Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydın sibelcim hoşgeldinn öyle boş durmadık habire yazdık valla sibelim kızın nasıllarrr bakalımm yaramazlık yapıyomu bu arada ismini düşündünüzmü

günaydın canım evet ya maşallah hiç boş durmamışsınız...
kzıım iyi maşallah kendini fark ettirmeye başladı:))) artık dolmuş ve otobusde bizede yer veriyolar:))))))))))))
elif yada sude olcak ama daha tamam karar veremedi babası ...Babası diyorum çünkü isim hakkı onun hamile olunca kız olursa ben koycam demişdi bende okey dedim kimse kimsenin koydugu isme karışamıyacakdı o yüzden hiç bir fikir beyan edemiyommm

güneydın sibelim hediye paketlerini yollamayı unutmayerimseniben
yollmaya devam ediyommm bidenem senin istediğin hediye olsun

geldi kahvaltımız yaptık şimdi kanepeyi açmış yatacak bana sende gel yanıma diyokaydirigubbakcemile

oh ne güzel sıcacık sobanızda yanıyordur.git tabi kocişinin yanına ben bile bu şişko halimle hala adamın yanına sıkışacam diye zorluyommm çekyatta

inşallah canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kaç senedir istiyorsunuz bebiş??

6 yıllık evlıyız canım 2 yıllık evlıyken tupbebek yaptırdık 3 yasında 1 kızım var ellerınızden öper bızım hıc bır sorunumuz yok sebesız sınıfındayız yasımız ılerledıgı ıcn hemen tup bebek yapıp işi garantıye aldık oldu cok şükür. ama sımdı ıkıncı ıcın ugras verıyorum tup bebk tekrar gözümde cok buyuyor hem maddi hem manevi.dondurulmuş emriyolarımda yok.

allah bağışlasın yavrunu canım ..inşallah bu ay hamişsindir ve kızında kardeş geliyordur

Son düzenleme:

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan alırsın ikinci yavrunuda kucağına bazen belli olmuyo ilki tedavi olsa da ikinci kendiliğinden olabiliyo bu gecikme hayırlı haberler getirir inşallah

kızlar sıze bısey soracammmm benım göguslerimde çok agrı var bıde karnımda adet olacakmıs gıbı agrı var sızce bunu klomen yaparmı???

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan alırsın ikinci yavrunuda kucağına bazen belli olmuyo ilki tedavi olsa da ikinci kendiliğinden olabiliyo bu gecikme hayırlı haberler getirir inşallah

amin canım insallah allah hepımızın gonlunun muradını versın.
gecen yaz klomen kullandım kımyasal gebelık oldu.oyuzden cok umutlandım belkı klomenle olur tekrar dıe bakalım kısmet.

ftsedp yumurta uyarıcı ilaçlar kullanılınca kasıklar ve göğüsler çok etkileniyo
çok şişlik oluyo normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…