almeda gitti canım ben begüm gider saNIYORDUMkıyamam nihatıma inşallah en kısa zamanda annesi iyileşirde döner kızlardan kim gitti pzrtesi izleyemedim 9 da yattım yorgunluktan ve ilaçlardan
konuya direk daldım nabersiniz kızlarrrr
almeda gitmişşaşırdım bende duyunca okadar takipçisi vardı güya ama bu hafta nihatı yazarlar bence ünlülerden bitek o kaldı kesin yazılır
iyiyiz canım sen nasılsın
almeda gitmişşaşırdım bende duyunca okadar takipçisi vardı güya ama bu hafta nihatı yazarlar bence ünlülerden bitek o kaldı kesin yazılır
iyiyiz canım sen nasılsın
Ben o olaya inanmıyorum nurcik kıskanacak kişi zaten ilk başta göndermezdi sonuçta biliniyordu kimlerin geleceği bence bebeği küçük hava şartları orada değişik ve yolculuk uzun o yüzden gelmemiştir diye düşünüyorum.ama ben olsam kıskanırdım
Yaa dimiii sedefo yazık nihatımıza adeleli vucudunaAlmeda fos çıktı millette eledi güzellik falan dinlemedi
almeda gitti canım ben begüm gider saNIYORDUM
iyilikl güzellik senden naber yeni iş yerindne menunmusun ,alıştınmı biraz
nihat bakalım dönecekmi adaya oda var
haa nihatın eşi aile buluşmasında neden gelmemiş biliyormusunuz eşini Almedanda kıskanmış diye :))nihatın annesi söylemiş bu yüzden gelmemiş diye :))
Ben o olaya inanmıyorum nurcik kıskanacak kişi zaten ilk başta göndermezdi sonuçta biliniyordu kimlerin geleceği bence bebeği küçük hava şartları orada değişik ve yolculuk uzun o yüzden gelmemiştir diye düşünüyorum.ama ben olsam kıskanırdım
Yaa dimiii sedefo yazık nihatımıza adeleli vucudunaAlmeda fos çıktı millette eledi güzellik falan dinlemedi
öyle tabii canım bugünlerimize şükür olsunn Allah korusun ya hiç çalışamasydınİyiyim canım sen napıyorsun nasıl gidiyor bakalım meleğimiz nasıl kıpırdamıyormuşş demek babası gibi tembelyaa karısı kıskanmakla haklı ben bile kıskandım
işime alıştım nurcanım mecbur alışıyorsun çünkü seçenek yok onun için hergünüm güzel geçsin inşallah hiç olmazsa işsiz değilim şartlarım iyi diyip avutuyorum kendimi
yaa sorma sevom yazık adeleli vucuda valla
valla fos çıktı şaşırdım bari dokunulmazlıklarını nihata verseydi demek kiii güzellik pek bi işe yaramıyormuş
nurcan seyhan burdasınız heralde kızlar bişey soracam siz kan tahlilinden kaç gün sonra kese görmeye gittiniz
öyle tabii canım bugünlerimize şükür olsunn Allah korusun ya hiç çalışamasydın
yanlış hatırlamıyorsam tam 5 haftalıkken gitmiştim ben
doktor ne zaman gel dedi sana
ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum dr.test günü 1 hafta sonra gel dedi ama hemşirede 12 gün sonra gel dedi şimde kararsız kaldım
vardı canım nihata verdiAlmedanın varmıydı dokunulmazlığı kime verdiki :26:
Ayşecim keseyi ben 5 haftalıkken gördüm sanırım 7 haftalıkkende kalf atışını ama bunları hep alttan muayenede gördüküstten bu kadar erken görünmeyebilir
ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum dr.test günü 1 hafta sonra gel dedi ama hemşirede 12 gün sonra gel dedi şimde kararsız kaldım
29 nisanne koyacağımı bilemedim
vardı canım nihata verdi
son adet tarihine göre hesapla canım
herkese selamnasılsınız bakalım dün epey kaynatmışsınız ben yoktum eşim evdeydi bi ara uğrayıp çıktım bugünde bebek görmeye gidicem yemeklerimi yaptımda evi az toplayıp çıkıcam sonra görüşürüz şekerler
en erken önümüzdeki pazartesi gününden sonra gidebilirsin canım şuan yanlış hesaplamadıysam 4+3 desin yani 5. haftanın içindesin
herkese selamnasılsınız bakalım dün epey kaynatmışsınız ben yoktum eşim evdeydi bi ara uğrayıp çıktım bugünde bebek görmeye gidicem yemeklerimi yaptımda evi az toplayıp çıkıcam sonra görüşürüz şekerler
hımm bi tane mi vardı şimdi onu bu hafta korumuyo dimi o dokunuşmazlık
selam canım hoşgeldin demek gezmeye gideceksin ne güzel
görüyon mu bu olmadı bizde bu cumartesi gitmeyi düşünüyorduk sağol canım hesapladığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?