içtim bu zamana kadar inşallah meleğim gelir bu seferr
oh oh maşşaalllahh ye cnm ye yarasın kuzumada sanada inşallahh afiyet bal şeker olsun kontrolun ne zaman cnm bi git istersenn
inşallah gelecek meleğin canımm az kaldıı
kantrolümüz cumaretsi günü ilk defa bu kadar uzun zaman görmüyorumtam 1 ay oluyor
videyoya çekmiştik en sonki kontrolümüzde özledikçe izliyorumizlesenee sitesine ekledik kızın videosunu
UOTE=asi38;24864940]kanal türk magazinci kızlar varya onlara bakıyorum şimdi reklam
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
yaa sabah sabah dansözleri gördüm gözüm gönlüm açıldı
nurcik düz yat ozaman rahatsız oluyolar sanırım tepki veriyolar
asi dün sordum ama geçmişi okumamışsın nasıl korktuğun kadar değilmiş dimio akıntılar zamanla geçer merak etme inşallahh bebeğin en kısa zamanda gelir
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
yaa sabah sabah dansözleri gördüm gözüm gönlüm açıldı
nurcik düz yat ozaman rahatsız oluyolar sanırım tepki veriyolar
asi dün sordum ama geçmişi okumamışsın nasıl korktuğun kadar değilmiş dimio akıntılar zamanla geçer merak etme inşallahh bebeğin en kısa zamanda gelir
yok cnm geçmişi okumadım direk daldım :)) yok cnm korktuğum gibi olmadı çok şükr rahat atlattım inşallah cnm yaa tüm bu şeyleri yavrum gelsin diye yapıyorum gelir inşalahh bu seferrr
günaydın sevo iyiyz çok şükür siz nasılsınız
sırt üstü yatıyorum zaten canım en rahat ettiğim pozisyon, ama sırt üstüde yatmak iyi deyil diyorlar doğrumu
herkese günaydın geçmişi okumadım uzundu çünkü herkes iyidir inşallah ben yoğunum bu aralar banka işleri için açtım pcyi selam verip gidiyorum görüşürüz
günaydın canım kolay gelsinnherkese günaydın geçmişi okumadım uzundu çünkü herkes iyidir inşallah ben yoğunum bu aralar banka işleri için açtım pcyi selam verip gidiyorum görüşürüz
iyi maşallah gayet rahat geçirmişsin sende. inşallahh gelecekkk
bizde iyiyiz hamd olsun
evet sırt üstü ve sağa dönünce benimki tepki veriyo özellikle sırt üstü yatıncakalp atışları yavaşlıyomuş diyolar biz yatakta yatma şeklimizi bile değiştirdik ayak tarafına baş tarafı yaptık sırf sola yatayım diye
günaydın canım kolay gelsin
ben çıkıyorum kızlarr birAZ uzanıcam görüşmek üzereeee
ben çıkıyorum kızlarr birAZ uzanıcam görüşmek üzereeee
nihat sorvayvırdan ayrılmış(annesi beyin kanaması geçirmiş çok üzüldüm yaa (
evet yaaaaaa bende şimdi tv de onu iziliyodum çok üzüldümmm rabbim acil şifalar versiiiiinnn
kıyamam nihatıma inşallah en kısa zamanda annesi iyileşirde döner kızlardan kim gitti pzrtesi izleyemedim 9 da yattım yorgunluktan ve ilaçlardan
konuya direk daldım nabersiniz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?