Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy nasıl uyku bastırdııııı,lokum uyurken duşa girdim çıktım şimdi benimde uykum geldi fekat birazdan o uyanacak,akşama da onu bıcı yapıcaz yarın attaaaa

yolculuk nereye

hoşbuldukkkkkk şekerimmmmmm nasılsınnnnn erol mobilyaya bakmaya ne zaman geleceksin

kıslarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

ben netten bakıyorum canım hatta eşimede gösterdim dün akşam ama biz zaten amca oğullarına yaptırıcağımız için bakmaya gerek yok diyo sen beğen yaptırırız diyo

geçmiş olsun tez zamanda inşallahh bebeğine kavuşur bu özlemin biter. pco da kilo sorun oluyo evet ama maşallah çok iyi kilo vermişsin hala doktor pco var diyomu :26: eğer hala sorun devam ediyorsa biraz daha kilo verip yumurta takibine başlayabilirsin

merhaba canım .hoşgeldin ..

kilo adet düzensizliği yapabiliyo sorun sadece kiloysa epey vermişsin zaten inşallah çok geçmeden gelir bebişin canım

yaparım dimii beceririm ben :))))

bizde küvet almıycaz leğende yıkaycaz cimcimeyi :))geçen eşimede bahsettim yıkarekn panik yaparım oda sen bana bırak ben yıkaraım kızımı diyo:)

tamam canım söylediğini not aldım sben sadece dalinle yıkarız demiştim sabunlu olanıda varmış demekki daha bilmediğim duymadığım neler var acaba :))

ben netten bakıyorum canım hatta eşimede gösterdim dün akşam ama biz zaten amca oğullarına yaptırıcağımız için bakmaya gerek yok diyo sen beğen yaptırırız diyo

cnm o zmn pendik teki mini çarşıya kesinliklee bakk büyükk yardımcıı olurrrrr begenmee konusundaaa test edildi onaylandıııı

nurcik bu kadar dert etme yaaaaa o zmn gelsin öyle bi yıkarsınki sen bile şaşırırsınnnn

vaay toceye bak helal olsun bizimki daha çıkmadan karnımdaki kıpırtısıdan ürküyordu,şimdi fena değil ama su dökmeyi bile beceremiyori,maşrapayı kafasına vurdu iki kez,lokum ağlamıyor o ağlayacak nerdeyse acımıştır diye dalinin bilmiyorum aa jhonsonda birde nıveada var sanırım,ama jhonsonun basmalı daha rahat kullanırsın.ha bide o kirpi yünler varya onlardan ufak ör çok güzel köpürüyor.bide maşrapaların cezve gibi olanları var daha kullanışlı tavsiye ederim

abimlerin leğeni var bende almamış olucam hem onun üzerinde bez oluyo bebeği ona koyarak ve tutarak yıkamış oluyosun yeğeni yıkarken öle gördüm.oo daha ne eşin yıkarım demiş ve iki kişi daha kolay yıkanıyo küçükken tek yıkamak çok zor olur

cnm o zmn pendik teki mini çarşıya kesinliklee bakk büyükk yardımcıı olurrrrr begenmee konusundaaa test edildi onaylandıııı

pendikte mini çarşı nerde gıı :26: hadi kaynarcada varda

ya bide bebek deterjanı olayına falan ben hiç girmedim,hamileyken araştırdım az daha kafayı yiyordum.ben şimdi normal sıvı deterjanla kend çamaşırlarımızla yıkıyorum çok şükür hiçbişey olmadı.çok hassas büyütmemek lazım.mesela ben kimseye öptürmem diyordum ama şimdi kendim öpücüğe boğuyorum.emzik asla vermem diyordum ama verdim.yani yapmam denilen herşey yapılıyor

kirpili ipler epey var elimde öreyim bir kaç tane :))
tamam not ettim markalarıı sapol yaa :13:

ooo bizimki çok hevesli böyle şeylere bebek doğsun sütü ver altını değiştir gersini bana bırak diyor

nurcik dalin şampuanı önermiyolar jhonson ı iyi diyolar

hımm öyleymiş bilmiyordumm

kahvaltımı yaptım kahvemi içtim geldim sohbete
evet annemlerde kalıyorum kesemizi gördükten sonra evime geçmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah
hoşgedlin,afiyet olsun
ama kahve yasahhh

hımm ben ayrı yıkamayı düşünüyorum kıyafetlerini bakalım senin gibi sonra kendi kıyafetlerimlede yıkayabilirm ama :)

cnm kaynarcadakiii bebek magzası deil bildiğim kadarıylaaa ama pendik teki sadce bebek magzasıı dönerciler sokagı varyaa o yol üzerindeeeee pendikin içine dogru deildee geriye dogru git görürsün büyük bir yer

herkese gunaydin canlarim nasilsiniz bakalim biz iyiyiz yagmur seyrediyoruz hava ankarada bir turlu isinmadi

lokum uyandı yandan yandan sırıtıp kur yapıyor daa fazla bekletmeyeyim yoksa çıldırmaya başlar haydi öptüö hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…