Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

genetik testini ne zaman veriyorlar hiç hamile kaldınız mı

yok canım maalesef kalamadım genetik test eşime yapılıyo Y kromozom testi 2.5 3 ay sürüyomuş çapada yaptırdık çünkü bu kes şansımızı orda denicez hakkımız olduğu için ve çok uğraştırıyolar insanı ve çok geç sıra geliyo

canım ya bu test hangi durumlarda yapılıyor bize hiç böyle bişey demediler ben denizlideyim de burda bazı arkadaslardan da duydum kaç yıldır uğrasıyorsunuz inşallah Allah hepimize de nasip etsin

canım ya bu test hangi durumlarda yapılıyor bize hiç böyle bişey demediler ben denizlideyim de burda bazı arkadaslardan da duydum kaç yıldır uğrasıyorsunuz inşallah Allah hepimize de nasip etsin

bu test tekrarlayan başarısız tüp bebek denemelerinde yapılıyo bide eşimin morfolojisi 0 çıktı sanırım ondan yani erkekte sorun varsa yapılıyı daha önceden de karyotip periferik yapılmıştı onda bi sorun çıkmadı ama bu daha kapsamlı detaylı bi test sizde sorun kimde ya da var mı biz de 3.5 senedir özlemle tutuşuyoruz

bizde bir sorun görünmüyor canım ben çok doktor dolaştım eşimde varikosel vardı ama bu sperme etki yapmamıs testleri ii geliyor bende de yumurta rezervi az ama hamile kalabilirmişim ama 4 yıldır hiç hamile kalamadım en son doktor rahim içinde polip var diyerek ameliyat yaptı simdi 2 ay rahimin düzelmesi için doğum kontrol hapı verdi ben birini kullandım ama diğerini kullanmak istemiyorum bu genetik testi nasıl oluyor spermdenmi oluyor

inşallahhh tedaviye gerek kalmadan hamile kalır ve kucağına alırsın bu test kanla yapılıyo canım spermle değil

ayşeeee nasıl gidiyo hamilelik başladımı canım bulantıların merak ediyorum seni çokk

kızlar çıktım ben kaç gündür çok feci belim ve kasıklarım ağrıyoo ve karnım gerilip şişiyo sanki

siz hangi şehirdesiniz sizin ne gibi bir probleminiz var

ben ist. Dayım eşimde sperm hareket sorunu vardı ama 2.tüp bebek tedavimde şükürler olsun hamile kaldım

merhaba hoşgeldin

vayy vayyy küçük yunusçuk demek sünnetleniyo ayy ne güzel bu günleri okuduk

slm canlarrr nabeeeerrrr

slmmm iyiyiz sen

sağol canım bilgiler için Evet yıkama şeklini bende aldığım kitaptan okudum senin dediğin şekilde yıkıyolardı
hımm bebek banyo derecesi de mi varmış :26:
Neyseki bizim sünnetlik işimiz yok

hoşbulduk seyhan nasılsın

ayşeeee nasıl gidiyo hamilelik başladımı canım bulantıların merak ediyorum seni çokk

pınarcım 2 gündür buralardayım seninle denk gelemedik hiç çok özledim
iyim bulantı transferin 6. gününden beri var ama şükürler olsun çok kötü değil
daha kesemizi göremedik haftaya kaldı
rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah

polip ameliyatından sonra doktorun sana da doğum kontrol hapı kullan dedi mi bana 2 ay kullan dedi ama ben 2. ayı kullanıp kullanmama da kararsızım da insallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize

nurcan kızz benide eklesene bebek özlemi çekenlere demesek eklemiyon bacım 2 yıl oldu buraya katılalı buarada herkese kocamannn günaydın hayırlı cumalar....

nurcan kızz benide eklesene bebek özlemi çekenlere demesek eklemiyon bacım 2 yıl oldu buraya katılalı buarada herkese kocamannn günaydın hayırlı cumalar....
günaydınnnn ,hayırlı cumalar sanada
2 yıl önce tanılştık ama hiç sohbetlerimize katılmıyorsunki bu yüzdende eklemek hiç aklıma gelmedi doğrusu

Son düzenleme:
herkese günaydıııın hayırlı cumalar rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…