Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm kaynarcadakiii bebek magzası deil bildiğim kadarıylaaa ama pendik teki sadce bebek magzasıı dönerciler sokagı varyaa o yol üzerindeeeee pendikin içine dogru deildee geriye dogru git görürsün büyük bir yer

anladım ne taraf olduğunu
bu arada kaynarcada da var mini çarşı züccaciyeden hariç bir mağazası var mobilya arabalar pusetler falan

anladım ne taraf olduğunu
bu arada kaynarcada da var mini çarşı züccaciyeden hariç bir mağazası var mobilya arabalar pusetler falan

git bak ordaa kalacaksınnnn ben bayılıyorum oraya girincee çıkamıyacaksınnn kaynrcadaki, gibi deil orasıııı

bu arada ne zaman doktora gidicen

Son düzenleme:
nuray hoşgeldin

ayşe nefsine yenilme çünkü kahvenin içindeki bir etken madde düşüğe neden olabiliyo mazallahhh içmeee

sedefo tamam bakarım canım.detayları yazıcam sana

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
sevdamcee
ayıp yaaa beni misafirlerlee tek başıma bıraktınızzz korkuyorummm gelin çabukkk:18::18::18::18::18:

a.selam canım hoşgeldin bizde seni özlüyoruz gelemiyorsun eskisi gibi yeni işten dolayı

iyiyim kuzum yaa sorma hala pc gelecek çok zor ya fırsat buldukça ilk size giriyorum bakıyorum valla o kadar özlüyorum kiii

slm hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalım

iyiyim sevom vucudum ilaçlara alıştı sanırım artık fazla tepki vermiyor ama bu sefer de üşüme başladı arkadaş kilo kaybından dolayı üşüyorsundur dedi ya sevom vall aben kendime değil de kocişime acıyorum valla benden tık yok eve gidiyorum yemek yiyemiyorum bırak yemeyi hazırlayamıyorum bile ilk defa dün hazıladım bana hafif hafif surat yapıyor

merhabalar ben yeni üyeyim nette dolasırken fark ettim ve ben de sizlerin arasına katılmak istedim ben denizlideyim 4 yıldır bebek için uğrasıyorum ve çok yoruldum artık Allah isteyen herkese versin bu süreç çok zormus gitmediğimiz doktor kalmadı ve bir sorun bulunamıyor en son rahim içinde polip var dendi ve polip ameliyatı oldum sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı polip neden olabilir mi aldırmadan önce 2 aşılama yaptırdık olmadı hepimize Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin

valla surat yapmasın sen sadece kendin için uğraşmıyosunki ikiniz için uğraşıyosun bilirim insanın kolu kalkmıyo bu durumdayken ama neyseki alışmaya başlamışsın artık daha zinde olursun canım. hee üşüme olayına gelince sen zaten hep üşüyosunki

merhaba hoşgeldin Rabbim en kısa zamanda sana evlat nasip etsin inşallahh
polip bildiğim kadarıyla bebeğin rahme tutunmasını engelliyor diye biliyorum eğer aldırdıysan ve başka bir sorun yok ise doktor kontrolünde takip yapıp yumurtlama zamanlarını belirleyebilirsiniz..

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için aminn bişey daha sormak istiyorum bu polip ameliyatından sonra doktor 2 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi ben 1 ay kullandım ama 2. ayını kullanmak istemiyorum bunun hakkında bir bilginiz var mı

hangi ilacı kullanıyorsunuz aşılamamı yaptırıyorsunuz

slm slm slm slm quzularımmm nasılsınız bakalım ben yine annemlerdeyimmm yunusun sünneti ile uğraşıyorum aldık günü 20 haziran kırttt oluyo pipimizz((
yarın dönecem eve beni özlediniz mii ben özledimm sizi taam mııııı

bir bilgim yok ama şunun için demiştir büyük ihtimal bir operasyon geçirdin ve rahmin gebelik için şuan hassas ilk önce kendini toparlaması lazım olduğundan vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…