- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
cnm kaynarcadakiii bebek magzası deil bildiğim kadarıylaaa ama pendik teki sadce bebek magzasıı dönerciler sokagı varyaa o yol üzerindeeeee pendikin içine dogru deildee geriye dogru git görürsün büyük bir yer
anladım ne taraf olduğunu
bu arada kaynarcada da var mini çarşı züccaciyeden hariç bir mağazası var mobilya arabalar pusetler falan
çiğdemcim canım sende geldin galiba sohbete ama benim çıkmam gerekiyor annemle komşuya gideceğiz hepinizigörüşürüz
slm canlarım özledim siziii nasılısınız bakalımmmm
slm canlarım özledim siziii nasılısınız bakalımmmm
a.selam canım hoşgeldin bizde seni özlüyoruz gelemiyorsun eskisi gibi yeni işten dolayı
slm hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
iyiyim kuzum yaa sorma hala pc gelecek çok zor ya fırsat buldukça ilk size giriyorum bakıyorum valla o kadar özlüyorum kiii
iyiyim sevom vucudum ilaçlara alıştı sanırım artık fazla tepki vermiyor ama bu sefer de üşüme başladı arkadaş kilo kaybından dolayı üşüyorsundur dedi ya sevom vall aben kendime değil de kocişime acıyorum valla benden tık yok eve gidiyorum yemek yiyemiyorum bırak yemeyi hazırlayamıyorum bile ilk defa dün hazıladım bana hafif hafif surat yapıyor
merhabalar ben yeni üyeyim nette dolasırken fark ettim ve ben de sizlerin arasına katılmak istedim ben denizlideyim 4 yıldır bebek için uğrasıyorum ve çok yoruldum artık Allah isteyen herkese versin bu süreç çok zormus gitmediğimiz doktor kalmadı ve bir sorun bulunamıyor en son rahim içinde polip var dendi ve polip ameliyatı oldum sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı polip neden olabilir mi aldırmadan önce 2 aşılama yaptırdık olmadı hepimize Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin
iyiyim kuzum yaa sorma hala pc gelecek çok zor ya fırsat buldukça ilk size giriyorum bakıyorum valla o kadar özlüyorum kiii
iyiyim sevom vucudum ilaçlara alıştı sanırım artık fazla tepki vermiyor ama bu sefer de üşüme başladı arkadaş kilo kaybından dolayı üşüyorsundur dedi ya sevom vall aben kendime değil de kocişime acıyorum valla benden tık yok eve gidiyorum yemek yiyemiyorum bırak yemeyi hazırlayamıyorum bile ilk defa dün hazıladım bana hafif hafif surat yapıyor
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için aminn bişey daha sormak istiyorum bu polip ameliyatından sonra doktor 2 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi ben 1 ay kullandım ama 2. Ayını kullanmak istemiyorum bunun hakkında bir bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?