Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıyamam nihatıma inşallah en kısa zamanda annesi iyileşirde döner kızlardan kim gitti pzrtesi izleyemedim 9 da yattım yorgunluktan ve ilaçlardan
konuya direk daldım nabersiniz kızlarrrr
almeda gitti canım ben begüm gider saNIYORDUM
iyilikl güzellik senden naber yeni iş yerindne menunmusun ,alıştınmı biraz

almeda gitmiş şaşırdım bende duyunca okadar takipçisi vardı güya ama bu hafta nihatı yazarlar bence ünlülerden bitek o kaldı kesin yazılır
iyiyiz canım sen nasılsın

nihat bakalım dönecekmi adaya oda var

haa nihatın eşi aile buluşmasında neden gelmemiş biliyormusunuz eşini Almedanda kıskanmış diye :))nihatın annesi söylemiş bu yüzden gelmemiş diye :))

almeda gitmiş şaşırdım bende duyunca okadar takipçisi vardı güya ama bu hafta nihatı yazarlar bence ünlülerden bitek o kaldı kesin yazılır
iyiyiz canım sen nasılsın

iyi diyelim ilaçlar dışında canımmm
yaa evet nihatı yazarlar bence çok seviyorum ve üzülüyorum nihatıma yaa allah var yakışıklı ve kibar efendi allahım yaaa bakışları yeter bide kasları kıskanıyorlar nihatımı almedanın gitmesi iyi oldu çünkü son zamanlarda hiç kendini göstermiyor bende şaşırdım o kadar takipçisi varken kalır demiştim yanıldım

Ben o olaya inanmıyorum nurcik kıskanacak kişi zaten ilk başta göndermezdi sonuçta biliniyordu kimlerin geleceği bence bebeği küçük hava şartları orada değişik ve yolculuk uzun o yüzden gelmemiştir diye düşünüyorum.ama ben olsam kıskanırdım

Yaa dimiii sedefo yazık nihatımıza adeleli vucuduna Almeda fos çıktı millette eledi güzellik falan dinlemedi

bende aynı senin gibi düşünmüştüm bebek olduğu için gelmez demiştik eşimle ve öyle oldu annesini görünce nihatın yüzü değişti eşini ve kıznı bekliyordu demekki:)
sorvıvor topiğinde okudum kıskançlık konusunu ne kdar doğru bilemeyiz tabi kıskanmışta olabilir

İyiyim canım sen napıyorsun nasıl gidiyor bakalım meleğimiz nasıl kıpırdamıyormuşş demek babası gibi tembel yaa karısı kıskanmakla haklı ben bile kıskandım
işime alıştım nurcanım mecbur alışıyorsun çünkü seçenek yok onun için hergünüm güzel geçsin inşallah hiç olmazsa işsiz değilim şartlarım iyi diyip avutuyorum kendimi

yaa sorma sevom yazık adeleli vucuda valla
valla fos çıktı şaşırdım bari dokunulmazlıklarını nihata verseydi demek kiii güzellik pek bi işe yaramıyormuş

merhaba kızlar
ŞİFA NURCAN kızlar çok teşekkür ederim dansözler için
inşallah şifam tez vakitte sanada kutlamalar yapmak kısmet olur ve diğer kızlarada inşallah

öyle tabii canım bugünlerimize şükür olsunn Allah korusun ya hiç çalışamasydın

nurcan seyhan burdasınız heralde kızlar bişey soracam siz kan tahlilinden kaç gün sonra kese görmeye gittiniz

yanlış hatırlamıyorsam tam 5 haftalıkken gitmiştim ben
doktor ne zaman gel dedi sana

Almedanın varmıydı dokunulmazlığı kime verdiki :26:

Ayşecim keseyi ben 5 haftalıkken gördüm sanırım 7 haftalıkkende kalf atışını ama bunları hep alttan muayenede gördük üstten bu kadar erken görünmeyebilir

öyle tabii canım bugünlerimize şükür olsunn Allah korusun ya hiç çalışamasydın

yanlış hatırlamıyorsam tam 5 haftalıkken gitmiştim ben
doktor ne zaman gel dedi sana

ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum dr.test günü 1 hafta sonra gel dedi ama hemşirede 12 gün sonra gel dedi şimde kararsız kaldım

vardı canım nihata verdi
ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum dr.test günü 1 hafta sonra gel dedi ama hemşirede 12 gün sonra gel dedi şimde kararsız kaldım

son adet tarihine göre hesapla canım

herkese selam nasılsınız bakalım dün epey kaynatmışsınız ben yoktum eşim evdeydi bi ara uğrayıp çıktım bugünde bebek görmeye gidicem yemeklerimi yaptımda evi az toplayıp çıkıcam sonra görüşürüz şekerler

vardı canım nihata verdi

son adet tarihine göre hesapla canım

hımm bi tane mi vardı şimdi onu bu hafta korumuyo dimi o dokunuşmazlık

selam canım hoşgeldin demek gezmeye gideceksin ne güzel

hoşgeldin güle güle yii gezmler:)))

hımm bi tane mi vardı şimdi onu bu hafta korumuyo dimi o dokunuşmazlık

selam canım hoşgeldin demek gezmeye gideceksin ne güzel

2 tane oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…