şifacım ve sedefim inşallah sıra sizde.umutlarımızı kaybetmeden yola devam. kuru dallara can veren Rabbim elbet sesimizi duyuyo ve uygun zamanı biliyo...
aynen öyee canımm hele kaç gündür bu nuran karısı sinirleri zıplatıyor rahmi beyi deli etti dün :))
var onda bişeyler bakalım ne çıkacak altında uyuz kadının
keşke almasaymışım o alt açmayı ilk sizden fikir alıp öyle karar verseymişim az para değildi aldığım 55 tl :) hiç olmazsa bataniyesi kullanışlı olur artık ne yapalım :)evettttt hamiş hatunlar hazırlık telaşları başlamış
kısaca fikirlerimi söyleyeyim
alt açma aksesuarları çok lüzumsuz kk'dan araştırıp almamıştım iyiki de almamışım
dalinin ve can bebenin kullan at olanları çok pratik
zaten o kadar kirleniyor ki onu yıkayacaksın da kuruyacak da
hele erkek bebek anında işiyo
ama nurcik aldığın çok güzel gerçekten...
güle güle kullan
portbebe sevmediğim için almadım
ana kucağı işimi gördü
ikeada destek minderleri satılıyo
ondan koymuştuk içine
bez çantaları ben de sevemedim
avvivonun çantaları muhteşem
hem büyükleri hem küçükleri hem sırt olanları var
benimki hayli büyüktü şimdi 3 bebek eşyası bile alır
bi de minik sırt çantamız var kısa mesafeli yerlere onu alıyoruz yanımıza
kanguru almadım zaten
sözün özü beşli sete gerek yok bence..
İyi aksamlar kizlar benim neti kocis kapattirmis simdi telden giriyorum sinir oldum ama en kisa zamanda tekrar actiracam neyse artik telden bakicam zor oluyo ama olsun hepinizi optum grsrz
inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim ...ALLAHHHH bu yıl hamile yılı galiba geriyeben kaldım hadi bakalımmm inşallah bende hamileyimmm diye yazarım burayabu arada unuttum herkese günaydınnnnnnnnn
günaydııın ,papatyacık çok çok tebrik ederim geç kaldın biraz daha erken olsaydı 2012 model olacaktı ama neyse seninki daha üst model olacak.Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bu yılın ablası benim lokumum
inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim ...
günaydınn canımm lokumun dün yapmış kakayı gözünüz aydın olsun diyelim artık:))[/
günaydın yurcan tetesi evet yaptı ama o da ayıp olmasın kadın bu kadar çırpındı der miktardaydı.
olsun canım o kadarı biraz rahatlatmıştır kızını :))
inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim ...
günaydınn canımm lokumun dün yapmış kakayı gözünüz aydın olsun diyelim artık:))[/
günaydın yurcan tetesi evet yaptı ama o da ayıp olmasın kadın bu kadar çırpındı der miktardaydı.
herkese günaydınlar
nevom sağolasın bilgiler için
nuray demek eşin kapattırmış ama sen açtırmasınıda biliyosunen kısa zamanda hallolur inş.
ayşe afiyet olsun
nurcik sevdamce sedefo günaydınlar
herkese günaydınlar
nevom sağolasın bilgiler için
nuray demek eşin kapattırmış ama sen açtırmasınıda biliyosunen kısa zamanda hallolur inş.
ayşe afiyet olsun
nurcik sevdamce sedefo günaydınlar
sıhatler olsun canımayy nasıl uyku bastırdııııı,lokum uyurken duşa girdim çıktım şimdi benimde uykum geldi fekat birazdan o uyanacak,akşama da onu bıcı yapıcaz yarın attaaaa
sıhatler olsun canım
ya bişey diycem bebeğin banyosunu ilk zamanlar senmi yaptın ? ben şimdiden düşünüyorumda bebek yıkama işini beceremem sanırımçünkü korkuyorum ve panik oluyorum bebeğin burnuna ağzına su kaçar nefessiz kalır Allah korusun..annem yeğenlerimi yıkadağı zaman çok korkuyordum hemen çıkıyordum ordan :)) bide çok küçük olduklarından onu kavrayamam ellerimden kayıp düşecekmiş gibime geliyo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?