Günaydın sibelcim hoşgeldinn öyle boş durmadık habire yazdık vallasibelim kızın nasıllarrr bakalımm yaramazlık yapıyomu bu arada ismini düşündünüzmü
yollmaya devam ediyommm bidenem senin istediğin hediye olsungüneydın sibelim hediye paketlerini yollamayı unutmayerimseniben
geldi kahvaltımız yaptık şimdi kanepeyi açmış yatacak bana sende gel yanıma diyokaydirigubbakcemile
hadi bakalım inşallah gelmezde bebiş gelir artık
Hadi inş. evde bir test yapsana canım hem meakını giderirsin
allahım ınsallah canım ya senın topık ugurlu gelıcek bana galıba... allah kımsenın kucagını boş bırakmasın yarabbım...
inşallah canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kaç senedir istiyorsunuz bebiş??
6 yıllık evlıyız canım 2 yıllık evlıyken tupbebek yaptırdık 3 yasında 1 kızım var ellerınızden öper bızım hıc bır sorunumuz yok sebesız sınıfındayız yasımız ılerledıgı ıcn hemen tup bebek yapıp işi garantıye aldık oldu cok şükür. ama sımdı ıkıncı ıcın ugras verıyorum tup bebk tekrar gözümde cok buyuyor hem maddi hem manevi.dondurulmuş emriyolarımda yok.
6 yıllık evlıyız canım 2 yıllık evlıyken tupbebek yaptırdık 3 yasında 1 kızım var ellerınızden öper bızım hıc bır sorunumuz yok sebesız sınıfındayız yasımız ılerledıgı ıcn hemen tup bebek yapıp işi garantıye aldık oldu cok şükür. ama sımdı ıkıncı ıcın ugras verıyorum tup bebk tekrar gözümde cok buyuyor hem maddi hem manevi.dondurulmuş emriyolarımda yok.
allah bağışlasın yavrunu canım ..inşallah bu ay hamişsinsin ve kızında kardeşi olur
günaydınnnn kızlaaarrrrrr
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan alırsın ikinci yavrunuda kucağına bazen belli olmuyo ilki tedavi olsa da ikinci kendiliğinden olabiliyo bu gecikme hayırlı haberler getirir inşallah
ooh kedersiz sıcak sıcak gir kız kocanın yanına ne güzel boşver tarlayı
kızlar sıze bısey soracammmm benım göguslerimde çok agrı var bıde karnımda adet olacakmıs gıbı agrı var sızce bunu klomen yaparmı???
sagol canım .sen nerde yaptırdın tup bebek denemelerını bukonuda merkez cok önemli biliyorsun..
izmirde yapmıştım canım hemde 2 kere özel bir merkezdi :çok üzgünüm:
canım bende ıkı gundur oyleydım ama bugune butun agrılarım gectı. klomenden herhalde.
7 aralıkta olmam gerekıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?