bir bilgim yok ama şunun için demiştir büyük ihtimal bir operasyon geçirdin ve rahmin gebelik için şuan hassas ilk önce kendini toparlaması lazım olduğundan vermiş olabilir
valla surat yapmasın sen sadece kendin için uğraşmıyosunki ikiniz için uğraşıyosun bilirim insanın kolu kalkmıyo bu durumdayken ama neyseki alışmaya başlamışsın artık daha zinde olursun canım. hee üşüme olayına gelince sen zaten hep üşüyosunki
merhaba hoşgeldin Rabbim en kısa zamanda sana evlat nasip etsin inşallahh
polip bildiğim kadarıyla bebeğin rahme tutunmasını engelliyor diye biliyorum eğer aldırdıysan ve başka bir sorun yok ise doktor kontrolünde takip yapıp yumurtlama zamanlarını belirleyebilirsiniz..
hangi ilacı kullanıyorsunuz aşılamamı yaptırıyorsunuz
slm slm slm slm quzularımmm nasılsınız bakalım ben yine annemlerdeyimmm yunusun sünneti ile uğraşıyorum aldık günü 20 haziran kırttt oluyo pipimizz((
yarın dönecem eve beni özlediniz mii ben özledimm sizi taam mııııı
minnakım burdamısın kakasınıda yapmışş prensesimizzz nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar tamam mı mutluluklar diyarının yolculuğuna hazırmısınız bakalımm
burdaydım ama birazdan yokum çünkü lokum uyandı ha hu birazdan çıldırıcam diye alarm veriyor.evet tetesi az bişey yaptı ama artık zorlamıcam totişini rahat bırakıcam böceğimin.evet hazırlıklar tamam sayılır.lokumun çntası hazırlandı önce tabi ben en son.sen nasılsın tedavi nasıl hissettiriyor
merhabaaaaaaaa
iyiyim valla ya aslında açık konuşmak gerekirse nasıl hissettiriyor bilmiyorum hala bi tuhaf bi garibim bi tarafım çok acele ediyorsun diyo diğer tarafım artık olsun istiyor bide kociş çok üzülüyor banada çok yansıtıyor dile getiriyor
hoşgeldin ablacım nasılsın çok özledim seniiii
hoşbulduk canım sağol canım iyiyim ben de seni çoookkkkkkkk özledim sen nasılsın yeni işine alıştın mı
slm slm slm slm quzularımmm nasılsınız bakalım ben yine annemlerdeyimmm yunusun sünneti ile uğraşıyorum aldık günü 20 haziran kırttt oluyo pipimizz((
yarın dönecem eve beni özlediniz mii ben özledimm sizi taam mııııı
alışıyoruz mecbur ablacım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor tedavii
canım maalesef daha başlıyamadık kii tedaviyee 3 ay sonra anca çıkar genetik sonuç
merhabalar ben yeni üyeyim nette dolasırken fark ettim ve ben de sizlerin arasına katılmak istedim ben denizlideyim 4 yıldır bebek için uğrasıyorum ve çok yoruldum artık Allah isteyen herkese versin bu süreç çok zormus gitmediğimiz doktor kalmadı ve bir sorun bulunamıyor en son rahim içinde polip var dendi ve polip ameliyatı oldum sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı polip neden olabilir mi aldırmadan önce 2 aşılama yaptırdık olmadı hepimize Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?