Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

papatya özmende hamileeeee annemmm çok sevindim maşalahh RABBİM tamaına erdirsin bütün cicşlerimi inşalahh

amanın kimler gelmiş hoşgeldin menike nasılsıın,ooo maşallah allah askerliğinide göstersin inşallah.büyüdü de sünnet oluyor bak sen kerataya

doğru söylüyorsun hep üşüyorum ya aslında nasıl desem oda biliyor çocuk için uğraştığımızı aman ilacını eksik etme yeterki tam iç diyo ama üzgün mü surat mı yapıyor ben anlaıyorum anlamaya çalışasaya kadar uyumuş oluyorum

hangi ilacı kullanıyorsunuz aşılamamı yaptırıyorsunuz

ya canım dr şimdi bend eufak bi kist gördü onu yok etmemiz lazım dedi 1 vitamin hapı 1 doğum kontrol hapı 1 de şeker hapı verdi şimdilik bunları içiyorum ilaçlar bitince adet olacam inşallah ozaman da 4 kutu ilaç var evde 1 tanesi buzlukta diğeri buzdolabın rafında isimlerini bilmiyorum bugün eve gidince raftakilere bakıp söylerim oldu mu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh

kuzummmmm hoşgeldin bizde snei çok ama çok özledik hemde çokkkkk
demek paşamızz erkek olacak haa ayyyyyy üzülme nolur melikemmmm bak büyümüişte erkek oluyor seni koruyacak babası yokkennn anne bak ben erkek oldum seni koruyabilirim diyecek ayyyy çok duygulandım bennn

minnakım burdamısın kakasınıda yapmışş prensesimizzz nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar tamam mı mutluluklar diyarının yolculuğuna hazırmısınız bakalımm

minnakım burdamısın kakasınıda yapmışş prensesimizzz nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar tamam mı mutluluklar diyarının yolculuğuna hazırmısınız bakalımm

burdaydım ama birazdan yokum çünkü lokum uyandı ha hu birazdan çıldırıcam diye alarm veriyor.evet tetesi az bişey yaptı ama artık zorlamıcam totişini rahat bırakıcam böceğimin.evet hazırlıklar tamam sayılır.lokumun çntası hazırlandı önce tabi ben en son.sen nasılsın tedavi nasıl hissettiriyor

iyiyim valla ya aslında açık konuşmak gerekirse nasıl hissettiriyor bilmiyorum hala bi tuhaf bi garibim bi tarafım çok acele ediyorsun diyo diğer tarafım artık olsun istiyor bide kociş çok üzülüyor banada çok yansıtıyor dile getiriyor

hoşgeldin ablacım nasılsın çok özledim seniiii

hoşbulduk canım sağol canım iyiyim ben de seni çoookkkkkkkk özledim sen nasılsın yeni işine alıştın mı

hayırlı olsun ablacımm demek resmen eerrkkekkkkkkkk koluyo bizim kuşumuz etli pilavdan isterim haa

merhebaaaaaa cicoşlarıııımmm

yunus sünnetmi oluyoo maşallah damatlğınıda gör melikeee

bizim oğlan beyaz tenli olduğu için hassas cildi olduğpu için dr sebamed sabunu vücuduna , şampuanıda kafasına ayrı ayrı verdi çok kokmasada cildine iyi geliyo

biz küvetini almıştık yıkamaktan korkmayın ilk bizde kokrktuk ama sonra alışıyosun yüzü leğene bakacak şekilde tutup yıkarsanız hem burnuna hem kulağına su kaçmaz hastanede doğum yaptığnızda hemşire size gösterecektir göstermesede siz nasıl yıkanır gidip bakın çok faydası var aklınızda olsun kızlar (hemşire bizi çağırmıştı)

birde zıbın konusuna değineyim bende ince zıbın kalın zıbın almıştım ama hastanedeki hemşire direk çıt çıtlı badi giydirmişti zıbın şeklinde badilerde var

suyun sıcaklığı için derece (bebek banyo derecesi) almıştık hemşire aldırmıştı yıkanacağı suya koyuyosun 36 oldumu yıkıyosun bebeği eğer derece yoksa kolunuzun iç tarafı ilede anlayabilirsiniz

birde biz doğar doğmaz sünnet istemiştik ama dr önermemişti 5 aylıkken yaptırdık doğar doğmaz büyük rahatlık anne sütüde aldığı için çabuk iyileşiyo

bende bunları deyivereyim dedim

hoşgeldin canım inşallah bebeğin tez vakitte gelirde bütün çektiklerini unutturur size ben de yaklaşık 4 senedir bekliyorum ama gelmiyo 1 iptal 3 de negetif tüp denedik 2.tedaviye başlarken muayene sırasında doktorum faretti polip olduğunu ve geçen sene şubat ayında histereskopi ile aldırdım çünkü embriyonun tutunmasını engelleyebiliyomuş ya da tutsa bile düşüğe sebep olabiliyomuş inşalahh en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım hem de normal yollardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…