Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İyi aksamlar kizlar benim neti kocis kapattirmis simdi telden giriyorum sinir oldum ama en kisa zamanda tekrar actiracam neyse artik telden bakicam zor oluyo ama olsun hepinizi optum grsrz

papatya_özmen tebrikler canım ALLAH analı babalı büyütsün sag saglim saglıkla kucagınıza alın

ALLAHHHH bu yıl hamile yılı galiba geriyeben kaldım hadi bakalımmm inşallah bende hamileyimmm diye yazarım buraya bu arada unuttum herkese günaydınnnnnnnnn

günaydııın ,papatyacık çok çok tebrik ederim geç kaldın biraz daha erken olsaydı 2012 model olacaktı ama neyse seninki daha üst model olacak.Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bu yılın ablası benim lokumum

aynen öyee canımm hele kaç gündür bu nuran karısı sinirleri zıplatıyor rahmi beyi deli etti dün :))

var onda bişeyler bakalım ne çıkacak altında uyuz kadının

YA EVET bende şu adanadaki olayın sonucunu merak ediyorummmm (kaçırmışta olabilirim)[/QUOTE]

iki kız arkadaşın dağda yakılıp öldürülmesindne bahsediyorsun demi? o olay çözülmedi yaaa bir kaç gündür programa çıkmıyorlar inşalah bulunur kattilerii

keşke almasaymışım o alt açmayı ilk sizden fikir alıp öyle karar verseymişim az para değildi aldığım 55 tl :) hiç olmazsa bataniyesi kullanışlı olur artık ne yapalım :)

5li settende vazgeçtim zaten siz tecrübeleri dinlemek lazım bişey biliyorsunuzki konuşuyorsunuz:))

İyi aksamlar kizlar benim neti kocis kapattirmis simdi telden giriyorum sinir oldum ama en kisa zamanda tekrar actiracam neyse artik telden bakicam zor oluyo ama olsun hepinizi optum grsrz

vayy hayin vayy
neyse canım açtırana kadar cepten girersin artık :)

ALLAHHHH bu yıl hamile yılı galiba geriyeben kaldım hadi bakalımmm inşallah bende hamileyimmm diye yazarım buraya bu arada unuttum herkese günaydınnnnnnnnn
inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim ...

günaydınn canımm lokumun dün yapmış kakayı gözünüz aydın olsun diyelim artık:))

günaydın ayşe ..hadi git kahvaltını yapta gel aç kalmayın :)bu arada annenlerdemi kalıyorsun hala

herkese günaydınlar

nevom sağolasın bilgiler için

nuray demek eşin kapattırmış ama sen açtırmasınıda biliyosun en kısa zamanda hallolur inş.

ayşe afiyet olsun

nurcik sevdamce sedefo günaydınlar

ayy nasıl uyku bastırdııııı,lokum uyurken duşa girdim çıktım şimdi benimde uykum geldi fekat birazdan o uyanacak,akşama da onu bıcı yapıcaz yarın attaaaa

hoşbuldukkkkkk şekerimmmmmm nasılsınnnnn erol mobilyaya bakmaya ne zaman geleceksin

kıslarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

Arkadaşlar öncelikle Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım öncelikle kendimi tanıtayım 22 yasındayım ve 2 senelık evlıyım bizde bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmuyo( Bende polikistover var kızlıgımda boyle bı rahatsızlıgım yoktu bıldıgım kadarıyla adetlerım falan duzenlıydı en fazla 3-4 gün gecikirdir evlendıkten sonra ılk 6 ay korunduk bu arada iştende ayrıldıgım için epey kilo aldım korunmayı bıraktıgımızda adet olamadım dogum kontrol hapı kullanmadan doktora gıttıgımde polikistover oldugumu soyledı ve bana sadece kılo vermem gerektıgını soyledı ben ne yapmalıyım 86 kıloydum suanda 74 kıloya düştüm bu konuyla ılgılı bılgısı olan var mı

ayy nasıl uyku bastırdııııı,lokum uyurken duşa girdim çıktım şimdi benimde uykum geldi fekat birazdan o uyanacak,akşama da onu bıcı yapıcaz yarın attaaaa
sıhatler olsun canım

ya bişey diycem bebeğin banyosunu ilk zamanlar senmi yaptın ? ben şimdiden düşünüyorumda bebek yıkama işini beceremem sanırım çünkü korkuyorum ve panik oluyorum bebeğin burnuna ağzına su kaçar nefessiz kalır Allah korusun..annem yeğenlerimi yıkadağı zaman çok korkuyordum hemen çıkıyordum ordan :)) bide çok küçük olduklarından onu kavrayamam ellerimden kayıp düşecekmiş gibime geliyo :18:

ha hayy komik yurcan becerirsin yavrum hemde bayıla bayıla.ilk zamanlar annem falan yıkadı ama ben beceremediğimden değil.ben yeğenimi 5 günlükken tek başıma yıkamış hatunum.şimdi daha zor asıl ilk doğduğunda kolay ,nasıl koyarsan öyle kalıyor.şimdi balık gibi kayıyor lokum elimden.tek başıma da yapıyorum ama zor oluyor toc e su dökünce işim kolaylaşıyor.ben bebek küvetlerinden de almadım biraz büyüynce kullanamam diye,normal leğen aldım ve yıkarken sol ayağımı leğenin içine sokuyorum lokumu onun üzerine doğru koyuyorumki destekli olsun sonra rahatça yıkıyorum.sadece başını yıkarken biraz mızlıyor.su dökerken başına sağ elimin baş ve serçe parmağıyla kulaklarınıkapatıp döküyorum ama hızlıca bir seferde döküyoruz suyu çünkü yavaş dökersen daha çok su yutar,zaten yüz üstü ne kadar su yutabilirki varsın az bişey yutsun,çıkarıyor zaten sonra.dediğim gibi baş be vücut şampuanı bir arada var ondan al daha kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…