Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet açtım reklam girmiş
ben mügeyi izliyorumm [/QUOTE]

valla bende iziliyorum mügeyiii hayatta neler oluyor insanlara en yakınları neler yapıyorrr

canım güzel haberler almışsınnnn (şimdi gördüm )sağlıkla inşşşşş

evet açtım reklam girmiş
ben mügeyi izliyorumm

valla bende iziliyorum mügeyiii hayatta neler oluyor insanlara en yakınları neler yapıyorrr [/QUOTE]

aynen öyee canımm hele kaç gündür bu nuran karısı sinirleri zıplatıyor rahmi beyi deli etti dün :))

var onda bişeyler bakalım ne çıkacak altında uyuz kadının

valla bende iziliyorum mügeyiii hayatta neler oluyor insanlara en yakınları neler yapıyorrr

aynen öyee canımm hele kaç gündür bu nuran karısı sinirleri zıplatıyor rahmi beyi deli etti dün :))

var onda bişeyler bakalım ne çıkacak altında uyuz kadının[/QUOTE]

YA EVET bende şu adanadaki olayın sonucunu merak ediyorummmm (kaçırmışta olabilirim)

var canım merve elenmişti ya dokunulmazlığını almedaya verdi ee nihatın 2 tane vardı almedanın da 2 tane eee ozaman nihata verdiysee nihatım elenmeyecek o zaman

ayşecim senin için o kadar mutluyum ki anlatamam bol bol okut kendini emiiii ben hepinize çok okuyorum allahım hep mutlu etsin hep korusun ne muradımız varsa hayırlısıyla versin nasip etsinnn

nurcanım evet yaa ya çalışmasaydım nolacaktı bilmemm kafayı yerdim valla biliyorum kendimi düşünsene cumartesi pazar evde durunca kafayı yiyorummm evde durmak istemiyorum ama hafta içide işe gelince hep keşke evde olsam diyorum yahu ne istediğimi de bilmiyorum ben

var canım merve elenmişti ya dokunulmazlığını almedaya verdi ee nihatın 2 tane vardı almedanın da 2 tane eee ozaman nihata verdiysee nihatım elenmeyecek o zaman

ayşecim senin için o kadar mutluyum ki anlatamam bol bol okut kendini emiiii ben hepinize çok okuyorum allahım hep mutlu etsin hep korusun ne muradımız varsa hayırlısıyla versin nasip etsinnn

nurcanım evet yaa ya çalışmasaydım nolacaktı bilmemm kafayı yerdim valla biliyorum kendimi düşünsene cumartesi pazar evde durunca kafayı yiyorummm evde durmak istemiyorum ama hafta içide işe gelince hep keşke evde olsam diyorum yahu ne istediğimi de bilmiyorum ben

şifacım ve sedefim inşallah sıra sizde.umutlarımızı kaybetmeden yola devam. kuru dallara can veren Rabbim elbet sesimizi duyuyo ve uygun zamanı biliyo...

evettttt hamiş hatunlar hazırlık telaşları başlamış
kısaca fikirlerimi söyleyeyim
alt açma aksesuarları çok lüzumsuz kk'dan araştırıp almamıştım iyiki de almamışım
dalinin ve can bebenin kullan at olanları çok pratik
zaten o kadar kirleniyor ki onu yıkayacaksın da kuruyacak da
hele erkek bebek anında işiyo
ama nurcik aldığın çok güzel gerçekten...
güle güle kullan

portbebe sevmediğim için almadım
ana kucağı işimi gördü
ikeada destek minderleri satılıyo
ondan koymuştuk içine

bez çantaları ben de sevemedim
avvivonun çantaları muhteşem
hem büyükleri hem küçükleri hem sırt olanları var
benimki hayli büyüktü şimdi 3 bebek eşyası bile alır
bi de minik sırt çantamız var kısa mesafeli yerlere onu alıyoruz yanımıza
kanguru almadım zaten

sözün özü beşli sete gerek yok bence..

ayyy melike kaka kutlamalrı az yapılmadı bizde de
ama biz 48 saat yapmadılar mı hemen müdahale ediyoduk
dr. öle demişti

mamalarına ya da sütlerine hakiki zeytinyağı katıyoduk sürekli
önce karın bölgesine adaçayı yağı sürüp saat yönünde masaj yapıyoduk aç karnına
işe yaramadıysa derecenin ucunu çok az makata sokup sağa sola döndürüp uyarıyoduk
o da işe yaramamışsa paranox fitil
hala daha yapmamışsa hemşire dostumuz gelip steril su veriyodu makattan hortumla (ama bu sadece 2 kere oldu)

tuğbacım ve tosticim iyi dilekleriniz için sağolun kızlar
Rabbim sizlere ve evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin canlar......

ayy sorma canım ya artık son çare dün akşam fitillledim sabaha karşı yaptı ama fazla değil,demekki oluoy bu minnakın kakası.bugünde aile hekimimi aradım ıkınma zorlanma yoksa zorlamayın fazla dedi.bende kendi haline bırakıcam bundan sonra.ama şunu anladımki kendi doktorun olacaksın çünkü her doktor başka bişey söylüyor.zaten annelik içinde birçok mesleği barındırmıyor mu.bunlardan biride doktorluk olsun

canım bende avıo'nun sırt çantasını kullanıyorum gayet kullanışlı bölmeler işini kolaylaştırıyor.tavsiye ederim herkese

İyi aksamlar kizlar benim neti kocis kapattirmis simdi telden giriyorum sinir oldum ama en kisa zamanda tekrar actiracam neyse artik telden bakicam zor oluyo ama olsun hepinizi optum grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…