genetik testini ne zaman veriyorlar hiç hamile kaldınız mı
yok canım maalesef kalamadım genetik test eşime yapılıyo Y kromozom testi 2.5 3 ay sürüyomuş çapada yaptırdık çünkü bu kes şansımızı orda denicez hakkımız olduğu için ve çok uğraştırıyolar insanı ve çok geç sıra geliyo
canım ya bu test hangi durumlarda yapılıyor bize hiç böyle bişey demediler ben denizlideyim de burda bazı arkadaslardan da duydum kaç yıldır uğrasıyorsunuz inşallah Allah hepimize de nasip etsin
bu test tekrarlayan başarısız tüp bebek denemelerinde yapılıyo bide eşimin morfolojisi 0 çıktı sanırım ondan yani erkekte sorun varsa yapılıyı daha önceden de karyotip periferik yapılmıştı onda bi sorun çıkmadı ama bu daha kapsamlı detaylı bi test sizde sorun kimde ya da var mı biz de 3.5 senedir özlemle tutuşuyoruz
bizde bir sorun görünmüyor canım ben çok doktor dolaştım eşimde varikosel vardı ama bu sperme etki yapmamıs testleri ii geliyor bende de yumurta rezervi az ama hamile kalabilirmişim ama 4 yıldır hiç hamile kalamadım en son doktor rahim içinde polip var diyerek ameliyat yaptı simdi 2 ay rahimin düzelmesi için doğum kontrol hapı verdi ben birini kullandım ama diğerini kullanmak istemiyorum bu genetik testi nasıl oluyor spermdenmi oluyor
siz hangi şehirdesiniz sizin ne gibi bir probleminiz var
merhabaaaaaaaa
slm slm slm slm quzularımmm nasılsınız bakalım ben yine annemlerdeyimmm yunusun sünneti ile uğraşıyorum aldık günü 20 haziran kırttt oluyo pipimizz((
yarın dönecem eve beni özlediniz mii ben özledimm sizi taam mııııı
slm canlarrr nabeeeerrrr
merhebaaaaaa cicoşlarıııımmm
yunus sünnetmi oluyoo maşallah damatlğınıda gör melikeee
bizim oğlan beyaz tenli olduğu için hassas cildi olduğpu için dr sebamed sabunu vücuduna , şampuanıda kafasına ayrı ayrı verdi çok kokmasada cildine iyi geliyo
biz küvetini almıştık yıkamaktan korkmayın ilk bizde kokrktuk ama sonra alışıyosun yüzü leğene bakacak şekilde tutup yıkarsanız hem burnuna hem kulağına su kaçmaz hastanede doğum yaptığnızda hemşire size gösterecektir göstermesede siz nasıl yıkanır gidip bakın çok faydası var aklınızda olsun kızlar (hemşire bizi çağırmıştı)
birde zıbın konusuna değineyim bende ince zıbın kalın zıbın almıştım ama hastanedeki hemşire direk çıt çıtlı badi giydirmişti zıbın şeklinde badilerde var
suyun sıcaklığı için derece (bebek banyo derecesi) almıştık hemşire aldırmıştı yıkanacağı suya koyuyosun 36 oldumu yıkıyosun bebeği eğer derece yoksa kolunuzun iç tarafı ilede anlayabilirsiniz
birde biz doğar doğmaz sünnet istemiştik ama dr önermemişti 5 aylıkken yaptırdık doğar doğmaz büyük rahatlık anne sütüde aldığı için çabuk iyileşiyo
bende bunları deyivereyim dedim
kızlar çıktım ben kaç gündür çok feci belim ve kasıklarım ağrıyoo ve karnım gerilip şişiyo sanki
ben ist. Dayım eşimde sperm hareket sorunu vardı ama 2.tüp bebek tedavimde şükürler olsun hamile kaldım
merhaba hoşgeldin
vayy vayyy küçük yunusçuk demek sünnetleniyo ayy ne güzel bu günleri okuduk
slmmm iyiyiz sen
sağol canım bilgiler içinEvet yıkama şeklini bende aldığım kitaptan okudum senin dediğin şekilde yıkıyolardı
hımm bebek banyo derecesi de mi varmış :26:
Neyseki bizim sünnetlik işimiz yok
üşüttünmü acaba :26:
hoşbulduk seyhan nasılsın
yok canım yaa sanmıyorum sanki yumurtlama sancısı gibi
ben uzanıyım biraz
seyhan iyi günler sana
ayşeeee nasıl gidiyo hamilelik başladımı canım bulantıların merak ediyorum seni çokk
hoşgeldin canım inşallah bebeğin tez vakitte gelirde bütün çektiklerini unutturur size ben de yaklaşık 4 senedir bekliyorum ama gelmiyo 1 iptal 3 de negetif tüp denedik 2.tedaviye başlarken muayene sırasında doktorum faretti polip olduğunu ve geçen sene şubat ayında histereskopi ile aldırdım çünkü embriyonun tutunmasını engelleyebiliyomuş ya da tutsa bile düşüğe sebep olabiliyomuş inşalahh en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım hem de normal yollardan
günaydınnnn ,hayırlı cumalar sanadanurcan kızz benide eklesene bebek özlemi çekenleredemesek eklemiyon bacım 2 yıl oldu buraya katılalı buarada herkese kocamannn günaydın hayırlı cumalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?