- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayy nasıl uyku bastırdııııı,lokum uyurken duşa girdim çıktım şimdi benimde uykum geldi fekat birazdan o uyanacak,akşama da onu bıcı yapıcaz yarın attaaaa
hoşbuldukkkkkk şekerimmmmmm nasılsınnnnn erol mobilyaya bakmaya ne zaman geleceksin
kıslarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
Arkadaşlar öncelikle Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım öncelikle kendimi tanıtayım 22 yasındayım ve 2 senelık evlıyım bizde bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmuyo( Bende polikistover var kızlıgımda boyle bı rahatsızlıgım yoktu bıldıgım kadarıyla adetlerım falan duzenlıydı en fazla 3-4 gün gecikirdir evlendıkten sonra ılk 6 ay korunduk bu arada iştende ayrıldıgım için epey kilo aldım korunmayı bıraktıgımızda adet olamadım dogum kontrol hapı kullanmadan doktora gıttıgımde polikistover oldugumu soyledı ve bana sadece kılo vermem gerektıgını soyledı ben ne yapmalıyım 86 kıloydum suanda 74 kıloya düştüm bu konuyla ılgılı bılgısı olan var mı
Arkadaşlar öncelikle Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım öncelikle kendimi tanıtayım 22 yasındayım ve 2 senelık evlıyım bizde bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmuyo( Bende polikistover var kızlıgımda boyle bı rahatsızlıgım yoktu bıldıgım kadarıyla adetlerım falan duzenlıydı en fazla 3-4 gün gecikirdir evlendıkten sonra ılk 6 ay korunduk bu arada iştende ayrıldıgım için epey kilo aldım korunmayı bıraktıgımızda adet olamadım dogum kontrol hapı kullanmadan doktora gıttıgımde polikistover oldugumu soyledı ve bana sadece kılo vermem gerektıgını soyledı ben ne yapmalıyım 86 kıloydum suanda 74 kıloya düştüm bu konuyla ılgılı bılgısı olan var mı
ha hayy komik yurcan becerirsin yavrum hemde bayıla bayıla.ilk zamanlar annem falan yıkadı ama ben beceremediğimden değil.ben yeğenimi 5 günlükken tek başıma yıkamış hatunum.şimdi daha zor asıl ilk doğduğunda kolay ,nasıl koyarsan öyle kalıyor.şimdi balık gibi kayıyor lokum elimden.tek başıma da yapıyorum ama zor oluyor toc e su dökünce işim kolaylaşıyor.ben bebek küvetlerinden de almadım biraz büyüynce kullanamam diye,normal leğen aldım ve yıkarken sol ayağımı leğenin içine sokuyorum lokumu onun üzerine doğru koyuyorumki destekli olsun sonra rahatça yıkıyorum.sadece başını yıkarken biraz mızlıyor.su dökerken başına sağ elimin baş ve serçe parmağıyla kulaklarınıkapatıp döküyorum ama hızlıca bir seferde döküyoruz suyu çünkü yavaş dökersen daha çok su yutar,zaten yüz üstü ne kadar su yutabilirki varsın az bişey yutsun,çıkarıyor zaten sonra.dediğim gibi baş be vücut şampuanı bir arada var ondan al daha kullanışlı
ben netten bakıyorum canım hatta eşimede gösterdim dün akşam ama biz zaten amca oğullarına yaptırıcağımız için bakmaya gerek yok diyo sen beğen yaptırırız diyo
yaparım dimii beceririm ben :))))
bizde küvet almıycaz leğende yıkaycaz cimcimeyi :))geçen eşimede bahsettim yıkarekn panik yaparım oda sen bana bırak ben yıkaraım kızımı diyo:)
tamam canım söylediğini not aldım sben sadece dalinle yıkarız demiştim sabunlu olanıda varmış demekki daha bilmediğim duymadığım neler var acaba :))
bizde küvet almıycaz leğende yıkaycaz cimcimeyi :))geçen eşimede bahsettim yıkarekn panik yaparım oda sen bana bırak ben yıkaraım kızımı diyo:)
tamam canım söylediğini not aldım sben sadece dalinle yıkarız demiştim sabunlu olanıda varmış demekki daha bilmediğim duymadığım neler var acaba :))
cnm o zmn pendik teki mini çarşıya kesinliklee bakk büyükk yardımcıı olurrrrr begenmee konusundaaa test edildi onaylandıııı
günaydın ayşe ..hadi git kahvaltını yapta gel aç kalmayın :)bu arada annenlerdemi kalıyorsun hala
kahvaltımı yaptım kahvemi içtim geldim sohbete
evet annemlerde kalıyorum kesemizi gördükten sonra evime geçmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah
kirpili ipler epey var elimde öreyim bir kaç tane :))vaay toceye bak helal olsun bizimki daha çıkmadan karnımdaki kıpırtısıdan ürküyordu,şimdi fena değil ama su dökmeyi bile beceremiyori,maşrapayı kafasına vurdu iki kez,lokum ağlamıyor o ağlayacak nerdeyse acımıştır diyedalinin bilmiyorum aa jhonsonda birde nıveada var sanırım,ama jhonsonun basmalı daha rahat kullanırsın.ha bide o kirpi yünler varya onlardan ufak ör çok güzel köpürüyor.bide maşrapaların cezve gibi olanları var daha kullanışlı tavsiye ederim
ooo bizimki çok hevesli böyle şeylere bebek doğsun sütü ver altını değiştir gersini bana bırak diyorabimlerin leğeni var bende almamış olucam hem onun üzerinde bez oluyo bebeği ona koyarak ve tutarak yıkamış oluyosun yeğeni yıkarken öle gördüm.oo daha ne eşin yıkarım demiş ve iki kişi daha kolay yıkanıyo küçükken tek yıkamak çok zor olur
pendikte mini çarşı nerde gıı :26: hadi kaynarcada varda
nurcik dalin şampuanı önermiyolar jhonson ı iyi diyolar
hoşgeldin kuzum amma artık kahve içmeyi bırakıyoruz onun yerine süt içiyoruuuz
hoşgedlin,afiyet olsunkahvaltımı yaptım kahvemi içtim geldim sohbete
evet annemlerde kalıyorum kesemizi gördükten sonra evime geçmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah
ya bide bebek deterjanı olayına falan ben hiç girmedim,hamileyken araştırdım az daha kafayı yiyordum.ben şimdi normal sıvı deterjanla kend çamaşırlarımızla yıkıyorum çok şükür hiçbişey olmadı.çok hassas büyütmemek lazım.mesela ben kimseye öptürmem diyordum ama şimdi kendim öpücüğe boğuyorum.emzik asla vermem diyordum ama verdim.yani yapmam denilen herşey yapılıyor
abimlerin leğeni var bende almamış olucam hem onun üzerinde bez oluyo bebeği ona koyarak ve tutarak yıkamış oluyosun yeğeni yıkarken öle gördüm.oo daha ne eşin yıkarım demiş ve iki kişi daha kolay yıkanıyo küçükken tek yıkamak çok zor olur
pendikte mini çarşı nerde gıı :26: hadi kaynarcada varda
ama ben türk kahvesini çok seviyorum hergün mutlaka içerim zararlımı günde birtane
süt içiyorum ama onuda kahveli içiyorum
herkese gunaydin canlarim nasilsiniz bakalim biz iyiyiz yagmur seyrediyoruz hava ankarada bir turlu isinmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?