Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminn cnm benim kanamam yok gibi bişey kahverengi şeklinde akıntı geliyo...

kurban olurum ben onu yaradanaaa bişeyler yedinmi annesi aç bırakma meleğimiii normaldir heralde cnm yaa bende bilmiyorum wallaaa :26:

normaldir o da canım o kadar işlem gördü rahmin geçer oda yakında

yemeğimi iyi yiyorum canım sütü yoğurdu cevizmi eksk etmiyorum ..en çok sevdiğimiz dondurmamızıda yiyioruz :))ama yine tık yok yeri rahat herhalde :)

evet hamd olsun yine iyim ben çok yorumlar okudum onlar gibi olacak sandım ama rabbim beterinden esirgesin adet sancım gibi bi ağrım oldu zaten doktorumm ağrı kesici verdi onları içtim bu zamana kadar inşallah meleğim gelir bu seferr

oh oh maşşaalllahh ye cnm ye yarasın kuzumada sanada inşallahh afiyet bal şeker olsun kontrolun ne zaman cnm bi git istersenn

inşallah gelecek meleğin canımm az kaldıı

kantrolümüz cumaretsi günü ilk defa bu kadar uzun zaman görmüyorumtam 1 ay oluyor
videyoya çekmiştik en sonki kontrolümüzde özledikçe izliyorum izlesenee sitesine ekledik kızın videosunu

UOTE=asi38;24864940]kanal türk magazinci kızlar varya onlara bakıyorum şimdi reklam[/QUOTE]

evet açtım reklam girmiş
ben mügeyi izliyorumm

[video=youtube;DCFNJAlxjLo]http://www.youtube.com/watch?v=DCFNJAlxjLo[/video]

sabah sabah bunu dinliyorum allaahh allahh

evet açtım reklam girmiş
ben mügeyi izliyorumm [/QUOTE]

aaaa ciddimisin kız burayada ekleseydin izlerdik kuzmu benimmm yaaa waalllaa duygulandım haaa
bitiyo zaten cnm benim izlediğim program

Son düzenleme:
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım

yaa sabah sabah dansözleri gördüm gözüm gönlüm açıldı

nurcik düz yat ozaman rahatsız oluyolar sanırım tepki veriyolar

asi dün sordum ama geçmişi okumamışsın nasıl korktuğun kadar değilmiş dimi o akıntılar zamanla geçer merak etme inşallahh bebeğin en kısa zamanda gelir

yok cnm geçmişi okumadım direk daldım :)) yok cnm korktuğum gibi olmadı çok şükr rahat atlattım inşallah cnm yaa tüm bu şeyleri yavrum gelsin diye yapıyorum gelir inşalahh bu seferrr

günaydın sevo iyiyz çok şükür siz nasılsınız

sırt üstü yatıyorum zaten canım en rahat ettiğim pozisyon, ama sırt üstüde yatmak iyi deyil diyorlar doğrumu

herkese günaydın geçmişi okumadım uzundu çünkü herkes iyidir inşallah ben yoğunum bu aralar banka işleri için açtım pcyi selam verip gidiyorum görüşürüz

yok cnm geçmişi okumadım direk daldım :)) yok cnm korktuğum gibi olmadı çok şükr rahat atlattım inşallah cnm yaa tüm bu şeyleri yavrum gelsin diye yapıyorum gelir inşalahh bu seferrr

iyi maşallah gayet rahat geçirmişsin sende. inşallahh gelecekkk

günaydın sevo iyiyz çok şükür siz nasılsınız

sırt üstü yatıyorum zaten canım en rahat ettiğim pozisyon, ama sırt üstüde yatmak iyi deyil diyorlar doğrumu

bizde iyiyiz hamd olsun
evet sırt üstü ve sağa dönünce benimki tepki veriyo özellikle sırt üstü yatınca kalp atışları yavaşlıyomuş diyolar biz yatakta yatma şeklimizi bile değiştirdik ayak tarafına baş tarafı yaptık sırf sola yatayım diye

herkese günaydın geçmişi okumadım uzundu çünkü herkes iyidir inşallah ben yoğunum bu aralar banka işleri için açtım pcyi selam verip gidiyorum görüşürüz

günaydın canım kolay gelsin

günaydın canım kolay gelsinn

yok yaaa benim zilli oynamıyor nasıl yatarsam yatayım yyerini bulmuş tembel tembel yatıyor bencee ..babası kılıklı ne olcakk

nihat sorvayvırdan ayrılmış(annesi beyin kanaması geçirmiş çok üzüldüm yaa (

evet yaaaaaa bende şimdi tv de onu iziliyodum çok üzüldümmm rabbim acil şifalar versiiiiinnn

kıyamam nihatıma inşallah en kısa zamanda annesi iyileşirde döner kızlardan kim gitti pzrtesi izleyemedim 9 da yattım yorgunluktan ve ilaçlardan
konuya direk daldım nabersiniz kızlarrrr

kıyamam nihatıma inşallah en kısa zamanda annesi iyileşirde döner kızlardan kim gitti pzrtesi izleyemedim 9 da yattım yorgunluktan ve ilaçlardan
konuya direk daldım nabersiniz kızlarrrr

almeda gitmiş şaşırdım bende duyunca okadar takipçisi vardı güya ama bu hafta nihatı yazarlar bence ünlülerden bitek o kaldı kesin yazılır
iyiyiz canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…